Alejandro Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα!Να ρωτήσω κάτι!Δοκιμάζω να κάνω την αναβάθμιση(νόμιμα) από windows 7 σε windows 10 και στο σημείο που κάνει επανεκκίνηση,προχωράει για λίγο και μετά κλείνει το λαπτοπ!Μήπως δεν το σηκώνει? Δεν έχει λήξει η περίοδος της δωρεάν αναβάθμισης; Όχι ότι έχει να κάνει με το πρόβλημά σου αλλά αυτή την αίσθηση έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mary3101 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχει λήξει η περίοδος της δωρεάν αναβάθμισης; Όχι ότι έχει να κάνει με το πρόβλημά σου αλλά αυτή την αίσθηση έχω. Δε νομίζω!'Τουλάχιστον έτσι μου είπαν,ότι ισχύει ακόμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλος πολυ προσφατα εβαλε win 10 με κλειδι των 7 και δουλεψε...Αλλα καθαρη εγκατασταση, οχι αναβαθμιση. Αρα το δωρεαν ισχυει ακομη λογικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα!Να ρωτήσω κάτι!Δοκιμάζω να κάνω την αναβάθμιση(νόμιμα) από windows 7 σε windows 10 και στο σημείο που κάνει επανεκκίνηση,προχωράει για λίγο και μετά κλείνει το λαπτοπ!Μήπως δεν το σηκώνει? Μπες στα win 10 και δες θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Πήρα από ένα φίλο windows γνήσια, αλλά το pc μου δεν έχει καν οπτικό μέσο. Πώς μπορώ να κάνω format? Υπάρχει άλλη λύση εκτός απ το να βρω εξωτερικό dvd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Με το tool media creation... για win 10 κατεβάζεις τα win 10 σε ένα φλασάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχει λήξει η περίοδος της δωρεάν αναβάθμισης; Όχι ότι έχει να κάνει με το πρόβλημά σου αλλά αυτή την αίσθηση έχω. Όχι. Έχει δοθεί παράταση και ο τρόπος αναβάθμισης που ξέρω εγώ είναι η επικοινωνία με microsoft hellas η οποία σου στέλνει συγκεκριμένο link, διαφορετικό από αυτό που υπάρχει στο internet. Προχτές αναβάθμισα ένα Lenovo G40-30. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα με win 10 παλιο build παταγα για update και δεν μου εβρισκε καμια ενημερωση για να παω στο νεο build..ετσι κατεβασα απο την ms το update assisstant,με το οποιο εκανα το update και πλεον εχω version 1607 με build 14393.187 ερωτηση : παρατηρησα οτι υπαρχει φακελος windows.old , τον οποιο τον διεγραψα πειραζει; και κατι αλλο μηπως πρεπει να κανω φορματ για να περασω το νεο update λογο οτι μου εμφανισε το windows old? ρωταω γτ σε ατομα που κανανε upgrade απο 7 σε 10 επρεπε να κανουν καθαρη εγκατασταση...εγω βεβαια αυτο εκανα...φορματ και περασα με cd τα 10..αλλα τωρα που εκανε upgrade σε αλλο build μηπως θαχω θεμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα με win 10 παλιο build παταγα για update και δεν μου εβρισκε καμια ενημερωση για να παω στο νεο build..ετσι κατεβασα απο την ms το update assisstant,με το οποιο εκανα το update και πλεον εχω version 1607 με build 14393.187 ερωτηση : παρατηρησα οτι υπαρχει φακελος windows.old , τον οποιο τον διεγραψα πειραζει; και κατι αλλο μηπως πρεπει να κανω φορματ για να περασω το νεο update λογο οτι μου εμφανισε το windows old? ρωταω γτ σε ατομα που κανανε upgrade απο 7 σε 10 επρεπε να κανουν καθαρη εγκατασταση...εγω βεβαια αυτο εκανα...φορματ και περασα με cd τα 10..αλλα τωρα που εκανε upgrade σε αλλο build μηπως θαχω θεμα; Θα έλεγα πως είναι υπερβολή να κάνεις format για αναβάθμιση της ίδιας έκδοσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 δεν ξερω για αυτο ρωταω,κανονικα επισημα εχουν αναφερει αν πρεπει να γινει ξανα φορματ για το περασμα του νεου build? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Με το tool media creation... για win 10 κατεβάζεις τα win 10 σε ένα φλασάκι. To θέμα είναι ότι τα win αυτά είναι 8αρια και μετά υποθέτω θα μου ρθει η αναβάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει το αντίστοιχο tool για τα 8αρια. Σχετικά όμως με την αναβάθμιση επικοινώνησε με την MS Hellas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Απο τότε που πέρασα το KB3189866 έχω πρόβλημα με τον υπολογιστή. Όταν κυρίως ξε-συνδέσω ακουστικά,θα πετάξει το αντίστοιχο μήνυμα η θα ακουστεί ο ήχος και μετά θα παγώσει η μπάρα έναρξης ολάκερη. Λύσεις για να επανέλθει είναι είτε επανεκκίνηση είτε ctrl-alt-del και εξοδος του χρήστη. έχει συναντήσει κανείς κάτι αντίστοιοχο; επίσης οταν παγώσει δεν δουλεύει ούτε το win+r για να τρέξω κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν εχω κανενα τετοιο θεμα , μολις δοκιμασα να τα συνδεσω και στην μπροστινη αλλα και στην πισω θυρα. (3.5μμ ειναι). Τι ακουστικα ειναι; USB μηπως; Επισης ειναι ολα κομπλε με τους drivers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν εχω κανενα τετοιο θεμα , μολις δοκιμασα να τα συνδεσω και στην μπροστινη αλλα και στην πισω θυρα. (3.5μμ ειναι). Τι ακουστικα ειναι; USB μηπως; Επισης ειναι ολα κομπλε με τους drivers? Δεν το κάνει πάντοτε,το έχω παρατηρήσει όμως οταν βρω απο παιχνίδι(BF4)οχι δεν είναι usb,με 3.5mm βύσματάκια ειναι. Τα συνδέω στην μπροστινή θύρα που με βολεύει κίολας. drivers δεν έχουν βγει νεότεροι απο την Gigabyte, τα 10αρια είναι νόμιμα και με όλες τις ενημερώσεις περασμένες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις