freegr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Πάντως σε εμένα με 2 φορητούς δεν έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση παρά μόνο updates, να περιμένω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Ασχολήθηκα χθες με το θέμα του restore και αφενός διαπίστωσα ότι το έχει εξ ορισμού κλειστό, για λόγους εξοικονόμησης χώρου, διάβασα οδηγίες για την ενεργοποίησή του αλλά το radio button δεν αλλάζει με τίποτε. Γνωρίζει κάποιος πως γίνεται η ενεργοποίηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Εχεις ssd μαλλον, γιαυτο το βρηκες κλειστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 βγάζουν τιμη πλεον? το ιδιο ισχύει αν παρεις και ταβλετ με win8.1 για να βαλεις win 10? Στο παραπάνω λινκ κατεβάζεις μόνο το iso. Πρέπει να έχεις νόμιμο κλειδί για να γίνει η ενεργοποίηση. Η δωρεάν αναβάθμιση έληξε στις 29 Ιουλίου, πλέον αν θέλεις να έχεις τα Windows 10 θα πρέπει να τα αγοράσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 βγάζουν τιμη πλεον? το ιδιο ισχύει αν παρεις και ταβλετ με win8.1 για να βαλεις win 10? Στα τάμπλετ δεν ξέρω τι παίζει. Τιμή είχαν από την αρχή τα Windows 10 αν ήθελες να τα αγοράσεις, απλώς η MS τα είχε βγάλει προσφορά δωρεάν για ένα έτος σε όσους ήθελαν να αναβαθμίσουν από Windows 7 ή 8. Όσοι δεν είχαν 7 ή 8 και ήθελαν να τα βάλουν νόμιμα, θα έπρεπε να τα αγοράσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gou76 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μετά το επετειακό update δεν λειτουργεί η υποδοχή για sd card (λάπτοπ sony vaio) παρόλο που στη διαχείριση συσκευών δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Βρε παλικαρια εχει ληξει η δωρεαν αναβαθμιση μεσω ιντερνετ αν εχεις τα 10 σε DVD η σε USB STCK κανεις κανονικα αναβαθμιση, εκανα σημερα σε ενα φορητο με 7αρια. Τωρα του κανω και καθαρη εγκατασταση να δω αν θα ειναι ενεργοποιημενα, με την αναβαθμιση ηταν. Τελικα και μετα την καθαρη εγκατασταση τα Windows 10 ειναι ενεργοποιημενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gou76 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μετά το επετειακό update δεν λειτουργεί η υποδοχή για sd card (λάπτοπ sony vaio) παρόλο που στη διαχείριση συσκευών δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Καμιά ιδέα; Τελικά έλυσα το πρόβλημα απενεργοποιώντας και ενεργοποιώντας ξανά την υποδοχή sd card από τη διαχείριση συσκευών. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Ερώτηση. Ποιο tool αξιόπιστο χρησιμοιειτε για να αφαιρεσετε τηλεμετριες, υπηρεσίες κτλ κτλ σε 7-8.1-10 για λόγους "ασφαλείας"; Προσωπικα χρησιμοποιω ενα σκριπτακι εν ονόματι aegis voat και αφαιρεί αρκετή σαβουρα. Το είχε προτεινει ενα μέλος. Να μου απαντήσει κάποιος έμπειρος/σχετικός με αυτό που ρωταω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μηπως το προτεινα εγω το aegis voat? Πολυ καλο εργαλειο, απλα ο dev του το παρατησε εντελως. This utility is no longer being maintained. I have lost interest in Voat due to the rampant censorship and the refusal of the community or the admins to take the problem seriously. Without freedom Voat is just another failed Reddit clone and I won't waste any more of my time or money supporting it. Aegis was created and maintained for the benefit of Voat and so I no longer have any reason to work on it. Απο εδω https://github.com/th3power/aegis-voat Επισης, κατι εργαλεια που κοβουν αυτα που λες απο τα 7/8, φανταζομαι δεν εχουν λογο υπαρξης στα 10... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημερα jim. Δεν θυμαμαι ισως να ησουν και εσυ. Ναι ειδα οτι ο dev το σταματησε. Εχεις να προτινεις καποιο αλλο που να κανει ακριβως την ιδια δουλεια? Εκτος αν δεν εχει αλλαξει τιποτα απο τοτε και ειμαι κομπλε με το συγκεκριμενο και ας το σταματησε. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2016 από Alex-V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Εχεις ssd μαλλον, γιαυτο το βρηκες κλειστο. Όχι, δεν έχω ssd και από ψάξιμο βρήκα ότι η MS το έχει κλειστό. Επαναλαμβάνω την ερώτησή μου, πως ενεργοποιείται το Restore όπως ήταν στα 7; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Οταν λες οτι εψαξες και δε βρηκες πως γινεται; Δε βρηκες να πας " system - advanced system properties , system protection" και να το ανοιξεις απο εκει; Και εγω απο εκει ανοιξα το restore. Αυτο δεν εννοεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Όχι, δεν έχω ssd και από ψάξιμο βρήκα ότι η MS το έχει κλειστό. Επαναλαμβάνω την ερώτησή μου, πως ενεργοποιείται το Restore όπως ήταν στα 7; εμενα μονο στα πισια που εχω ssd μου το εκλεισε, σε ολα τα αλλα μου το αφησε. control panel>administrative tools>task scheduler>microsoft>windows>system restore........ καντο enable Οταν λες οτι εψαξες και δε βρηκες πως γινεται; Δε βρηκες να πας " system - advanced system properties , system protection" και να το ανοιξεις απο εκει; Και εγω απο εκει ανοιξα το restore. Αυτο δεν εννοεις; Capture.PNG οχι το εχει blurred by default, δεν ανοιγει ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 @tommybertsen Το είχα ανοίξει στις προσπάθειες αλλά δεν είχα προσέξει ότι κάθε δίσκος ήταν στο Off. Αφού είδα το δικό σου, κατάλαβα το λάθος,ενεργοποίησα τον C (On) και έτσι ενεργοποιήθηκε το System Restore που ήταν γκρι. Ευχαριστώ πολύ. @rfc Πήγα μέχρι το task scheduler αλλά δεν βρήκα microsoft και δεν προχώρησα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις