Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κανενα ιο. Απο ιο καθαρισα το pc πριν 15 περιπου μερες και εκανα format (καθαρη εγκατασταση κατα συνεπεια). Καθαρος ειμαι (τσεκαρισμενο με mbam , comodo, και zemana antimalware. 

Ολα εγιναν ακριβως μετα απο αυτο το cumulative update  (KB3176934). Το γεγονος οτι τα μονα που δε λειτουργουν σωστα ειναι ορισμενα προγραμματα των windows (calculator,store, weather κλπ), με κανει να πιστευω οτι ισως ειναι θεμα απο αυτα τα προγραμματα. Θα τσεκαρω και θα επιστρεψω αυριο λογικα γιατι τωρα ειμαι off! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

...

Ολα εγιναν ακριβως μετα απο αυτο το cumulative update  (KB3176934).

...

Μήπως έχει σχέση μ' αυτό; http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/2353749/provlimata-echi-prokalesi-i-nea-enimerosi-gia-ta-windows-10

• Like 1

Δεν ξερω αλλα δε λειτουργει η αναζητηση. Για τα αλλα δε με ενδιαφερει και τοσο , η αναζητηση με εκνευριζει και δε κανει τιποτα ουτε η ρημαδα η επαναφορα. Για να δουμε τι update θα ξαναδωσουν ...

To ειχα τρεξει και μου βγαζει: 

ms-windows-store:purgecaches

The application cannot be started. Try reinstalling the application to fix the problem

Με λιγο ψαξιμο βρηκα κατι μεσω command line για να κανω , το οποιο δε δουλευει. Σα να εχει "σβηστει" το store και τα συναφη. Νομιζω οτι με αυτα που διαβασα, πρεπει να εχει να κανει με αυτο το issue του λινκ που ποσταρε ο φιλος πιο πανω. Απλως λογικα δεν εχει "πιασει" τους παντες το προβλημα. Εμενα τελευταια , οτι προβλημα υπαρχει , με βαραει αλυπητα :P

Θα περιμενω κανα νεο update.

ps: Η αληθεια ειναι οτι δε με καιει το store κλπ , παρα μονο η αναζητηση. Ας διορθωθουν ολα ΜΑΖΙ με την αναζητηση μεσω καποιου update , και ειμαι οκ. Προς το παρον , περιμενω.

Μια ερώτηση. 'Έκανα πριν κανένα μήνα αναβάθμιση απο Win 7 σε Win 10. Τα περισσότερα προγράμματα μείναν όπως τα είχα απλά όταν πάω στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων, δεν φαίνονται. Για παράδειγμα είχα το Steam πριν την αναβάθμιση. Μετά την αναβάθμιση συνεχίζει να λειτουργεί απροβλημάτιστα αλλά δεν φαίνεται να είναι εγκατεστημένο και στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων, αν θέλω να το απεγκαταστήσω, δεν υπάρχει. Αυτό συμβαίνει με αρκετά προγράμματα.

Δεν μπορώ να κατανοήσω ακριβώς γιατί συμβαίνει αυτό. Το θέμα είναι ότι αν θέλω να απεγκαταστήσω κάποια απο αυτά, τι κάνω; Απλά διαγραφή αρχείων; Δεν νομίζω αυτός να είναι ο σωστός τρόπος.

Χρησιμοποίησε το Revo Uninstaller free. Προσωπικά χρησιμοποιώ το Your Uninstaller που είναι καλύτερο αλλά δεν είναι free. Το Revo έχει μη free έκδοση. Πάντα να χρησιμοποιείς κάποιο από αυτά τα προγράμματα τα καθαρίζουν και από διάφορα υπολείμματα που αφήνες οι εφαρμογές και όχι την προσθαφαίρεση.

• Like 1

Χρησιμοποίησε το Revo Uninstaller free. Προσωπικά χρησιμοποιώ το Your Uninstaller που είναι καλύτερο αλλά δεν είναι free. Το Revo έχει μη free έκδοση. Πάντα να χρησιμοποιείς κάποιο από αυτά τα προγράμματα τα καθαρίζουν και από διάφορα υπολείμματα που αφήνες οι εφαρμογές και όχι την προσθαφαίρεση.

Ναι γνωρίζω ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω 3rd party apps. Το θέμα είναι γιατί τα Windows το κάνουν αυτό μετά την αναβάθμιση; Κράτησαν το software μου αλλά δεν το βλέπει η προσθαφαίρεση προγραμμάτων;

Κατι πρεπει να παιζει με τη registry. Αν δεν στα εμφανιζει, τσεκαρε αν εχει αρχειο uninstall εντος του φακελου του προγραμματος και απεγκατεστησε το απο εκει :)  

Το γιατί δεν το ξέρω αλλά μετά από αναβάθμιση και όχι καθαρή εγκατάσταση προκύπτουν τέοια προβλήματα. Ειδικά όταν μλάμε για τα 10αρια που είναι νέο λειτουργικό. Εδώ με το update δημιουργήθηκαν προβλήματα.

• Like 1

Το γιατί δεν το ξέρω αλλά μετά από αναβάθμιση και όχι καθαρή εγκατάσταση προκύπτουν τέοια προβλήματα. Ειδικά όταν μλάμε για τα 10αρια που είναι νέο λειτουργικό. Εδώ με το update δημιουργήθηκαν προβλήματα.

Εδω με ενα απλο windows update (ενα cumulative) και ρημαχτηκαν ενα καρο πραγματα :P 

Σιγά σιγά πρέπει να σοβαρευτούν εκεί στη MS. Πλέον δέν είναι νέο λειτουργικό, όσο κι αν θέλουν και αυτοί και εμείς να το νομίζουνε/νομίζουμε.

Εχω αλλαξει τους dns servers απο τις ρυθμισεις δικτυου και εκανα και flushdns απο το cmd. Στη σελιδα απο το ρουτερ δειχνει τους δικους του dns server. Ποιοι χρησιμοποιουνται στην πραγματικοτητα;

Εχω αλλαξει τους dns servers απο τις ρυθμισεις δικτυου και εκανα και flushdns απο το cmd. Στη σελιδα απο το ρουτερ δειχνει τους δικους του dns server. Ποιοι χρησιμοποιουνται στην πραγματικοτητα;

Οι dns του router είναι διαφορετικοί από του PC. Αν έχεις και άλλο PC στο δίκτυο για παράδειγμα θα έχει τους default dns και ας τους άλλαξες στο δικό σου.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...