batman26 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δεν γνωριζω και πολλα απο bios.... πως ακριβως γινεται η διαδικασια?? Απο τι ειδα μπανεις στα bios και πατας enable σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alagond3 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα. Έχω σε ενα laptop windows 7 και θέλω να περάσω τα 10ρια μέσω iso σε USB Stick. Παίζει ρόλο τι τύπου USB θα χρησιμοποιήσω; 2.0 ή 3.0; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Τελικά απ οτι φαίνεται το φορμάτ δεν το γλυτώνω. Ο υπολογιστής αρνείται να αναγνωρίσει το οποιοδήποτε εξωτερικό μέσο αποθήκευσης του συνδέσω(ειτε στικ ειτε δισκο κλπ κλπ)και φριζάρει την ώρα που πάει να περάσει τον driver ώστε να αναγνωρίσει την συσκευή. εχω δοκιμάσει να περάσω sata drivers,usb drivers και τίποτα. Αντίθετα ενα usb 2.0 dvd recorder που το είχα συνδέσει παλαιότερα το βλέπει κανονικά(αν και θυμάμαι δεν το είχε κάνει εγκατάσταση ποτέ) Καλησπέρα. Έχω σε ενα laptop windows 7 και θέλω να περάσω τα 10ρια μέσω iso σε USB Stick. Παίζει ρόλο τι τύπου USB θα χρησιμοποιήσω; 2.0 ή 3.0; όχι. κοίταξε μόνο στο λαπτοπ να βάλεις το usb στην usb2.0 και οχι στην 3αρα καθώς υπάρχει περίπτωση να μην το βλέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
countass Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 εχω το εξης προβλημα εχω 10ρια πανω στο συστημα μου αφηνω το pc μου ανοιχτο 12 η ωρα το βραδυ ετσι ωστε να κατεβασω καποια αρχεια μεγαλα 30gb πχ,και αυτο που συμβαινει ειναι οταν παω το πρωι στο pc μετα απο 8 9 ωρες ειναι οτι οταν ανοιγω την οθονη δεν μου εμφανιζει τιποτα,και δεν μπορω να δω αλλα και να κανω τιποτα στο pc,ειναι ανοιχτο το pc κανονικα αλλα δεν ανταποκρινεται σε τιποτα,και αναγκαζομαι να κανω restart μετα. καμια ιδεα κατι που μπορει να φταει?εχω τσεκαρει τα παντα και στις παροχες ενεργεις κλτπ. Δηλαδή στις παροχές ενέργειας δοκίμασες να τα απενεργοποιήσεις όλα; sleep,hibernate,τους σκληρούς να μη σβήνουν (στο advanced αυτό).Μόνο το σβήσιμο της οθόνης άσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Τελικά απ οτι φαίνεται το φορμάτ δεν το γλυτώνω. Ο υπολογιστής αρνείται να αναγνωρίσει το οποιοδήποτε εξωτερικό μέσο αποθήκευσης του συνδέσω(ειτε στικ ειτε δισκο κλπ κλπ)και φριζάρει την ώρα που πάει να περάσει τον driver ώστε να αναγνωρίσει την συσκευή. εχω δοκιμάσει να περάσω sata drivers,usb drivers και τίποτα. Αντίθετα ενα usb 2.0 dvd recorder που το είχα συνδέσει παλαιότερα το βλέπει κανονικά(αν και θυμάμαι δεν το είχε κάνει εγκατάσταση ποτέ) όχι. κοίταξε μόνο στο λαπτοπ να βάλεις το usb στην usb2.0 και οχι στην 3αρα καθώς υπάρχει περίπτωση να μην το βλέπει. Σβήσε τις συσκευές με το usbdeview Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Σβήσε τις συσκευές με το usbdeview Το θέμα μου είναι οτι φρικάρει ο υπολογιστής και κάνει ρισταρτ. ουτε αν τον έχω συνδεδεμένο εξαρχής γίνεται κάτι. φορτώνει τα 10αρια και πριν μπει,ρισταρτ. μόνο τους σατα δισκους που ειναι εξαρχής συνδεδεμένοι τους βλέπει.Αν συνδέσω κάποιον και παω να κανω αναζήτηση συσκευών φριζ και ριστάρτ. επίσης όπως έγραψα και πριν το κάνει και στην εγκατάσταση νεας συσκευής και στην σύνδεση υπάρχουσας γνωστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giachtas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας, έχω ένα laptop multirmama μάρκας που το είχα πάρει από το ομώνυμο μαγαζί πριν από 10 περίπου χρόνια. Το είχα πάρει με vista, αλλά μετά από λίγο καιρό του πέρασα τα windows 7 γνήσια και τώρα το έχω αναβαθμίσει σε windows 10. Δεν μου έχει παρουσιάσει γενικά προβλήματα, ειδικά τώρα με τα 10άρια, αλλά εκείνο που με ενοχλεί είναι ότι έχει γίνει πολύ αργός. Θα μου πείτε με 2GB RAM δεν μπορώ να έχω περισσότερες απαιτήσεις, αλλά ενώ τον πρώτο καιρό που είχα κατεβάσει τα windows 10 (clean install) πήγαινε κανονικά, τελευταία και μετά την «επετειακή αναβάθμιση» έχει γίνει πολύ αργός. Να ρωτήσω σχετικά με το Kaspersky antivirus που του έχω περάσει και που το χρησιμοποιώ από τα vista ακόμη; Υπάρχει περίπτωση να τον κάνει πολύ αργό αυτό και εάν το ξηλώσω, το windows defender είναι αρκετό για προστασία; Δεν μπαίνω σε «περίεργα» sites, αλλά χρησιμοποιώ πολύ το e-banking και γενικά κάνω όλες τις πληρωμές από το laptop. Αυτό στον κάδο ανακύκλωσης και που δεν φεύγει μπορείτε να μου πείτε πως βρέθηκε εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flashavatar Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Γειά σας.. θα ήθελα να ρωτήσω δύο πράγματα.. 1: υπάρχει κανένα link ώστε να μπορώ να κατεβάσω τα Windows 10 x64 θέλω να τα περάσω σε new pc. 2: πιστεύεται ότι είναι καλύτερα από τα 7 χ64 ; κανω δουλειά σε photoShop/eclipse/java program. Επεξεργαστή i7-6700k με 32ram/ssd ..τώρα το έφτιαξα και απλός θέλω να ξέρω τι λογισμικώ να περάσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Γειά σας.. θα ήθελα να ρωτήσω δύο πράγματα.. 1: υπάρχει κανένα link ώστε να μπορώ να κατεβάσω τα Windows 10 x64 θέλω να τα περάσω σε new pc. Απο εδώ https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazinga13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Καλημερα σε ολους τους φιλους.Διαβαζω οτι τελειωσε η δυνατοτητα για free upgrade στα 10αρια και απο δω και περα πρεπει να τα αγορασεις,μπορει να το επιβαιβεωσει καποιος?ισχυει?ευχαριστω και καλημερα σε ολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Καλημερα σε ολους τους φιλους.Διαβαζω οτι τελειωσε η δυνατοτητα για free upgrade στα 10αρια και απο δω και περα πρεπει να τα αγορασεις,μπορει να το επιβαιβεωσει καποιος?ισχυει?ευχαριστω και καλημερα σε ολους εχει ληξει απο τελη ιουλιου η δωρεαν αναβαθμιση. υπαρχει περιθωριο εξαιρεσης αν επικαλεστεις αναπηρια αλλα κι αυτο δυσκολο πλεον. θα πρεπει να παρεις τηλ εξυπηρετηση πελατων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Το System and Compressed Memory leak το κανω disable μεσω services/superfetch ή το αφηνω auto οπως ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazinga13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 εχει ληξει απο τελη ιουλιου η δωρεαν αναβαθμιση. υπαρχει περιθωριο εξαιρεσης αν επικαλεστεις αναπηρια αλλα κι αυτο δυσκολο πλεον. θα πρεπει να παρεις τηλ εξυπηρετηση πελατων. Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου για την πληροφορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasioula1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 μετά την τελευταία αναβάθμιση από 1 λεπτό κάνει πλέον καμιά 10αριά για να φορτώσει η επιφάνεια εργασίας συμβαίνει σε κανέναν άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gary_Kokkin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Eννοεις τα νεα security updates ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις