johnmayson Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Καταρχην ευχαριστουμε για τη βοηθεια.οςο αφορα τα updates στα pro ειχαν πει οτι θα χει επιλογη να διαλεγεις ποτε να μπει το update??Οποτε εφοσον δεν υπαρχει η επιλογη θα κανω αυτο που γραφεις.για drivers δε καταλαβα τι να κανω.θα το ξαναδιαβασω μετα.Για τα αντικατασκοπικα το προγραμμα spybot anti beacon καπως ετσι να το βαλουμε;;; Οταν βαλαμε τα windows κλεισαμε σχεδον ολα τα κουτακια που βρηκαμε για κατασκοπεια αν υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κανουμε πειτε μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Παιδια δεν ειναι κατασκοποι εκει στην ms. Ολα αυτα περι "κατασκοπειας" , ειναι πραγματα για τα οποια εχεις συμφωνησει οταν κανεις την εγκατασταση (υπαρχει EULA που κανονικα καλεισαι να διαβασεις). Εχουν γινει και "injection" σε σχετικα updates στα Windows 7 (νομιζω ομως στα προαιρετικα updates). Μπορεις να βαλεις το o&o shutup windows 10 αλλα γενικα υπαρχουν διαφοροι οδηγοι για απενεργοποιηση των βασικων (πχ telemetry) χειροκινητα. Αυτο με τα updates απλα θα διαλεγεις εσυ ποτε θες να μπει. Ουσιαστικα απαξ και δε κανεις search for updates , δε θα σου το περασει. Ειναι οντως μπελαλιδικο αυτο περι drivers. Εμενα δε με ενοχλει, γιατι το απενεργοποιησα με το DDU. Οποτε δε κανει override. Αλλα σε καινουριες εκδοσεις , εχω ενημερωθει οτι προσπαθει να περασει απο πανω drivers. Οχι παντα. Πχ αν εχεις καρτα γραφικων παλια , και παιρνει μονο legacy drivers (παλιοτερες εκδοσεις) , θα εχεις θεμα. Αλλιως δε νομιζω να εχεις κανενα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Tα update για να μη γινονται και να πρεπει απλα να "ψαξεις" εσυ , θα ανοιξεις το run command (winkey+r) και θα γραψεις gpedit.msc ή θα το γραψεις απλα στην αναζητηση (σκετο gpedit -θα βγαλει ενα group policy editor και θα μπεις). Πας κατα σειρα computer configuration - administrative templates - windows components , και βρισκεις το "windows update". Μεσα εκει εχει κατι σε "configure automatic updates". Μπαινεις μεσα και το κανεις enabled, και επιλεγεις το 2. Notify for download and notify for install. Τα αλλα ξε-τσεκαρισμενα που εχει. Για τους drivers http://superuser.com/questions/964475/how-do-i-stop-windows-10-from-updating-my-graphics-driver Ακολούθησα τη διαδικασία που περιγράφεις, για τα updates, αλλά πρόσεξα ότι έχει εφαρμογή σε όλες τις εκδόσεις, πλην των 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ακολούθησα τη διαδικασία που περιγράφεις, για τα updates, αλλά πρόσεξα ότι έχει εφαρμογή σε όλες τις εκδόσεις, πλην των 10. Εχεις δικιο , ετσι γραφει. Παρολα αυτα, οταν μπαινω στο windows update στα settings, λεει οτι εχει τσεκαρει για updates, αλλα δεν κατεβαζει κατι. Δε ξερω γιατι το λεει αυτο στο group policy! Ηταν ο κλασικος τροπος προσωρινης απενεργοποιησης τους (μεχρι να κανεις check for updates ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Αυτο για τα updates να το δοκιμασω δουλευει;; η οχι;;οσο αφορα τους drivers δε εχω παλια καρτα απλως το σωστο θα ταν να επιλεγουμε αν θελουμε το νεο drive η οχι.το προγραμμα spybot μαλλον δε το ξερει καποιος για να μας πει εντυπωσεις.αν ειχαμε συμφωνησει στους ορους να μας κατασκοπευει δε θα μας εδινε τη επιλογη με τα κουτακια για ενεργοποιηση η οχι.Στους ορους ειναι η ευπεπτη διατυπωση για να περασει σαν κατι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Παντως στο δικο μου εκανε ενα αρκετα μεγαλο Update με πολυ ωρα στην εκκινηση στην εγκατασταση και με μηνυμα καλωσορισματος οποτε μαλλον ειμαι στο last version και εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gary_Kokkin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δεν ειναι στανταρντ πότε θα ερθουν τα updates σε όλους . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rizas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα. Θα ήθελα την βοήθεια σας!! Έκανα εγκατάσταση στον καινούρι ssd χτες τα win 10 όλα καλά μέχρι που έκανε ένα μεγάλο update και ήταν σαν να ξαναπεράσε το λογισμικό μόνο του ( μου δημιούργησε και windows old αρχείο από μόνο του). Από εκείνη την στιγμή και μετά κολλάει η μπάρα του start.... Ενώ όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά. Εχω δοκιμάσει ότι έχω βρει στο ίντερνετ αλλά μάταια!!! Να κάνω refresh windows να ξεμπερδεψω ή υπάρχει λύση?? Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μιας και είσαι φρέσκος κατέβασε το iso απο την microsoft που έχει ολα τα τελευταία update ενσωματωμένα και κάνε με αυτο format . Δεν αξίζει να ασχοληθείς τώρα γιατί είχαν αρκετοί θέματα μετα απο αναβάθμιση σε 1607. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδια διαφωτιστε με. Ημουν εξαρχης στο insider , επαιζα τοτε με εκεινες τις εκδοσεις..βγηκα απο το insider οταν κυκλοφορησε κανονικα. Σημερα μιας και ξυνομουν , ειπα να ξαναμπω.. Μπηκα , δοκιμασα σε slow/fast ...δεν μου ρχεται καμμια insider preview εκδοση. Εκανα κατι πατεντες...που διαβασα στο ιντερνετ...2 @@. Ερωτηση...να περιμενω μπας και ερθει αργοτερα καμμια εκδοση ?Ή να κατεβασω κανα iso να γινει δουλεια? Και κατεβαζοντας το iso θα γινει clean install και σκουπα ολα ?ή θα γινει κανονικα "αναβαθμιση" χωρις να χαθει τιποτα οπως γινεται εδω και καιρο απο εκδοση σε εκδοση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fiotogr06 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα συμφορουμιστες,Σε λιγο καιρο πρόκειται να συναρμολογησω το νεο μου Gaming PC..Εχω κατεβασει την εγκατασταση των Windows 10 απο το σαιτ της Microsoft και λεω να βαλω τα windows HOME ediotion και να κατεβασω καποιο σπαστιρι για να τα κανω "γνησια". Ομως εμαθα οτι λογω της σχολης μου μπορω να κατεβασω γνησια τα windows 10 Education edition.. Ποια ειναι η διαφορα τους και τι ειναι καλυτερο να κανω αφου θελω gaming pc?Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 εχω κανει upgrade απο 7 σε 10 και τωρα θελω να τα κανω clean install, θα βαλω το κλειδι απο τα 7 που εχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα συμφορουμιστες, Σε λιγο καιρο πρόκειται να συναρμολογησω το νεο μου Gaming PC..Εχω κατεβασει την εγκατασταση των Windows 10 απο το σαιτ της Microsoft και λεω να βαλω τα windows HOME ediotion και να κατεβασω καποιο σπαστιρι για να τα κανω "γνησια". Ομως εμαθα οτι λογω της σχολης μου μπορω να κατεβασω γνησια τα windows 10 Education edition.. Ποια ειναι η διαφορα τους και τι ειναι καλυτερο να κανω αφου θελω gaming pc? Ευχαριστω. Δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά, εδώ μπορείς να δεις τι διαφορές έχουν οι εκδόσεις (η Education είναι πιο "πλούσια" απο την home).Ακόμη και να μην είχες τα Windows από την σχολή δεν αξίζει σπασμένο μπορείς να βρεις κλειδιά με πολύ μικρό κόστος. εχω κανει upgrade απο 7 σε 10 και τωρα θελω να τα κανω clean install, θα βαλω το κλειδι απο τα 7 που εχω? Ναι το δέχεται κανονικά το κλειδί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fiotogr06 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Αρα να βαλω τα education ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 εχω κανει upgrade απο 7 σε 10 και τωρα θελω να τα κανω clean install, θα βαλω το κλειδι απο τα 7 που εχω? Μπορείς να μην βάλεις και καθόλου κλειδί, θα γίνει αυτόματα η ενεργοποίηση αρκεί να έχεις ίντερνετ εκείνη την ώρα για να ενεργοποιηθεί. Αυτό εννοείται εφόσον είχες κάνει κανονικά upgrade την 1η φορά που όπως λες είχες κάνει, οπότε no problem. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις