Πέτρος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Είναι κάποιος σε Insider Slow? Από προχτές που έχει βγει η 14986, ακόμα να μου εμφανιστεί. Εκεί, στην 965.1000 έχει κάτσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Την 14986 την έχω εδώ και μία εβδομάδα. [DISCUSSION] Windows 10 Insider Preview Build 14986 (PC) ESD Mirror by Wzor Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2016 από dhmak 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 To ESD αν θυμάμαι σωστά, θέλει κάποιο πρόγραμμα για να το κάνεις deploy? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ναι, για decrypt. https://forums.mydigitallife.info/threads/59082-Windows-10-ESDs-Repository/page105?p=1237334#post1237334 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Κατέβηκε, αποκρυπτογραφήθηκε, αλλά με αφήνει μόνο clean install ή keep files only. Όπως και να το δοκίμασα, upgrade από την υπάρχουσα εγκατάσταση δεν μου επιτρέπει. Κάτι έκανα λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmegarythmos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχει σαφώς καλύτερος τρόπος, χωρίς να χάσεις τα πλεονεκτήματα του fast boot... 1. Κάνεις κάποια αλλαγή στον υπολογιστή που θέλει επανεκίνηση, πχ το μέγεθος του swap file. Το NL να είναι ΟΝ πριν πατήσεις το restart. Το σώζει ως state και έκτοτε θα είναι ΟΝ στο boot. 2. (πιό σίγουρος τρόπος) Δεξί κλικ στο My Computer > Properties > Advanced System Settings > Environment Variables > System Variables και προσθέτεις νέα εγγραφή με όνομα "numlock" και τιμή "ΟΝ" 3. Στη registry: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Environment] "NUMLOCK"="ON" Αυτό μπορείς να το κάνεις κι ένα .reg αρχείο και να το τρέχεις με διπλό κλικ, αν στο παρουσιάσει ξανά στο μέλλον. ευχαριστω παρα πολυ εκανα το 2 βημα . Και εμενα το εκανε σε αρχικες εκδοσεις αυτο με το numlock. Η απαντηση που πηρα ηταν να απενεργοποιησω το fast boot (doing , και ομως λειτουργησε). Εδω , το πως. Το γιατι σβηνει μονος του δε μπορω να το ξερω, αλλα τσεκαρετε λιγο τα power options κλπ. Ειναι λαπτοπ μηπως; οσο για το σβησιμο του υπολογιστη δεν ξερω τι φταει σκεφτομαι θερμοκρασια , διοτι σκονη δεν ειναι την ανοιξα και κοιταξα , τελικα δεν επαιρνε μπροστα ο αδελφος μου κουνησε το καλωδιο του τροφοδοτικου που συνδεεται πανω στην μητρικη και μετα την επομενη ημερα που ξανα προσπαθησα πηρε μπροστα αλλα αυτο δεν ειναι κατασταση, λεω να παρω mini tower που να μην ανοιγει για να μην εχω τετοια θεματα!, το βιδωνεις πισω απο την οθονη και τελειωσε το θεμα , αλλα δεν ξερω απο την θερμοκρασια αμα θα κανει δουλεια, δεν παιζω παιχνιδια κατα κυριο λογω ιντερνετ εκτυπωση αντε και κανενα office . λιγο youtube μπορει και ταινιες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Είναι κάποιος σε Insider Slow? Από προχτές που έχει βγει η 14986, ακόμα να μου εμφανιστεί. Εκεί, στην 965.1000 έχει κάτσει. Τελικά σήμερα έστρωσε και την κατέβασε αυτόματα (24ώρες αφημένος ανοικτός ο υπολογιστής...μέχρι χτες στις 8 το βράδυ αρνούνταν ότι υπάρχει αναβάθμιση). Άβυσσος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nellos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα πως γίνεται να ειναι προεπιλεγμένη γλώσσα πληκτρολογησης τα αγγλικα; Και οχι τα ελληνικά. Δηλαδή να ανοιγει ο υπολογιστης και να γράφω αγγλικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Κανε κλικ κατω δεξια στις γλωσσες. Πατα preferences. Πατα στην γλωσσα που θελεις , και μετα πατησε set as default Φωτο: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Εκει στη φωτο που δειχνει ο φιλος (αλλα εχει μια γλωσσα μονο αυτος) εσυ θα εχεις 2 γλωσσες. Πατα πανω σε αυτη που θες και δηλωσε απο κατω που θα σου ανοιξει τη βοηθεια "set as default" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές , είχα πρόβλημα με το sleep mode στον σταθερό όταν τον έβαζα ξανά άνοιγε από μόνος του αμέσως αλλά με αυτόν τον οδηγό έφτιαξε αλλά τώρα τελευταία καμιά φορά το ξανά κάνει που και που. Έχετε καμιά ιδέα ; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές , είχα πρόβλημα με το sleep mode στον σταθερό όταν τον έβαζα ξανά άνοιγε από μόνος του αμέσως αλλά με αυτόν τον οδηγό έφτιαξε αλλά τώρα τελευταία καμιά φορά το ξανά κάνει που και που. Έχετε καμιά ιδέα ; Ευχαριστώ! http://www.insomnia.gr/topic/539337-νέασυζήτηση-για-τα-windows-10/?p=55315549 Δοκιμασε και αυτο ^^ Καλες γιορτες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/539337-νέασυζήτηση-για-τα-windows-10/?p=55315549 Δοκιμασε και αυτο ^^ Καλες γιορτες Σε ευχαριστω !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μπορει να με πει καποιος τι μου τρωει ολους τους πορους; Εχει 3 μερες ειμαι ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μπορει να με πει καποιος τι μου τρωει ολους τους πορους; Γράψε resmon στην αναζήτηση, ή τρέξε αυτό στη φωτο και πηγαινε στο tab CPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις