Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αφου εβαλα το anniversary update εχω σχετικα συχνα μπλε οθονη και βγαζει αυτο το σχολιο.

dpc watchdog violation.

μπορουμε να δουμε καπως τι το προκαλει?

edit

εβαλα ενα προγραμματακι το whocrashed και μου βγαζει τα παρακατω

crash dump file: C:\WINDOWS\Minidump\091216-29437-01.dmp
This was probably caused by the following module: nvstor.sys (nvstor+0x592F)
Bugcheck code: 0x133 (0x0, 0x501, 0x500, 0x0)
Error: DPC_WATCHDOG_VIOLATION
file path: C:\WINDOWS\system32\drivers\nvstor.sys
product: NVIDIA nForce SATA Driver
company: NVIDIA Corporation
description: NVIDIA® nForce Sata Performance Driver
Bug check description: The DPC watchdog detected a prolonged run time at an IRQL of DISPATCH_LEVEL or above.
This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem. This problem might also be caused because of overheating (thermal issue).
A third party driver was identified as the probable root cause of this system error. It is suggested you look for an update for the following driver: nvstor.sys (NVIDIA® nForce Sata Performance Driver, NVIDIA Corporation).

για πειτε τι κανω
Google query: NVIDIA Corporation DPC_WATCHDOG_VIOLATION

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιαυτο. Απο home εγκατασταση θα σου δειξει τα iso που κανουν εγκατασταση παλι home. Δοκιμασε με αυτο

https://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/67-microsoft-windows-and-office-iso-download-tool

Αλλιως απο εδω

https://gist.github.com/mkuba50/27c909501cbc2a4f169be4b4075a66ff

• Like 1

Μπορείτε να μου πείτε αν μπορούν να τρέξουν Windows 10 σε μηχάνημα με Intel Pentium 4 651 (Cedar Mill 65nm Technology), 2GB Single-Channel DDR2; Υπόλοιπα χαρακτηριστικά, Mobo Gigabyte 8I945PL-G (Socket 775) και GPU 256MB ATI RADEON X550 (Club3D).

Μπορείτε να μου πείτε αν μπορούν να τρέξουν Windows 10 σε μηχάνημα με Intel Pentium 4 651 (Cedar Mill 65nm Technology), 2GB Single-Channel DDR2; Υπόλοιπα χαρακτηριστικά, Mobo Gigabyte 8I945PL-G (Socket 775) και GPU 256MB ATI RADEON X550 (Club3D).

Η λογικη λεει οτι θα τρεξουν. Το θεμα ειναι πως ακριβως θα τρεξουν... Μονοπυρηνο CPU , η ραμ ειναι οριακα, φανταζομαι εχει HDD. Drivers να βρεις το κοβω λιγο απιθανο... Μονο μια δοκιμη θα σε επειθε. Αν δηλαδη το συστημα ειναι χωρις OS και θες να βαλεις καποιο. Αλλιως δε θα το δοκιμαζα.

Σε αλλα νεα , ετσι για να γουσταρουμε. 2 cumulative updates μου εμφανιστηκαν.

Εχτες το ενα, ειχε κολλησει στο 48% για ωρες ολοκληρες. Δεν εκανα καποια κινηση,το αφησα ετσι , και σε καποια φαση ειχε ξεκολλησει. Σημερα ειδα οτι εχω και αλλο Update. 

• Cumulative Update for Windows 10 Version 1607 for x64-based Systems (KB3189866).

Ειναι εδω και 2 ωριτσες στο 45%. Τι φαση ακριβως; :P 

Η λογικη λεει οτι θα τρεξουν. Το θεμα ειναι πως ακριβως θα τρεξουν... Μονοπυρηνο CPU , η ραμ ειναι οριακα, φανταζομαι εχει HDD. Drivers να βρεις το κοβω λιγο απιθανο... Μονο μια δοκιμη θα σε επειθε. Αν δηλαδη το συστημα ειναι χωρις OS και θες να βαλεις καποιο. Αλλιως δε θα το δοκιμαζα.

Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Ο υπολογιστής είναι στο γραφείο ενός φίλου και τώρα τρέχει ΧΡ αλλά κάποια προγράμματα όπως το Dropbox σταμάτησαν να τα υποστηρίζουν και σκέφτονται την αλλαγή λειτουργικού. Εννοείται πως έχει HDD. Τι άλλο λειτουργικό (εκτός Linux) θα είχε νόημα να του περάσω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε εμένα τα ίδια έκανε χθες . Μπες εδω και καν'το μόνος σου

Μπαινω αλλα δε βρισκω το συγκεκριμενο update με καποιο τροπο...  (KB3189866)

Aν κανω αυτο εδω

Οκ , τελικα το βρηκα , ηθελε μπουνιδια για να στρωσει :P 

Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Ο υπολογιστής είναι στο γραφείο ενός φίλου και τώρα τρέχει ΧΡ αλλά κάποια προγράμματα όπως το Dropbox σταμάτησαν να τα υποστηρίζουν και σκέφτονται την αλλαγή λειτουργικού. Εννοείται πως έχει HDD. Τι άλλο λειτουργικό (εκτός Linux) θα είχε νόημα να του περάσω;

Εαν ειναι υπολογιστης σε δουλεια, θα ειχα τρελες επιφυλαξεις να του βαλω Win 10... Νομιζω οτι τα ΧΡ προσωρινα ειναι οκ, αλλα εχουν πολλα κενα ασφαλείας. Τιποτα 7 starter θα δοκιμαζα ή 8.1...Πραγματικα δε ξερω για 10ρια...
Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...