Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με τα αρχεια κατι γινεται, Αν θες να φλασαρεις καμια συσκευη ομως??? :P

Ενεργοποίησα το USB Debugging, εγκαταστάθηκε αμέσως driver και συνδέοντας το καλώδιο εμφανίστηκε πάλι στον Explorer η SD αλλά μόνο ως Camera (PTP) και όχι ως Media Device (MTP).

Υπάρχει τρόπος να φανεί και το κινητό και να δουλέψει σαν MTP;

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Trαβαει μεγαλα ζορια.

Συν οτι δεν μπορει να κανει τα update. 

Οντως τραβάει ζόρια. Για αρχή σταμάτα κάπως το acronis, το πρόγραμμα για την κάμερα και κλείσε το sophos και τα υπόλοιπα antimalware που τρέχεις (hitman pro) και ασε να κάνει τα update κανονικά. Γενικά κλείσε οτι δεν χρειάζεται από το σύστημα πχ. viber, itype για το πληκτρολόγιο κι ας μην δείχνουν πρόβλημα. Μετά τα αμολάς ένα ένα να τρέξουν και το παρακολουθείς.  :ph34r:

Το λάθος που σου βγάζει το 0x80D05001 λύνεται μ'αυτό τον τρόπο.

Μια ιδέα που ίσως πιάσει:

Βλέπω οτι κατεβάζεις συνέχεια και απασχολείς δίκτυο και δίσκο, προφανώς έχεις κάμερα παρακολούθησης, σωστά; Υπάρχει το εξής θέμα με το acronis, αν το έχεις ρυθμίσει να σου κάνει realtime backup και ταυτόχρονα η κάμερα σώζει συνέχεια αρχείο/α στο δίσκο, το acronis χαζεύει και προσπαθεί να πάρει backup το αρχείο της κάμερας. Πρεπει να μπεις στο acronis να του κόψεις το συγκεκριμένο folder στο οποίο σώζει η κάμερα. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Οντως τραβάει ζόρια. Για αρχή σταμάτα κάπως το acronis, το πρόγραμμα για την κάμερα και κλείσε το sophos και τα υπόλοιπα antimalware που τρέχεις (hitman pro) και ασε να κάνει τα update κανονικά. Γενικά κλείσε οτι δεν χρειάζεται από το σύστημα πχ. viber, itype για το πληκτρολόγιο κι ας μην δείχνουν πρόβλημα. Μετά τα αμολάς ένα ένα να τρέξουν και το παρακολουθείς.  :ph34r:

Το λάθος που σου βγάζει το 0x80D05001 λύνεται μ'αυτό τον τρόπο.

Μια ιδέα που ίσως πιάσει:

Βλέπω οτι κατεβάζεις συνέχεια και απασχολείς δίκτυο και δίσκο, προφανώς έχεις κάμερα παρακολούθησης, σωστά; Υπάρχει το εξής θέμα με το acronis, αν το έχεις ρυθμίσει να σου κάνει realtime backup και ταυτόχρονα η κάμερα σώζει συνέχεια αρχείο/α στο δίσκο, το acronis χαζεύει και προσπαθεί να πάρει backup το αρχείο της κάμερας. Πρεπει να μπεις στο acronis να του κόψεις το συγκεκριμένο folder στο οποίο σώζει η κάμερα. ;)

Εχω το acronis και κανει καποιες μερες backup. Ενα στελνει στο Nas και ενα στελνει στον δευτερο δισκο που εχω πανω. Αλλα σε διαφορετικες μερες και ωρες. 

Καμερα που να σωζει τα βιντεο στο συστημα μου δεν εχω. Εχω μονο ενα προγραμμα που απλα τις βλεπω. 

Δημοσ.

Εχω το acronis και κανει καποιες μερες backup. Ενα στελνει στο Nas και ενα στελνει στον δευτερο δισκο που εχω πανω. Αλλα σε διαφορετικες μερες και ωρες. 

Καμερα που να σωζει τα βιντεο στο συστημα μου δεν εχω. Εχω μονο ενα προγραμμα που απλα τις βλεπω

Τότε δεν έπρεπε να τρέχει συνέχεια το acronis και με 50% cpu. Γνώμη μου, κάνε τα με τη σειρά που έγραψα -να τελειώσεις με τα updates!- και μετά ψάξε καλύτερα στο acronis. Φτάσε σε ένα σημείο να μην έχεις πρόβλημα και μετά άνοιξε τα antivirus και τις κάμερες να δεις ποιό σου ανεβάζει το cpu. Κοίτα πχ. το δικό μου procmon/cpu με αρκετά πιο αδύναμο σύστημα από το δικό σου.

Eπίσης να ξέρεις τα προγράμματα για κάμερες κρατάνε cache στο δίσκο, θα ελεγξεις αν μπορεις να πας πίσω το live feed μερικά λεπτά, τότε σίγουρα γράφει στο δίσκο. Αν εκεί πάει να διαβάσει το acronis, την άκουσε.. :P

Δημοσ.

Τότε δεν έπρεπε να τρέχει συνέχεια το acronis και με 50% cpu. Γνώμη μου, κάνε τα με τη σειρά που έγραψα -να τελειώσεις με τα updates!- και μετά ψάξε καλύτερα στο acronis. Φτάσε σε ένα σημείο να μην έχεις πρόβλημα και μετά άνοιξε τα antivirus και τις κάμερες να δεις ποιό σου ανεβάζει το cpu. Κοίτα πχ. το δικό μου procmon/cpu με αρκετά πιο αδύναμο σύστημα από το δικό σου.

Eπίσης να ξέρεις τα προγράμματα για κάμερες κρατάνε cache στο δίσκο, θα ελεγξεις αν μπορεις να πας πίσω το live feed μερικά λεπτά, τότε σίγουρα γράφει στο δίσκο. Αν εκεί πάει να διαβάσει το acronis, την άκουσε.. :P

Οχι οχι ειναι μονο live. Δεν πας πουθενα μπρος πισω. 

Απλα τωρα παλι κολλαει στις αναβαθμισεις. Εκλεισα το sophos, αλλα παλι τιποτα. Εκανα και αυτο που με ειπες αλλα δεν εγινε δουλεια. 

Δημοσ.

Απλα τωρα παλι κολλαει στις αναβαθμισεις.

Πάλι με λάθος 0x80D05001 ή με άλλο καινούργιο; Υποθέτω οτι είδες το link παραπάνω και έκανες αυτά που έδειχνε έτσι; Κοίτα κι εδω, παραθέτω ένα μέρος:

If downloads through a proxy server fail with a 0x80d05001 DO_E_HTTP_BLOCKSIZE_MISMATCH error, or if you notice high CPU usage while updates are downloading, check the proxy configuration to permit HTTP RANGE requests to run.

Αν δεν φταίει αυτό, άλλο που σκέφτομαι είναι να έχεις τρέξει κανένα πρόγραμμα τύπου "win10 privacy" που συνήθως μπλοκάρουν την τηλεμετρία αλλά χαλάνε κι άλλα δέκα πράγματα. :unsure:

Δημοσ.

Ενεργοποίησα το USB Debugging, εγκαταστάθηκε αμέσως driver και συνδέοντας το καλώδιο εμφανίστηκε πάλι στον Explorer η SD αλλά μόνο ως Camera (PTP) και όχι ως Media Device (MTP).

Υπάρχει τρόπος να φανεί και το κινητό και να δουλέψει σαν MTP;

Και εμένα και με debugging το βγάζει σαν άγνωστη mtp device δεν ξέρω τι έχουν κάνει . Στο λάπτοπ με Windows 10 και αυτό το βλέπει κανονικά
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω που εχω Windows 8.1 with Bing, ποια Windows περναω απο αυτο το link?? https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10ISO/?4cd9df4f-deef-4431-9497-a04303f34986=True

Μαλλον το βρηκα....Κατεβασα σκετο Windows 10 απτο link!

Επεξ/σία από olimpiakos 7
Δημοσ.

Εγω που εχω Windows 8.1 with Bing, ποια Windows περναω απο αυτο το link?? https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10ISO/?4cd9df4f-deef-4431-9497-a04303f34986=True

Μαλλον το βρηκα....Κατεβασα σκετο Windows 10 απτο link!

Σωστά σκέτο Windows 10 και όταν κάνεις εγκατάσταση θα σου δώσει να επιλέξεις ανάμεσα  σε Windows 10 Home και Pro. Εσύ εγκαθιστάς το Windows 10 Home.

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Εφτιαξα προσφατα ενα gaming pc και του εβαλα τα windows 10. Ηθελα να σας ρωτησω αν οντως εκανα καλη επιλογη.. Εχουν αρχισει και μου τη σπανε λιγο διοτι πολλα παιχνιδια οπως πχ COD2 και δεν μου επιτρεπει να παιζω!!!!! Μαζι με αυτο και αλλα που δεν με ενδιαφερουν... Μηπως θα ηταν καλυτερα να εβαζα W7???

Δημοσ.

Από χτες, δεν δουλεύει το start button, παρά μόνο το menu που βγαίνει με δεξί κλικ. Έκανα όλα τα βήματα που βρήκα στο internet, έκανα update, αλλά το πρόβλημα παραμένει και το έχουν πολλοί απ' ότι διάβασα. Κατά τ' άλλα ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά, όπως και το store. Υπάρχει κάποια λύση; Να ανοίξω νέο θέμα;

Δημοσ.

Από χτες, δεν δουλεύει το start button, παρά μόνο το menu που βγαίνει με δεξί κλικ. Έκανα όλα τα βήματα που βρήκα στο internet, έκανα update, αλλά το πρόβλημα παραμένει και το έχουν πολλοί απ' ότι διάβασα. Κατά τ' άλλα ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά, όπως και το store. Υπάρχει κάποια λύση; Να ανοίξω νέο θέμα;

Και μένα το start button έχει ένα αρχικό κόλλημα αλλά ούτε με δεξί κλικ βγαίνει το μενού. Νομίζω ότι είναι από τα συνεχόμενα μεγάλα updates. Μόνο με εκ νέου ξαθαρή εγκατάσταση  θα φτιάξει το πράγμα.

Δημοσ.

Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν .. προσπαθούσα να κάνω updates και διάφορα πράγματα που βρήκα στο ίντερνετ αλλα τίποτα.. δεν μπορούσα ούτε σταρτ ούτε πολλά άλλα που δεν θυμάμαι. Παρόλα αυτά έγινε μία διακοπή ρεύματος το πσ έκλεισε . Όταν το άνοιξαν όλα ήταν τέλεια.

Οπότε δοκίμασε να το κλείσεις απο τον διακόπτη πατά μερικές φορές το κουμπί που ανοίγει το πσ να αδειάσει ή μπαταρία της μητρικής και μετά άνοιξε τον διακόπτη και άνοιξε το πσ θα δουλεύει είμαι σίγουρος !!! Παρόμοιο πρόβλημα και με την μόνιτορ μου.. δεν την διάβαζε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...