tommybertsen Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 guys!! έχω πρόβλημα με το Windows Store και με τις εφαρμογές του,που κατέβασα από εκεί μέσα. Δηλαδή πατάω πάνω στην εφαρμογή (Windows Store,καιρός,mail,news,vine,games......και όλα τα σχετικά που κατέβασα από το store) και με εμφανίζει πολύ γρήγορα το παράθυρο και το κλείνει,πριν καλά καλά προλάβει να δει το μάτι σου ότι άνοιξε το παράθυρο. Έκανα και καινούργιο λογαριασμό από τον πίνακα ελέγχου και δοκίμασα μέσα από αυτόν το store και τις εφαρμογές που είχε προεγκατεστημένες και πάλι πάπαλα. οποιαδήποτε βοήθεια........ευχαριστώ Ειχα ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο προβλημα μετα απο καποιο update. Αυτο που εκανα ειναι κουλο... Απενεργοποιησα οποιο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ firewall ειχα απο αυτο των windows (πχ χρησιμοποιουσα του COMODO το Firewall), και αφησα αυτο των windows μονο. Επανεκκινηση. Ολα τα προγραμματα επανηλθαν. Δε ξερω πως εγινε αυτο. Eπισης κανε ενα τσεκ...Σου δουλευει η αναζητηση; Το ιδιο το windows store μηπως σου βγαζει καποιο error? Οποιος απο τα παιδια εχει καμμια ιδεα, ας περασει απο εδω. Δε θελω να γεμιζω το θεμα αυτο, οποτε εκανα νεο. Βλεπω τρελη κινηση στο θεμα Anyway βρηκα λυση. Μπορει να γινει οπουδηποτε , οποτε η λυση ηταν να κανω new user account, να του δωσω μετα admin rights , να κανω copy-past το φακελο απο τo C:\Users\ (XXX) (το ονομα του pc ), εκτος απο τα αρχεια ntuser (ntuser.dat, ntuser.dat.lol, ntuser.ini και οποια αλλα εχει). Μεσοβεζικη λυση , αλλα με κανει να σκεφτω οτι ειναι προβλημα με permissions που το προκαλει καποια εφαρμογη. ΟΠοτε beware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Από την αναβάθμιση σε 10 και μετά έχω παρατηρήσει ότι όταν θέλω να μετακινήσω ένα αρχείο από ένα φάκελο σε άλλο (είτε copy πάστε, κατά Πολάκη, είτε cut & paste) "βραχυκυκλώνει" ο explorer και κλείνει. Αναγκάζομαι να ανοίξω και 2ο για γίνει η μεταφορά. Συμβαίνει και σε άλλον και πως διορθώνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Οταν κλεινει ο explorer, πηγαινε στο event viewer και πες μας τι σου λεει στα administrative events, για αρχη. Εχω ενα τεραστιο θεμα παραπανω με τον εξπλορερ, αν θες μπες και πες αν ειναι εστω και λιγο κοντα (προσοχη, ειναι τεραστιο θεμα ) Συμπερασμα ειναι οτι ο εξπλορερ δεν βραχυκυκλωνει μονος του. Κατι εχει κανει μανταρα η ms, και τον βραχυκυκλωνουν καποια προγραμματα, χωρις να ξερουμε ποια ειναι αυτα. Αν συνεχιζει ,ειναι πιθανο καποιο "shell extension" του εξπλορερ να σου το προκαλει. Αν προκειται για κατι τετοιο , κατεβαζεις αυτο - Αν εχεις 64bit τρεξε το 64bit σαν administrator. - Στα options να ειναι ΤΙΚαρισμενα τα hide windows entries & hide microsoft entries. - Πανε στο tab "explorer" - Ξετσεκαρε τα προσθετα και κανε reboot. Αν σου λυθει το θεμα με τα προσθετα που ξετσεκαρες, σιγα σιγα προσθετεις ενα-ενα για να δεις ποιο εφταιγε ΥΓ: Τα προσθετα ειναι αυτα που βαζουν προσθετες λειτουργιες οταν κανεις πχ δεξι κλικ σε καποιο αρχειο (για παραδειγμα το winrar που βαζει τα δικα του ωστε να κανεις unrar,rar κλπ). Τιποτα δε μου προκαλει εντυπωση πλεον με τον explorer των windows 10 ΥΓ2: Δεν χρειαζεται να πειραξεις τιποτα αλλο απο το παραπανω προγραμμα, μονο αυτα για δοκιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για τις εξηγήσεις. Στην επόμενη που θα το κάνει θα ανοίξω το Event Viewer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A_panM Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πάλι το πρόβλημα που αντιμετωπιζω. Σε Windows 8 8 στις 10 φορές κατά τον τερματισμό του λάπτοπ μένει μαύρη οθόνη και μετά από περίπου κάνα 7λεπτό εμφανίζει το σφάλμα Your PC ran into a problem and needs to restart. We're just collecting some error info, and then we'll restart for you. . (100% complete)". Έχω κάνει update bios,chipset drivers κτλ χωρίς αποτελεσμα. Τι λύση προτείνεται εκτός απο φορματ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πάλι το πρόβλημα που αντιμετωπιζω. Σε Windows 8 8 στις 10 φορές κατά τον τερματισμό του λάπτοπ μένει μαύρη οθόνη και μετά από περίπου κάνα 7λεπτό εμφανίζει το σφάλμα Your PC ran into a problem and needs to restart. We're just collecting some error info, and then we'll restart for you. . (100% complete)". Έχω κάνει update bios,chipset drivers κτλ χωρίς αποτελεσμα. Τι λύση προτείνεται εκτός απο φορματ? Win 8 or win 10 έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Εβαλα εχθές 10. Μακράν το πιο σπάσιμο νεύρων φορματ. Με τα 7 σε μια ώρα ησουν gg, φορματ, ρυθμίσεις ssd κλπ, προγράμματα και ησουν έτοιμος. Με τα 10αρια , δεκάδες άχρηστα προ-εγκατεστημένα, bloadware, privacy settings, εκείνο το άλλο, μια μέρα γεμάτη μου πήρε το ρημάδι. Αυτή η μανία της micro$osft για ενοποίηση tablet, smartphone, xbox καθόλου καλή ιδέα. Πολύ ταλαιπωρία για το τίποτα. Σαν πολύ latency έχουμε ή νομίζω εγώ; ( click το spoiler ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Εβαλα εχθές 10. Μακράν το πιο σπάσιμο νεύρων φορματ. Με τα 7 σε μια ώρα ησουν gg, φορματ, ρυθμίσεις ssd κλπ, προγράμματα και ησουν έτοιμος. Με τα 10αρια , δεκάδες άχρηστα προ-εγκατεστημένα, bloadware, privacy settings, εκείνο το άλλο, μια μέρα γεμάτη μου πήρε το ρημάδι. Αυτή η μανία της micro$osft για ενοποίηση tablet, smartphone, xbox καθόλου καλή ιδέα. Πολύ ταλαιπωρία για το τίποτα. Σε 1ωρίτσα το πολύ έχεις καθαρίσει.Απλά δεν έχεις ξανα-ασχοληθεί με τα 10αρια για να ξέρεις που είναι τι. Μάγκες σήμερα συνάντησα το πιο κουλό απ όλα. Με πήρε τηλ φίλη που αγόρασε εξωτερικό δίσκο intenso 1TB 2.5" και ενώ σε xp/7αρια παίζει άψογα, τα 10αρια τον αγνοούν τελείως και δυστυχώς δεν μπορεί να πάρει αρχεία απ τα παλιά της συστήματα. Δοκιμάστηκε σε 3 μηχανήματα(λάπτοπ)με 10αρια(τα 2 μάλιστα ήταν σε 10586 ακόμα για εναν παράξενο λόγο ενώ το άλλο σε 14393.447)και τίποτα. http://www.skroutz.gr/s/445498/Intenso-Memory-Case-2-5-USB-3-0-1TB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πάλι το πρόβλημα που αντιμετωπιζω. Σε Windows 8 8 στις 10 φορές κατά τον τερματισμό του λάπτοπ μένει μαύρη οθόνη και μετά από περίπου κάνα 7λεπτό εμφανίζει το σφάλμα Your PC ran into a problem and needs to restart. We're just collecting some error info, and then we'll restart for you. . (100% complete)". Έχω κάνει update bios,chipset drivers κτλ χωρίς αποτελεσμα. Τι λύση προτείνεται εκτός απο φορματ? Μαύρη οθόνη στο άνοιγμα συνήθως φταίει το Fast Boot. Στο κλείσιμο σηνήθως φταίει ο vga driver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Σε 1ωρίτσα το πολύ έχεις καθαρίσει.Απλά δεν έχεις ξανα-ασχοληθεί με τα 10αρια για να ξέρεις που είναι τι. Μάγκες σήμερα συνάντησα το πιο κουλό απ όλα. Με πήρε τηλ φίλη που αγόρασε εξωτερικό δίσκο intenso 1TB 2.5" και ενώ σε xp/7αρια παίζει άψογα, τα 10αρια τον αγνοούν τελείως και δυστυχώς δεν μπορεί να πάρει αρχεία απ τα παλιά της συστήματα. Δοκιμάστηκε σε 3 μηχανήματα(λάπτοπ)με 10αρια(τα 2 μάλιστα ήταν σε 10586 ακόμα για εναν παράξενο λόγο ενώ το άλλο σε 14393.447)και τίποτα. http://www.skroutz.gr/s/445498/Intenso-Memory-Case-2-5-USB-3-0-1TB.html Μπα απλά είναι μια μικρή εξέλιξη των 7/8 της microsoft με το dX12. Αν υπήρχε support του DX12 στα 7 δε θα τα άλλαζα. Κάκιστο λογισμικό. Ανούσια πράγματα, πολύ bloatware, μίξη κονσολάδικων ρυθμίσεων, κινητού και tablet. Aχταρμάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ειχα ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο προβλημα μετα απο καποιο update. Αυτο που εκανα ειναι κουλο... Απενεργοποιησα οποιο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ firewall ειχα απο αυτο των windows (πχ χρησιμοποιουσα του COMODO το Firewall), και αφησα αυτο των windows μονο. Επανεκκινηση. Ολα τα προγραμματα επανηλθαν. Δε ξερω πως εγινε αυτο. Eπισης κανε ενα τσεκ...Σου δουλευει η αναζητηση; Το ιδιο το windows store μηπως σου βγαζει καποιο error? το μονο που απενεργοποιησα ηταν του Avast.αλλα δεν έκανα επανεκκινηση.θα το δοκιμασω και θα σου πω. EDIT: πάπαλα πάλι.έκλεισα το Avast και το τείχος προστασίας των Windows.πάλι τα ίδια μου κάνει. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2016 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 το μονο που απενεργοποιησα ηταν του Avast.αλλα δεν έκανα επανεκκινηση.θα το δοκιμασω και θα σου πω. EDIT: πάπαλα πάλι.έκλεισα το Avast και το τείχος προστασίας των Windows.πάλι τα ίδια μου κάνει. Το τειχος προστασιας των windows ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ανοιχτο. Κατι γινεται λαθος μετα απο καποιο update και βαζει λαθος exceptions, αυτο μου ειχε δοθει να καταλαβω. Εκτος και αν το προβλημα παρουσιαζεται και για αλλους λογους... Σε 1ωρίτσα το πολύ έχεις καθαρίσει.Απλά δεν έχεις ξανα-ασχοληθεί με τα 10αρια για να ξέρεις που είναι τι. Μάγκες σήμερα συνάντησα το πιο κουλό απ όλα. Με πήρε τηλ φίλη που αγόρασε εξωτερικό δίσκο intenso 1TB 2.5" και ενώ σε xp/7αρια παίζει άψογα, τα 10αρια τον αγνοούν τελείως και δυστυχώς δεν μπορεί να πάρει αρχεία απ τα παλιά της συστήματα. Δοκιμάστηκε σε 3 μηχανήματα(λάπτοπ)με 10αρια(τα 2 μάλιστα ήταν σε 10586 ακόμα για εναν παράξενο λόγο ενώ το άλλο σε 14393.447)και τίποτα. http://www.skroutz.gr/s/445498/Intenso-Memory-Case-2-5-USB-3-0-1TB.html Ειναι το ιδιο που ειχα και εγω ως προβλημα. Πρεπει να παρει backup τα αρχεια της, και να του κανει format σε 10ρια. Απο το disk management. Μετα να ορισει γραμμα. Ετσι τον ειδανε εμενα, και μολις ειχα κανει καθαρη εγκατασταση 1607. Απλα εχω 2ο pc αλλα ειχα και linux σε διαφορετικο ssd στο ιδιο pc (οποτε μπορουσα να παρω backup). Στις τελευταιες εκδοσεις τους συμπεριφερονται λες και τα 7ρια δεν ειναι καν της ms. Ουτε τα 10ρια πριν το 1511 δεν ειναι της ms λογικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Ειναι το ιδιο που ειχα και εγω ως προβλημα. Πρεπει να παρει backup τα αρχεια της, και να του κανει format σε 10ρια. Απο το disk management. Μετα να ορισει γραμμα. Ετσι τον ειδανε εμενα, και μολις ειχα κανει καθαρη εγκατασταση 1607. Απλα εχω 2ο pc αλλα ειχα και linux σε διαφορετικο ssd στο ιδιο pc (οποτε μπορουσα να παρω backup). Στις τελευταιες εκδοσεις τους συμπεριφερονται λες και τα 7ρια δεν ειναι καν της ms. Ουτε τα 10ρια πριν το 1511 δεν ειναι της ms λογικα Εγω σκέφτηκα αρχικά για ασύμβατο controller με 10αρια αν και σαν αφαιρόυμενο μέσο τον βλέπει κανονικά,ΟΜΩΣ αν αφήσω τον δίσκο στα 10αρια εμφανίζει μήνυμ ότι η συσκευή usb δεν αναγνωρίζεται και έπειτα ο δίσκος σβήνει. Φορμάτ απ τα 10αρια πως θα τον κάνει αφου δεν τον βλέπει ούτε στη διαχείριση ούτε πουθενά! edit:Τώρα που το σκέφτομαι,για το τελευταίο δεν είμαι 100% σίγουρος,θα το τσεκάρω ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Εγω σκέφτηκα αρχικά για ασύμβατο controller με 10αρια αν και σαν αφαιρόυμενο μέσο τον βλέπει κανονικά,ΟΜΩΣ αν αφήσω τον δίσκο στα 10αρια εμφανίζει μήνυμ ότι η συσκευή usb δεν αναγνωρίζεται και έπειτα ο δίσκος σβήνει. Φορμάτ απ τα 10αρια πως θα τον κάνει αφου δεν τον βλέπει ούτε στη διαχείριση ούτε πουθενά! edit:Τώρα που το σκέφτομαι,για το τελευταίο δεν είμαι 100% σίγουρος,θα το τσεκάρω ξανά. Στη διαχειριση θα ειναι σαν κατι κενο , σαν να μην εχει δεδομενα. Σαν unallocated νομιζω (δε θυμαμαι πως ακριβως τον εδειχνε εμενα). Παντως δε εμφανιζοταν στον explorer , αλλα ο μονος τροπος να τον "δει " ηταν αυτος παραπανω. Ο εξωτερικος μου ειναι αυτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyrus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μαύρη οθόνη στο άνοιγμα συνήθως φταίει το Fast Boot. Στο κλείσιμο σηνήθως φταίει ο vga driver. Τσέκαρε μήπως είναι και κάποιος εξωτερικός σκληρός δίσκος, κοινώς βγάλε ότι usb συσκευή έχεις όταν η οθόνη είναι μαύρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις