Xristaras12 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Στη διαχειριση θα ειναι σαν κατι κενο , σαν να μην εχει δεδομενα. Σαν unallocated νομιζω (δε θυμαμαι πως ακριβως τον εδειχνε εμενα). Παντως δε εμφανιζοταν στον explorer , αλλα ο μονος τροπος να τον "δει " ηταν αυτος παραπανω. Ο εξωτερικος μου ειναι αυτος Θα το δω ευχαριστώ. Το σίγουρο είναι οτι πάντως στον explorer οπως και σε σένα δεν εμφανίζεται ενώ ακούγεται ο δίσκος να στροφάρει κανονικά. Αν τα καταφέρω τελικά σε τι να τον φορμάρω ώστε να τον βλέπουν και 2 μηχανήματα με xp και 7 που τώρα τον βλέπουν μια χαρά; Υπάρχει περίπτωση να έγινε η στραβή οταν συνδέθηκε στο μηχάνημα με τα xp; ούτε διαμόρφωση ζήτησε ούτε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μπα απλά είναι μια μικρή εξέλιξη των 7/8 της microsoft με το dX12. Αν υπήρχε support του DX12 στα 7 δε θα τα άλλαζα. Κάκιστο λογισμικό. Ανούσια πράγματα, πολύ bloatware, μίξη κονσολάδικων ρυθμίσεων, κινητού και tablet. Aχταρμάς. Όσοι θέτε να έχετε μια πιο "7" εμπειρία χρήσης μαζί με τα καλά των 10, δοκιμάστε αν έχετε όρεξη αυτό: http://winaero.com/blog/how-to-remove-all-bundled-apps-in-windows-10/ Πολύ απλά "εξαφανίζει" τα πάντα και δεν τα αφήνει να ξαναεμφανιστούν, εκτός κι αν οι ίδιοι τα θέλετε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Θα το δω ευχαριστώ. Το σίγουρο είναι οτι πάντως στον explorer οπως και σε σένα δεν εμφανίζεται ενώ ακούγεται ο δίσκος να στροφάρει κανονικά. Αν τα καταφέρω τελικά σε τι να τον φορμάρω ώστε να τον βλέπουν και 2 μηχανήματα με xp και 7 που τώρα τον βλέπουν μια χαρά; Υπάρχει περίπτωση να έγινε η στραβή οταν συνδέθηκε στο μηχάνημα με τα xp; ούτε διαμόρφωση ζήτησε ούτε τίποτα. τα ΧΡ με τα 10 εχουν μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ αποσταση, οποτε δε ξερω τι ακριβως μπορει να παιχτηκε. ΝΤFS θα κανεις το δισκο. Οταν φορμαρα στα 10ρια τον δισκο παντως, δεν ειχε προβλημα με τα 7 στη συνεχεια (αφου τον επανασυνδεσα στα 7 ωστε να παρω πισω τα αρχεια μου) Όσοι θέτε να έχετε μια πιο "7" εμπειρία χρήσης μαζί με τα καλά των 10, δοκιμάστε αν έχετε όρεξη αυτό: http://winaero.com/blog/how-to-remove-all-bundled-apps-in-windows-10/ Πολύ απλά "εξαφανίζει" τα πάντα και δεν τα αφήνει να ξαναεμφανιστούν, εκτός κι αν οι ίδιοι τα θέλετε. Ναι , αλλα εξαφανιζει και το windows store απ'οσο ξερω... Και εχει καποια χρησιμα πραγματα. Θα δοκιμασω μηπως μπορω μεσα απο το C:\Program Files\WindowsApps να βγαλω καποια manually. Για να μπεις μεσα θελει να δωσεις δικαιωματα admin στον user που εισαι (μονο για τους εν λογω φακελους, ωστε να μπορεις να επεμβεις και για να τους δεις πρεπει να εχεις ενεργους τους κρυφους φακελους ,καθως και ξε-τσεκαρισμενο το "hide protected system files" απο την καρτελα "view" , στον εξπλορερ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Όχι φίλε μου, το store υπάρχει κανονικά και δουλεύει κανονικά. Έχεις αρκετές επιλογές για το ποιά θα "σφάξεις". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Διαβαζω παντως οτι απλα τα κανει unregister (βασικα το θεμα για να μη τρεχουν απο πισω, αυτο ειναι προφανως). Θα δοκιμασω πολυ συντομα να δω απο το φακελο που ανεφερα πιο πανω να το κανω manually Ουσιαστικα αυτα τα packages απ'οσο βλεπω αφαιρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A_panM Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Win 8 or win 10 έχεις? Win 8 εχω. Θα τσεκάρω να περάσω τους οδηγούς vga δεν θυμάμαι να τους είχα κάνει update. Όσον αφορά συνδεδεμένες συσκευές μόνο ένα usb mouse έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Win 8 εχω. Θα τσεκάρω να περάσω τους οδηγούς vga δεν θυμάμαι να τους είχα κάνει update. Όσον αφορά συνδεδεμένες συσκευές μόνο ένα usb mouse έχω. εδω παντως ειναι θεμα για τα windows 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Win 8 εχω. Θα τσεκάρω να περάσω τους οδηγούς vga δεν θυμάμαι να τους είχα κάνει update. Όσον αφορά συνδεδεμένες συσκευές μόνο ένα usb mouse έχω. Μπερδεύτηκες. Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για win 8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A_panM Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά γραψτε λάθος :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Υπολογιστης λαπτοπ που ηταν αγορασμενος απο ηλεκτρονικο καταστημα απο Ελλαδα , αλλα ηταν παραεισαγωγης εχοντας win10 πολωνικα , του εβαλα ελληνικη γλωσα και μενου , αλλα μετα απο μια αναβαθμιση εχασε γλωσσα. Στην πρωτη περιπτωση δεν υπαρχει ελληνικη γλωσσα διαθεσιμη Στην δευτερη περιπτωση δεν ενεργοποιηται το μενου ενω εκανα αντιγραφη στους χρηστες. Μου διαφευγει τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα,να ρωτησω γνωριζει κανεις για τις εκδοσεις "student" των Windows 10 τι γινεται?Δηλαδη τι διαφορες εχει με τα κανονικα?θα παιρνουν αναβαθμισεις κτλπ?Απο οσο ξερω δεν εχουν support και καλα δλδ να τους στειλεις για καποιο Bug κτλπ...Κατι αλλο? Επισης ληγουν μετα απο καιρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Η τελευταία Insider Slow (14965) τα έκανε λίιιιγο τάνα. Πέρα από το ότι γύρισε (κλασσικά) default όποια παραμετροποίηση είχα κάνει, έβγαλε ασυμβατότητα με το KTS2016 (μία λειτουργεί, μία κρασάρει) αλλά μου κάνει και νερά με τους τελευταίους οδηγούς της AMD για τη GPU (16.11.4). Πριν 10' τους πέρασα και τώρα μου πετάει μήνυμα ότι "πρέπει να εγκαταστήσω κάποιες αναβαθμίσεις" και πατώντας πάνω, μου βγάζει τους οδηγούς της AMD! Το καλό που του θέλω μην αρχίσει τις αυτόματες εγκαταστάσεις κλπ γιατί θα ...στούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , πιτσιρικάς πηρε υπολογιστή λάπτοπ, τα εκανε μονο του εφτιαξε εμαιλ και εβαλε κωδικο και τον ξέχασα, Μετά απο επανακινηση δεν μπορει να μπει. τι κάνουμε εκτος φορματ? τελικα εκανα recovery by phone Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2016 από lambros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Πως θα δω ποιές usb θύρες του κουτιού μου είναι USB 3 και ποιές όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Αυτο πως ακριβως κολλαει με τη συζητηση για τα Win10 ? (οι usb3 ειναι μπλε χρωματος συνηθως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις