Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

έχω κάνει φορμάτ φέτος τον φεβρουάριο που χτύπησε ο δίσκος οπότε απο τότε και έπειτα τα 10αρια απλά ενημερώνονται.

Αν μου γράψει κάποιος ποιο ειναι το update να το ξηλώσω να δω γιατί δεν το θυμάμαι.

Το έχω ψάξει αλλα δεν βρήκα αναφορές,ίσως να το ψάχνω λάθος(start bar freezes on notifications/after i exit fullscreen game)

Τον Αυγουστο εγινε το μεγαλο anniversary update. Το προβλημα το εχεις μετα απο καποιο update που ακολουθησε το anniversary?

Ενα σχετικα προσφατο που εχω (αρχες του μηνα) , ειναι το: 

Cumulative Update for Windows 10 Version 1607 for x64-based Systems (KB3176938), που μου'κανε θεματα με τις ms εφαρμογες και την αναζητηση και επρεπε να κανω επαναφορα του windows firewall τελικα (οτι να'ναι γενικως). Δε νομιζω με απεγκατασταση του να σου λυθει το προβλημα. 

Τον Φεβρουαριο που εκανες φορματ , ηταν ακομη στην 1511 εκδοση των windows. Απο εκει και επειτα το anniversary (αρχες Αυγουστου) , ηταν τεραστιο. Δημιουργησε θεματα σε αρκετο κοσμο.

Αυτο το δικο σου προβλημα, δε το'χω ξαναματαδει :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τον Αυγουστο εγινε το μεγαλο anniversary update. Το προβλημα το εχεις μετα απο καποιο update που ακολουθησε το anniversary?

Ενα σχετικα προσφατο που εχω (αρχες του μηνα) , ειναι το: 

Cumulative Update for Windows 10 Version 1607 for x64-based Systems (KB3176938), που μου'κανε θεματα με τις ms εφαρμογες και την αναζητηση και επρεπε να κανω επαναφορα του windows firewall τελικα (οτι να'ναι γενικως). Δε νομιζω με απεγκατασταση του να σου λυθει το προβλημα. 

Τον Φεβρουαριο που εκανες φορματ , ηταν ακομη στην 1511 εκδοση των windows. Απο εκει και επειτα το anniversary (αρχες Αυγουστου) , ηταν τεραστιο. Δημιουργησε θεματα σε αρκετο κοσμο.

Αυτο το δικο σου προβλημα, δε το'χω ξαναματαδει :P

Σωστά,καλά τα γράφεις.

με το 14393(επετειακό)  δεν ειχα κανένα θέμα 100% απο τότε που περάστηκε ενα μεγάλο(435ΜΒ αν θυμάμαι καλα) πρέπει να είναι αυτό που γράφεις.

Γενικότερα φορμάτ δεν ξανακάνω σε 10αρια,Αν χρειαστεί να κάνω ξανά θα περάσω 8.1 να τελειώνει το πανηγύρι.

Μετα το τελευταιο μου φορματ (λογω ιου που κολλησα σαφως απο βλακεια μου), ειχα θεμα με εναν εξωτερικο δισκο. Μετα απο αυτο το θεμα, ειχα αυτο με την αναζητηση και τα ms apps & store. Απο εκει και περα, δεν εχω καποιο προβλημα. Α, και ενα update που κολλουσε στο 46% , περασα χειροκινητα, και ολα κομπλε. 

Παντως, εχει αρχισει και περναει πολυς καιρος απο τοτε που βγηκαν (ηδη μετρανε 14 μηνες σχεδον) , και εχουν ακομη παιδικες ασθενειες...Στο χρονο πανω ειχαν βελτιωθει παρα πολυ τα 7 (για τα 8.1 δεν εχω αποψη!).. 

Αυτο το update εγινε αρχες του μηνα περιπου. Εσυ αντιμετωπιζεις τοσο καιρο το θεμα;

Μετα το τελευταιο μου φορματ (λογω ιου που κολλησα σαφως απο βλακεια μου), ειχα θεμα με εναν εξωτερικο δισκο. Μετα απο αυτο το θεμα, ειχα αυτο με την αναζητηση και τα ms apps & store. Απο εκει και περα, δεν εχω καποιο προβλημα. Α, και ενα update που κολλουσε στο 46% , περασα χειροκινητα, και ολα κομπλε. 

Παντως, εχει αρχισει και περναει πολυς καιρος απο τοτε που βγηκαν (ηδη μετρανε 14 μηνες σχεδον) , και εχουν ακομη παιδικες ασθενειες...Στο χρονο πανω ειχαν βελτιωθει παρα πολυ τα 7 (για τα 8.1 δεν εχω αποψη!).. 

Αυτο το update εγινε αρχες του μηνα περιπου. Εσυ αντιμετωπιζεις τοσο καιρο το θεμα;

Το update έγινε πριν 1-2 εβδομάδες δεν θυμάμαι,δεν είχα ανοίξει τον σταθερό για gaming(μιας και αυτή ειναι η μόνη δουλειά του)λόγω εξεταστικής Σεπτέμβρη(οπότε απο μέσα αυγούστου χοντρικά καθόταν)ιούνιο-ιούλιο που του έπινα το αίμα με 10ωρα 100% δεν είχε το παραμικρό θέμα.

όπως και επίσης σε σερφάρισμα η αναμονή δεν το κάνει.Στην αρχή το παρατήρησα με την εξαγωγή των ακουστικών πέταγε το μήνυμα απο realtek οτι έγινε αποσύνδεση συσκευής και φρίκαρε εκει πέρα.

Το συγκεκριμένο το επιβεβαίωσα οταν εβαλα-έβγαλα το βύσμα καμια 15αρια φορές και στο τέλος πάλι κόλλησε.

Υπάρχει περίπτωση να έχει θέμα η δεξιά μπάρα ειδοποιήσεων; έχω την εντύπωση οτι έπαιζα μαζί της πριν μπω για παιχνίδι στο bf4 μέχρι που έκανε μόνο του focus στο παιχνίδι και το έβαλε fullscreen.

Το λέω γιατί παρατήρησα στο μάζεμα της μπαρας ειδοποιήσεων το εφέ κίνησης ειναι διακεκομμένο (σα να σκρατσάρεις δισκο πικαπ πχ) ενω στην εμφάνιση είναι οκ.

παραπάνω δοκιμές θα κάνω αύριο.Θα βγάλω και το Update και βλέπουμε.

Αυτό χρειάζεται σε περίπτωση που θες να κάνεις επαναφορά στην ακριβώς προηγούμενη έκδοση που είχες. Αν δεν θες να επιστρέψεις στην προηγούμενη έκδοση τότε μπορείς να το διαγράψεις άφοβα. Επίσης μετά από έναν μήνα σβήνεται αυτόματα.

Τον διέγραψα με disk cleanup οκ, απλά απ ότι διάβασα τον έχεις όταν κάνεις αναβάθμιση από προηγούμενη έκδοση μήπως θες να επιστρέψεις όπως είπες κι εσύ.

Εγώ έκανα όμως καθαρή εγκατάσταση, οπότε πώς βρέθηκε? :P

Τον διέγραψα με disk cleanup οκ, απλά απ ότι διάβασα τον έχεις όταν κάνεις αναβάθμιση από προηγούμενη έκδοση μήπως θες να επιστρέψεις όπως είπες κι εσύ.

Εγώ έκανα όμως καθαρή εγκατάσταση, οπότε πώς βρέθηκε? :P

Μετά το anniversary update;

Αν εννοείς πότε έκανα την εγκατάσταση ναι μετά, πριν 2-3 μέρες.

Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι μου χουν έρθει ακόμα όλα τα update. Πώς μπορώ δηλαδή να δω αν έχω πάρει το anniversary update?

Cumulative Update for Windows 10 Version 1607 for x64-based Systems (KB3176938)

Δεν υπάρχει τελικά για να γίνει η αφαίρεσή του,και παλαιότερα σημεία επαναφοράς δεν κρατάω δυστυχώς στο συγκεκριμένο μηχάνημα.

οπότε το αφήνω όπως έχει και βλέπουμε σε επόμενη ενημέρωση.

Επίσης έχω στη μπάρα έναρξης το netspeedmonitor για να βλέπω τι κάνει το σύστημα γενικότερα με το ίντερνετ(ταχύτητα κατεβάσματος/ανεβάσματος) το πέταξα και τούτο μιας και δεν υπάρχει ενημέρωσή του απ τα 7αρια και μετά και το βάζω με συμβατότητα win7 για να παίξει.

Ακου τι εκανα εγω και βελτιωθηκε σε παρομοιο θεμα με το start menu.

επισης πριν κανω επανεκινηση εβγαλα απο device τη καρτα εικονας και δικτυου.

Καλημέρα,

γνωρίζει κανείς να μου πει τι είναι στην διαχείριση συσκευών δικτύου τα 8 wan miniport που παρατήρησα ψάχνοντας για το θέμα που είχα με αποσυνδεσεις στο wifi στο acer laptop;

Να πω ότι φοράει την 1607 με clean install με iso από microsoft.

Μετά τα είδα και στο pc,στο οποίο η 1607 μπήκε με update.Αλλά σε αυτό δεν έχω θέμα γιατί έχω ίντερνετ με ethernet.

Να συμπληρώσω ότι δεν έχουν βγάλει κανένα θαυμαστικό,δείχνουν ότι δουλεύουν κανονικά.

Μια βοήθεια πάνω σε πρόβλημα . Εχω  φορητό με στικάκι internet on the go cosmote σε απομακρυσμένη τοποθεσία, γνήσια ενεργοποιημένα τα 10άρια που το αναφέρει κανονικά καθώς το αναφέρει στην καρτέλα. Το μήνυμα που εμφανίζει είναι ότι ζητά άδεια χρήσης από το εταιρικό δίκτυο και λήγει τέλος Οκτωβρίου. Το ιντερνέτ στικάκι σίγουρα βλέπει μέσω proxy to internet κι επομένως αναζητώ τρόπο να μην εμφανιστεί ξανά το μήνυμα.

μια ερώτηση παιδιά για drivers , για format σε w10 , κάνουν οι drivers των w7;

Αν εννοείς ότι σκοπεύεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση win10, τότε θα βρουν μόνα τους τους driver που χρειάζονται. Αν έχεις κάρτα nVidia οι drivers για 10άρια είναι σίγουρα διαφορετικοί από τα 7άρια (τουλάχιστον σ' αυτό έχω προσωπική άποψη). 

Αν δεν έχεις καμιά περίεργη συσκευή στο σύστημά σου, τότε μάλλον δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την εύρεση drivers.

Εγκατεστησα τα W10 σε ενα κλεδι USB, ρυθμισα το BIOS για να ξεκινησει με το κλειδι, αρχιζει κανονικα η εγκατασταση και φτανοντας στην επιλογη partition, εκει μου εμφανιζει προβλημα: ολα τα partitions ειναι σε στιλ GPT...!

Μην εχοντας πλεον λειτουργικο, πως μπορω να αλλαξω τα partitions σε NTFS ωστε να συνεχισει η εγκατασταση????

Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε λυση!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...