rfc Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν .. προσπαθούσα να κάνω updates και διάφορα πράγματα που βρήκα στο ίντερνετ αλλα τίποτα.. δεν μπορούσα ούτε σταρτ ούτε πολλά άλλα που δεν θυμάμαι. Παρόλα αυτά έγινε μία διακοπή ρεύματος το πσ έκλεισε . Όταν το άνοιξαν όλα ήταν τέλεια. Οπότε δοκίμασε να το κλείσεις απο τον διακόπτη πατά μερικές φορές το κουμπί που ανοίγει το πσ να αδειάσει ή μπαταρία της μητρικής και μετά άνοιξε τον διακόπτη και άνοιξε το πσ θα δουλεύει είμαι σίγουρος !!! Παρόμοιο πρόβλημα και με την μόνιτορ μου.. δεν την διάβαζε... Επικινδυνα πραγματα αυτα που προτεινεις φιλος...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fiotogr06 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Καθόλου επικίνδυνα. Απλά κάνεις έτσι ένα καλό ρισετ. Κλεινες τον υπολογιστή κανονικά κλείνει και τον διακόπτη αδιαζεις την μπαταρία της μόνο ή οποία ξανά φορτίζει και μία χαρά μετά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Αυτο που περιγραφεις τωρα ομως δεν εχει καμια σχεση με τη διακοπη ρευματος που σου ετυχε. Ή το ενα ή το αλλο ισχυει. Ή απλα ετυχε κατι. Εσυ στο τελος λες να ξεφορτισει το πισι. Δλδ θα φτιαξει η μπαρα και το start αν ξεφορτισει τους πυκνωτες? οκ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fiotogr06 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα μία φορά που έγινε καταλάθος και άλλη μία που το έκανα επίτηδες μου έφτιαξε Και δεν είναι μόνο οι πυκνωτές αλλά και οι μνημες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα μία φορά που έγινε καταλάθος και άλλη μία που το έκανα επίτηδες μου έφτιαξε Και δεν είναι μόνο οι πυκνωτές αλλά και οι μνημες Μάλλον έχει και άλλα θέματα το μηχανημά σου... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Παρακαλώ πολύ μια βοήθεια. Παίζουμε streaming ραδιόφωνο μέσω winamp και έχει καταχωρηθεί σε ραδιοφωνικά πόρταλ, όμως φαίνεται να υπάρχει ασυμβατότητα player. Με ενημέρωσαν συνεργάτες μας με αυτό το μήνυμα για την εκπομπή στριμαρισμένου περιεχομένου ότι "Δυστυχώς ο chrome (και θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι browsers) δεν υποστηρίζει πλέον Shoutcast Server version 1.9.8 που πολύ πιθανό να έχετε κι εσείς όπως πολλά ραδιόφωνα. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, αναβαθμίστε σε Version 2 και θα βελτιωθεί ο ήχος". Υπάρχει λύση και τι πρέπει να κάνει το άτομο που ασχολείται με το θέμα αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 ^^ Τι σχεση εχει με το παρον νημα; Δε θα λαβεις βοηθεια. Κανε νεο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 ΤΟ έβαλα εδώ γιατί παίζει μέσα από windows 10 και θέλω να δω την συμβατότητα..σε ποια κατηγορία να κάνω θέμα για να βρώ απάντηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Σήμερα αποφάσισα να κάνω format. Τα είχα καιρό, είχα κάνει πολλές δοκιμές, πολλά σκουπίδια και είπα να καθαρίσει το τοπίο. Κατεβάζω από την αρχή το ISO και φτιάχνω το USB. Πρώτο θέμα: Δεν είναι αρκετά τελευταίο... Μετά την εγκατάσταση, κατέβαζε 20 λεπτά updates (σε γραμμή 100Mbit) από ότι είδα, κατέβασε τη 1607, άρα δεν ήταν ενσωματωμένη στο ISO. Δεύτερον, με το που εγκατέστησα το Comodo, που χρησιμοποιώ ως Firewall & Antivirus, άρχισε να σέρνεται δραματικά, σε σημείο να μη μπορώ να κάνω τίποτα. Μιλάμε 15 λεπτά να ανοίξει ο Task manager να δω τι τραβάει... Δεν κατάφερα να τον ανοίξω και με τα πολλά, έκανα disable την κάρτα δικτύου, ώστε να μη δουλεύει το FW. Διαπίστωσα όμως, ότι κατέβαζε με τρελλό ρυθμό κάτι, κάποιος, και έβγαλα το καλώδιο (αφού το disable δε δούλευε) όταν είχε φτάσει στα ~30ΜΒ. Τέλος, δε μπορώ με τίποτα να απενεργοποιήσω το &$*##&@ Windows Defender!!! Πιστεύω ότι αυτό είναι το πρόβλημα και κολλάει το Comodo, γιατί στην ουσία τρέχουν 2 AV μαζί. Ακολούθησα κάθε οδηγό που βρήκα, δε δούλεψε κανείς. Ο τελευταίος ήταν με ημερομηνία 27/12/2016. Τελικά έκανα πάλι format, το WD δεν απενεργοποιείται και δεν έχω βάλει το Comodo μέχρι να βρω λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 To windows defender απενεργοποιειται απο το Group Policy Editor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 To windows defender απενεργοποιειται απο το Group Policy Editor. Nope. To δοκίμασα. Με γράφει κανονικά. Edit: για του λόγου το αληθές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δοκιμασε και το Windows Defender Service. Κανε το stop!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δοκιμασε και το Windows Defender Service. Κανε το stop!! Σε παρακαλώ, μη μου λες τα βασικά Το έγραψα, δοκίμασα όλες τις βασικές μεθόδους. Δε φαίνεται να τρέχει κανένα, οπότε το Stop είναι απενεργοποιημένο. Αν πάω να αλλάξω το startup type σε Disabled, παίρνω Access Denied. Ναι, είμαι admin. Ναι, δοκίμασα και σε Safe mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madeinchina Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 παιδια υπαρχει ακομα η δυνατοτητα εγκαταστασης των W10 δωρεαν ή τα αγοραζεις πλεον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 υπάρχει τρόπος να ξεφορτωθούμε εντελώς defender και cortana (χωρίς όμως να χάσεις το search ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις