BlueBlood7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχει να κάνει με τα win 10 το πρόβλημά σου. Καλύτερα να άνοιγες ένα νέο θέμα. Θα σε βοηθήσει να πάρεις πιο σωστές απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει κανείς πρόβλημα με τα τελευταία update? Μου κολάει στο 25% και θέλει reset! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μπαινεις απο εδω http://catalog.update.microsoft.com/v7/site/Thanks.aspx?id=140 (μεσω internet explorer) , και πατας στην αναζητηση το ονομα του update και το κατεβαζεις, και το βαζεις. Στο μεταξυ καλο θα ειναι να εχεις κανει ενα restart του windows update service πριν το εγκαταστησεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μπαινεις απο εδω http://catalog.update.microsoft.com/v7/site/Thanks.aspx?id=140 (μεσω internet explorer) , και πατας στην αναζητηση το ονομα του update και το κατεβαζεις, και το βαζεις. Στο μεταξυ καλο θα ειναι να εχεις κανει ενα restart του windows update service πριν το εγκαταστησεις Ωραίος...restart στο update service ήθελε απλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραίος...restart στο update service ήθελε απλά! Και σε εμενα ειχε κολλησει , αλλα ενα απλο restart δεν εκανε τιποτα, οποτε το εβαλα manually Παλι καλα που ξεκολλησε εσενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliascm21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά συγγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά θέλω να κάνω format και clean install των windows 10 μετά από αναβάθμιση από τα windows7. Τι πρέπει να κάνω; Τα κατεβάζω και τα εγκαθηστώ; Που θα βρω το serial? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά συγγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά θέλω να κάνω format και clean install των windows 10 μετά από αναβάθμιση από τα windows7. Τι πρέπει να κάνω; Τα κατεβάζω και τα εγκαθηστώ; Που θα βρω το serial? Ευχαριστώ. Εφόσον τρέχουν ήδη στο σύστημά σου, απλώς τα κατεβάζεις και τα κάνεις εγκατάσταση. Οπου σου ζητήσει κλειδί, πατάς παράλειψη και θα ενεργοποιηθούν αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέσα στον ssd που έχω τα windows μου εμφανίστηκε ένας φάκελος windows.old με μέγεθος καμιά 15αρια gb. Τον χρειάζομαι ή τον σβήνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέσα στον ssd που έχω τα windows μου εμφανίστηκε ένας φάκελος windows.old με μέγεθος καμιά 15αρια gb. Τον χρειάζομαι ή τον σβήνω? http://www.tenforums.com/tutorials/2066-windows-old-folder-delete-windows-10-a.html ΥΓ: Αν και μετά από ένα μήνα διαγράφεται από τα win χωρίς να κάνεις κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα! να ρωτήσω, πριν κάτι μέρες έκανα format σε ένα laptop το οποίο είχε windows 10 (αλλά με start των 8.1?). Όπως και να χει έκανα clean install και δεν μου ζήτησε κλειδί. Έχει αλλάξει κάτι? Πρόκειται να κάνω σύστημα σε φίλο και θέλω να του βάλω τα 10. Εγώ τα έχω όπως κάναμε στην αρχή με το update, τώρα πως θα του το κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρόβλημα που έχω ξανα-εμφανίστηκε. Εκλεισα με alt-f4 το BF4 γιατί έπεσε το ίντερνετ και πάγωσε η μπαρα έναρξης ολόκληρη. Παλαιότερα το πάθαινε μόνο αμα έβαζα-έβγαζα τα ακουστικά,τώρα το παρατήρησα και στην έξοδο του παιχνιδιού. δεν λειτουργεί το win+r παρα μόνο το ctrl-alt-del όπου και κάνω έξοδο χρήστη και εισέρχομαι ξανά και όλα μέλι γάλα. Δοκίμασα και αλλαγή gpu driver σε παλαιότερο γιατί είχε μερικά θέματα αλλα δεν αλλαξε κάτι. Το πρόβλημα έχει εμφανιστεί απο τότε που βγήκε το Update που κόλλησε σε μερικούς μάλιστα(δεν θυμάμαι ΚΒ δυστυχώς). Το είχα κατεβάσει χειροκίνητα απο MS μιας και δεν κατέβαινε απ το WU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα! να ρωτήσω, πριν κάτι μέρες έκανα format σε ένα laptop το οποίο είχε windows 10 (αλλά με start των 8.1?). Όπως και να χει έκανα clean install και δεν μου ζήτησε κλειδί. Έχει αλλάξει κάτι? Πρόκειται να κάνω σύστημα σε φίλο και θέλω να του βάλω τα 10. Εγώ τα έχω όπως κάναμε στην αρχή με το update, τώρα πως θα του το κάνω? Αν εγκαταστήσεις μια φορά τα 10αρια τότε τις επόμενες φορές δεν χρειάζεται να βάλεις κλειδί, η ενεργοποίηση γίνεται αυτόματα. Στο σημείο που σου ζητάει κλειδί απλώς πατάς παράλειψη. Προφανώς πρέπει να εγκαταστήσεις την ίδια έκδοση (Home ή Pro), και να έχεις ενεργό ίντερνετ για να γίνει αυτόματα η ενεργοποίηση. Μέσα στον ssd που έχω τα windows μου εμφανίστηκε ένας φάκελος windows.old με μέγεθος καμιά 15αρια gb. Τον χρειάζομαι ή τον σβήνω? Αυτό χρειάζεται σε περίπτωση που θες να κάνεις επαναφορά στην ακριβώς προηγούμενη έκδοση που είχες. Αν δεν θες να επιστρέψεις στην προηγούμενη έκδοση τότε μπορείς να το διαγράψεις άφοβα. Επίσης μετά από έναν μήνα σβήνεται αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρόβλημα που έχω ξανα-εμφανίστηκε. Εκλεισα με alt-f4 το BF4 γιατί έπεσε το ίντερνετ και πάγωσε η μπαρα έναρξης ολόκληρη. Παλαιότερα το πάθαινε μόνο αμα έβαζα-έβγαζα τα ακουστικά,τώρα το παρατήρησα και στην έξοδο του παιχνιδιού. δεν λειτουργεί το win+r παρα μόνο το ctrl-alt-del όπου και κάνω έξοδο χρήστη και εισέρχομαι ξανά και όλα μέλι γάλα. Δοκίμασα και αλλαγή gpu driver σε παλαιότερο γιατί είχε μερικά θέματα αλλα δεν αλλαξε κάτι. Το πρόβλημα έχει εμφανιστεί απο τότε που βγήκε το Update που κόλλησε σε μερικούς μάλιστα(δεν θυμάμαι ΚΒ δυστυχώς). Το είχα κατεβάσει χειροκίνητα απο MS μιας και δεν κατέβαινε απ το WU. Εισαι με καθαρη εγκατασταση του anniversary ή με update? Ρωταω μπας και βγει καμμια ακρη. Εχεις ψαξει μηπως το'χουν και αλλου αυτο το προβλημα στα ιντερνετς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Εισαι με καθαρη εγκατασταση του anniversary ή με update? Ρωταω μπας και βγει καμμια ακρη. Εχεις ψαξει μηπως το'χουν και αλλου αυτο το προβλημα στα ιντερνετς; έχω κάνει φορμάτ φέτος τον φεβρουάριο που χτύπησε ο δίσκος οπότε απο τότε και έπειτα τα 10αρια απλά ενημερώνονται. Αν μου γράψει κάποιος ποιο ειναι το update να το ξηλώσω να δω γιατί δεν το θυμάμαι. Το έχω ψάξει αλλα δεν βρήκα αναφορές,ίσως να το ψάχνω λάθος(start bar freezes on notifications/after i exit fullscreen game) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Αν εγκαταστήσεις μια φορά τα 10αρια τότε τις επόμενες φορές δεν χρειάζεται να βάλεις κλειδί, η ενεργοποίηση γίνεται αυτόματα. Στο σημείο που σου ζητάει κλειδί απλώς πατάς παράλειψη. Προφανώς πρέπει να εγκαταστήσεις την ίδια έκδοση (Home ή Pro), και να έχεις ενεργό ίντερνετ για να γίνει αυτόματα η ενεργοποίηση. Αυτό χρειάζεται σε περίπτωση που θες να κάνεις επαναφορά στην ακριβώς προηγούμενη έκδοση που είχες. Αν δεν θες να επιστρέψεις στην προηγούμενη έκδοση τότε μπορείς να το διαγράψεις άφοβα. Επίσης μετά από έναν μήνα σβήνεται αυτόματα. Και σε ένα νέο σύστημα τι γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις