tommybertsen Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά, εδώ μπορείς να δεις τι διαφορές έχουν οι εκδόσεις (η Education είναι πιο "πλούσια" απο την home).Ακόμη και να μην είχες τα Windows από την σχολή δεν αξίζει σπασμένο μπορείς να βρεις κλειδιά με πολύ μικρό κόστος. Τα οποια ειναι νομιμα, αλλα η χρηση τους παρανομη στο 90% των περιπτωσεων. Παραδειγμα ειναι αγορασμενα αλλα εχουν εγκατασταθει κι αλλου πριν 6 μηνες και παραπανω, οποτε γινονται εγκατασταση και σε 2ο μηχανημα, μεχρι να "επικυρηχθουν" (blacklist) Αλλο παραδειγμα, οι ομαδικες αδειες για μερικους χιλιαδες υπολογιστες (που δεν ειναι αποσαφηνισμενο απο τους πωλητες αν ειναι για 1 ή περισσοτερα pc δηλαδη). Μετα απο τον τελευταιο , το κλειδι δε δουλευει ή μπαινει σε blacklist. Υπαρχουν και οι κλασικες αδειες ΟΕΜ που μπορει να δουλευουν κανονικα βεβαια. Για να μη παρεξηγηθω εχω παρει τετοιο κλειδι με 15€ , 1 αδεια , συμφωνα με τον πωλητη, με 99.9% στο ebay. (Τον ιουλιο* αγοραστηκε..) Ο οποιος πλεον δεν εχει αλλα προιοντα προς πωληση. Αρα δε ξερω αν αυτοι κανουν "αρπαχτές" και εξαφανιζονται, οποτε ειναι τι θα σου κατσει (πλεον εχει κλειδια με 6€ - πωτς γκενεν ατο). Στην χειροτερη χανεις ενα 10ρικο *Θα περιμενω να περασει κανα 6μηνο , και θα προσπαθησω να ενεργοποιησω και αλλο pc με το ιδιο κλειδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fiotogr06 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Εν τελη τι κανω? βαζω σπαστιρι η κατεβαζω τα γνησια education? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Εν τελη τι κανω? βαζω σπαστιρι η κατεβαζω τα γνησια education? Είναι δυνατόν να έχεις τη δυνατότητα να βάλεις νόμιμα και να κάνεις αυτή την ερώτηση; Θα μας πέσουν τα μαλλιά με αυτά που γράφετε... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Εν τελη τι κανω? βαζω σπαστιρι η κατεβαζω τα γνησια education? Εδω δε θα παρεις συμβουλη για "σπαστηρια" και αλλα τετοια σχετικα Εγω αυτο που γραφω εχει να κανει με τα κλειδια που πωλουνται. Μπορει να κανω και λαθος Αυθεντικα εννοειται οτι θα βαλεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thepoint Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μα είναι δυνατόν τέτοια ερώτηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 τι ειναι το tick box στα εικονιδια σε win tablet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Είναι δυνατόν να έχεις τη δυνατότητα να βάλεις νόμιμα και να κάνεις αυτή την ερώτηση; Θα μας πέσουν τα μαλλιά με αυτά που γράφετε... Έχω πάρει office365 με 5 άδειες. Χρησιμοποιώ τις 2 και έχω ρωτήσει φίλους μου αν θέλουν στο τσάμπα να τους δώσω κάποια από τις 3 άδειες. Κανείς δεν έχει δεχτεί. Φυσικά έχουν όλοι σπασμένο το Office. Οι απαντήσεις που παίρνω: "Που να βγάζω το παλιό Office για να βάλω το καινούριο" ή "Και αν σταματήσεις να πληρώνεις και το κόψεις;" Δεν υπάρχει η νοοτροπία να πληρώνει ο άλλος για λογισμικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Έχω πάρει office365 με 5 άδειες. Χρησιμοποιώ τις 2 και έχω ρωτήσει φίλους μου αν θέλουν στο τσάμπα να τους δώσω κάποια από τις 3 άδειες. Κανείς δεν έχει δεχτεί. Φυσικά έχουν όλοι σπασμένο το Office. Οι απαντήσεις που παίρνω: "Που να βγάζω το παλιό Office για να βάλω το καινούριο" ή "Και αν σταματήσεις να πληρώνεις και το κόψεις;" Δεν υπάρχει η νοοτροπία να πληρώνει ο άλλος για λογισμικό. Εγώ έχω δει άλλο. Γνωστός έχει πάει σε πασίγνωστο συνοικιακό μαγαζί στην πόλη μου (κάπου στην επαρχία), για να του κάνουν φορμάτ. Το μαγαζί λειτουργεί με νόμιμο τρόπο, δηλαδή κόβει αποδείξεις και τα λοιπά, και χρεώνει κάνα 50ευρω το φορμάτ. Ο υπολογιστής του φίλου έχει κολλημένο σε αρκετά εμφανές σημείο το αυτοκόλλητο με νόμιμο κλειδί Windows 7. Ο τύπος στο μαγαζί του κάνει φορμάτ και του περνάει Windows 10. Όλα καλά μέχρι πριν μερικές μέρες που πήγα να τον επισκεφτώ γιατί είχε ένα πρόβλημα. Μου ανοίγει τον υπολογιστή και βλέπω ότι του πετάει μήνυμα για παράνομο λογισμικό. Αποτέλεσμα; Πλήρωσε 50 ευρώ ώστε ο "επαγγελματίας" να του εγκαταστήσει πειρατικό λογισμικό ενώ μπορούσε να του εγκαταστήσει το νόμιμο που ήδη είχε (δεν χρειαζόταν να αγοράσει εκ νέου άδεια), και έχασε και την προθεσμία που είχε δώσει η MS για την δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 γιατί στην ουσία το αυθεντικό κλειδί δεν αναβαθμίστηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Εγώ έχω δει άλλο. Γνωστός έχει πάει σε πασίγνωστο συνοικιακό μαγαζί στην πόλη μου (κάπου στην επαρχία), για να του κάνουν φορμάτ. Το μαγαζί λειτουργεί με νόμιμο τρόπο, δηλαδή κόβει αποδείξεις και τα λοιπά, και χρεώνει κάνα 50ευρω το φορμάτ. Ο υπολογιστής του φίλου έχει κολλημένο σε αρκετά εμφανές σημείο το αυτοκόλλητο με νόμιμο κλειδί Windows 7. Ο τύπος στο μαγαζί του κάνει φορμάτ και του περνάει Windows 10. Όλα καλά μέχρι πριν μερικές μέρες που πήγα να τον επισκεφτώ γιατί είχε ένα πρόβλημα. Μου ανοίγει τον υπολογιστή και βλέπω ότι του πετάει μήνυμα για παράνομο λογισμικό. Αποτέλεσμα; Πλήρωσε 50 ευρώ ώστε ο "επαγγελματίας" να του εγκαταστήσει πειρατικό λογισμικό ενώ μπορούσε να του εγκαταστήσει το νόμιμο που ήδη είχε (δεν χρειαζόταν να αγοράσει εκ νέου άδεια), και έχασε και την προθεσμία που είχε δώσει η MS για την δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 γιατί στην ουσία το αυθεντικό κλειδί δεν αναβαθμίστηκε. Ας κάνει μια ακόμη προσπάθεια. http://www.insomnia.gr/topic/626441-windows-10-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%B1%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7/page-3?do=findComment&comment=55304424 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 έκανα clean install τα 10 και μου βγάζει τα ελληνικά αλαμπουρνεζικα σε μερικά πράγματα(media player,txt,κτλ) πως το φτιάχνω αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Πας στο control panel - region και βαζεις location Greece καθως και αλλαζεις και το system locale. Επανεκκινηση και ολα θα ειναι κομπλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Τα οποια ειναι νομιμα, αλλα η χρηση τους παρανομη στο 90% των περιπτωσεων. Παραδειγμα ειναι αγορασμενα αλλα εχουν εγκατασταθει κι αλλου πριν 6 μηνες και παραπανω, οποτε γινονται εγκατασταση και σε 2ο μηχανημα, μεχρι να "επικυρηχθουν" (blacklist) Αλλο παραδειγμα, οι ομαδικες αδειες για μερικους χιλιαδες υπολογιστες (που δεν ειναι αποσαφηνισμενο απο τους πωλητες αν ειναι για 1 ή περισσοτερα pc δηλαδη). Μετα απο τον τελευταιο , το κλειδι δε δουλευει ή μπαινει σε blacklist. Υπαρχουν και οι κλασικες αδειες ΟΕΜ που μπορει να δουλευουν κανονικα βεβαια. Για να μη παρεξηγηθω εχω παρει τετοιο κλειδι με 15€ , 1 αδεια , συμφωνα με τον πωλητη, με 99.9% στο ebay. (Τον ιουλιο* αγοραστηκε..) Ο οποιος πλεον δεν εχει αλλα προιοντα προς πωληση. Αρα δε ξερω αν αυτοι κανουν "αρπαχτές" και εξαφανιζονται, οποτε ειναι τι θα σου κατσει (πλεον εχει κλειδια με 6€ - πωτς γκενεν ατο). Στην χειροτερη χανεις ενα 10ρικο *Θα περιμενω να περασει κανα 6μηνο , και θα προσπαθησω να ενεργοποιησω και αλλο pc με το ιδιο κλειδι. Ισχύει αυτό που λες , αρκετοί λένε οτι τα περισσότερα είναι OEM αδειες . Αλλά και πάλι προτιμώ κάτι τέτοιο από τα cracks και τα πειραγμένα iso . Εγώ έχω δει άλλο. Γνωστός έχει πάει σε πασίγνωστο συνοικιακό μαγαζί στην πόλη μου (κάπου στην επαρχία), για να του κάνουν φορμάτ. Το μαγαζί λειτουργεί με νόμιμο τρόπο, δηλαδή κόβει αποδείξεις και τα λοιπά, και χρεώνει κάνα 50ευρω το φορμάτ. Ο υπολογιστής του φίλου έχει κολλημένο σε αρκετά εμφανές σημείο το αυτοκόλλητο με νόμιμο κλειδί Windows 7. Ο τύπος στο μαγαζί του κάνει φορμάτ και του περνάει Windows 10. Όλα καλά μέχρι πριν μερικές μέρες που πήγα να τον επισκεφτώ γιατί είχε ένα πρόβλημα. Μου ανοίγει τον υπολογιστή και βλέπω ότι του πετάει μήνυμα για παράνομο λογισμικό. Αποτέλεσμα; Πλήρωσε 50 ευρώ ώστε ο "επαγγελματίας" να του εγκαταστήσει πειρατικό λογισμικό ενώ μπορούσε να του εγκαταστήσει το νόμιμο που ήδη είχε (δεν χρειαζόταν να αγοράσει εκ νέου άδεια), και έχασε και την προθεσμία που είχε δώσει η MS για την δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 γιατί στην ουσία το αυθεντικό κλειδί δεν αναβαθμίστηκε. Εγώ έχω δει ενα ακόμη πιο επικό αγοράστηκε dell σταθερό με αυθεντικότατα windows 7 pro για να αντικατασταθεί ενα παλιό μηχάνημα με πλαστα windows xp , ο τύπος που ανέλαβε να κάνει την δουλειά πέρασε όπως ήταν τα πλαστά xp γιατί μάλλον βαριόταν να τα ξανά περάσει όλα από την αρχή . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samantha11 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Το μεγαλύτερο πρόβλημα που εντοπίζω στα windows 10 είναι ότι δυστυχώς αντί να βελτιώνονται οι καινούργιες εκδόσεις που βγαίνουν, γίνεται το αντίστροφο, αναφέρομαι καθαρά στη φιλικότητα προς το χρήστη όσον αφορά τη λειτουργία, δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thepoint Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μια χαρά είναι τα windows 10 pro υπάρχει λόγος να μείνει κανείς σε προηγούμενη έκδοση αμφιβάλω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μια χαρά είναι τα windows 10 pro υπάρχει λόγος να μείνει κανείς σε προηγούμενη έκδοση αμφιβάλω! Ανφέβαλε. Δεν στο αρνείται κανείς. Μια τελευταία έρευνα που είχα διαβάσει έδειξε στροφή σε ένα μεγάλο ποσοστό από τα win 10 στα win 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις