Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την 14986 την έχω εδώ και μία εβδομάδα.

[DISCUSSION] Windows 10 Insider Preview Build 14986 (PC)

Επεξ/σία από dhmak
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατέβηκε, αποκρυπτογραφήθηκε, αλλά με αφήνει μόνο clean install ή keep files only.

Όπως και να το δοκίμασα, upgrade από την υπάρχουσα εγκατάσταση δεν μου επιτρέπει.

Κάτι έκανα λάθος?

Υπάρχει σαφώς καλύτερος τρόπος, χωρίς να χάσεις τα πλεονεκτήματα του fast boot...

1. Κάνεις κάποια αλλαγή στον υπολογιστή που θέλει επανεκίνηση, πχ το μέγεθος του swap file. Το NL να είναι ΟΝ πριν πατήσεις το restart. Το σώζει ως state και έκτοτε θα είναι ΟΝ στο boot.

2. (πιό σίγουρος τρόπος) Δεξί κλικ στο My Computer > Properties > Advanced System Settings > Environment Variables > System Variables και προσθέτεις νέα εγγραφή με όνομα "numlock" και τιμή "ΟΝ"

3. Στη registry: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Environment] "NUMLOCK"="ON"

Αυτό μπορείς να το κάνεις κι ένα .reg αρχείο και να το τρέχεις με διπλό κλικ, αν στο παρουσιάσει ξανά στο μέλλον.

ευχαριστω παρα πολυ εκανα το 2 βημα .

Και εμενα το εκανε σε αρχικες εκδοσεις αυτο με το numlock. Η απαντηση που πηρα ηταν να απενεργοποιησω το fast boot (doing , και ομως λειτουργησε).

Εδω , το πως.

Το γιατι σβηνει μονος του δε μπορω να το ξερω, αλλα τσεκαρετε λιγο τα power options κλπ. Ειναι λαπτοπ μηπως;

οσο για το σβησιμο του υπολογιστη δεν ξερω τι φταει σκεφτομαι θερμοκρασια , διοτι σκονη δεν ειναι την ανοιξα και κοιταξα , τελικα δεν επαιρνε μπροστα ο αδελφος μου κουνησε το καλωδιο του τροφοδοτικου που συνδεεται πανω στην μητρικη και μετα την επομενη ημερα που ξανα προσπαθησα πηρε μπροστα αλλα αυτο δεν ειναι κατασταση, λεω να παρω mini tower που να μην ανοιγει για να μην εχω τετοια θεματα!, το βιδωνεις πισω απο την οθονη και τελειωσε το θεμα , αλλα δεν ξερω απο την θερμοκρασια αμα θα κανει δουλεια, δεν παιζω παιχνιδια κατα κυριο λογω ιντερνετ εκτυπωση αντε και κανενα office . λιγο youtube μπορει και ταινιες . 

Είναι κάποιος σε Insider Slow?

Από προχτές που έχει βγει η 14986, ακόμα να μου εμφανιστεί.

Εκεί, στην 965.1000 έχει κάτσει.

Τελικά σήμερα έστρωσε και την κατέβασε αυτόματα (24ώρες αφημένος ανοικτός ο υπολογιστής...μέχρι χτες στις 8 το βράδυ αρνούνταν ότι υπάρχει αναβάθμιση).

Άβυσσος!

Καλησπέρα πως γίνεται να ειναι προεπιλεγμένη γλώσσα πληκτρολογησης τα αγγλικα; Και οχι τα ελληνικά. Δηλαδή να ανοιγει ο υπολογιστης και να γράφω αγγλικα.

Εκει στη φωτο που δειχνει ο φιλος (αλλα εχει μια γλωσσα μονο αυτος) εσυ θα εχεις 2 γλωσσες. Πατα πανω σε αυτη που θες και δηλωσε απο κατω που θα σου ανοιξει τη βοηθεια "set as default"

Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές , είχα πρόβλημα με το sleep mode στον σταθερό όταν τον έβαζα ξανά άνοιγε από μόνος του αμέσως αλλά με αυτόν τον οδηγό έφτιαξε αλλά τώρα τελευταία καμιά φορά το ξανά κάνει που και που. Έχετε καμιά ιδέα ;

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές , είχα πρόβλημα με το sleep mode στον σταθερό όταν τον έβαζα ξανά άνοιγε από μόνος του αμέσως αλλά με αυτόν τον οδηγό έφτιαξε αλλά τώρα τελευταία καμιά φορά το ξανά κάνει που και που. Έχετε καμιά ιδέα ;

Ευχαριστώ!

http://www.insomnia.gr/topic/539337-νέασυζήτηση-για-τα-windows-10/?p=55315549

Δοκιμασε και αυτο ^^

Καλες γιορτες :)

• Like 1

Μπορει να με πει καποιος τι μου τρωει ολους τους πορους;

Γράψε resmon στην αναζήτηση, ή τρέξε αυτό στη φωτο και πηγαινε στο tab CPU.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...