Xristaras12 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Και εγω, φανηκε να συνεχιζει και κολλησε στο 70%. Με νεα επανεκκινηση του win update, κολλησε και ζητησε restart. Μετα απο αυτο , ξεκινησε παλι download το οποιο δεν εκανε τιποτα. Προσπαθησα να σταματησω τη διεργασια και κολλησε και απο τα services. ΧΑΧΑΧΑ Τωρα κατεβαινει το αρχειο και κανω restart για να το βαλω manually. Οτι να'ναι κυριολεκτικα. ετοιμάσου να πάθεις ό,τι είχα και γω. κάτι τέτοια κουλά έκανε(τότε που έλεγα οτι κολλάει η μπάρα της έναρξης κλπ κλπ) anyway,θα πάρω πλήρες image και μετά θα βάλω την ενημέρωση (το πρόβλημα που είχα έφτιαξε με format δυστυχώς-βασικά refresh στα 10αρια εκανα- δεν υπήρχε άλλη λύση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δε πιστευω.. Η νεκροψια θα δειξει Κατσε γιατι και το standalone installer ειναι τα ζα μου αργα... "Initializing installation... done! Installing Security Update for Windows (KB3200970) (update 1 of 1)..." Πλησιαζει η μεγαλη στιγμη. Αναβω κερακια, σφαζω και ενα γελαδι, και επιστρεφω (Η γελαδα σφαχτηκε, αιμα κατσικας εχει μπει στα καταλληλα διαμορφωμενα αυλακια της ιεροτελεστιας, τα 7 (+3 λογω windows 10 ) κερακια εχουν αναψει και φαινομενικα το 1/4 της εγκαταστασης ολοκληρωθηκε) DONE . PRay for me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Την πρώτη φορά κατέβηκε αλλά απέτυχε στην εγκατάσταση. Την δεύτερη φορά κόλλησε στην επανεκκίνηση. Μα τι πίνουν επιτέλους εκεί μέσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G1O Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 σε οσους εχουν θεμα απο cmd -admin --->sfc/scannow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 αυτο το sfc το εχω κανει 352 φορες Γενικα ειχα θεμα και με αλλο update. Πχ με το προηγουμενο δεν ειχα κανενα θεμα. Με αυτο τωρα ειχα (success btw, Χρηστάρα, εβαλα-εβγαλα ακουστικά και η μπαρα ειναι εκει , ακμαιοτατη, οπως το ηθικο μου ) Τι να πω, κατι πινουν οπως λεει και ο centurion! Δεν εξηγειται πια αυτο το πραμα. Το αστειο ειναι οτι δε συμβαινει με ολους, αλλα οπου να'ναι. Οποτε να'ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Παιδια θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με τους drivers, σηνηθως οι drivers που περναω ειναι της gpu απο τη σελιδα του κατασκευαστη, η ερωτηση μου ειναι ποιοι ειναι ολοι οι σημαντικοι drivers που πρεπει να περναω χειροκινητα και τελος αν ειναι απαραιτητο να κατεβασω για τη cpu της υπογραφης μου και τους intel chipset drivers απο αυτη τη σελιδα >> https://downloadcenter.intel.com/product/1145/Intel-Chipset-Software-Installation-Utility Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δε βλεπω πως ακριβως ταιριαζει στο θεμα των windows 10 ομως το παραπανω ερωτημα... Παρολα αυτα θα δωσω μια απαντηση εντος του σποιλερ Το inf στο δινει και ο κατασκευαστης της μητρικης σου (απο εκει το κατεβαζω εγω). Οτι drivers θελεις , θα περνας χειροκινητα, προσωπικα αποφευγω καθε ειδους αυτοματο installer.Gpu, Ηχο , chipset και προαιρετικα το iRST (intel rapid storage technology). Μετα οτι συσκευη εχεις που χρειαζεται drivers , επισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ακόμα "ασθένειες" έχουν τα 10ράκια; Και έλεγα αυτή την εβδομάδα να κάνω φορματ. Αν είναι κάθε μήνα και φορματ για να στρώσουν να μου λείπουν. Εγώ θέλω install και φορματ μετά από 1.5 - 2 χρόνια όχι κάθε τρεις και λίγο. Σε δουλειά να βρισκόμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 τι ανοιγμα σε νεα καρτελα; ανοιγμα φακελου σε νεο παραθυρο εννοεις; Νομιζω μονο με script, κατι τετοιο ας πουμε ή κανοντας στην τασκ μπαρ μεσαιο κλικ , ανοιγει νεο instance του εξπλορερ. Οχι, ανοιγμα σε νεα καρτελα εννοω! Ας πουμε οτι εκει που σερφαρω στον κρομ, βλεπω ενα λινκ. Αν κανω κλικ πανω του, θα μου ανοιξει τον συνδεσμο. Εγω θελω να κανω κλικ με το ποντικι και να ανοιγει σε νεα καρτελα. Σαν να πατας σε ενα συνδεσμο ctrl+click. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Οχι, ανοιγμα σε νεα καρτελα εννοω! Ας πουμε οτι εκει που σερφαρω στον κρομ, βλεπω ενα λινκ. Αν κανω κλικ πανω του, θα μου ανοιξει τον συνδεσμο. Εγω θελω να κανω κλικ με το ποντικι και να ανοιγει σε νεα καρτελα. Σαν να πατας σε ενα συνδεσμο ctrl+click. Κάνοντας μεσαίο κλικ (κλικ με την ροδέλα) δεν ανοίγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Εμένα μπήκε το update χωρίς κανένα πρόβλημα, όπως και όλα τα προηγούμενα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνετε στο OS σας και τρώει τέτοιες φλασιές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Εγω κανω βουντου συνηθως Τι να κανουμε; Τιποτα δε κανουμε .Απλα δε καθεται σε ολους το ιδιο. Προβλημα το οποιο παντως λυνεται ευκολα ειναι ,καποιοι νομιζουν οτι κανουμε φορματ καθε φορα και βρισκουν την ευκαιρια τους ενω κανουμε και λιγο χαβαλε καπου καπου... Οχι, ανοιγμα σε νεα καρτελα εννοω! Ας πουμε οτι εκει που σερφαρω στον κρομ, βλεπω ενα λινκ. Αν κανω κλικ πανω του, θα μου ανοιξει τον συνδεσμο. Εγω θελω να κανω κλικ με το ποντικι και να ανοιγει σε νεα καρτελα. Σαν να πατας σε ενα συνδεσμο ctrl+click. Λογικα με μεσαιο κλικ πρεπει να ανοιγει η νεα καρτελα στον κρομ. By default ετσι ειναι σετταρισμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Κάνοντας μεσαίο κλικ (κλικ με την ροδέλα) δεν ανοίγει; Οχι ρε γαμωτο. Αυτο με κανει εντυπωση. Δεν κανει τιποτα. Κ ουτε στις ρυθμισεις του εχει να το αλλαξεις. Εχει χιλια δυο αλλα εκτος απο αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Και ποσο σιγουροι ειμαστε οτι δουλευει η ροδελα σωστα; Γιατι και εμενα μου κανει εντυπωση. Οπου και αν εχω κατσει (σε οποιο πισι ) , το middle click αυτο κανει! Περιεργο να μη λειτουργει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Και ποσο σιγουροι ειμαστε οτι δουλευει η ροδελα σωστα; Γιατι και εμενα μου κανει εντυπωση. Οπου και αν εχω κατσει (σε οποιο πισι ) , το middle click αυτο κανει! Περιεργο να μη λειτουργει! Ε προχθες το πηρα! Αλλωστε αν το βαλω να κανει κατι αλλο, πχ με την ροδελα να κανει copy το κανει! Αλλα δεν εχει να κανει ctrl+click! Κ μενα με παραξενευει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις