Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια στο μακ μινι της υπογραφης εχω περασει σε μπουτκαμπ 7ρια μου δινει τη δυνατοτητα αναβαθμισης σε 10ρια να το κανω θα πηγαινει καλυτερα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημερα jim. Δεν θυμαμαι ισως να ησουν και εσυ. Ναι ειδα οτι ο dev το σταματησε. Εχεις να προτινεις καποιο αλλο που να κανει ακριβως την ιδια δουλεια? Εκτος αν δεν εχει αλλαξει τιποτα απο τοτε και ειμαι κομπλε με το συγκεκριμενο και ας το σταματησε.

Δεν ξέρω τις δυνατότητες του aegis voat. Ρίξε μια ματιά στο O&O Shutup μήπως και σε καλύπτει. Φαίνεται να αναβαθμιζεται συχνά με νέες δυνατότητες. Σε κάθε νέα έκδοση (τελευταία είναι η 1.4.1383) προσθέτει αρκετές ρυθμίσεις που μπορείς με πολύ απλό τρόπο να χειριστείς.

παιδια σημερα εψαχνα το device manager και παρατηρησα οτι σε πολλες απο τις συσκευες μου καρτα γραφικων headset κλπ στη καρτελα events στα properties γραφει further instalation required τι παιζει με αυτο?

προφανως απο οσο καταλαβαινω αυτο εχει να κανει με τους οδηγους που δεν ειναι συμβατοι με το anniversary update

Δεν ξέρω τις δυνατότητες του aegis voat. Ρίξε μια ματιά στο O&O Shutup μήπως και σε καλύπτει. Φαίνεται να αναβαθμιζεται συχνά με νέες δυνατότητες. Σε κάθε νέα έκδοση (τελευταία είναι η 1.4.1383) προσθέτει αρκετές ρυθμίσεις που μπορείς με πολύ απλό τρόπο να χειριστείς.

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Δυστυχώς δεν κανει όσα έκανε το aegis. Αποτι είδα απενεργοποιεί και μπλοκάρει ελάχιστα πραγματα. Επίσης είδα ότο το shut up δυστυχώς είναι μονο για 10. Στα μηχανήματα μου είμαι με 7 και 8.1

Τωρα κατεβαζω τις εξης ενημερωσεις:

1607 ενημερωση ΚΒ3176936

1607 συγκεντρωτικη ενημερωση ΚΒ3176934

Τι ειναι;

Εχω εγκαταστησει το Anniversary Update με clean install.

2 ερωτήσεις.

1) Που ξέρω αν έχω το anniversary update

2) Φτιάχνω τα εικονίδια με κάποια σειρά, και όταν ξανά-ανοίξει το PC, τα έχει με αλφαβητική σειρά. Πως να αφήσει την σειρά και τις θέσεις που θέλω εγώ?

Τωρα κατεβαζω τις εξης ενημερωσεις:

1607 ενημερωση ΚΒ3176936

1607 συγκεντρωτικη ενημερωση ΚΒ3176934

Τι ειναι;

Εχω εγκαταστησει το Anniversary Update με clean install.

http://lmgtfy.com/?q=(KB3176934)

:P 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Windows 95 ftw ρε :P πέρα από την πλάκα για κάποιο λογο δεν μου έχουν κάτσει καλά τα 10αρια. Στα μηχανηματα μου είμαι με 8.1 και 7.

Επεξ/σία από Alex-V

Windows 95 ftw ρε :P πέρα από την πλάκα για κάποιο λογο δεν μου έχουν κάτσει καλά τα 10αρια. Στα μηχανατα μου είμαι με 8.1 και 7.

Μου θυμιζεις τον κουμπαρο μου

Τα Windows 98 ειναι μαπα ζητω τα 95

Τα Windows XP ειναι μαπα ζητω τα 98

Tα Windows Vista ειναι μαπα ζητω τα XP

Τα Windows 7 ειναι μαπα ζητω τα Vista

Τα Windows 8 ειναι μαπα ζητω τα 7

Στα 8 δεν πηγε ποτε και τωρα λεει πως τα 10 ειναι μαπα ζητω τα 7 οταν θα βγουν τα 11 η οπως θα τα λενε θα λεει τα καινουρια Windows ειναι μαπα ζητω τα 10

:lol: :P

• Like 1

Εκτιμαμε αυτο που χασαμε μετα απο καθε αναβαθμιση, γι'αυτο ετσι ο κουμπαρος σου :P 

Περα απο την πλακα ενα μικρο update εγινε τωρα, και για καποιο περιεργο λογο αλλαξε 2-3 πραγματα απο τα default apps (τα επανεφερα) , και , η αναζητηση ειναι στα "αζητητα"... 

Εκτιμαμε αυτο που χασαμε μετα απο καθε αναβαθμιση, γι'αυτο ετσι ο κουμπαρος σου :P

Οχι δεν καταλαβες λεει παντα μαπα την τελευταια εκδοση των Windows χωρις να εχει παει σε αυτη δηλαδη παντα εδω και χρονια εχει την εκαστοτε προηγουμενη εκδοση.

Οχι δεν καταλαβες λεει παντα μαπα την τελευταια εκδοση των Windows χωρις να εχει παει σε αυτη δηλαδη παντα εδω και χρονια εχει την εκαστοτε προηγουμενη εκδοση.

Αφηνει τα προβληματα στους αλλους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...