Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ερώτηση.

Έστω ότι έχω τα windows 10 τα αγγλικά και τα εγκαθιστώ σε ένα μηχάνημα.

Διάβασα διάφορα και είδα κάτι βίντεο όπου από τις ρυθμίσεις μπορείς να προσθέσεις όποια γλώσσα θέλεις, πχ ελληνικά.

Το αποτέλεσμα θα είναι windows 10 σε πλήρη ελληνικά, δηλαδή σαν να είχα εξαρχής τα windows 10 ελληνικά ή όχι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ερώτηση.

Διάβασα διάφορα και είδα κάτι βίντεο όπου από τις ρυθμίσεις μπορείς να προσθέσεις όποια γλώσσα θέλεις, πχ ελληνικά.

Το αποτέλεσμα θα είναι windows 10 σε πλήρη ελληνικά, δηλαδή σαν να είχα εξαρχής τα windows 10 ελληνικά ή όχι?

σχεδόν. καποια πραγματα, ειδικα στην αναζητηση θα μεινουν με τους αλλους ορους.

• Like 1

Ερώτηση.

Νομίζω ότι μπορείς από την αρχή της εγκατάστασης να επιλέξεις γλώσσα.

• Like 1

Παιδες τι εγινε με το νεο update (το cumulative ) ? Μου ρημαξε apps (πχ calculator, weather) και συνεχιζει να μη δουλευει η αναζητηση. Μετα απο απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση, δεν εγινε κατι. Τι φαση; Κανενας αλλος εχει παρομοια θεματα; 

Μαν δε λεω για το anniversary. Απο τοτε εχουν γινει 2 φορες καθαρες εγκαταστασεις για διαφορα θεματα.Τελευταια καθαρη ηταν πριν 15 μερες.

Ενα απλο windows update εκανα (αυτο που αναφερεται στην προηγουμενη σελιδα). Μαμηθηκε το συμπαν με ενα update. Το διεγραψα αλλα παλι τα ιδια. Οταν το ξανακανα βγηκε ενα ακομη εξτρα update. Παλι τα ιδια.

Σε εμένα πάντως όλα μια χαρά δουλεύουν (με όλα τα update).Το μόνο πρόβλημα που παραμένει είναι η κάθε τρεις και λίγο ειδοποίηση οτι δεν εχω ενεργοποιημένη προστασία ενώ έχω το eset .

Εμενα συνεχιζει να ειναι εξαφανισμενο το weather και το calculator , καθως και μερικα ακομη, ενω δε δουλευει η αναζητηση. What the frak!! 

Εμενα συνεχιζει να ειναι εξαφανισμενο το weather και το calculator , καθως και μερικα ακομη, ενω δε δουλευει η αναζητηση. What the frak!! 

Για άνοιξε το store και δες εάν σου εχει διαθέσιμες ενημερώσεις .

Περίεργο πρόβλημα πάντως  ...

Δεν μου εμφανιζει ΟΥΤΕ το store :D Δεν ειναι καταπληκτικο; Τι παιχτηκεεεεεεεεεε; Λες να ξεκινησω διαδικασια για κανα system restore? 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε ξανακανω plant C4 στο CS:GO :P

Μου φαινεται θα κανω αυριο ενα system restore, μπας και... Σας λεω εξαφανιστηκαν τελειως καποια προγραμματα απο αυτα των παραθυριων , μαζι και το store! Λετε να φταιει κανα προγραμμα απο αυτα τα "shut up 10 " κλπ ; 

Επεξ/σία από tommybertsen

Κάτι δεν πάει καλά αυτό είναι σίγουρο,δοκίμασε ενα restore μπας και στρώσει . Μήπως εχεις κανένα ιο ; , στης εφαρμογές και δυνατότητες σου δείχνει ότι είναι εγκατεστημένα ;

Αυτά τα προγράμματα μου φαίνονται άχρηστα και δεν ξέρεις κιόλας τι πειράζουν στο σύστημα .

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...