tommybertsen Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ποιο ποντικι ειναι; Συνοδευεται απο Software? Μηπως μεσω αυτου το οριζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ποιο ποντικι ειναι; Συνοδευεται απο Software? Μηπως μεσω αυτου το οριζεις; http://www.skroutz.gr/s/66792/Microsoft-Wireless-Desktop-2000.html Αυτο ειναι. Ναι εχει software για να ορισεις τις επιλογες αλλα δεν εχει αυτο που θελω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Τι antivirus να βάλω στα Windows 10; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Τι antivirus να βάλω στα Windows 10; Ότι και να βάλεις, απλά πρόσεξε να είναι ένα. Έχουν δεί τα μάτια μου μηχανήματα 5-10ετίας με 3 antivirus πάνω και ο ιδιοκτήτης αναρωτιόταν για την μη σωστή απόδοση του υπολογιστή ενώ κατηγορούσε τα Windows 10. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Γνωρίζω για αυτόν τον κανόνα και από τα προηγούμενα λειτουργικά. Το θέμα όμως είναι τι antivirus να βάλω γιατί μέχρι στιγμής έβαζα στα 7άρια το Microsoft Essential. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ασε τότε το windows defender. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Γνωρίζω για αυτόν τον κανόνα και από τα προηγούμενα λειτουργικά. Το θέμα όμως είναι τι antivirus να βάλω γιατί μέχρι στιγμής έβαζα στα 7άρια το Microsoft Essential. Bitdefender. Μη κάνεις καμία βλακεία και αφήσεις της Microsoft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giachtas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Bitdefender. Μη κάνεις καμία βλακεία και αφήσεις της Microsoft. Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικά με antivirus; Έχω το Kaspersky internet security σε ένα laptop αρκετά παλιό, με 2GB RAM (multirama μάρκα). Έχει βαρύνει αρκετά τώρα τελευταία και ειδικά μετά την τελευταία "επετειακή αναβάθμιση". Έχω ακούσει ότι το avast είναι γενικά πιο ελαφρύ και ενδείκνυται για μηχανήματα μικρής ισχύος. Ξέρετε κάτι σχετικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giachtas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Γεια σας, έχω ένα laptop multirmama μάρκας που το είχα πάρει από το ομώνυμο μαγαζί πριν από 10 περίπου χρόνια. Το είχα πάρει με vista, αλλά μετά από λίγο καιρό του πέρασα τα windows 7 γνήσια και τώρα το έχω αναβαθμίσει σε windows 10. Δεν μου έχει παρουσιάσει γενικά προβλήματα, ειδικά τώρα με τα 10άρια, αλλά εκείνο που με ενοχλεί είναι ότι έχει γίνει πολύ αργός. Θα μου πείτε με 2GB RAM δεν μπορώ να έχω περισσότερες απαιτήσεις, αλλά ενώ τον πρώτο καιρό που είχα κατεβάσει τα windows 10 (clean install) πήγαινε κανονικά, τελευταία και μετά την «επετειακή αναβάθμιση» έχει γίνει πολύ αργός. Να ρωτήσω σχετικά με το Kaspersky antivirus που του έχω περάσει και που το χρησιμοποιώ από τα vista ακόμη; Υπάρχει περίπτωση να τον κάνει πολύ αργό αυτό και εάν το ξηλώσω, το windows defender είναι αρκετό για προστασία; Δεν μπαίνω σε «περίεργα» sites, αλλά χρησιμοποιώ πολύ το e-banking και γενικά κάνω όλες τις πληρωμές από το laptop. Αυτό στον κάδο ανακύκλωσης και που δεν φεύγει μπορείτε να μου πείτε πως βρέθηκε εκεί; Σε αυτό μπορεί να με βοηθήσει κάποιος τι να κάνω; Δεν μπορώ να διώξω με τίποτα. Πάω στο «άδειασμα κάδου ανακύκλωσης», αλλά δεν φεύγουν πάλι. Το μόνο που μου επιτρέπει είναι να τα διαγράφω το καθένα μόνο του. Πάντως το laptop έχει γίνει πολύ αργό. Δεν έχω βέβαια μεγάλες απαιτήσεις με αυτές τις δυνατότητες που έχει, αλλά δεν ήταν τόσο αργό πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giachtas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Σε αυτό μπορεί να με βοηθήσει κάποιος τι να κάνω; Δεν μπορώ να διώξω με τίποτα. Πάω στο «άδειασμα κάδου ανακύκλωσης», αλλά δεν φεύγουν πάλι. Το μόνο που μου επιτρέπει είναι να τα διαγράφω το καθένα μόνο του. Πάντως το laptop έχει γίνει πολύ αργό. Δεν έχω βέβαια μεγάλες απαιτήσεις με αυτές τις δυνατότητες που έχει, αλλά δεν ήταν τόσο αργό πριν. Τελικά κατέβασα το ccleaner και καθάρισα τα πάντα στον κάδο ανακύκλωσης. Μάλιστα το «φτωχό» μου laptop ξανά ζωντάνεψε λίγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Εκανες τώρα τελευταία απεγκατάσταση προγραμμάτων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Οποιος απο τα παιδια εχει καμμια ιδεα, ας περασει απο εδω. Δε θελω να γεμιζω το θεμα αυτο, οποτε εκανα νεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giachtas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Εκανες τώρα τελευταία απεγκατάσταση προγραμμάτων; Όχι δεν είχα κάνει. Μάλιστα δεν είχα προσέξει ιδιαίτερα ότι ο κάδος ανακύκλωσης ήταν γεμάτος. Λόγω υποχρεώσεων δεν έχω την ευχέρεια να κάθομαι αρκετές ώρες στο laptop μου. Όταν άρχισα να παρατηρώ ότι έχει γίνει αρκετά αργός, είδα και τον κάδο ο οποίος ήταν γεμάτος. Όταν προσπαθούσα να τον ανοίξω, κολλούσε πολύ και από τις πολλές προσπάθειες, πήγα στο άδειασμα του κάδου, αλλά και πάλι κολλούσε και δεν μπορούσα να διαγράψω οριστικά ότι υπήρχε εκεί. Απεγκατάσταση είχα κάνει στο Kaspersky internet security, χρησιμοποιώντας uninstall tool για να εγκαταστήσω το Kaspersky antivirus. Ίσως να έγινε και από αυτό. Πάντως με το ccleaner κατάφερα να διαγράψω τα πάντα στο κάδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει bug με το driver signature στα Win10 Anniversary Update, εάν έχεις ενεργοποιημένο το SecureBOOT στο bios, κάποιοι drivers δεν μπαίνουν σωστά. Το Samsung Magician για παράδειγμα, δεν μπορεί να καταλάβει ότι είσαι σε AHCI mode και ότι έχεις τον SSD/HDD σε Sata 3 port. Έχω και ένα hiFace DAC της M2tech και η τελευταία έκδοση οδηγών δεν λειτουργούσε σωστά λόγω SecureBOOT. Το απενεργοποίησα και πλέον δουλεύει και ο driver για το DAC και το Magician βλέπει κανονικά το AHCI mode και το Sata 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 guys!!έχω πρόβλημα με το Windows Store και με τις εφαρμογές του,που κατέβασα από εκεί μέσα.Δηλαδή πατάω πάνω στην εφαρμογή (Windows Store,καιρός,mail,news,vine,games......και όλα τα σχετικά που κατέβασα από το store) και με εμφανίζει πολύ γρήγορα το παράθυρο και το κλείνει,πριν καλά καλά προλάβει να δει το μάτι σου ότι άνοιξε το παράθυρο.Έκανα και καινούργιο λογαριασμό από τον πίνακα ελέγχου και δοκίμασα μέσα από αυτόν το store και τις εφαρμογές που είχε προεγκατεστημένες και πάλι πάπαλα.οποιαδήποτε βοήθεια........ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις