AlienTechGR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Κάνε "Εκκαθάριση Δίσκου" στον τοπικό δίσκο C: και μετά επέλεξε "Διαγραφή Αρχείων Συστήματος". Μετά θα σου βγάλει μία λίστα, στην οποία θα επιλέξεις "Παλαιότερες εγκαταστάσεις Windows" ή κάτι παρόμοιο, και θα διαγραφούν όλα.
Πέτρος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Πάντα μετά από κάθε Insider αναβάθμιση, η πρώτη δουλειά είναι. Τρεις εκδόσεις τώρα, μου άφηνε κι από ένα υπόλοιπο. Τα κατάφερα, με κουλό-χαζό τρόπο. rmdir από elevated cmd, δεν λειτουργούσε! Λειτούργησε, αφού πρώτα στον old(2) έσβησα μία-μία (με απλό shift+del) τις υπόλοιπες dir εκτός από τη "μητρική" η οποία δεν σβηνόταν έτσι! Αυτή, τελικά, σβήστηκε με rmdir, όπως και οι άλλοι δύο windows.old φάκελοι μετά από αυτό, κατευθείαν. Άβυσσος...
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Κάποιο bug υπάρχει και κάθε φορά που μπαίνει νέο CU, το cleanmgr αναφέρει τα κατάλοιπα ότι είναι 3.99TB.
Green Dragon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, δεν ήξερα σε ποια ενότητα να ρωτήσω και γράφω εδώ: Πολλές φορές, όταν σερφάρω με τον chrome ή τον firefox, αρχίζει στα ξαφνικά ένα ανεξέλεγκτο σκρολάρισμα πάνω κάτω των σελίδων. Δεν μπορώ να το σταματήσω με κανένα τρόπο. Φυσικά δεν μπορώ ούτε να διαβάσω μία σελίδα, ούτε να γράψω κάτι αν είμαι π.χ. στο forum. To κάνει και σε σας; Από που να το πιάσω; laptop thinkpad, Windows 10 64bit
tommybertsen Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Στην ενοτητα software πρεπει να ρωτησεις. Αυτο δεν εχει να κανει με το παρον θρεντ. ΥΓ: Δε το κανει σε εμενα κατι τετοιο, πρωτη φορα το διαβαζω! Σβησε και ξαναβαλε τους browser, μπας και. Καθαρισε και την cache επισης 1
AlienTechGR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, Έχω ένα tablet (Toshiba Encore Mini 7, 1GB RAM, 16GB SSD) το οποίο φοράει Windows 8.1 with Bing. Αξίζει, να του βάλω Windows 10 ή να το αφήσω όπως είναι;
lambros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα και καλη χρονια, Φιλος με laptop με windows 8,1 του βγαζει τωρα αναβαθμιση σε windows 10. Θα ενεργοποιηθει κανονικα η θα θελει μετα λεφτα η μικροσοφτ???
Luxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 http://forums.contractoruk.com/general/82361-ever-wondered-what-38-25-63-10-x-acme-com-doing-your-host-file.html Μιλαει για τις δυο Ip που βρισκονται στο αρχειο hosts των Windows. Προφανως και προκειται για θεωρια συνομοσιας ( ή οχι; ), αλλα για καλο και για κακο, μπορω να σβησω ολο το περιεχομενο του αρχειου μεσω notepad; Θα υπαρξει καποιο προβλημα;
tommybertsen Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Θα ερθουν και οι Νεφελιμ , οποτε καλο ειναι να το διαγραψεις. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Ωραίο guide για να απενεργοποιήσεις κάμποσα άχρηστα των Win10. 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Windows 10 KB3213986 Update can cripple multi-monitor gaming Microsoft to add Refresh on Demand to Windows Defender You can still update to Windows 10 for free with Media Creation Tool
tommybertsen Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Αυτο το update ειναι τελευταιο; Δεν εκανα ελεγχο γιατι δε θελω να το κατεβασει. Εχω κλειστο το service οποτε εχω μεινει στο προηγουμενο. Δε κανω multi-monitor gaming, εχω απλα παντα στο HDMI την τιβι για ταινιες κλπ. Οποτε μαλλον με ενδιαφερει το παραπανω. Βεβαια οπως και σε καθε update , φανταζομαι οτι ειναι "λαχειο"... Τι να πεις..
Luxx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Θα ερθουν και οι Νεφελιμ , οποτε καλο ειναι να το διαγραψεις. Αλλα περα απο το χαβαλε, ακομα και να σβησω ολο το περιεχομενο του σημειωματαριου δε θα υπαρξει κινδυνος, ετσι; Αφου εξαλλου ολα οσα ειναι γραμμενα εχουν μπροστα την # και υποτιθεται οτι ειναι απλα notes. Παντως πριν 2 ημερες ξαφνικα ενω ο υπολογιστης ηταν ανοικτος και δεν εκανα κατι εβγαλε μπλε οθονη (!!!) και εκανε restart.. Πρωτη φορα βλεπω μπλε οθονη μετα απο χρονια.. Διαβαζα οτι θα το φερουν ξανα με ενα update, αλλα δε το πιστευα.. Τι στο καλο;; Και για ποιο λογο;
arcadian61 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, χτες βράδυ, μετά από κάποια updates που έκανε στο desktop, μπήκε στη φάση της επανεκκίνησης. Επειδή αργούσε πολύ και νόμισα ότι είχε κολλήσει, το έκανα shutdown. Όταν προσπάθησα να το ανοίξω πάλι, μου έβγαλε μήνυμα λάθους " τα Windows θα προσπαθήσουν να επιδιορθώσουν το πρόβλημα"...blue screen που λέει και ο φίλος παραπάνω... μετά από αρκετές προσπάθειες με οδήγησε σε επανεγκατάσταση των Windows με διατήρηση των φακέλλων και των αρχείων μου. Τώρα έχω στήσει κανονικά το σύστημα μου πάλι, έχω πάρει backup και έχω φτιάξει και ένα iso του δίσκου σε bootable dvd. Λειτουργεί κανονικά βέβαια για την ώρα...θα δούμε. Στο C:/ μου εμφανίζει ένα φάκελλο "old windows", μεγέθους 1,9 γίγα http://postimg.org/image/wdhnwlerr/ Χρειάζεται αυτός ο φάκελλος; μπορώ να τον σβήσω;
Zaytsev Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Χρειάζεται αυτός ο φάκελλος; μπορώ να τον σβήσω;Δε χρειάζεται, μπορείς να τον σβήσεις, αλλά δε θα μπορέσεις αν δεν ξέρεις πως Start > Disk Cleanup Επιλέγεις τον C OK Αφού σου εμφανίσεις τις επιλογές, > Cleanup system files (ξαναψάχνει) Και μετά από τη λίστα, σβήνεις τα Old Windows 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις