Zaytsev Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Έχοντάς το έτσι... Αυτό είχα κάνει κι εγώ, αλλά μετά το μεγάλο patch (Update 1511), δεν παίζει πλέον. Το έχεις βάλει και σου δουλεύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Περα απο το δικο μου λαθος που ειπα παραπανω , τοσο καιρο, αν δεν πατουσα εγω "check for updates" , δεν εμπαινε κανενα update. Αν πατουσα check , δε με ρωτουσε καν ομως για να το κατεβασει (μετα την 1511). Το ξεκινουσε αμεσως. Παλιοτερα ειχε και ενα κουμπακι "download" , ωστε να το ξεκινησω εγω το κατεβασμα. Αρα ναι, μου δουλευει με τον παραπανω τροπο. Ουσιαστικα ημι-δουλευει Ειχα διαβασει οτι θα περιορισουν την δικη μας δραστηριοτητα απο το gpedit. Το κανανε μαλλον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Πως απενεργοποιω τελειως τα windows update. Πηρα ταμπλετακι και δε θελω να μπουκωσει με τις ενημερωσεις. Στις ρυθμισεις μονο αν θα τις κανει αυτοματα η να με ρωταει για ρεσταρτ εχει. Πουθενα δε βρισκω πληρη απενεργοποιηση τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Αν εχεις προσβαση στα services, πας στο windows update service και το κανεις disable. Δε βλεπω καποιο αλλο τροπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Έχω θέμα με τα win 10, θέλω να βάλω τα 7 ξανά, βάζω cd μέσα, πατάω F12 και τίποτα μαυρίζει η οθόνη. Λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Έχω θέμα με τα win 10, θέλω να βάλω τα 7 ξανά, βάζω cd μέσα, πατάω F12 και τίποτα μαυρίζει η οθόνη. Λύση; Το παρον θέμα είναι για win 10. Το πρόβλημά σου δεν έχει να κάνει με τα 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Γνωστό σκάλωμα αλλά λύνεται αν είσαι λίγο τυχερός. Κάνε αυτά σε elevated cmd prompt: netsh winsock reset catalog netsh int ipv4 reset reset.log netsh int ipv6 reset reset.log Reboot. Source Μετα απο 4-5 ιδια περιστατικα τις τελευταιες μερες, να επιβεβαιωσω πως αυτη εινια η λυση στο σαπιο update των 10 που πηδηξε τον dhcp client των windows. http://arstechnica.co.uk/business/2016/12/microsoft-windows-10-dhcp-broken-update/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Αυτο εγινε μετα το τελευταιο τελευταιο ; Εγω βρισκομαι στην πρωτη σεζον επεισοδιο 4 (οπως γραφω και σε αλλο φορουμ ) του προβληματος που τελειωμο δεν εχει http://www.insomnia.gr/topic/627346-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-explorerexe-%CF%83%CE%B5-windows-10-pro/ Ειχε "λυθει" , κανοντας νεο user account. 1 μηνα μετα, επανεμφανιστηκε για να μου θυμισει οτι κατι το προκαλει και δε θα βρω ποτε τι... Με την ευγενικη χορηγια του Ν.Φωσκολου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
musiccc444 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 έχω σταθερό με windows 10 pro από αναβάθμιση windows 7 pro dsp.Θέλω να βάλω και δεύτερο σκληρό για dual boot,μπορώ να περάσω τα ίδια windows και να χρησιμοποιήσω το ίδιο κλειδί;αν δεν "γίνεται" και χρειαστεί νέα άδεια,οι oem εκδόσεις που κυκλοφορούν σε skroutzομάγαζα κάνουν ή δεν είναι ουσιαστικά νόμιμες για αυτή τη χρήση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bouhc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Μάλιστα, για να μην παιδεύεσαι, μπορείς να κάνεις clone τον υπάρχοντα δίσκο στον καινούριο γλυτώνοντας έτσι και όλες τις εγκαταστάσεις των εφαρμογών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmegarythmos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα ο υπολογιστης του αδελφου μου μετα windows 10 σβηνει στα καλα καθουμενα μονος του και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι , σημερα μου εσβησε και το πατας αναβει η μοναδα αλλα δεν δινει σημα ουτε στο πληκτρολογιο ουτε στην οθονη σημα τι μπορει να φταιει; επισης πως μπορω το num lock να το εχω ενεργο ; διοτι καθε φορα που θελω να βαλω το κωδικο για να τον ανοιξω ανοιγει ο υπολογιστης με κλειστο το num lock ενω δεν θυμαμαι στα windows 7 να γινεται αυτο , γιατι το εχουνε αφαιρεσει απο τα windows 10 αυτο ; και πρεπει να ενεργοποιησεις το πληκτρολογιο πατωντας το; . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Και εμενα το εκανε σε αρχικες εκδοσεις αυτο με το numlock. Η απαντηση που πηρα ηταν να απενεργοποιησω το fast boot (doing , και ομως λειτουργησε). Εδω , το πως. Το γιατι σβηνει μονος του δε μπορω να το ξερω, αλλα τσεκαρετε λιγο τα power options κλπ. Ειναι λαπτοπ μηπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχει σαφώς καλύτερος τρόπος, χωρίς να χάσεις τα πλεονεκτήματα του fast boot... 1. Κάνεις κάποια αλλαγή στον υπολογιστή που θέλει επανεκίνηση, πχ το μέγεθος του swap file. Το NL να είναι ΟΝ πριν πατήσεις το restart. Το σώζει ως state και έκτοτε θα είναι ΟΝ στο boot. 2. (πιό σίγουρος τρόπος) Δεξί κλικ στο My Computer > Properties > Advanced System Settings > Environment Variables > System Variables και προσθέτεις νέα εγγραφή με όνομα "numlock" και τιμή "ΟΝ" 3. Στη registry: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Environment] "NUMLOCK"="ON" Αυτό μπορείς να το κάνεις κι ένα .reg αρχείο και να το τρέχεις με διπλό κλικ, αν στο παρουσιάσει ξανά στο μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ποια πλεονεκηματα του fast boot? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Απο την αρχη θαυμαστης τους και αγοραστης τους με τα 14 ευρω που ειχε βγει προσφορα. Μετα τα τωρινα updates δεν αντεξα ρε παιδια και μετα απο ψαξιμο για να σταματαει ολο αυτο το Trojian που εχει ενσωματωμένο ... απαραδεκτο. Γυρισα στην αρχη με βαρια καρδια στα 7 ! Αλλα ολα οκ. Ειναι δυνατον σοβαρες εταιριες να επιτρεψουν να εγκατασταθει αυτο το πραγμα σε 10.000 pc πχ ? Ενας γνωστος που εργαζεται σε εταιρια με τετοιο αριθμο τερματικων μου ειπε οτι απο τα 7 enterprize δεν εχουν σκοπο να φυγουν με τιποτα. Γιατι ρε μικρομαλακη μαμακιζεσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις