xavier Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 αφου εβαλα το anniversary update εχω σχετικα συχνα μπλε οθονη και βγαζει αυτο το σχολιο. dpc watchdog violation. μπορουμε να δουμε καπως τι το προκαλει? edit εβαλα ενα προγραμματακι το whocrashed και μου βγαζει τα παρακατω crash dump file: C:\WINDOWS\Minidump\091216-29437-01.dmpThis was probably caused by the following module: nvstor.sys (nvstor+0x592F)Bugcheck code: 0x133 (0x0, 0x501, 0x500, 0x0)Error: DPC_WATCHDOG_VIOLATIONfile path: C:\WINDOWS\system32\drivers\nvstor.sysproduct: NVIDIA nForce SATA Drivercompany: NVIDIA Corporationdescription: NVIDIA® nForce Sata Performance DriverBug check description: The DPC watchdog detected a prolonged run time at an IRQL of DISPATCH_LEVEL or above.This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem. This problem might also be caused because of overheating (thermal issue).A third party driver was identified as the probable root cause of this system error. It is suggested you look for an update for the following driver: nvstor.sys (NVIDIA® nForce Sata Performance Driver, NVIDIA Corporation). για πειτε τι κανωGoogle query: NVIDIA Corporation DPC_WATCHDOG_VIOLATION Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 μετα το update μου εβγαλε οτι τα win ληγουν τον δεκεμβρη υπαρχει καμια πατεντα να το αποφυγουμε αυτο και να γινει νομιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Τα προηγούμενα win τα οποία αναβάθμισες στα 10 ήταν νόμιμα ή όχι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 οχι,ξερω οτι απαγορευεται συζητηση για αυτα εδω συγκεκριμενα αν εχεις καποια λυση ομως θα σε παρακαλουσα μεσω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχω ασχοληθεί με μαιμου win 10. Αν ψάξεις λίγο στο διαδίκτυο όλο και κάτι θα βρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Θα μας τρελάνει η microsoft . προσπαθώ να κατεβάσω το iso για win10 pro και οι μόνες επιλογές που μου δίνει είναι οτιδήποτε άλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Σε ποια εκδοση των 7 εισαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Win 7 home. Αλλά εγώ θέλω να κατεβάσω το iso και να το κάψω σε dvd, ώστε να κάνω καθαρή εγκατάσταση σε μολυσμένο μηχάνημα με win 10 pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Γιαυτο. Απο home εγκατασταση θα σου δειξει τα iso που κανουν εγκατασταση παλι home. Δοκιμασε με αυτο https://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/67-microsoft-windows-and-office-iso-download-tool Αλλιως απο εδω https://gist.github.com/mkuba50/27c909501cbc2a4f169be4b4075a66ff 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 φτηνα κλειδια για win 10 που μπορουμε να βρουμε? μονο kinguin? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορείτε να μου πείτε αν μπορούν να τρέξουν Windows 10 σε μηχάνημα με Intel Pentium 4 651 (Cedar Mill 65nm Technology), 2GB Single-Channel DDR2; Υπόλοιπα χαρακτηριστικά, Mobo Gigabyte 8I945PL-G (Socket 775) και GPU 256MB ATI RADEON X550 (Club3D). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορείτε να μου πείτε αν μπορούν να τρέξουν Windows 10 σε μηχάνημα με Intel Pentium 4 651 (Cedar Mill 65nm Technology), 2GB Single-Channel DDR2; Υπόλοιπα χαρακτηριστικά, Mobo Gigabyte 8I945PL-G (Socket 775) και GPU 256MB ATI RADEON X550 (Club3D). Η λογικη λεει οτι θα τρεξουν. Το θεμα ειναι πως ακριβως θα τρεξουν... Μονοπυρηνο CPU , η ραμ ειναι οριακα, φανταζομαι εχει HDD. Drivers να βρεις το κοβω λιγο απιθανο... Μονο μια δοκιμη θα σε επειθε. Αν δηλαδη το συστημα ειναι χωρις OS και θες να βαλεις καποιο. Αλλιως δε θα το δοκιμαζα. Σε αλλα νεα , ετσι για να γουσταρουμε. 2 cumulative updates μου εμφανιστηκαν. Εχτες το ενα, ειχε κολλησει στο 48% για ωρες ολοκληρες. Δεν εκανα καποια κινηση,το αφησα ετσι , και σε καποια φαση ειχε ξεκολλησει. Σημερα ειδα οτι εχω και αλλο Update. • Cumulative Update for Windows 10 Version 1607 for x64-based Systems (KB3189866). Ειναι εδω και 2 ωριτσες στο 45%. Τι φαση ακριβως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Και σε εμένα τα ίδια έκανε χθες . Μπες εδω και καν'το μόνος σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Η λογικη λεει οτι θα τρεξουν. Το θεμα ειναι πως ακριβως θα τρεξουν... Μονοπυρηνο CPU , η ραμ ειναι οριακα, φανταζομαι εχει HDD. Drivers να βρεις το κοβω λιγο απιθανο... Μονο μια δοκιμη θα σε επειθε. Αν δηλαδη το συστημα ειναι χωρις OS και θες να βαλεις καποιο. Αλλιως δε θα το δοκιμαζα. Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Ο υπολογιστής είναι στο γραφείο ενός φίλου και τώρα τρέχει ΧΡ αλλά κάποια προγράμματα όπως το Dropbox σταμάτησαν να τα υποστηρίζουν και σκέφτονται την αλλαγή λειτουργικού. Εννοείται πως έχει HDD. Τι άλλο λειτουργικό (εκτός Linux) θα είχε νόημα να του περάσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Και σε εμένα τα ίδια έκανε χθες . Μπες εδω και καν'το μόνος σου Μπαινω αλλα δε βρισκω το συγκεκριμενο update με καποιο τροπο... (KB3189866) Aν κανω αυτο εδω; Οκ , τελικα το βρηκα , ηθελε μπουνιδια για να στρωσει Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Ο υπολογιστής είναι στο γραφείο ενός φίλου και τώρα τρέχει ΧΡ αλλά κάποια προγράμματα όπως το Dropbox σταμάτησαν να τα υποστηρίζουν και σκέφτονται την αλλαγή λειτουργικού. Εννοείται πως έχει HDD. Τι άλλο λειτουργικό (εκτός Linux) θα είχε νόημα να του περάσω; Εαν ειναι υπολογιστης σε δουλεια, θα ειχα τρελες επιφυλαξεις να του βαλω Win 10... Νομιζω οτι τα ΧΡ προσωρινα ειναι οκ, αλλα εχουν πολλα κενα ασφαλείας. Τιποτα 7 starter θα δοκιμαζα ή 8.1...Πραγματικα δε ξερω για 10ρια... Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2016 από tommybertsen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις