Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι dns που οριζεις στο ρουτερ ειναι αυτοι που στελνει το ρουτερ σε οτι δωσει ip μεσω dhcp. Αν στο συστημα σου ορισεις δικους σου dns, το συστημα σου θα χρησιμοποιει αυτους.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν δεν σας ανοίγει το start menu και το volume control πηγαίνετε Settings - Personalization - Colours και απενεργοποιείτε τις 3 πρώτες επιλογές (το checkbox και τα άλλα 2 από κάτω)

• Like 1

^ Ποιο update?

Το τελευταιο update ειναι "για τα σκυλια".

Περιμενω να ερθει νεο update και εγω , που ειπε η ms οτι θα ερθει πριν φυγει ο Αυγουστος. Εμενα συνεχιζει και μετα απο restore κλπ , να κανει τα ιδια (δε δουλευουν το ms store, ορισμενες ms εφαρμογες, καθως και η αναζητηση - ολα μετα το τελευταιο cumulative update). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To εκανα αλλα δε διορθωσε απολυτως τιποτα. Δε μπορω να καταλαβω τι φρικες τρωνε τα windows 10 ρε παιδια. Δηλαδη τωρα τι, πρεπει να ξανακανω καθαρες εγκαταστασεις επειδη ενα update τα φρικαρε; Θα μας τρελανουν εκει περα στην ms μου φαινεται.. 

Το πιο αστειο ειναι οτι ΔΕΝ συμβαινει σε ολους..

Ψαχνω στο μεταξυ να δω αν εχει σβηστει τιποτα απο τα "shutup " προγραμματακια, μηπως εν τελει τσαμπα βριζω την ms :P

Ειμαι πλεον πεπεισμενος οτι κατι πηγε στραβα σε συναρτηση με αυτα τα προγραμματακια που απενεργοποιουν τελεμετρυ κλπ. Το event viewer συνεχεια σφαλματα για την κορτανα και ολα οσα ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΕΧΩ μου βγαζει. Νομιζω οτι θα αντεξω ετσι μεχρι το επομενο huge update, γιατι αν κανω φορματ ξανα, Windows 7 , here I come...

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 1

Χαιρετώ κι εγώ.

Έπιασε Σεπτέμβρης και τα Windows 10 στο PC του γραφείου είναι κολλημένα στην έκδοση 1511, build 10586.545. Τί έγινε το anniversary update; Κάθε μέρα κάνω έλεγχο και μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση. Όταν γκουγκλάρω το 10586.545 βγάζει αποτελέσματα για windows mobile! Είναι δυνατόν να τρέχω τέτοιο build ή είναι για όλα τα windows 10;

Κατεβασε το update tool και καντο μονος σου.......

Παντως μεταξυ μας παιδες ειναι λιγο μπουρδελα ακομη εεεε?

Μπα η ιδέα σου είναι  :P

• Like 2

Χαιρετε.Σόρρυ αν είμαι εκτός αλλά έκανα αναζήτηση στο site και δεν μου έβγαλε κάτι.

Σκέφτομε να κάνω ένα pc που έχει win 7,  dual boot με win 10 ,  γιατί έχει κάποια προγραμματα που τα θέλω (το win 7).Η ερώτηση είναι αν απο το 10αρι θα μπορώ να δουλεύω  τα αρχεία απο το 7αρι και το ανάποδο ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν είμαι εκτός θέματος!!!!

καλημέρα, μετά το update σε 1607 σε Dell laptop παρατηρώ οτι το wifi κάνει αποσυνδέσεις(ενώ ο σταθερός υπολογιστης πάλι με wifi μένει κανονικά συνδεδεμένος, 1511. το ίδιο και ενα κινητό). Εμφανίζει ει τοπ τριγωνάκι οτι δεν υπάρχει συνδεση ενώ ειναι κανονικά συνδεδεμένο με το ρουτερ.

Δοκίμασα update τους drivers αλλά είναι ήδη οι τελευταίοι / απενεργοποίησα το energy saving της κάρτας δικτύου κλπ, αλλά γενικά δεν πέτυχα κάτι.

Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο?με βλέπω για rollback.......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...