Gary_Kokkin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξεχναμε ότι για τετοια προβλήματα κραταμε backup του συστήματος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μερικές ερωτήσεις γιατί έχω μπερδευτεί άσχημα: 1. Σε Lenovo G40-30 στα οποία έκανα upgrade σε 10 Home από 8.1 με Bing, ποιο iso πρέπει να κατεβάσω από τη Microsoft (θέλω το λειτουργικό στα αγγλικά, και μετά να προσθέσω ελληνική γλώσσα); Το μόνο iso που βλέπω για Home γράφει "single language". 2. Επίσης, μια που θα κάνω format γιατί σέρνονται, μπορώ να αλλάξω από UEFI σε Legacy κατά την εγκατάσταση, ή θα μου ζητάει κλειδί μετά, το οποίο δεν έχω καθώς με το που τα άνοιξα έκανα upgrade σε 10ρια με το link που μου έστειλε η Microsoft σε mail; 3. Aφού έκανα upgrade, μπορώ να κάνω format στο recovery partition που λογικά είχαν τα 8.1 των lenovo; 4. Με ποιο πρόγραμμα θα περάσω το iso των 10 σε στικάκι για να κάνω format και εγκατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μια ερωτηση, σε ενα προβλημα που εχω. Εκανα φορματ ενα usb stick και μου το κλειδωσε write protect . Εχω δοκιμασει τα παντα σχεδον (regedit, command prompt, device manager) τιποτα απο τις διαδικασιες που βρηκα στο google , δεν γινεται, το στικακι παραμενει κλειδωμενο . ps. το στικακι ειναι kingston 32gb usb 3.0 . Εχετε καμια ιδεα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bouhc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μια ερωτηση, σε ενα προβλημα που εχω. Εκανα φορματ ενα usb stick και μου το κλειδωσε write protect . Εχω δοκιμασει τα παντα σχεδον (regedit, command prompt, device manager) τιποτα απο τις διαδικασιες που βρηκα στο google , δεν γινεται, το στικακι παραμενει κλειδωμενο . ps. το στικακι ειναι kingston 32gb usb 3.0 . Εχετε καμια ιδεα ? Μάλλον πρέπει να ανοίξεις νεο thread. Δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα των win αυτό. Πάντως ένα παλιό στικάκι που είχα είχε έναν διακόπτη για το write protect. Μήπως υπάρχει κάτι ανάλογο στο δικό σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μάλλον πρέπει να ανοίξεις νεο thread. Δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα των win αυτό. Πάντως ένα παλιό στικάκι που είχα είχε έναν διακόπτη για το write protect. Μήπως υπάρχει κάτι ανάλογο στο δικό σου; διαβασα παντως , και απο αλλα ξενα sites οτι παιζουν ρολο και win 10 (ως προς ασυμβατοτητας) ps. δεν εχει διακοπτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bouhc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μερικές ερωτήσεις γιατί έχω μπερδευτεί άσχημα: 1. Σε Lenovo G40-30 στα οποία έκανα upgrade σε 10 Home από 8.1 με Bing, ποιο iso πρέπει να κατεβάσω από τη Microsoft (θέλω το λειτουργικό στα αγγλικά, και μετά να προσθέσω ελληνική γλώσσα); Το μόνο iso που βλέπω για Home γράφει "single language". 2. Επίσης, μια που θα κάνω format γιατί σέρνονται, μπορώ να αλλάξω από UEFI σε Legacy κατά την εγκατάσταση, ή θα μου ζητάει κλειδί μετά, το οποίο δεν έχω καθώς με το που τα άνοιξα έκανα upgrade σε 10ρια με το link που μου έστειλε η Microsoft σε mail; 3. Aφού έκανα upgrade, μπορώ να κάνω format στο recovery partition που λογικά είχαν τα 8.1 των lenovo; 4. Με ποιο πρόγραμμα θα περάσω το iso των 10 σε στικάκι για να κάνω format και εγκατάσταση; Τα 8.1 με bing αναβαθμίστηκαν σε 10 Home. Επομένως θέλεις το αγγλικό ISO των home. Αν αυτό που βλέπεις σημαίνει ότι θα σου κατεβάσει ντε και καλά την ελληνική έκδοση, μη σκας. Με οδηγό Site: αυτό μπορείς να προσθέσεις εκ των υστέρων όποια γλώσσα θέλεις. Για το στικάκι ένα πρόγραμμα που έχω χρησιμοποιήσει είναι το rufus και μπορείς να βρεις οδηγίες Site: εδώ Για το δεύτερο ερώτημά σου δεν έχω άποψη, επειδή δεν χρειάστηκα ποτέ μετατροπή κατά την εγκατάσταση, οπότε καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει το θέμα. διαβασα παντως , και απο αλλα ξενα sites οτι παιζουν ρολο και win 10 (ως προς ασυμβατοτητας) ps. δεν εχει διακοπτη Δες μήπως σε βοηθήσει κάτι από τα παρακάτω: http://www.tomshardware.co.uk/forum/279356-32-remove-write-protection-kingston-64gb-flash-drive http://www.flashdrive-repair.com/2013/11/8-ways-to-fix-write-protected-usb-flash-drive-and-memory-card.html http://www.makeuseof.com/tag/how-to-fix-write-protection-errors-on-a-usb-stick/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Εχω το εξης χοντρο προβλημα. Μετα απο την τελευταια ενημερωση των windows, δεν ξυπναει σωστα ο υπολογιστης απο sleep. Και τι εννοω: μια μερα ενω τον ειχα αφησει να πεσει σε sleep μονος του, επιστεφω στο δωματιο και τον ακουω να προσπαθει να ανοιξει για δευτερολεπτα και αμεσως μετα να κλεινει. Αυτο για τουλαχιστον 5 φορες. Δεν ηξερα τι να κανω και τον εβγαλα τελειως απο την πριζα. Αλλες φορες ενω παταω το power on/off να ανοιξει απο sleep τοτε ανοιγει μεν αλλά μαλλον οχι όλο ( ; ) γιατι η οθονη αναβει μετα απο μερικα λεπτα, πραγμα τρομερα ενοχλητικο και εκνευριστικο. Καμια ιδεα ρε παιδια τι παιζει;;;; γιατι δενειμαικαλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Τα 8.1 με bing αναβαθμίστηκαν σε 10 Home. Επομένως θέλεις το αγγλικό ISO των home. Αν αυτό που βλέπεις σημαίνει ότι θα σου κατεβάσει ντε και καλά την ελληνική έκδοση, μη σκας. Με οδηγό Site: αυτό μπορείς να προσθέσεις εκ των υστέρων όποια γλώσσα θέλεις. Για το στικάκι ένα πρόγραμμα που έχω χρησιμοποιήσει είναι το rufus και μπορείς να βρεις οδηγίες Site: εδώ Για το δεύτερο ερώτημά σου δεν έχω άποψη, επειδή δεν χρειάστηκα ποτέ μετατροπή κατά την εγκατάσταση, οπότε καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει το θέμα. Δες μήπως σε βοηθήσει κάτι από τα παρακάτω: http://www.tomshardware.co.uk/forum/279356-32-remove-write-protection-kingston-64gb-flash-drive http://www.flashdrive-repair.com/2013/11/8-ways-to-fix-write-protected-usb-flash-drive-and-memory-card.html http://www.makeuseof.com/tag/how-to-fix-write-protection-errors-on-a-usb-stick/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Πέτρο , αφού κλείσεις το update service , πηγαινε στο group policy editor και κανε την παρακατω διαδικασια (αν δε την εχεις κανει): Πανε στο "computer configuration" και κατα σειρα Windows Components - Windows Update - Configure automatic updates Μπες μεσα σε αυτο και επελεξε "enabled". Κατω σε κατι επιλογες που εχει επελεξε το " 2 - Notify for download and notify for install " Μετα δοκιμασε το update χειροκινητα (εικαζω οτι το εχεις ηδη κατεβασει). Αν δε δουλεψει και θελει το update service ανοιχτο, τοτε ανοιξε το ξανα, λογικα δε θα αρχισει να κατεβαζει μονο του το update αν δεν πατησεις εσυ να κανει αναζητηση. Τουλαχιστον , σε εμενα αν δε μπω στο windows update setting να πατησω αναζητηση για νεο update , δεν το ξεκιναει μονο του. Για το μπανιο , μπορεις προσωρινα να τραβηξεις ενα λαστιχο ποτισματος απο το νιπτηρα για να κανεις τη δουλεια σου Κάτι κάνω λάθος, γιατί στο GPE τέτοιες επιλογές δεν έχω...ούτε καν στο Administrative Templates. Anyway, ήδη η MS ανακοίνωσε πως το fix αναμένεται πολύ σύντομα. Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Σε μένα το πρόβλημα με το πάγωμα της μπάρας έναρξης συνεχίζεται και σε πιο έντονο βαθμό μετά και το τελευταιο Update. έκατσα χτες σέρφαρα 3-4 ώρες και δεν κάνει κάτι,μπήκα BF4 και στην έξοδο πάγωσε η μπαρα εναρξης,δεν άνοιγε η έναρξη αλλα τα εικονίδια της επιφάνειας λειτουργούσαν. έχω τρέξει sfc /scannow και απο powershell και δεν βρίσκει πρόβλημα. ελπίζω είτε να διορθωθεί είτε γυρνάω σε 8.1 να τελειώνει το πανηγύρι. Δύο φορές το έχω πάθει, η 2η σήμερα αφού διάβασα το μήνυμά σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Τα 8.1 με bing αναβαθμίστηκαν σε 10 Home. Επομένως θέλεις το αγγλικό ISO των home. Αν αυτό που βλέπεις σημαίνει ότι θα σου κατεβάσει ντε και καλά την ελληνική έκδοση, μη σκας. Με οδηγό Site: αυτό μπορείς να προσθέσεις εκ των υστέρων όποια γλώσσα θέλεις. Για το στικάκι ένα πρόγραμμα που έχω χρησιμοποιήσει είναι το rufus και μπορείς να βρεις οδηγίες Site: εδώ Για το δεύτερο ερώτημά σου δεν έχω άποψη, επειδή δεν χρειάστηκα ποτέ μετατροπή κατά την εγκατάσταση, οπότε καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει το θέμα. Δες μήπως σε βοηθήσει κάτι από τα παρακάτω: http://www.tomshardware.co.uk/forum/279356-32-remove-write-protection-kingston-64gb-flash-drive http://www.flashdrive-repair.com/2013/11/8-ways-to-fix-write-protected-usb-flash-drive-and-memory-card.html http://www.makeuseof.com/tag/how-to-fix-write-protection-errors-on-a-usb-stick/ Τιποτα δυστυχως , τα δοκιμασα ολα , το μονο που δεν δοκιμασα ειναι να το βαλω σε αλλο συστημα με win 7 , να το φορμαρω εκει , θα δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Κάτι κάνω λάθος, γιατί στο GPE τέτοιες επιλογές δεν έχω...ούτε καν στο Administrative Templates. Anyway, ήδη η MS ανακοίνωσε πως το fix αναμένεται πολύ σύντομα. Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Δύο φορές το έχω πάθει, η 2η σήμερα αφού διάβασα το μήνυμά σου! Εμένα μέχρι στιγμής εμφανίζεται με την εμφάνιση ειδοποίησης απ το κέντρο ενεργειών! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Κάτι κάνω λάθος, γιατί στο GPE τέτοιες επιλογές δεν έχω...ούτε καν στο Administrative Templates. Anyway, ήδη η MS ανακοίνωσε πως το fix αναμένεται πολύ σύντομα. Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Δύο φορές το έχω πάθει, η 2η σήμερα αφού διάβασα το μήνυμά σου! Δεν εχεις δηλαδη αυτα; Περιεργο... Στο μεταξυ αυτο που λετε για παγωμα της μπαρας δε το'χω δει ακομη Και συνηθως με χτυπανε οοολα τα προβληματα των Update. Αυτη τη φορα σταθηκα τυχερος μαλλον... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Στο μεταξυ αυτο που λετε για παγωμα της μπαρας δε το'χω δει ακομη Και συνηθως με χτυπανε οοολα τα προβληματα των Update. Αυτη τη φορα σταθηκα τυχερος μαλλον... Βασικά δεν με έχει χτυπήσει κανένα πρόβλημα των 10 απο τότε που βγήκαν επίσημα.Καιρός ήταν να πάθω και γω κάτι Πλέον το συνήθισα δεν με απασχολεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δεν εχεις δηλαδη αυτα; gpe.JPG Περιεργο... Στο μεταξυ αυτο που λετε για παγωμα της μπαρας δε το'χω δει ακομη Και συνηθως με χτυπανε οοολα τα προβληματα των Update. Αυτη τη φορα σταθηκα τυχερος μαλλον... Καθόλου περίεργο...στραβωμάρα λέγεται! Ευχαριστώ για τη βοήθεια, το δοκιμάζω τώρα. edit: Σε κάθε περίπτωση, τζίφος...ακριβώς ίδια συμπεριφορά. Πφφφφ, θα περιμένω το επίσημο Update-fix. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρες. Έχω ένα περίεργο θέμα με τα Win 10 που πλέον έχει γίνει εκνευριστικό. Όταν ανοίγω διάφορα προγράμματα, μεταξύ των οποίων viber, virtualbox, texstudio etc., μετά από ένα σημείο το πρόγραμμα γίνεται unresponsive, ενώ τα μόνα κουμπιά που μπορούν να πατηθούν είναι τα close/minimize και αυτά δεν λειτουργούν. Χτες που δοκίμασα να μπω σε Safe Mode είδα ότι δεν υπάρχει αυτό το θέμα. Από εδώ και πέρα όμως, πως μπορώ να καταλάβω τι θα μπορούσε να φταίει? Ποια ειναι δηλαδή τα βήματα μέσα από Safe Mode για να βρω τον προβληματικό driver/program που κάνουν conflict και γίνεται έτσι το πισι? Να σημειώσω ότι έχω Laptop(msi αν παίζει ρόλο) και ακόμα δεν έχω κάνει clean install το έχω αφήσει όπως ήταν. Παρακάτω ένα SS: Όπως φαίνεται το cancel δν μπορεί να πατηθεί. Μόνο το X πάνω, αλλά και πάλι δν κάνει τίποτα. Η μόνη λύση ειναι task manager και close το εκάστοτε app αλλά δεν ειναι λύση. Ευχαριστώ.Υ.Γ Αν χρήζει νέο θέματος πολύ ευχαρίστως να κάνω ένα νέο thread.Υ.Γ2 Αν θέλετε παραπάνω πληροφορίες ή κάτι δν είναι κατανοητό, θα προσπαθήσω να κάνω edit όσο πιο γρήγορα μπορέσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις