Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@ konstantin79: 

οχι rollback, δοκιμασε το εξης  Επανεκκινηση, αμεσως F2 για το BIOS ==> EXIT ==> LOAD SETUP DEFAULTS ==> F10 ==> Y (YES) ==> ENTER

Κανονικα θα πρεπει να εχει λυθει το προβλημα σου.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελικα βρηκα το προβλημα μου ποιο ηταν σχετικα με την αναζητηση των windows και το ms store και λοιπες εφαρμογες. 

Ειναι αστειο... ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ ομως... Τα windows θελουν ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ , να εχεις το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ firewall up and running (εγω ειχα του antivirus μου). Ειδα στο event viewer κατι κουφα , που ολα σχετιζοταν με error codes του firewall. Το ενεργοποιησα και ολα κομπλε. 

Ολα αυτα εγιναν μετα απο το  " Cumulative Update for Windows 10 Version 1607 for x64-based Systems (KB3176934) " . 

• Like 1

Στο hybrid HP Pavilion X2 που έχω ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί τα anniversary για update. Πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο εγώ; Θα πρέπει να περιμένω ακόμη;

Εμενα συνεβησαν ολα ΜΕΤΑ απο το συγκεκριμενο update. Το firewall του COMODO ειχα εγω αλλα το win firewall ΤΕΛΕΙΩΣ απενεργοποιημενο (και απο το services και παντου). Δε ξερω αν παιζει το ρολο του αυτο.

Στο hybrid HP Pavilion X2 που έχω ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί τα anniversary για update. Πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο εγώ; Θα πρέπει να περιμένω ακόμη;

Μπορεις να βαλεις το update ακομη και χειροκινητα αν επιθυμεις, κατεβαζοντας το iso απο την microsoft, και πατωντας μεσα απο αυτο να αναβαθμισεις :)

Μπορεις να βαλεις το update ακομη και χειροκινητα αν επιθυμεις, κατεβαζοντας το iso απο την microsoft, και πατωντας μεσα απο αυτο να αναβαθμισεις :)

Ξέχασες να του ευχηθείς καλή τύχη και να έχει μαζί του κάποιον που να ξέρει να ξεματιάζει γιατί μετά το update...ποτέ δεν ξέρεις. :-D

• Like 1

Υπαρχει. Να βαλεις τα windows 10 :P 

Ενας ακομη ειναι να ψαξεις αν ο κατασκευαστης τις υποστηριζει :)  Δε ξερω ομως πως να ψαξεις :P 

παιδια να ρωτησω εχω περασει τα win 10 pro εδω και καποιους μηνες...

και ολως τυχαιος διαπιστωσα πως οταν μπαινω στο τασκ μανατζερ,ολους τους πυρηνες μου τους εμφανιζει στο 100% χρησεις τους...

πραγμα το οποιο με αλλα προγραμματα οπως το amd overdrive,hwmonitor δεν μου δειχνει κατι τετοιο...

ειναι buggia? τι ακριβως παιζει; :P

Untitled.png

ΚαλημέραΚαλησπέρα σας.

Έχω το λάπτοπ της κοπελιάς, ένα ΗΡ άσπρο ( :P δεν φταίω εγώ, δεν υπάρχει καμμία πληροφορία πάνω του) με AMD APU (A8-7410), 6GB RAM και έναν Hybrid HDD, με 10ρια Home, αυθεντικά τα πάντα, με τις τελευταίες αναβαθμίσεις.

Μετά από την .67, ξεκίνησε σε κάθε (μα κάθε) login να βγάζει μήνυμα "Οι ρυθμίσεις του υλικού σας άλλαξαν, επανεκκινήστε...για να εφαρμοστούν" χωρίς να έχει πάρει κάποια αναβάθμιση στο ενδιάμεσο.

Τα ίδια συνεχίζονται και τώρα που έχει πάρει την .105 πλέον και παράλληλα παρουσιάζει τα εξής δύο προβλήματα:

1) Σε cold boot (επιμένει να το σβήνει η κοπελιά, δεν της κάνει το sleep/hibernate), στην login screen, η οθόνη αναβοσβήνει 2-3 φορές και το σύστημα δεν αποκρίνεται, ενώ φαίνεται πως χάνει το wifi (ο αντάπτορας δείχνει με κόκκινο χ, σα να μη λειτουργεί και στη συνέχεια να ενεργοποιείται) κλπ και σε 5-10'' σταθεροποιείται, κάνω login κανονικά και όλα καλά.

Μέσα στα win, δεν έχει τέτοιο θέμα.

Σε επαναφορά από sleep, δεν έχει τέτοια συμπεριφορά, άμεσα λειτουργεί κανονικά.

2) Επίσης τον τελευταίο καιρό, lagάρει, εμφανώς.

Το ποντίκι πάνω από Link/εικονίδιο, αργεί να το φωτίσει. Το ίδιο και σε scroll σε browser ή έγγραφο. Είτε με ποντίκι είτε με trackpad, η ίδια συμπεριφορά.

Αντίστοιχα, όταν επιλέξω και δώσω εντολή (κλικ) για να ανοίξει-τρέξει, αργεί να αποκριθεί.

Έχουν γίνει έλεγχοι με ΜΒΑΜ, ΚΤS και όλα πάνε καλά. Στις διεργασίες κλπ δεν φαίνεται κάτι στραβό.

Πιστεύω είναι θέμα λογισμικού/software, σα να έχει κολλήσει κάποια αναβάθμιση οδηγού ή κάτι μέσα από τα win και για αυτό υπάρχει αυτή η συμπεριφορά.

Στη διαχείριση συσκευών, επίσης όλα φαίνονται σωστά.

Περιμένω τις ιδέες και οδηγίες σας.

Ευχαριστώ.

Άνοιξε-κλείσε-επανεκκίνησε, πέταξε μήνυμα πως πρέπει να κοιτάξω το λογαριασμό ενεργοποίησης...

Έκανα ένα login κι εκεί και σα να ηρέμησε, αποχαιρέτησε και το μήνυμα...νομίζω.

Άβυσσος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...