rfc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 υπάρχει τρόπος να ξεφορτωθούμε εντελώς defender και cortana (χωρίς όμως να χάσεις το search ) οχι..... μπορεις να τα απενεργοποιησεις ομως. Και εγω το comodo χσρησιμοποιω, το antivirus ομως χωρις το firewall (με sandbox μονο), με επιτυχια. Κατι δε σου πηγε καλα στην εγκατασταση των win πιθανον, ή του antivirus. Για βγαλε το για αρχη. Το security center σου δουλευει σαν υπηρεσια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Σε παρακαλώ, μη μου λες τα βασικά Το έγραψα, δοκίμασα όλες τις βασικές μεθόδους. Δε φαίνεται να τρέχει κανένα, οπότε το Stop είναι απενεργοποιημένο. Αν πάω να αλλάξω το startup type σε Disabled, παίρνω Access Denied. Ναι, είμαι admin. Ναι, δοκίμασα και σε Safe mode. Για να απενεργοποιηθει ο defender τα βασικα χρειαζονται, και για ορισμενους δεν ειναι καθολου βασικα (ουτε το gpedit αλλα ουτε και τα services). Οποτε δε ξερω τι οδηγους ακολουθησες, αλλα ολοι λενε τα ιδια οπως βλεπω. Gpedit, Services, Registry αν δε λειτουργουν τα παραπανω. Το προβλημα σου ειναι ο wd ή οτι κατι δουλευει ασταματητα και τρωει πορους; Ή θεωρεις οτι αυτο το κατι , ειναι ο defender? Βγαλε το real-time protection αν ειναι αυτο το κατι (αν και επιμενει πολυ ο defender συνηθως). Αφου εκανες τα παραπανω και ειναι greyed out , αρα ο defender δε λειτουργει λογικα. Απο εδω , το iso εχει ολα τα updates (ετσι εκανα και εχω το last one - κανα 15νθημερο πριν). Ακομη και απο το tool την 1607 κατεβαζει , εκτος και αν εισαι εκτος Ελλαδας (μπορει ανα region να διαφερει). Αλλα δε νομιζω οτι ειναι αυτο το προβλημα σου. Bilya, 2 μηνυματα αν κοιταξεις πιο πανω θα παρεις την απαντηση σου. Για απενεργοποιηση ομως , απλα. Δεν φευγει τελειως. Εχω απενεργοποιημενο το defender απο τις πρωτες εκδοσεις. Δε χρειαστηκα κατι αλλο , ποτέ. Η Cortana θελει gpedit και αυτη http://www.howtogeek.com/265027/how-to-disable-cortana-in-windows-10/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Και εγω το comodo χσρησιμοποιω, το antivirus ομως χωρις το firewall (με sandbox μονο), με επιτυχια. Κατι δε σου πηγε καλα στην εγκατασταση των win πιθανον, ή του antivirus. Για βγαλε το για αρχη. Το security center σου δουλευει σαν υπηρεσια? Κι εγώ αυτό σκέφτηκα και φυσικά έκανα εγκατάσταση από την αρχή, δεν έχω βάλει το Comodo όμως ακόμα. Όσον αφορά στον Windows Defender, πήγα πάλι να δοκιμάσω να κλείσω τα services και είδα ότι δεν τρέχουν, άρα, με κάποια από όλες τις προσπάθειες, είχαν κλείσει. Μπερδεύτηκα όμως, γιατί το εικονάκι του Defender φαίνεται κανονικά στο notification area, αν κάνεις mouse over, γράφει "PC status: Protected". Πλέον όμως, αν πας να το τρέξεις, σου λέει Service unavailable... Ότι να'ναι.... Πάντως έχω κι άλλα θέματα... Τι σκ@τά με αυτή την έκδοση...; Δεν κρατούσα την παλιά...; Ένα πρόγραμμα που κάνει backup online, δεν τρέχει σωστά. Στο site του λένε ότι το κάνει, αν δεν το εγκαταστήσεις στην default θέση. Εκεί είναι. Άλλο θέμα, δε μπορώ να συνδεθώ με RDC σε άλλα μηχανήματα, που συνδέομαι κανονικά από άλλο PC. Μου βγάζει μήνυμα "An authentication error has occurred. Function is not supported." Τι π@π@ριές είναι αυτές...; Και δεν έχω το παλιό ISO... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Κατι δε σου εκατσε καλα... Πριν κανεις το φορματ ολα τα παραπανω λειτουργουσαν σε αυτη την εκδοση; Ή δεν ειχες περασει καθολου την 1607? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Κατι δε σου εκατσε καλα... Πριν κανεις το φορματ ολα τα παραπανω λειτουργουσαν σε αυτη την εκδοση; Ή δεν ειχες περασει καθολου την 1607? Ναι, το είχα κάνει το update. Αλλά φαίνεται ότι το update δεν κάθεται καλά. Δε γίνεται βασικά πράγματα να αλλάζουν σε καθαρή εγκατάσταση, ενώ σαν update να δουλεύουν διαφορετικά. Τα ίδια γινόντουσαν με τα 8, όταν πήγαινες σε 8.1. Εντελώς διαφορετική συμπεριφορά, αν τα έκανες update, από το να κατεβάσεις το ISO και να κάνεις format. Βέβαια, τότε με το format ήταν καλύτερα, όχι χειρότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Γινεται. Μετα το update δεν ειχα κανενα προβλημα. Κανενα ομως. Εκατσε μια στραβη με ενα προβλημα που με κυνηγαει απο τον Ιουλιο , οποτε εβαλα "καθαρα " την 1607. Και ξαφνικα δεν αναγνωριζε τον εξωτερικο μου σκληρο χαχα! Οτι να'ναι πραγματικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Bilya, 2 μηνυματα αν κοιταξεις πιο πανω θα παρεις την απαντηση σου. Για απενεργοποιηση ομως , απλα. Δεν φευγει τελειως. Εχω απενεργοποιημενο το defender απο τις πρωτες εκδοσεις. Δε χρειαστηκα κατι αλλο , ποτέ. Η Cortana θελει gpedit και αυτη http://www.howtogeek.com/265027/how-to-disable-cortana-in-windows-10/ την κορτανα ξερω πως να την απενεργοποιήσω αλλα απενεργοποιείται κ το search στο pc. Τον defender οτι κ αν εχω κανει δεν μπορω να τον απερνεργοποιησω εντελως (προς το παρων απλα έχω κλείσει το real time αλλα οταν θελω να κλεισω το kaspersky μου πετα αμεσως μνμ για το defender ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Για να απενεργοποιηθει ο defender τα βασικα χρειαζονται, και για ορισμενους δεν ειναι καθολου βασικα (ουτε το gpedit αλλα ουτε και τα services). Οποτε δε ξερω τι οδηγους ακολουθησες, αλλα ολοι λενε τα ιδια οπως βλεπω. Gpedit, Services, Registry αν δε λειτουργουν τα παραπανω. Το προβλημα σου ειναι ο wd ή οτι κατι δουλευει ασταματητα και τρωει πορους; Ή θεωρεις οτι αυτο το κατι , ειναι ο defender? Βγαλε το real-time protection αν ειναι αυτο το κατι (αν και επιμενει πολυ ο defender συνηθως). Αφου εκανες τα παραπανω και ειναι greyed out , αρα ο defender δε λειτουργει λογικα. Απο εδω , το iso εχει ολα τα updates (ετσι εκανα και εχω το last one - κανα 15νθημερο πριν). Ακομη και απο το tool την 1607 κατεβαζει , εκτος και αν εισαι εκτος Ελλαδας (μπορει ανα region να διαφερει). Αλλα δε νομιζω οτι ειναι αυτο το προβλημα σου. Bilya, 2 μηνυματα αν κοιταξεις πιο πανω θα παρεις την απαντηση σου. Για απενεργοποιηση ομως , απλα. Δεν φευγει τελειως. Εχω απενεργοποιημενο το defender απο τις πρωτες εκδοσεις. Δε χρειαστηκα κατι αλλο , ποτέ. Η Cortana θελει gpedit και αυτη http://www.howtogeek.com/265027/how-to-disable-cortana-in-windows-10/ Και αυτό το iso δεν έχει την 1607. Από αυτό έκανα εγκατάσταση και στη συνέχεια έκανε update στην 1607. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Οπου θελει δινει οτι θελει; Τι φαση; Γιατι το κατεβασα και ηταν η 1607 indeed... Τι γινεται εδω ρε παιδια;; Ετσι εχω απενεργοποιησει την Cortana και το search δουλευει. Τι να πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Ότι να ναι. 1,5 χρόνος έχει περάσει και ακόμα ένα κάρο προβλήματα. Το είχα γράψει εξάλλου σε άλλο post ότι μετά τα 2 χρόνια σημαντική βελτίωση. Υπάρχει και τώρα μια μικρή. Δεν ήταν όπως στην αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 BSOD to be no more and will be a GSOD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Windows με NΔ Windows με ΠΑΣΟΚ Τετοια φαση; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Απαγορεύονται τα πολιτικά στο φόρουμ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thepoint Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είναι ανάγκη να απενεργοποιήσεις το windows defender το κάνει αυτόματα το λειτουργικό όταν βάλεις άλλο AV τέτοιες επεμβάσεις δεν προσφέρουν κάτι ή ένα firewall όταν δεν υπάρχει ανάγκη αξιοποίησης του - παραμετροποίησης προς τι ο λόγος έτσι για να υπάρχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είναι ανάγκη να απενεργοποιήσεις το windows defender το κάνει αυτόματα το λειτουργικό όταν βάλεις άλλο AV τέτοιες επεμβάσεις δεν προσφέρουν κάτι ή ένα firewall όταν δεν υπάρχει ανάγκη αξιοποίησης του - παραμετροποίησης προς τι ο λόγος έτσι για να υπάρχει! Η υπηρεσια τρεχει στο παρασκηνιο αν δεν το απενεργοποιησεις, οσα antivirus και αν βαλεις. Και μιλαω για τα Windows 10. Στα 7 ισχυε αυτο που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις