Πέτρος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Βγήκε νέα Slow Insider (εκεί είμαι, έτσι κι αλλιώς), αλλά μαζί κατεβάζει και το "επίμαχο" Cumulative το οποίο δεν είμαι σίγουρος πως έχει διορθωθεί. Ελπίζω να μην το ρημάξει το σύστημα. εδιτ: So far, so good! Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2016 από Πέτρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Βγήκε και fix, τελικά, για όποιον το χρειάζεται. https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=53942&tduid=%28996fdc1c08e1d559a442686aa46f67a6%29%28259740%29%282542549%29%28UUwpUdUnU44119%29%28%29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 μου εβγαλε ειδοποίηση για windows anniversary update και το εκανε σε καμια ωρα Μου εχει βαλει το εικονιδιο του store στην μπαρα και δεν μπορω να το βγαλω Επισης μου εβαλε το ρολοι μια θεση πιο μεσα και μπηκε τερμα το σημα των ειδοποιησεων Τι κουφα ειναι αυτα παλι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 ? Τι εννοεις anniversary update? Αυτο εγινε τον Αυγουστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Πω-πω ρε φίλε! Τι κακό είναι αυτό που σε βρήκε? Τα λεφτά σου πίσω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Πω-πω ρε φίλε! Τι κακό είναι αυτό που σε βρήκε? Τα λεφτά σου πίσω! ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σου ? Τι εννοεις anniversary update? Αυτο εγινε τον Αυγουστο ναι εμενα τωρα το εβγαλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σου Θες να πεις ότι με δεξί κλικ στο εικονίδιο του Store δεν σου δίνει τη δυνατότητα να το κάνεις unpin? Όσο για την μετάθεση του ρολογιού ένα κλικ αριστερά με το notification center στη γωνία, get used to it! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Θες να πεις ότι με δεξί κλικ στο εικονίδιο του Store δεν σου δίνει τη δυνατότητα να το κάνεις unpin? st.jpg Όσο για την μετάθεση του ρολογιού ένα κλικ αριστερά με το notification center στη γωνία, get used to it! Ακριβως δεν εχει unpin καθολου Μονο pin εχει οτι και να πατησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ακριβως δεν εχει unpin καθολου Μονο pin εχει οτι και να πατησεις Στο Start Menu δεν έχει επιλογή όπως παρακάτω? Αν και πάλι όχι, πήγαινε εδώ κατέβασε και τρέξε το bat. Σβήνει την εγγραφή για τον ΙΕ και το Store στην taskbar, επαναφέροντας την. Μπορείς να το ελέγξεις και συ πριν το τρέξεις για λόγους ασφαλείας(right click->edit). Υ.Γ. Έχετε υπόψιν πως τέτοια μεγάλα updates(στην ουσία είναι σαν νέα έκδοση), όπως το Anniversary ενδέχεται να προκαλέσουν "θεματάκια". Συστήνεται πάντα clean install αν είναι δυνατό για την αποφυγή τους, αν υπάρξουν. Και για να προλάβω τους βιαστικούς, συμβαίνει με κάθε λειτουργικό σύστημα αυτό, είτε το λένε "Windows", είτε "macOS", είτε "Linux". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 οχι δεν εχει τετοια επιλογη οπως στα αλλα εικονιδια Θα το δοκιμασω να δω Για καλο και για κακο ειχα κρατησει ενα image του δισκου για παν ενδεχομενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Το αστειο ειναι οτι τα θεματακια μου τα προκαλεσε το clean install (δεν εβλεπε εναν εξωτερικο δισκο) και οχι το Update Μετα απο το anniversary, εχει ενα ακομη cumulative το οποιο μπορει να λυσει το θεμα σου. Στο εχει εμφανισει αυτο @adi32 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 ok ευχαριστώ πολύ ετρεξα το bat και πηγε στο καλο επισης εστειλα στο καλο και το αλλο https://www.tekrevue.com/tip/hide-action-center-taskbar-icon/ Άλλη ενημέρωση δεν έχει βρει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 βρε παιδιά έχω πρόβλημα με τον file manager στα 10αρια, συγκεκριμένα μου κάνει pinned μόνο του έναν φάκελο στο quick access. Δεν μου έχει τύχει να κάνει πάνω από έναν, αλλά μου έχει τύχει να κάνει διαφορετικούς και όχι κάποιον συγκεκριμένο φάκελο. Τι παίζει? έχει τύχει σε άλλον? είναι σπαστικό να τον κάνω unpinned κάθε φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thepoint Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 βρε παιδιά έχω πρόβλημα με τον file manager στα 10αρια, συγκεκριμένα μου κάνει pinned μόνο του έναν φάκελο στο quick access. Δεν μου έχει τύχει να κάνει πάνω από έναν, αλλά μου έχει τύχει να κάνει διαφορετικούς και όχι κάποιον συγκεκριμένο φάκελο. Τι παίζει? έχει τύχει σε άλλον? είναι σπαστικό να τον κάνω unpinned κάθε φορά. Κάνε δεξί κλικ στη γρήγορη πρόσβαση και επιλογές δες εκεί τι υπάρχει. Κάνε απαλοιφή και επαναφορά προεπιλογών για να δεις αν φτιάξει. Μετέφερε φακέλους που θέλεις στη γρήγορη πρόσβαση απλό καρφίτσωμα κάνει όχι μεταφορά. Ελπίζω να βοήθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Οποιος μπορει ας με βοηθησει κ μενα εδω,ειναι σε 8.1 αλλα πανω κατω τα ιδια ειναι.. http://www.insomnia.gr/topic/419860-official-windows-8-tech-support-thread/page-240 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις