vgiozo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Παίδες τις τελευταίες μέρες έχω αναγκαστεί να κάνω 3 φορές φορμάτ, γιατί μετά από εγκατάσταση ενημερώσεων που νομίζω έχουν να κάνουν με το Office το λειτουργικό "κρεμάει".. ...αυτό συμβαίνει είτε πριν την επανεκκίνηση για την εγκατάσταση των ενημερώσεων, είτε μετά την επανεκκίνηση πριν την ολοκλήρωση της ενημερωσης κι αφού το κλείσω/ μετά δεν μπαίνει με τίποτα στο OS, παρά μόνο σε safe mode. Τρέμω να επανεκκινήσω τον υπολογιστή πλέον, έχω βαρεθεί, αλλά χρειάζομαι και το Word & Excel... ...έχει παρατηρήσει κανείς άλλος τέτοια ανωμαλία τελευταία; ...έχω το Office 2016 εγκατεστημένο... ...εκει μαζί με τις τελευταίες ενημερώσεις για το "Οφις", κατεβάζει κάποια που αλλάζει τον αδόξαστο στο λειτουργικό... ΔΕΝ είναι θέμα ιού κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Παίδες τις τελευταίες μέρες έχω αναγκαστεί να κάνω 3 φορές φορμάτ, γιατί μετά από εγκατάσταση ενημερώσεων που νομίζω έχουν να κάνουν με το Office το λειτουργικό "κρεμάει".. ...αυτό συμβαίνει είτε πριν την επανεκκίνηση για την εγκατάσταση των ενημερώσεων, είτε μετά την επανεκκίνηση πριν την ολοκλήρωση της ενημερωσης κι αφού το κλείσω/ μετά δεν μπαίνει με τίποτα στο OS, παρά μόνο σε safe mode. Τρέμω να επανεκκινήσω τον υπολογιστή πλέον, έχω βαρεθεί, αλλά χρειάζομαι και το Word & Excel... ...έχει παρατηρήσει κανείς άλλος τέτοια ανωμαλία τελευταία; ...έχω το Office 2016 εγκατεστημένο... ...εκει μαζί με τις τελευταίες ενημερώσεις για το "Οφις", κατεβάζει κάποια που αλλάζει τον αδόξαστο στο λειτουργικό... ΔΕΝ είναι θέμα ιού κτλ... 12/10 μου πέρασε ενημερώσεις του office 2016 κανένα πρόβλημα σε 10αρια και 7αρια. όλα άψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δεν εχω office , γιατι δε τα ειχα γνησια, προτιμησα λοιπον το libre office , μιας και δε χρειαζομαι απαραιτητα το ms office. Παρολα αυτα , θα προτεινα να απενεργοποιησεις αυτο που λεει να σου δινει update για τα προγραμματα ms οταν κανεις update τα windows. Παραδοξως, μετα τα τελευταια update, δεν εχω κανενα θεμα (λεω παραδοξως, γιατι ολα σε εμενα ερχονται ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 12/10 μου πέρασε ενημερώσεις του office 2016 κανένα πρόβλημα σε 10αρια και 7αρια. όλα άψογα. Σε 32μπιτ ή 64μπιτ αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Σε 32μπιτ ή 64μπιτ αυτό; 64bit windows με 32bit office. Για ποιον λόγο να περάσεις 64bit office(αν έχεις κάνει κάτι τέτοιο,πολλά πρόσθετα δεν λειτουργουν(πχ ηθελα το mathtype που το ξέρω για τις εργασίες μου και σε 64 δεν παίζει,ασχέτως αν τα 2016 έχουν καλή βιβλιοθήκη για μαθηματικους τυπους) Δεν εχω office , γιατι δε τα ειχα γνησια, προτιμησα λοιπον το libre office , μιας και δε χρειαζομαι απαραιτητα το ms office. Παρολα αυτα , θα προτεινα να απενεργοποιησεις αυτο που λεει να σου δινει update για τα προγραμματα ms οταν κανεις update τα windows. Παραδοξως, μετα τα τελευταια update, δεν εχω κανενα θεμα (λεω παραδοξως, γιατι ολα σε εμενα ερχονται ) εμένα ακόμα με ταλαιπωρεί η έναρξη,περιμένω έναυσμα για καθαρή εγκατάσταση των 10 μια τελευταια φορά αλλα λειτουργεί άψογα το σύστημα δυστυχώς ΧΑΧΑΧΑΧΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Αλλαξε μπαρα, βαλε καμμια δημητριακων και εσυ , αμαν πχια χαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Τα 64μπιτα "Οφις" είχα....δεν ξέρω αν φταίει αυτό... Μάλλον θα δοκιμάσω τα 32μπιτα να δω αν προκύπτει πάλι το πρόβλημα... ...κι ο Μοζίλλα καλύτερα τρέχει στην 32μπιτ εκδοχή του, οπότε μπορεί το ίδιο να συμβαίνει και με το Οφις...ελπίζω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Αυτο με τη μπαρα το εχουν πολλοι, κυριως σε λαπτοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Τα 64μπιτα "Οφις" είχα....δεν ξέρω αν φταίει αυτό... Μάλλον θα δοκιμάσω τα 32μπιτα να δω αν προκύπτει πάλι το πρόβλημα... ...κι ο Μοζίλλα καλύτερα τρέχει στην 32μπιτ εκδοχή του, οπότε μπορεί το ίδιο να συμβαίνει και με το Οφις...ελπίζω.... Εγκατέστησα την έκδοση 365 Personal (πρακτικά δώρο από πέρυσι με δωρεάν χρόνο ομιλίας στο skype) με αυτόματη ενημέρωση, αλλά ΟΧΙ μέσω του Windows Update.... ...μέχρι τώρα όλα καλά... Το κακό είναι ότι λήγει 17 Απρίλη...μέχρι τότε, ίδωμεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bouhc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Εγκατέστησα την έκδοση 365 Personal (πρακτικά δώρο από πέρυσι με δωρεάν χρόνο ομιλίας στο skype) με αυτόματη ενημέρωση, αλλά ΟΧΙ μέσω του Windows Update.... ...μέχρι τώρα όλα καλά... Το κακό είναι ότι λήγει 17 Απρίλη...μέχρι τότε, ίδωμεν... Το 64μπιτο "Οφις" ήταν του "Θείου"; Αν όχι, γιατί δεν ψάχνεις κανένα CD με τα 32μπιτα και να τα εγκαταστήσεις χρησιμοποιώντας το κλειδί σου; Νομίζω ότι στην περίπτωση αυτή δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Το 64μπιτο "Οφις" ήταν του "Θείου"; Αν όχι, γιατί δεν ψάχνεις κανένα CD με τα 32μπιτα και να τα εγκαταστήσεις χρησιμοποιώντας το κλειδί σου; Νομίζω ότι στην περίπτωση αυτή δεν θα υπάρχει πρόβλημα. δεν ήταν παράνομο, όχι... Τώρα το έχω στήσει (ειδικά τη κουραστική διαδικασια ρυθμίσεων στο Outlook, συγχρονισμού με πολλούς λογαριασμούς εμαιλ κτλ), δεν μου το έχει παρουσιάσει ξανά, οπότε δεν πρόκειται να ξαναρχίσω τους πειραματισμούς... ...μετά τον Απρίλη μάλλον θα χρειαστεί, αλλά τώρα δεν αντέχω άλλο "νεκρό χρόνο" μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bouhc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 ...ειδικά τη κουραστική διαδικασια ρυθμίσεων στο Outlook, συγχρονισμού με πολλούς λογαριασμούς εμαιλ κτλ.... Σε καταλαβαίνω! Κάθε φορά που στήνω οποιοδήποτε μηχάνημά μου από την αρχή, ένα από τα πιο μισητά σημεία είναι αυτό. Και μέχρι την έκδοση 2010 υπήρχε κάποιος τρόπος να πάρεις τα στοιχεία και να τα μεταφέρεις μέσω registry στο επόμενο μηχάνημα. Από τα 2013 όμως και μετά...πάπαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mironask. Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Σήμερα τα Windows 10 έκαναν ενημερώσεις όμως κάτι έγινε με το internet και κόπηκε.. Μετά από λίγο όμως το internet ήρθε έκανα επανεκκίνηση του router. Κατέβασε τις ενημερώσεις και τις εγκατέστησε.. Λέτε όμως να υπάρξει πρόβλημα με τα αρχεία των windows 10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batman26 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 εχω το εξης προβλημα εχω 10ρια πανω στο συστημα μου αφηνω το pc μου ανοιχτο 12 η ωρα το βραδυ ετσι ωστε να κατεβασω καποια αρχεια μεγαλα 30gb πχ,και αυτο που συμβαινει ειναι οταν παω το πρωι στο pc μετα απο 8 9 ωρες ειναι οτι οταν ανοιγω την οθονη δεν μου εμφανιζει τιποτα,και δεν μπορω να δω αλλα και να κανω τιποτα στο pc,ειναι ανοιχτο το pc κανονικα αλλα δεν ανταποκρινεται σε τιποτα,και αναγκαζομαι να κανω restart μετα. καμια ιδεα κατι που μπορει να φταει?εχω τσεκαρει τα παντα και στις παροχες ενεργεις κλτπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 εχω το εξης προβλημα εχω 10ρια πανω στο συστημα μου αφηνω το pc μου ανοιχτο 12 η ωρα το βραδυ ετσι ωστε να κατεβασω καποια αρχεια μεγαλα 30gb πχ,και αυτο που συμβαινει ειναι οταν παω το πρωι στο pc μετα απο 8 9 ωρες ειναι οτι οταν ανοιγω την οθονη δεν μου εμφανιζει τιποτα,και δεν μπορω να δω αλλα και να κανω τιποτα στο pc,ειναι ανοιχτο το pc κανονικα αλλα δεν ανταποκρινεται σε τιποτα,και αναγκαζομαι να κανω restart μετα. καμια ιδεα κατι που μπορει να φταει?εχω τσεκαρει τα παντα και στις παροχες ενεργεις κλτπ. Εχεις τσεκάρει τα C-states στο bios? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις