BritGreek Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μόλις μίλησα με Microsoft Hellas, και πήρα την απάντηση, ότι αν θελήσω να κάνω format και καθαρή εγκατάσταση των Windows 10, απενεργοποιώντας το UEFI και κάνοντας τα πάντα σε legacy mode, δεν ξέρουν αν θα αναγνωρίζεται το key που πήρα από το upgrade σε 10 και δεν παρέχεται υποστήριξη από τη Microsoft για εγκαταστάσεις σε legacy. Εγώ δηλαδή που τρέχω και linux, είμαι υποχρεωμένος να έχω UEFI. OK. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μόλις μίλησα με Microsoft Hellas, και πήρα την απάντηση, ότι αν θελήσω να κάνω format και καθαρή εγκατάσταση των Windows 10, απενεργοποιώντας το UEFI και κάνοντας τα πάντα σε legacy mode, δεν ξέρουν αν θα αναγνωρίζεται το key που πήρα από το upgrade σε 10 και δεν παρέχεται υποστήριξη από τη Microsoft για εγκαταστάσεις σε legacy. Εγώ δηλαδή που τρέχω και linux, είμαι υποχρεωμένος να έχω UEFI. OK. Επειδη πολλα ακουγοντε περι αυτο τελευταια, εγω που εχω αγορασει το original δισκακι θα εχω καποιο θεμα και πρεπει να κανω κι εγω τα παραπανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 εχω win 10 pro με τα τελευταια updates...αυτο που εγινε σημερα ηταν οτι μου ειχε κανει hardware reserved στην μνημη 8.1gb! παρολο που αναγνωριζε τα 16gb που εχω τα 8.1 ηταν κρατημενα...ξερουμε τι παιζει; εκανα ενα restart παντως και επανηλθε στα 87.1mb hardware reserved Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Παιδες βρηκα ενα portable το οποιο κλεινει τα παντα απο κατασκοπεια. Το τρεχετε σαν admin και κανετε και αυτο στη σελιδα options με προσοχη στα hints. Μετα το ξανακανετε για να σιγουρευτειτε οτι κλεισανε ολα http://www73.zippyshare.com/v/PBXMIWkQ/file.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Παιδες βρηκα ενα portable το οποιο κλεινει τα παντα απο κατασκοπεια. Το τρεχετε σαν admin και κανετε και αυτο στη σελιδα options με προσοχη στα hints. Μετα το ξανακανετε για να σιγουρευτειτε οτι κλεισανε ολα http://www73.zippyshare.com/v/PBXMIWkQ/file.html Μην χρησιμοποιείτε τέτοια προγράμματα δεν ξερουμε τι πειράζουν στο σύστημα. Οτι κλείνεις απο αυτά τα προγράμματα μπορεις να τα κλείσεις και μέσα απο τα windows (είχα δοκιμάσει 2 τέτοια προγράμματα οταν έβαλα windows 10 και ήταν ολα απενεργοποιημένα από ρυθμίσεις που έκανα εγω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Πως δε ξερουμε? Αφου σου λεει ακριβως τι αλλαζει στη registry. Αν θες το ψαχνεις. Το συγκεκριμενο μια χαρα δουλευει και εχω ψαξει ολες τις αναφορες και ειναι αυτες που πρεπει να αλλαζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Πως δε ξερουμε? Αφου σου λεει ακριβως τι αλλαζει στη registry. Αν θες το ψαχνεις. Το συγκεκριμενο μια χαρα δουλευει και εχω ψαξει ολες τις αναφορες και ειναι αυτες που πρεπει να αλλαζει. Ναι μπορει κάποιες λειτουργείες να της απενεργοποιεί , συνολικά δεν γνωρίζουμε τι “πόρτες” ανοίγει και κλείνει ομως.Οποτε από την στιγμή που μπορείς να το ρυθμίσεις μόνος σου δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείς τέτοια προγράμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 εμ δε μπορεις.... και εγω νομιζα οτι ταχα κανει ολα μονος μου αλλα τα μισα ηταν ανοιχτα. Τωρα οσων αφορα τι πορτες ανοιγει.... τπτ δεν ανοιγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα. Στο pc αυτην την στιγμη εχω τα windows 10 εγκατεστημενα σε εναν SSD. Για της ανάγκες ενος προγράμματος ομως που δεν ηταν συμβοτο με τα 10, σε εναν αλλον HDD εγκατεστησα τα windows 7. Μεχρι σημερα εκανα το εξεις μπελαλίδικο , οποτε ηθελα να επιλέξω με πιο λειτουργικό να μπουταρει , καθε φορα πρεπει να μπαινω στο bios και να επιλέγω το δισκο που θελω να μπουταρει... Πως γινεται να βάλω επιλογή για dual boot και καθε φορα που θα ανοιγει το pc να εχει επιλογη με πιο λειτουργικό θελω να μπουταρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μπορείς με το που ξεκινά το pc να πατάς F8 or F11 ανάλογα με την μητρική και να επιλέγεις από ποια συσκευή θέλεις να μπουτάρεις. Νομίζω στην μητρική σου είναι το F8. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Στο ερώτημα που είχα θέσει, σχετικά με την αναγνώριση του κλειδιού των 10 μετά από upgrade, κατέβασα με το tool της microsoft το iso της έκδοσής μου, έκανα φορμάτ απενεργοποιώντας το UEFi, και έκανα εγκατάσταση σε legacy mode. To κλειδί εξακολουθεί να διαβάζεται κανονικά από το bios, και όλα είναι ΟΚ. Βασικά, δεν μου το ζήτησε καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bouhc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μπορείς με το που ξεκινά το pc να πατάς F8 or F11 ανάλογα με την μητρική και να επιλέγεις από ποια συσκευή θέλεις να μπουτάρεις. Νομίζω στην μητρική σου είναι το F8. @BlueBlood7: Συγγνώμη συν-φορουμίτη αλλά αντί να πατήσω το "Παράθεση" πάτησα το "Δεν μου αρέσει". Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να το πάρω πίσω. @ababapanos: Πέρα από αυτό που σου προτείνει ο BlueBlood, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή EasyBCD για να δημιουργήσεις ένα multiboot menu στο δίσκο εκκίνησης και να επιλέγεις κάθε φορά με ποιο λειτουργικό θα ξεκινάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 @BlueBlood7: Συγγνώμη συν-φορουμίτη αλλά αντί να πατήσω το "Παράθεση" πάτησα το "Δεν μου αρέσει". Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να το πάρω πίσω. @ababapanos: Πέρα από αυτό που σου προτείνει ο BlueBlood, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή EasyBCD για να δημιουργήσεις ένα multiboot menu στο δίσκο εκκίνησης και να επιλέγεις κάθε φορά με ποιο λειτουργικό θα ξεκινάς. Δεν υπάρχει "Δεν μου αρέσει". Υπάρχει "Μου αρέσει". Αν και πάλι θες να το αναιρέσεις ξανά κάνεις κλικ και έτσι το ξετσεκάρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bouhc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μάλιστα! Τώρα αντιλήφθηκα ότι όταν πατάς το "Μου αρέσει", αυτό γίνεται "Δεν μου αρέσει". Αυτό είδα και μπερδεύτηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJJordan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα, εδώ και κάτι μέρες στο pc, βλέπω το: "Microsoft .NET Framework optimization service (32bit)" να καταναλώνει ασταμάτητα το 70% του επεξεργαστή, και να ανεβοκατεβαζει συνέχεια δεδομένα ιντερνετ τι είναι αυτό; και πως το σταματάω μόνιμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις