Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι να πω , θα το δοκιμασω και εγω με κανενα παιχνιδι και θα επανελθω για να δω αν κανει κατι. Θα μπω απο origin (fifa ) και εγω, μηπως βρουμε κανα λαβρακι :P 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδες,τι ενεργειες κανετε αν εχετε κανει για να μην βαρα ο σκληρος 100% χρηση στην αρχη που ανοιγουν τα windows? πρεπει να περασει κανενα 5λεπτο γιαναρθει στα ισα του.. (και δεν ειναι ιος γτ εξαρχης ετσι το κανει)

Καμμια ενεργεια. Αν δεν εχεις SSD αυτα ειναι αναμενομενα μαν.

Μαλλον Cachαρει πραμα πολυ και οσο περναει ο καιρος και γεμιζει , αυτα συμβαινουν! 

Μια ενεργεια που εκανα παλιοτερα που ετρεχα windows απο HDD , ηταν να μη κλεινω το pc μου :P 

Τι να πω , θα το δοκιμασω και εγω με κανενα παιχνιδι και θα επανελθω για να δω αν κανει κατι. Θα μπω απο origin (fifa ) και εγω, μηπως βρουμε κανα λαβρακι :P

Το δοκίμασα και με το που άνοιξα τον υπολογιστή, έβαλα-έβγαλα το μικρόφωνο των ακουστικών 5-6φορές και στην επόμενη πάγωσε η μπάρα έναρξης.

Με κλειστά τα πάντα.

Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός οτι ξήλωσα το GeForce Experience γιατί μπήκε στην έκδοση 3 κάτι και ήθελε λογαριασμό πλέον για να το χρησιμοποιήσεις η να φταίνε οι 372.70 drivers που γενικότερα έχω διαβάσει να έχουν πρόβλημα σε πολύ κόσμο.Σε μένα παρ'όλα αυτά δεν έχει γίνει κάτι.

Εντωμεταξύ έχω κάνει και τα 2 μαζί οπότε δεν ξέρω τι μπορεί να προκάλεσε το γεγονός.Σημεία επαναφοράς δεν κρατώ μιας και ειναι μονο για παχνίδι ο υπολογιστής.

Στην χειρότερη θα κλείσω τις ειδοποιήσεις απ το κέντρο ενεργειών να τελειώνει ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

• Like 1

Σιγουρα δε φταιει το οτι το ξηλωσες. Και εγω το ξηλωσα γιατι κανει conflict χοντρο με το Mirror's edge Catalyst. Εχουν πολλα θεματα οντως οι 372.70. Με το rise of the tomb raider ειχαν σε εμενα.Η θεα η nvidia καταφερε να επαναφερει προβλημα που ειχαν drivers 30Χ.ΧΧ LOL.

Εκανα και το βαλε-βγαλε in-game , και καθως εβγαινα, δεν ειχα θεμα. Τι να πω...

Μπορει το μπροστινο πανελ σου να σου λεει οτι δε σε γουσταρει πλεον :D 

πάντως με κάτι απο τα 2 εμφανίστηκε.

Αν συνεχίσει απλά θα κλείσω τις ειδοποιήσεις να τελειώνει,άλλωστε μερικές φορες ειναι ενοχλητικός ο ήχος :-D

Δε φευγει το Activate windows watermark απο κατω με τιποτα. Δοκιμασα να κλεισω το service και απο regedit αλλα η λυση ηταν προσωρινη.

Υπαρχει τροπος να το αφαιρεσω χωρις να αγορασω το κλειδι; Γιατι αυτη τη στιγμη δε μου περισσευει ουτε 1 ευρω.

Thank you! Αυτο απλα βγαζει το watermark ή ακυρωνει και το "κλειδωμα" των windows? Να ξερω αν ειναι να αρχισω τα backups.

Τελος του μηνα μαλλον θα αγορασω κλειδι ουτως η αλλως κατα πασα πιθανοτητα (αν δε γυρισω στα 7αρια)

κατι αλλο επειδη εχω κατεβασει την αναβαθμιση σε 8,1 μπορω να τα κανω windows 10 ; ή σταματησε η αναβαθμιση απο το Ιουλιο; 
Επισης βρηκα στο scroutz να αγοραζω κλειδι ενεργοποιησης των windows 10 
εδω http://www.specialprice.gr...64bit-1-pc-oem με 50 ευρω , και γραφει << Αυτό το προϊόν είναι download έκδοση . Μετά την παραλαβή της πληρωμής -με πιστωτικη - paypal η καταθεση-, σας θα λάβετε το download link και τον σειριακό αριθμό (product key) μέσω email. >> 
Πιστευεται οτι θα εγκυρα και 100% γνησια; πολυ χαμηλη τιμη και ο κωδικος να ερχεται με email μου φαινεται παρα πολυ παραξενο!! 
Σκεφτομαι για αγορα ; για να εχω και κατι καινουργιο με κλειδι ενεργοποιησης , παντως εχει τεραστια διαφορα το κλειδι ενεργοποιησης σκετο !. 
Τελος ακουγεται οτι μια επιχειρηση πρεπει να εχει αυθεντικα windows διοτι αμα γινει ελενχος του υπολογιστη την πατησε! αληθευει; και καλα πως μια επιχειρηση αμα εχει 2-4 υπολογιστες θα πρεπει να δωσει μια περιουσια για κλειδια ενεργοποιησης;
Επισης τα linux ενω ειναι δωρεαν και νομιμα δεν υποστηριζουνε εκτυπωτες και δεν μπορει να γινει σωστη δουλεια , παρα μονο για ιντερνετ, το εχω δοκιμασει προσωπικα για την εγκατασταση εκτυπωτη ...

Παντως για τα Windows 10 Technical Preview δεν αληθευει οτι μπορεις να γινεις μελος insider και να τα κατεβασεις δωρεαν οπως αναγραφει εδωhttps://www.pcsteps.gr/709...F%CF%85%CF%82/ , το δοκιμασα δεν ενεργοποιουνται και γραφει οτι ο υπολογιστης θα κλεινει καθε 2 ωρες επειδη δεν εχει γινει η ενεργοποιηση και οτι ληγει η εκδοση 1/10 .

κατι αλλο επειδη εχω κατεβασει την αναβαθμιση σε 8,1 μπορω να τα κανω windows 10 ; ή σταματησε η αναβαθμιση απο το Ιουλιο; 

Επισης βρηκα στο scroutz να αγοραζω κλειδι ενεργοποιησης των windows 10 

εδω http://www.specialprice.gr...64bit-1-pc-oem με 50 ευρω , και γραφει << Αυτό το προϊόν είναι download έκδοση . Μετά την παραλαβή της πληρωμής -με πιστωτικη - paypal η καταθεση-, σας θα λάβετε το download link και τον σειριακό αριθμό (product key) μέσω email. >> 

Πιστευεται οτι θα εγκυρα και 100% γνησια; πολυ χαμηλη τιμη και ο κωδικος να ερχεται με email μου φαινεται παρα πολυ παραξενο!! 

Σκεφτομαι για αγορα ; για να εχω και κατι καινουργιο με κλειδι ενεργοποιησης , παντως εχει τεραστια διαφορα το κλειδι ενεργοποιησης σκετο !. 

Τελος ακουγεται οτι μια επιχειρηση πρεπει να εχει αυθεντικα windows διοτι αμα γινει ελενχος του υπολογιστη την πατησε! αληθευει; και καλα πως μια επιχειρηση αμα εχει 2-4 υπολογιστες θα πρεπει να δωσει μια περιουσια για κλειδια ενεργοποιησης;

Επισης τα linux ενω ειναι δωρεαν και νομιμα δεν υποστηριζουνε εκτυπωτες και δεν μπορει να γινει σωστη δουλεια , παρα μονο για ιντερνετ, το εχω δοκιμασει προσωπικα για την εγκατασταση εκτυπωτη ...

Παντως για τα Windows 10 Technical Preview δεν αληθευει οτι μπορεις να γινεις μελος insider και να τα κατεβασεις δωρεαν οπως αναγραφει εδωhttps://www.pcsteps.gr/709...F%CF%85%CF%82/ , το δοκιμασα δεν ενεργοποιουνται και γραφει οτι ο υπολογιστης θα κλεινει καθε 2 ωρες επειδη δεν εχει γινει η ενεργοποιηση και οτι ληγει η εκδοση 1/10 .

Στο scdkey.com έχει κλειδί με 15€ και το έχω γράψει στο προηγούμενο ακριβώς post... Έλεος πια.

• Like 1

Δεν εχει ουτε μια σελιδα που γραφουμε για το αν η αναβαθμιση γινεται ή οχι. Πραγματικα ουτε μια. Ειπαμε οκ , να ψαχνουμε ομως τουλαχιστον 3-4 σελιδες, πρωτου ποσταρουμε ρε παιδια.  Και ο Alejandro εγραψε πριν 1 ποστ οτι εχει κλειδια με 15€, ψαχτειτε στο ebay και κρινετε αν ειναι αξιοπιστος πωλητης ή οχι , δε μπορουμε να παρουμε κανεναν στο λαιμο μας.

• Like 2

καλησπέρα συγνώμη αν έχει αναφερθεί πιο πριν αλλά κι εγώ δεν έχω χρόνο να προλάβω να διαβάσω όλο το φόρουμ . Πιστεύεται ότι από αυτά τα κλειδιά στα 15 ευρώ είναι γνήσια ή θα έχουμε πρόβλημα ? συγνώμη αλλά και εγώ πιστεύω ότι windows τα έχει λίγο πανάκριβα για αυτό το λόγο και εγώ είμαι λίγο καχύποπτος με την τιμή .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...