Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας θελω να κανω μια ερωτηση. Εχω αγορασει ενα dell laptop και χρειαζομαι αλλαγη σκηρου δισκου. Αγορασα εναν ssd. θελω να ρωτησω αν θα εχω προβλημα με τα winodws 10. Τα ειχα βαλει οσο ηταν δωρεαν για αναβαθμιση αλλα προφανως δεν εχω καποιο key. Χωρις key θα εχω προβλημα σωστα? τι κανουμε στη περιπτωση αυτη? 

Ευχαριστω οποια βοηθεια εκ των προτερων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα σας θελω να κανω μια ερωτηση. Εχω αγορασει ενα dell laptop και χρειαζομαι αλλαγη σκηρου δισκου. Αγορασα εναν ssd. θελω να ρωτησω αν θα εχω προβλημα με τα winodws 10. Τα ειχα βαλει οσο ηταν δωρεαν για αναβαθμιση αλλα προφανως δεν εχω καποιο key. Χωρις key θα εχω προβλημα σωστα? τι κανουμε στη περιπτωση αυτη? 

Ευχαριστω οποια βοηθεια εκ των προτερων!

Οχε δεν έχει πρόβλημα. Το κλειδί σου έχει καταχωριθεί εφόσον είχες κάνει την ενεργοποίηση. Κάνεις καθαρή εγκατάσταση και όταν κατά την διάρκειά της σου ζητήσει κλειδί δεν το βάζεις και παρακάμπτεις αυτό το βήμα.

• Like 1

Οχε δεν έχει πρόβλημα. Το κλειδί σου έχει καταχωριθεί εφόσον είχες κάνει την ενεργοποίηση. Κάνεις καθαρή εγκατάσταση και όταν κατά την διάρκειά της σου ζητήσει κλειδί δεν το βάζεις και παρακάμπτεις αυτό το βήμα.

Σε ευχαριστω πολυ ! Θα ενημερωσω αν ολα εγιναν σωστα! :D

Σε ευχαριστω πολυ ! Θα ενημερωσω αν ολα εγιναν σωστα!

Να συμπληρώσω εδώ, ότι θέλει λίγο προσοχή.

Το activation code γράφεται στο BIOS/UEFI στην περιοχή DMI Pool Data. Όταν κάνεις clear cmos data ή όταν αναβαθμίζεις το BIOS, αυτή η περιοχή δεν επηρεάζεται, εκτός αν το επιιλέξεις εσύ. Τα περισσότερα εργαλεία αναβάθμισης BIOS το έχουν σαν επιλογή, οπότε πρόσεξε.

Για αυτό καλό θα ήταν, να βρεις το κλειδί σου και να το κρατήσεις κάπου:

http://www.intowindows.com/recover-windows-product-key-bios-efi/

Ξέρουμε γιατί μου έχουν ξεμείνει τρεις φάκελοι "Windows.old" "...(1)" "...(2)"?

Αδειοι είναι, ουσιαστικά, εκτός από αυτό: "C:\Windows.old(2)\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Εργαλεία του Microsoft Office", τα οποία δεν περιέχουν τίποτα μέσα.

Insider slow.

Όπως κι αν δοκίμασα, δεν κατάφερα να τους σβήσω.

Κάνε "Εκκαθάριση Δίσκου" στον τοπικό δίσκο C: και μετά επέλεξε "Διαγραφή Αρχείων Συστήματος". Μετά θα σου βγάλει μία λίστα, στην οποία θα επιλέξεις "Παλαιότερες εγκαταστάσεις Windows" ή κάτι παρόμοιο, και θα διαγραφούν όλα.

Πάντα μετά από κάθε Insider αναβάθμιση, η πρώτη δουλειά είναι.

Τρεις εκδόσεις τώρα, μου άφηνε κι από ένα υπόλοιπο.

Τα κατάφερα, με κουλό-χαζό τρόπο.

rmdir από elevated cmd, δεν λειτουργούσε!

Λειτούργησε, αφού πρώτα στον old(2) έσβησα μία-μία (με απλό shift+del) τις υπόλοιπες dir εκτός από τη "μητρική" η οποία δεν σβηνόταν έτσι!

Αυτή, τελικά, σβήστηκε με rmdir, όπως και οι άλλοι δύο windows.old φάκελοι μετά από αυτό, κατευθείαν.

Άβυσσος...

Καλησπέρα παιδιά,

δεν ήξερα σε ποια ενότητα να ρωτήσω και γράφω εδώ:

Πολλές φορές, όταν σερφάρω με τον chrome ή τον firefox, αρχίζει στα ξαφνικά ένα ανεξέλεγκτο σκρολάρισμα πάνω κάτω  των σελίδων.

Δεν μπορώ να το σταματήσω με κανένα τρόπο. Φυσικά δεν μπορώ ούτε να διαβάσω μία σελίδα, ούτε να γράψω κάτι αν είμαι π.χ. στο forum.

To κάνει και σε σας; Από που να το πιάσω;

laptop thinkpad, Windows 10 64bit

Στην ενοτητα software πρεπει να ρωτησεις. Αυτο δεν εχει να κανει με το παρον θρεντ.  

ΥΓ: Δε το κανει σε εμενα κατι τετοιο, πρωτη φορα το διαβαζω! Σβησε και ξαναβαλε τους browser, μπας και. Καθαρισε και την cache επισης

• Like 1

Καλησπέρα,

Έχω ένα tablet (Toshiba Encore Mini 7, 1GB RAM, 16GB SSD) το οποίο φοράει Windows 8.1 with Bing. Αξίζει, να του βάλω Windows 10 ή να το αφήσω όπως είναι;

Καλησπερα και καλη χρονια,

Φιλος με laptop με windows 8,1 του βγαζει τωρα αναβαθμιση σε windows 10.

Θα ενεργοποιηθει κανονικα η θα θελει μετα λεφτα η μικροσοφτ???

http://forums.contractoruk.com/general/82361-ever-wondered-what-38-25-63-10-x-acme-com-doing-your-host-file.html

Μιλαει για τις δυο Ip που βρισκονται στο αρχειο hosts των Windows. Προφανως και προκειται για θεωρια συνομοσιας ( ή οχι; ), αλλα για καλο και για κακο, μπορω να σβησω ολο το περιεχομενο του αρχειου μεσω notepad; Θα υπαρξει καποιο προβλημα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...