Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και εγω ειμαι συνδεδεμενος offline. αν γινετε ομως να σενδεθεις μονο μια φορα και μετα μενουν ενεργοποιημενα δεν υπαρχει προβλημα... θα στειλω και ε μαιλ στη microsoft να δω τι θα μου πουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

επανερχομαι για ενημερωση. αλλαξα μητρικη-επεξεργαστη-ραμ-καρτα γραφικων.. πριν την αλλαγη εκανα συνδεση με λογαριασμο hotmail στο windows και πηγα στις ρυθμισεις εκει που λεει για το κλειδι ενεργοποιησης και σιγουρευτηκα οτι ειναι συνδεμενο με το λογαριασμο email μου. μετα αλλαξα τα πραγματα. εκανα εναρξη υπολογιστη κανονικα μπηκα στα windows πηγα παλι στις ρυθμισεις και σιγουρετυτηκα οτι ειναι συνδεδεμενο με το εμαιλ μου και μετα εκανα φορματ και ολα οκ με την αδεια χρησης.. ειναι κανονικα ενεργοποιημενα τα windows.

• Like 2

Καλησπερα, 

δεν ξερω αν γινεται καπως, η γλωσσα πληκτρολογιου που χρησιμοποιω σε καθε εφαρμογη να ειναι διαφορετικη.

Τι εννοω, ειμαι στο chrome και γραφω αγγλικα. Οταν παω στο viber που εκει πριν εγγραφα ελληνικα, να μενει η ιδια γλωσσα.

Τωρα οτι εχω επιλεξει σαν γενικη γλωσσα, σε οποια εφαρμογη και αν ειμαι, τοτε αυτη ειναι η γλωσσα. 

Ειναι δυνατον να γινει κατι τετοιο; 

Καλησπερα, 

δεν ξερω αν γινεται καπως, η γλωσσα πληκτρολογιου που χρησιμοποιω σε καθε εφαρμογη να ειναι διαφορετικη.

Τι εννοω, ειμαι στο chrome και γραφω αγγλικα. Οταν παω στο viber που εκει πριν εγγραφα ελληνικα, να μενει η ιδια γλωσσα.

Τωρα οτι εχω επιλεξει σαν γενικη γλωσσα, σε οποια εφαρμογη και αν ειμαι, τοτε αυτη ειναι η γλωσσα. 

Ειναι δυνατον να γινει κατι τετοιο; 

post-269452-0-35914600-1478605226_thumb.jpg

• Like 1

Μετα τα τελευταία update νομίζω οτι δημιουργήθηκε ενα θέμα.Κάποιες φορές το σύστημα δεν μπορεί χρησιμοποιήσει ολη την ram την μια μόνο 4gb την άλλη μόνο 6gb κτλ εαν κάνω restart στρώνει, το έχει και κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα;

Εβλεπα περιεργη χρηση της μνημης και εγω, μεχρι που απενεργοποιησα ενα προγραμμα που μου'κανε τη δουλεια. Τo  Core Temp... 

Εβλεπα περιεργη χρηση της μνημης και εγω, μεχρι που απενεργοποιησα ενα προγραμμα που μου'κανε τη δουλεια. Τo  Core Temp... 

Δεν χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο .Είναι εκνευριστικό ,ξεκινάω να κάνω δουλειά π.χ photoshop και μετά από λίγο τρώει σκαλώματα επειδή δεν έχω μνήμη.

2016_11_08_141834.png

Επισης μπορει να με πει καποιος πως να κανω ανοιγμα σε νεα καρτελα πατωντας την ροδελα του ποντικιου;

Εχω το microsoft wireles keyboart 2000. Εχω βαλει και τους drivers του αλλα ουτε εκει εχει επιλογη! 

τι ανοιγμα σε νεα καρτελα; ανοιγμα φακελου σε νεο παραθυρο εννοεις; Νομιζω μονο με script, κατι τετοιο ας πουμε ή κανοντας στην τασκ μπαρ μεσαιο κλικ , ανοιγει νεο instance του εξπλορερ. 

http://www.tenforums.com/windows-10-news/69281-cumulative-update-kb3200970-windows-10-version-1607-build-14393-447-a.html

15 λεπτα ληψη με 14 γραμμη και 15λεπτα εγκατασταση

872 mb για συστηματα x64, 467mb για x86 διαθεσιμη στο windows update η χειροκινητα απο το λινκ

6z0i79.jpg

Για χειροκινητα με βλεπω once again. Ελεος πια με αυτο το σαπιο windows update των 10ριων. Κατεβηκε σε 3 λεπτα, και εχει κολλησει στο 33% εγκαταστασης. 

Για χειροκινητα με βλεπω once again. Ελεος πια με αυτο το σαπιο windows update των 10ριων. Κατεβηκε σε 3 λεπτα, και εχει κολλησει στο 33% εγκαταστασης. 

το ιδιο επαθα στο 79 % εκανα επανεκκινηση και συνεχισε

Και εγω, φανηκε να συνεχιζει και κολλησε στο 70%. Με νεα επανεκκινηση του win update, κολλησε και ζητησε restart. Μετα απο αυτο , ξεκινησε παλι download το οποιο δεν εκανε τιποτα. Προσπαθησα να σταματησω τη διεργασια και κολλησε και απο τα services. ΧΑΧΑΧΑ

Τωρα κατεβαινει το αρχειο και κανω restart για να το βαλω manually. Οτι να'ναι κυριολεκτικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...