BlueBlood7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Εγκατεστησα τα W10 σε ενα κλεδι USB, ρυθμισα το BIOS για να ξεκινησει με το κλειδι, αρχιζει κανονικα η εγκατασταση και φτανοντας στην επιλογη partition, εκει μου εμφανιζει προβλημα: ολα τα partitions ειναι σε στιλ GPT...! Μην εχοντας πλεον λειτουργικο, πως μπορω να αλλαξω τα partitions σε NTFS ωστε να συνεχισει η εγκατασταση???? Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε λυση!! Τα έχεις μπερδέψει όλα. Τι κλειδί usb. Τι GPT με NTFS. Το πρόβλημά σου δεν έχει να κάνει με τα win 10. Άνοιξε νέο θέμα εκεί να πάρεις απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Εγκατεστησα τα W10 σε ενα κλεδι USB, ρυθμισα το BIOS για να ξεκινησει με το κλειδι, αρχιζει κανονικα η εγκατασταση και φτανοντας στην επιλογη partition, εκει μου εμφανιζει προβλημα: ολα τα partitions ειναι σε στιλ GPT...! Μην εχοντας πλεον λειτουργικο, πως μπορω να αλλαξω τα partitions σε NTFS ωστε να συνεχισει η εγκατασταση???? Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε λυση!! Επέλεξε το κάθε partition και πάτα delete, μετά create, όλο το μέγεθος του δίσκου, format NTFS (αν και δεν χρειάζεται) και τέλος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Με το σημερινό update η MS έφτιαξε και το πρόβλημα με τις webcams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Εννοείς αυτό που μόλις απέτυχε να ολοκληρωθεί η εγκατάστασή του και έκανε επαναφορά των αλλαγών? Σε Insider Slow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 KB3194496 ? Τωρα εβαλα να κατεβαινει. Οταν κολλησει θα ενημερωσω Περιεργο τωρα τελευταια ολα τα update να σκαλωνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με τα updates. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 έχω ενα κουλό θέμα με την αλλαγή γλώσσας, δεν το πιάνει με την μια και πρέπει να πατήσω 2-3 φορές alt+shift.ίσως φταίει ότι το πατάω πολύ γρήγορα και τα win δεν το πιάνουν.Υπέθεσα είναι το πληκτρολόγιο αλλά στο λινουξ πάει σφαίρα χωρίς να χάνει καθόλου.Υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί η βλακεία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1414 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Επέλεξε το κάθε partition και πάτα delete, μετά create, όλο το μέγεθος του δίσκου, format NTFS (αν και δεν χρειάζεται) και τέλος. Τελικα, βρηκα την ακρη αλλαζοντας στο BIOS: απο Legacy σε UEFI. Αμεσως προχωρησε στην εγκατασταση (clean install) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Εχει δοκιμασει κανεις να τρεξει windows 10 x64 με την ati hd5450; Διαβασα πως υπαρχουν προβληματα, αλλα δεν ξερω αν λυθηκαν με την τελευταια ενημερωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 έχω ενα κουλό θέμα με την αλλαγή γλώσσας, δεν το πιάνει με την μια και πρέπει να πατήσω 2-3 φορές alt+shift.ίσως φταίει ότι το πατάω πολύ γρήγορα και τα win δεν το πιάνουν.Υπέθεσα είναι το πληκτρολόγιο αλλά στο λινουξ πάει σφαίρα χωρίς να χάνει καθόλου.Υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί η βλακεία? Πηγαινε στις ρυθμισεις πληκτρολογιου και βαλε μονο μια αγγλικα και μια ελληνικα, το πιθανοτερο ειναι να εχεις 2 φορες τη γλωσσα, σε καποια απο τις 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Πηγαινε στις ρυθμισεις πληκτρολογιου και βαλε μονο μια αγγλικα και μια ελληνικα, το πιθανοτερο ειναι να εχεις 2 φορες τη γλωσσα, σε καποια απο τις 2 εντάξει θα το παρατήσω το επάγγελμα να πάω να γίνω χορεύτρια μπαλαρίνα δεν ξέρω.κοίταξα ότι πιο κουλό υπάρχει εκτός από το πιο απλό.... πιο noob πεθαίνεις.... ευχαριστώ να σαι καλα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Oλα κομπλε με την αναβαθμιση. Κανενα προβλημα δε δημιουργησε παραδοξως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bouhc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Τυχερούλη. Τι του 'ταξες του Billάκου;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Oλα κομπλε με την αναβαθμιση. Κανενα προβλημα δε δημιουργησε παραδοξως Microsoft Delivers Yet Another Broken Windows 10 Update https://www.thurrott.com/windows/windows-10/81659/microsoft-delivers-yet-another-broken-windows-10-update 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Microsoft Delivers Yet Another Broken Windows 10 Update https://www.thurrott.com/windows/windows-10/81659/microsoft-delivers-yet-another-broken-windows-10-update Η camera μου πάντως μετά το τελευταίο update (έγινε προχτές εγκατάσταση) λειτουργεί ξανά μέσω της εφαρμογής της. Επιτέλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις