AlienTechGR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Χρησιμοποιεί κανένας, την εφαρμογή του Facebook στα Windows 10; Σήμερα την κατέβασα (για πρώτη φορά) και δε με αφήνει να κάνω login με τίποτα. (βγάζει error 22)
tommybertsen Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Την ειχα χρησιμοποιησει και αυτη καθως και το messenger για λιγο. Ηταν απλα οκ. Δεν ειχα προβλημα
Zaytsev Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπόν, άρχισα πάλι τις δοκιμές... Βάζω αρχικά τους drivers της Intel GBit,αφού πρώτα κάνω ένα restore point. Δούλεψε μια χαρά για αρκετές ώρες. Μετά, νέο restore point και βάζω το Comodo. Δουλεύει καλά, αλλά αρχίζε τα κουλά, μετά από 15-20 λεπτά. Νομίζω ότι έγινε, αφού έκανε update τη βάση του AV. Κάνω reboot, και προλαβαίνω να κάνω Disable το AV. Έκτοτε είναι μια χαρά. Δεν ξέρω αν φταίει το Comodo ή το Windows Defender, που φαίνεται απενεργοποιημένο, αλλά μπορεί να μην είναι 100%. Τουλάχιστον ξέρω τι φταίει...
tommybertsen Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Και εγω χρησιμοποιουσα το comodo. Εδω και λιγο καιρο προσεχω λιγο παραπανω και ειμαι μονο με το malwarebytes, γιατι νομιζω ειναι κυριος υποπτος το comodo για το προβλημα που μου δημιουργουταν απο τον Ιουλιο. Καθε φορα που κανω νεο user account βαζω εκ νεου το COMODO. Αυτη τη φορα το απενεργοποιησα (διεγραψα) για να δω πως θα παει. Πραγματικα το θεωρω απο τα καλυτερα (αν οχι το καλυτερο) free AV. Το Windows Defender εχει απενεργοποιηθει λογικα, κατι αλλο φταιει στο συστημα σου!
Zaytsev Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δε με ενδιαφέρει το AV, και απενεργοποιημένο να μείνει, ποσώς με νοιάζει. Το Firewall θέλω, για να κόβω όποια εφαρμογή δεν έχει λόγο να στέλνει/παίρνει τίποτα.
giorgosmcmc Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους, υπαρχει περιπτωση μολης κανω φορματ τα windows 10 να σταματησει να αναβει κοκκινο το λαμπακι του pcie? Εχω λυσει τον υπολογιστη σε χιλια κομματια εχω δοκιμασει ενα εκατομυριο τροπους και λυση δε βρηκα οποτε η τελευταια ειναι το φορματ, λετε πως μπορει να φταιει και αυτο γιατι η καρτα δε φταιει 99% διοτι λειτουργει αψογα ακομα και με αναμενο το κοκκινο φωτακι, ουτε η οθονη. Καρατσεκαρισμενο, εχω γεμισει ενα τοπικ με το συγκεκριμενο προβλημα και λυση δε βρηκα ουτε μου βρηκαν, απλα εδω ρωταω μηπως μπορει να σχετιζετε με το λειτουργικο.
Tzini_Gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 μπορει καποιος να μου δωσει το ucrtbased.dll απο το system32? το κατεβαζω απο σελιδα αλλα δεν μ κανει
Athanasios2104 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 το εν λόγω link λειτουργεί ακόμη ή όχι; γιατί στο laptop ακόμη δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση (αυθεντικά win7 pro), κολλάει στο 99% ο upgrade assistant
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 το εν λόγω link λειτουργεί ακόμη ή όχι; γιατί στο laptop ακόμη δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση (αυθεντικά win7 pro), κολλάει στο 99% ο upgrade assistant Συνιστώ καθαρή εγκατάσταση και όχι upgrade.
Federacion Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει οποιοσδήποτε τρόπος να αποφύγουμε τα win10 και να έχουμε directx12 σε win8.1; (ξέρω ότι η απάντηση είναι 99.999999% όχι αλλά δεν χάνω κ τίποτε να ρωτήσω)
tommybertsen Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Εγω θα απαντησω με ερωτηση. Χρειαζεσαι σε κατι το dx12 ?
Federacion Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μάλλον όχι. Απλά στην υποθετική περίπτωση που βγουν πολλά παιχνίδια που παίζουν μόνο σε directx12 θέλω να αποφύγω σαν ο διάλος το λιβάνι να κάνω format και εγκατάσταση Windows 10.
Zaytsev Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μάλλον όχι. Απλά στην υποθετική περίπτωση που βγουν πολλά παιχνίδια που παίζουν μόνο σε directx12 θέλω να αποφύγω σαν ο διάλος το λιβάνι να κάνω format και εγκατάσταση Windows 10. Δηλαδή θα περιμένεις τα Windows 11; Γιατί αργά ή γρήγορα, θα βγουν για 12 και θα καταργηθεί το 11, όπως έχει γίνει με όλα τα παλαιότερα DX. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δεν θα βγουν Windows 11, τα 10άρια θα έχουν και απλά θα τα αναβαθμίζουν(Build 10240 -> 10586 -> 14393 και πάει λέγοντας). 1
Federacion Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδή θα περιμένεις τα Windows 11; Γιατί αργά ή γρήγορα, θα βγουν για 12 και θα καταργηθεί το 11, όπως έχει γίνει με όλα τα παλαιότερα DX. Μόνο το Forza για την ώρα δεν μπορώ να παίξω οπότε ναι θα κάνω υπομονή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις