Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν .. προσπαθούσα να κάνω updates και διάφορα πράγματα που βρήκα στο ίντερνετ αλλα τίποτα.. δεν μπορούσα ούτε σταρτ ούτε πολλά άλλα που δεν θυμάμαι. Παρόλα αυτά έγινε μία διακοπή ρεύματος το πσ έκλεισε . Όταν το άνοιξαν όλα ήταν τέλεια.

Οπότε δοκίμασε να το κλείσεις απο τον διακόπτη πατά μερικές φορές το κουμπί που ανοίγει το πσ να αδειάσει ή μπαταρία της μητρικής και μετά άνοιξε τον διακόπτη και άνοιξε το πσ θα δουλεύει είμαι σίγουρος !!! Παρόμοιο πρόβλημα και με την μόνιτορ μου.. δεν την διάβαζε...

Επικινδυνα πραγματα αυτα που προτεινεις φιλος......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καθόλου επικίνδυνα. Απλά κάνεις έτσι ένα καλό ρισετ. Κλεινες τον υπολογιστή κανονικά κλείνει και τον διακόπτη αδιαζεις την μπαταρία της μόνο ή οποία ξανά φορτίζει και μία χαρά μετά .

Αυτο που περιγραφεις τωρα ομως δεν εχει καμια σχεση με τη διακοπη ρευματος που σου ετυχε. Ή το ενα ή το αλλο ισχυει.  Ή απλα ετυχε κατι.

Εσυ στο τελος λες να ξεφορτισει το πισι. Δλδ θα φτιαξει η μπαρα και το start αν ξεφορτισει τους πυκνωτες? οκ....

Εμένα μία φορά που έγινε καταλάθος και άλλη μία που το έκανα επίτηδες μου έφτιαξε

Και δεν είναι μόνο οι πυκνωτές αλλά και οι μνημες

Μάλλον έχει και άλλα θέματα το μηχανημά σου...

• Like 3

Παρακαλώ πολύ μια βοήθεια. Παίζουμε streaming ραδιόφωνο μέσω winamp και έχει καταχωρηθεί σε ραδιοφωνικά πόρταλ, όμως φαίνεται να υπάρχει ασυμβατότητα player. Με ενημέρωσαν συνεργάτες μας με αυτό το μήνυμα για την εκπομπή στριμαρισμένου περιεχομένου ότι "Δυστυχώς ο chrome (και θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι browsers) δεν υποστηρίζει πλέον Shoutcast Server version 1.9.8 που πολύ πιθανό να έχετε κι εσείς όπως πολλά ραδιόφωνα. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, αναβαθμίστε σε Version 2 και θα βελτιωθεί ο ήχος". Υπάρχει λύση και τι πρέπει να κάνει το άτομο που ασχολείται με το θέμα αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Σήμερα αποφάσισα να κάνω format. Τα είχα καιρό, είχα κάνει πολλές δοκιμές, πολλά σκουπίδια και είπα να καθαρίσει το τοπίο.

Κατεβάζω από την αρχή το ISO και φτιάχνω το USB.

Πρώτο θέμα: Δεν είναι αρκετά τελευταίο... Μετά την εγκατάσταση, κατέβαζε 20 λεπτά updates (σε γραμμή 100Mbit)

από ότι είδα, κατέβασε τη 1607, άρα δεν ήταν ενσωματωμένη στο ISO.

Δεύτερον, με το που εγκατέστησα το Comodo, που χρησιμοποιώ ως Firewall & Antivirus, άρχισε να σέρνεται δραματικά, σε σημείο να μη μπορώ να κάνω τίποτα. Μιλάμε 15 λεπτά να ανοίξει ο Task manager να δω τι τραβάει...

Δεν κατάφερα να τον ανοίξω και με τα πολλά, έκανα disable την κάρτα δικτύου, ώστε να μη δουλεύει το FW. Διαπίστωσα όμως, ότι κατέβαζε με τρελλό ρυθμό κάτι, κάποιος, και έβγαλα το καλώδιο (αφού το disable δε δούλευε) όταν είχε φτάσει στα ~30ΜΒ.

Τέλος, δε μπορώ με τίποτα να απενεργοποιήσω το &$*##&@ Windows Defender!!! Πιστεύω ότι αυτό είναι το πρόβλημα και κολλάει το Comodo, γιατί στην ουσία τρέχουν 2 AV μαζί. Ακολούθησα κάθε οδηγό που βρήκα, δε δούλεψε κανείς. Ο τελευταίος ήταν με ημερομηνία 27/12/2016.

Τελικά έκανα πάλι format, το WD δεν απενεργοποιείται και δεν έχω βάλει το Comodo μέχρι να βρω λύση.

Δοκιμασε και το Windows Defender Service. Κανε το stop!! 

Σε παρακαλώ, μη μου λες τα βασικά :)

Το έγραψα, δοκίμασα όλες τις βασικές μεθόδους.

Δε φαίνεται να τρέχει κανένα, οπότε το Stop είναι απενεργοποιημένο.

Αν πάω να αλλάξω το startup type σε Disabled, παίρνω Access Denied.

Ναι, είμαι admin. Ναι, δοκίμασα και σε Safe mode.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...