Alejandro Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Διαβασες αυτα που εγραψα; Ναι και θεωρώ ότι τα 15€ δεν είναι κανένα τρομερό ποσό. Βέβαια δεν θα κάνω κουμάντο στην τσέπη κανενός ούτε ξέρω πόσο σφιχτά μπορεί να είσαι οικονομικά. Πάντως αν ήταν να είμαι πειρατής για 15€, τότε θα έμενα στα 7/8/8.1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι και θεωρώ ότι τα 15€ δεν είναι κανένα τρομερό ποσό. Βέβαια δεν θα κάνω κουμάντο στην τσέπη κανενός ούτε ξέρω πόσο σφιχτά μπορεί να είσαι οικονομικά. Πάντως αν ήταν να είμαι πειρατής για 15€, τότε θα έμενα στα 7/8/8.1. Δεν ειπα οτι ειναι πολλα, αλλα δε μπορω αυτη τη στιγμη να δωσω 15 ευρω για κατι τριτευον (το πολυ) και γι'αυτο ψαχνω μια προσωρινη λυση. Ουτως η αλλως στο τελος του μηνα ειτε θα γυρισω στα 7 ειτε θα αγορασω cd key και θα συνεχισω στα 10. Ακομα δε ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μάλλον εδώ είσαι φίλε: rearm trial windows 10 Μάλλον για αναποφάσιστους σαν και εσένα, δίνει την ευκαιρία επιμηκύνσεις της δοκιμαστικής περιόδου, για λίγο ακόμη (120 ημέρες) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μάλλον εδώ είσαι φίλε: rearm trial windows 10 Μάλλον για αναποφάσιστους σαν και εσένα, δίνει την ευκαιρία επιμηκύνσεις της δοκιμαστικής περιόδου, για λίγο ακόμη (120 ημέρες) Δε δουλευει δυστυχως. Βγαζει ενα ερρορ και στο google δε βρηκα κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gary_Kokkin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Καταγγελίες καταναλωτών για τα Windows 10 της Microsoft http://www.euro2day.gr/news/world/article/1451494/kataggelies-katanaloton-gia-ta-windows-10-ths.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin79 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπέρα. αγόρασα ένα κλειδι για windows 10 pro για να το περάσω σε φίλο που τα έχει σπασμένα. θέλει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία? πχ απεγκατάσταση του KMS και μετά αλλαγή κλειδιού?ή πέρασμα του κλειδιου και όλα οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπέρα. αγόρασα ένα κλειδι για windows 10 pro για να το περάσω σε φίλο που τα έχει σπασμένα. θέλει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία? πχ απεγκατάσταση του KMS και μετά αλλαγή κλειδιού?ή πέρασμα του κλειδιου και όλα οκ? Δεν μπορείς να ξέρεις τι είδους πείραγμα έχουν κάνει στα πειρατικά Windows. Καλύτερα φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση με το νόμιμο iso, και ενεργοποίηση με το κλειδί που αγοράσατε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin79 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μπορείς να ξέρεις τι είδους πείραγμα έχουν κάνει στα πειρατικά Windows. Καλύτερα φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση με το νόμιμο iso, και ενεργοποίηση με το κλειδί που αγοράσατε. αυτό είναι λίγο δύσκολο, δηλ το να σετάρω τα πάντα από την αρχή σε ενα pc που λειτουργεί και έχει αρκετά προγράμματα. καμια άλλη λύση που να κινείται στα παραπάνω πλαίσια υπάρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 αυτό είναι λίγο δύσκολο, δηλ το να σετάρω τα πάντα από την αρχή σε ενα pc που λειτουργεί και έχει αρκετά προγράμματα. καμια άλλη λύση που να κινείται στα παραπάνω πλαίσια υπάρχει? Βαλε το κλειδι και αν παρατηρησεις κατι που δεν πρεπει να υπαρχει ή κατι υποπτο, κανε φορματ και κατεβασε απο microsoft, ξαναπερασε το κλειδι και εισαι κομπλε. Αν το συστημα ειναι ενταξει τοτε δεν υπαρχει λογος για φορματ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μπορείς να ξέρεις τι είδους πείραγμα έχουν κάνει στα πειρατικά Windows. Καλύτερα φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση με το νόμιμο iso, και ενεργοποίηση με το κλειδί που αγοράσατε. Ποιος σου ειπε οτι δε μπορεις να τα "πειρατευσεις" με το κανονικο iso? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin79 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 ξέρω οτι το iso ήταν κανονικό και μετά εκαναν την ματσαραγκιά.....επίσης είδα οτι το KMS τρεχει στο παρασκήνιο. για αυτό ρωτάω τι κάνω. Το περνάω ετσι απλά και απεγκατηστω το kms ή το αντίστροφο ή αδιαφορώ και δεν το βγάζω και καθόλου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει τρόπος ανασχεδιασμός του μενού αριστερά που εμφανίζει τις εφαρμογές όπως ήταν παλιότερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 ξέρω οτι το iso ήταν κανονικό και μετά εκαναν την ματσαραγκιά.....επίσης είδα οτι το KMS τρεχει στο παρασκήνιο. για αυτό ρωτάω τι κάνω. Το περνάω ετσι απλά και απεγκατηστω το kms ή το αντίστροφο ή αδιαφορώ και δεν το βγάζω και καθόλου? Σχεδόν πάντα το iso είναι το κανονικό .Το θέμα είναι ότι με αυτα τα προγράμματα δεν γνωρίζουμε τι τροποποιούν στο σύστημα και τι κάνουν ,οπότε μπορεί να βάλεις το αυθεντικό κλειδί και ακόμη να είναι πλαστά ή ακόμη να στέλνει πληροφορίες προς αγνώστους . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μπορείς να ξέρεις τι είδους πείραγμα έχουν κάνει στα πειρατικά Windows. Καλύτερα φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση με το νόμιμο iso, και ενεργοποίηση με το κλειδί που αγοράσατε. αυτό είναι λίγο δύσκολο, δηλ το να σετάρω τα πάντα από την αρχή σε ενα pc που λειτουργεί και έχει αρκετά προγράμματα. καμια άλλη λύση που να κινείται στα παραπάνω πλαίσια υπάρχει? Απο το σύνολο των post/ερωτήσεων σου συμπεραίνω ότι δεν γνωρίζεις τι κάνει το KMS πέραν της βασικής λειτουργίας του, δηλαδή να "σπάει" την διαδικασία ενεργοποίησης του λογισμικού(όπως ο περισσότερος κόσμος άλλωστε, δεν είναι κακό αυτό). Αν δεν σε ενδιαφέρει και πολύ, κάνεις απεγκατάσταση το KMS και ότι σχετικό βρείς να έχει μείνει, διέγραψέ το. Αν δεις ότι τα Windows σου βγάλουν μνμ ότι δεν είναι ενεργοποιημένα, βάλε το κλειδί σου. Αν παραμείνουν όμως σε κατάσταση ενεργοποιημένου τότε το KMS δεν έχει βγεί και πρέπει να το ψάξεις κι άλλο. Ακόμη και στην περίπτωση όμως που όλα πάνε καλά και βάλεις το κλειδί σου, το KMS έχει κάνει αλλαγές στο σύστημα που αμφιβάλλω ότι η απεγκατάστασή του θα τις αναιρέσει. Οπότε και με γνήσιο κλειδί, τα Windows θα είναι ήδη πειραγμένα απο πριν. Συνεπώς συμβούλεψε τον φίλο σου αν χρησιμοποιεί το pc για πράγματα όπως e-banking κτλ, ότι δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος, επειδή έχει γνήσιο κλειδί. Το τί μπορεί να έχει φορτωμένο το σύστημά του, είναι άγνωστο. Αν δεν κάνεις καθαρή εγκατάσταση απο την αρχή (όσο χρονοβόρο κι αν είναι αυτό) το σύστημα ποτέ δεν ξέρεις αν είναι καθαρό ή όχι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σύντροφοιΑντιμετωπίζω το εξής θέμα.Θέλησα για κάποιον λόγο σε δεύτερο σκληρό δίσκο να περάσω win 8.1 pro Ν με νόμιμη άδεια.Το σύστημα μου έχει τώρα win 10 pro σε άλλο σκληρό δίσκοΌταν θέλω να βάζω τα 8,1 απλά θα αποσυνδέω τον δίσκο των 10 και θα συνδέω τον δίσκο τον 8,1Κάνω το εξής...Αποσυνδέω τα 10αρια και συνδέω τον παλιό δίσκο που είχε xp. ξεκινώ εγκατάσταση... στο βήμα όπου ξεκινώ να διαγράψω τα διαμερίσματα που είχε ο δίσκος αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχω κρατήσει τα αρχεία μου!!!! έχω προλάβει να διαγράψω το διαμέρισμα C που είχε αποθηκευμένα τα XP.Σταματώ την εγκατάσταση και συνδέω και τον δίσκο με τα 10αρια ώστε να μεταφέρω τα αρχεία από τον παλιό δίσκο (που θα βάλω τα 8,1) στον νέο με τα 10.Από τότε δεν μπορώ να συνδεθώ στα 10αρια!!Μου βγάζει την παρακάτω εικόνα. Να σημειώσω ότι συνδέθηκα με linux και μετέφερα τα αρχεία που ήθελα από τον έναν δίσκο στον άλλον.. Έκανα φορματ και πέρασα τα 8,1 που χρειαζόμουν.. αλλά τώρα ακόμη δεν μπορώ να συνθέτω στα 10αρια.. καμία πρόταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις