Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες τις τελευταίες μέρες έχω αναγκαστεί να κάνω 3 φορές φορμάτ, γιατί μετά από εγκατάσταση ενημερώσεων που νομίζω έχουν να κάνουν με το Office το λειτουργικό "κρεμάει"..

...αυτό συμβαίνει είτε πριν την επανεκκίνηση για την εγκατάσταση των ενημερώσεων, είτε μετά την επανεκκίνηση πριν την ολοκλήρωση της ενημερωσης κι αφού το κλείσω/ μετά δεν μπαίνει με τίποτα στο OS, παρά μόνο σε safe mode.

Τρέμω να επανεκκινήσω τον υπολογιστή πλέον, έχω βαρεθεί, αλλά χρειάζομαι και το Word & Excel...

...έχει παρατηρήσει κανείς άλλος τέτοια ανωμαλία τελευταία;

...έχω το Office 2016 εγκατεστημένο...

...εκει μαζί με τις τελευταίες ενημερώσεις για το "Οφις", κατεβάζει κάποια που αλλάζει τον αδόξαστο στο λειτουργικό...

ΔΕΝ είναι θέμα ιού κτλ...

Ξανά τα ίδια....αυτή την φορά ήταν μια σωρευτική ενημέρωση για τα windows 10 (για την τελευταία έκδοση)...

...βαρέθηκα και "κατέβηκα" στα Win7 κι ησύχασα προς το παρόν...

....δυστυχώς χάνω τη πρόσβαση στο αγαπημένο μου πρόγραμμα επεξεργασίας pdf από το Store (που έχω το ίδιο σε κινητό/ταμπλέτα για μέγιστη συμβατότητα), αλλά δεν πήγαινε άλλο, να καρδιοχτυπώ σε κάθε (υποχρεωτική) αναβάθμιση κι επανεκκίνηση, με τον κίνδυνο να μείνω "ξεκρέμαστος" όταν δεν με παίρνει να χάσω ούτε 30 λεπτά μελέτης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ξανά τα ίδια....αυτή την φορά ήταν μια σωρευτική ενημέρωση για τα windows 10 (για την τελευταία έκδοση)...

...βαρέθηκα και "κατέβηκα" στα Win7 κι ησύχασα προς το παρόν...

....δυστυχώς χάνω τη πρόσβαση στο αγαπημένο μου πρόγραμμα επεξεργασίας pdf από το Store (που έχω το ίδιο σε κινητό/ταμπλέτα για μέγιστη συμβατότητα), αλλά δεν πήγαινε άλλο, να καρδιοχτυπώ σε κάθε (υποχρεωτική) αναβάθμιση κι επανεκκίνηση, με τον κίνδυνο να μείνω "ξεκρέμαστος" όταν δεν με παίρνει να χάσω ούτε 30 λεπτά μελέτης.

Όταν έκανες καθαρή εγκατάσταση περίμενες να ολοκληρωθούν οι εγκαταστάσεις του λειτουργικού και μετά να περάσεις το office ή έκανες εγκατάσταση άμεσα. Γνωρίζεις την ενημέρωση που αναφέρεις;

Κρίμα να πας πίσω γνώμη μου κάνε εγκατάσταση των windows 10  να τρέξει όσο μπορείς περισσότερο σε idle και πάρε τη microsoft για να βρεις λύση στο πρόβλημα με το office.

https://support.microsoft.com/el-gr/contactus/

Εγώ σε φορητό για να το απεγκαταστήσω δεν γινόταν με τη κανονική διαδικασία γιατί ήταν εγκατεστημένο από τον κατασκευαστή του φορητού πήρα τηλέφωνο τη microsoft Hellas και μου έδωσε οδηγίες ένα σύνδεσμο έτρεξα ένα πρόγραμμα και έτσι απαλλάχτηκα από τη παρουσία του προγράμματος που δεν χρησιμοποιούσα. Ήταν κολλητού το μηχάνημα και δεν ήθελα να προβώ σε εγκατάσταση του λειτουργικού.

Όταν έκανες καθαρή εγκατάσταση περίμενες να ολοκληρωθούν οι εγκαταστάσεις του λειτουργικού και μετά να περάσεις το office ή έκανες εγκατάσταση άμεσα. Γνωρίζεις την ενημέρωση που αναφέρεις;

Κρίμα να πας πίσω γνώμη μου κάνε εγκατάσταση των windows 10  να τρέξει όσο μπορείς περισσότερο σε idle και πάρε τη microsoft για να βρεις λύση στο πρόβλημα με το office.

https://support.microsoft.com/el-gr/contactus/

Εγώ σε φορητό για να το απεγκαταστήσω δεν γινόταν με τη κανονική διαδικασία γιατί ήταν εγκατεστημένο από τον κατασκευαστή του φορητού πήρα τηλέφωνο τη microsoft Hellas και μου έδωσε οδηγίες ένα σύνδεσμο έτρεξα ένα πρόγραμμα και έτσι απαλλάχτηκα από τη παρουσία του προγράμματος που δεν χρησιμοποιούσα. Ήταν κολλητού το μηχάνημα και δεν ήθελα να προβώ σε εγκατάσταση του λειτουργικού.

Δεν νομίζω ότι διάβασες προσεκτικά το μήνυμά μου παραπάνω...

...η ενημέρωση ήταν μια σωρευτικη για το λειτουργικό, όχι για το Οφις...

...όταν έκανα την εγκατάσταση, εγκατέστησα πρώτα όλες τις ενημερώσεις και πέρασαν 2-3 μέρες μετά για να εγκαταστήσω το Οφις...

...επίσης εγκατέστησα την έκδοση 365, που κατεβάζει χωριστά τις ενημερώσεις του λογισμικού από εκείνες του λειτουργικού.

...δεν θυμάμαι δυστυχώς τον αριθμό της ενημέρωσης, νόμιζα πως θα το θυμόμουν και δεν τον σημείωσα...ευτυχώς έσωσα ό,τι αρχεία χρειαζόμουν πριν την επανεκκίνηση....

Δεν έχω κανένα ψώνιο να χρησιμοποιώ τα 10άρια για να πω ότι είναι "κρίμα"....καλύτερο είναι το λειτουργικό που λειτουργεί καλύτερα...

Κάνε ένα τηλεφώνημα στη τεχνική υποστήριξη της microsoft δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις τα windows 10 ανέφερε τα βήματα που έκανες κάτι θα σκεφτούν για τη λύση. Το θέμα είναι να μη χρειάζεσαι τον υπολογιστή ημέρα και ώρα που λειτουργεί η τεχνική υποστήριξη όταν θα περνάς το office. 

Αξίζει μια προσπάθεια.

Πάλι με το Οφις κόλλησες...σου λέω ότι δεν ήταν ενημέρωση γι αυτό το λογισμικό, αλλά για το λειτουργικό αυτή τη φορά, μια σωρευτική ενημέρωση για τη νέα έκδοση των Win10.

40 χρόνια Micro & Soft. Ποιος το έχει ευχαριστηθεί στο έπακρο;

Περίμενα να γίνει ένα Big & Strong αλλά μάταια. Το ζόρισμα συνεχίζεται...

Έχασα μια σελίδα που έλεγε ποιες περιττές υπηρεσίες μπορώ να απενεργοποιήσω.

Κάποια πρόταση παρόμοια;;;;

Με την .351 για κάποιο λόγο ενεργοποιήθηκε η επιλογή για είσοδο με τον κωδικό πρόβασης του microsoft account και δεν μπορώ να θυμηθώ πως απενεργοποιώ την επιλογή.

Κάθε βοήθεια δεκτή.

Με την .351 για κάποιο λόγο ενεργοποιήθηκε η επιλογή για είσοδο με τον κωδικό πρόβασης του microsoft account και δεν μπορώ να θυμηθώ πως απενεργοποιώ την επιλογή.

Κάθε βοήθεια δεκτή.

Με ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα το βρίσκεις. Θα στο έδινα αλλά είμαι από κινητό.

Κάθε βοήθεια δεκτή.

γράφεις στην αναζήτηση netplwiz το εκτελείς και αποεπιλέγεις το πλαίσιο για των κωδικό

• Like 1

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Problem solved!

Προσπαθούσα μέσω των ρυθμίσεων, μα δεν έβρισκα τίποτα.

Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου για την πληροφορια

https://www.microsoft.com/en-us/accessibility/windows10upgrade

εχει ληξει απο τελη ιουλιου η δωρεαν αναβαθμιση. υπαρχει περιθωριο εξαιρεσης αν επικαλεστεις αναπηρια αλλα κι αυτο δυσκολο πλεον. θα πρεπει να παρεις τηλ εξυπηρετηση πελατων.

https://www.microsoft.com/en-us/accessibility/windows10upgrade

καλησπερα, θελω αν μπορει να με βοηθησει καποιος. εχω παρει τα windows10 απο τη δωρεαν αναβαθμιση απο windows8.1 απλα τωρα θα αλλαξω μητρικη και επεξεργαστη οποτε τι πρεπει να κανω για να εχω τα windows10 στο νεο υλικο? εγκατασταση win8.1 και μετα παλι αναβαθμιση δωρεαν?

καλησπερα, θελω αν μπορει να με βοηθησει καποιος. εχω παρει τα windows10 απο τη δωρεαν αναβαθμιση απο windows8.1 απλα τωρα θα αλλαξω μητρικη και επεξεργαστη οποτε τι πρεπει να κανω για να εχω τα windows10 στο νεο υλικο? εγκατασταση win8.1 και μετα παλι αναβαθμιση δωρεαν?

Όχι βέβαια! Καθαρή εγκατάσταση Windows 10 και επικοινωνία με Microsoft για ενεργοποίηση. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν θα γίνει αλλά αυτός είναι ο τρόπος.

Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις τη διαδικασία που περιγράφεται εδώ.

ναι οκ,κάτι σε offline αυτοματοποιημένο δεν υπάρχει(δεν είμαι αυτός που ρώτησε παραπάνω απλά με ενδιαφέρει και μένα σε αλλαγή συστήματος)

Προσωπικά δεν επιθυμώ να περάσω λογαριασμό στο σύστημα και θέλω τοπικό λογαριασμό,το store δεν με απασχολεί ούτε εφαρμογές κατεβάζω απο εκεί(άσχετα αν έχω WP)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...