Alejandro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Γνωρίζει κανείς αν το Media Creation Tool κατεβάζει το τελευταίο build? Αν όχι από που μπορώ να το βρω σε ISO? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα. https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10ISO/ Απο εδω ^^ μπορεις να το παρεις το τελευταιο θαρρω. Κατεβασα και απο το media creation tool και απο εδω. Του media ct ειναι 3.38GB, τη στιγμη που το παραπανω ειναι 4.07GB. Δε ξερω αν αυτο ειναι επειδη ειναι multilanguage το ενα και το αλλο οχι (θα σε γελασω). Χρειαστηκα και διαπιστωσα οτι το παραπανω εχει τα τελευταια updates. Το μονο που μου ειχε ζητησει ειναι ενα τελευταιο cumulative update. Ο σερβερ τους στελνει παντως αυτο στο mct Last-Modified: Tue, 19 Jul 2016 23:22:27 GMT Who knows... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ναι το τελευταιο κατεβαζει, μολις τοκανα, θελει και κερικα updates μονο μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Απο το λινκ κατεβαινει πολυ πιο γρηγορα, that's for sure. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα. https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10ISO/ Απο εδω ^^ μπορεις να το παρεις το τελευταιο θαρρω. Κατεβασα και απο το media creation tool και απο εδω. Του media ct ειναι 3.38GB, τη στιγμη που το παραπανω ειναι 4.07GB. Δε ξερω αν αυτο ειναι επειδη ειναι multilanguage το ενα και το αλλο οχι (θα σε γελασω). Χρειαστηκα και διαπιστωσα οτι το παραπανω εχει τα τελευταια updates. Το μονο που μου ειχε ζητησει ειναι ενα τελευταιο cumulative update. Ο σερβερ τους στελνει παντως αυτο στο mct Last-Modified: Tue, 19 Jul 2016 23:22:27 GMT Who knows... Το link με βγάζει σε Page not found... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Το link με βγάζει σε Page not found... https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10ISO/ Κάτι μυστήριοι χαρακτήρες μπήκαν στο τέλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10ISO/ Κάτι μυστήριοι χαρακτήρες μπήκαν στο τέλος Thanks mate! (tommy=pigeon?) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Οχι καμια σχέση, ετυχε κ την πάτησα κι εγώ λιγο πιο πριν με το λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 τον τελευταιο καιρο στα windows 10 στο desktop μου δεν θελει με τιποτα να δει android συσκευη.Την βλεπει σαν αγνωστη πως το fixaroume καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Χαχα! Και εγω τωρα πατησα και οντως βγαζει σε αδιεξοδο. Δε καταλαβαινω γιατι εγινε αυτο Ελπιζω να ειναι και τα 2 τελευταια iso. Απο το λινκ ηταν στανταρ παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 τον τελευταιο καιρο στα windows 10 στο desktop μου δεν θελει με τιποτα να δει android συσκευη.Την βλεπει σαν αγνωστη πως το fixaroume καμια ιδεα? Πράγματι, ενώ όταν τα έβαλα (ΑΠΡ 16) έβλεπε κανονικά τα κινητά μου, στη συνέχεια, έδειχνε μόνο την SD και τελευταία τα αγνοεί τελείως. Ευτυχώς που υπάρχουν τα Google Drive, AirDroid κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Πράγματι, ενώ όταν τα έβαλα (ΑΠΡ 16) έβλεπε κανονικά τα κινητά μου, στη συνέχεια, έδειχνε μόνο την SD και τελευταία τα αγνοεί τελείως. Ευτυχώς που υπάρχουν τα Google Drive, AirDroid κλπ με τα αρχεια κατι γινεται, Αν θες να φλασαρεις καμια συσκευη ομως??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα. Είχα φλασάρει το ένα κινητό, μάλλον πριν βάλω τα 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Γράψε resmon στην αναζήτηση, ή τρέξε αυτό στη φωτο και πηγαινε στο tab CPU. Trαβαει μεγαλα ζορια. Συν οτι δεν μπορει να κανει τα update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Αν κανεις δεξι κλικ το service_process.exe και ανοιγμα θεσης αρχειου, που παραπεμπει; Με λιγο γκουγκλαρισμα ειδα οτι ευθυνεται το acronis true image. Το'χεις στον υπολογιστη σου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις