procostas1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10ISO thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Creta1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Προσπάθησα να κάνω επαναφορά μέσα από την αποκατάσταση και μου βγάζει : παρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την επαναφορά του υπολογιστή σας. Δεν έγιναν αλλαγές. Ξέρει κάποιος γιατί???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δηλαδη πλεον δεν υπαρχει τροπος να παρουμε τα windows 10 free? Ουτε καν απο θειο? Τα ειχα βαλει πριν κανα διμηνο αλλα τα εβγαλα γιατι μου παρουσιαζαν καποια θεματα με dota2 / csgo αλλα σκοπευα να τα ξαναδοκιμασω μολις παρω τον SSD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δηλαδη πλεον δεν υπαρχει τροπος να παρουμε τα windows 10 free? Ουτε καν απο θειο? Τα ειχα βαλει πριν κανα διμηνο αλλα τα εβγαλα γιατι μου παρουσιαζαν καποια θεματα με dota2 / csgo αλλα σκοπευα να τα ξαναδοκιμασω μολις παρω τον SSD. δεν θα στο πρότεινα, ούτε μια στο εκ δεν είναι καθαρά αυτά τα iso 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 δεν θα στο πρότεινα, ούτε μια στο εκ δεν είναι καθαρά αυτά τα iso καλά αν ξέρεις απο που κατεβάζεις,μια χαρά καθαρά iso μπορείς να βρεις παρέα με διάφορα χάπια κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δηλαδη πλεον δεν υπαρχει τροπος να παρουμε τα windows 10 free? Ουτε καν απο θειο? Τα ειχα βαλει πριν κανα διμηνο αλλα τα εβγαλα γιατι μου παρουσιαζαν καποια θεματα με dota2 / csgo αλλα σκοπευα να τα ξαναδοκιμασω μολις παρω τον SSD. Εφόσον τα είχες βάλει και είχαν ενεργοποιηθεί, μπορείς να τα βάλεις όποτε θέλεις χωρίς πρόβλημα. Στο ίδιο βέβαια μηχάνημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 δεν θα στο πρότεινα, ούτε μια στο εκ δεν είναι καθαρά αυτά τα iso Αυτο που ειχα δοκιμασει ηταν κομπλε.Απλα ετρωγα fps drop σε dota/csgo Εφόσον τα είχες βάλει και είχαν ενεργοποιηθεί, μπορείς να τα βάλεις όποτε θέλεις χωρίς πρόβλημα. Στο ίδιο βέβαια μηχάνημα. Ευχαριστω, θα το δοκιμασω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Παιδιά μόνο σε εμένα φαίνονται πολύ πιο ελαφριά τα windows 10 μετά το τελευταίο major update? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1414 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Παιδιά μόνο σε εμένα φαίνονται πολύ πιο ελαφριά τα windows 10 μετά το τελευταίο major update? Οντως ετσι και σ' εμενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chattr +i Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δηλαδη πλεον δεν υπαρχει τροπος να παρουμε τα windows 10 free? Ουτε καν απο θειο? Τα ειχα βαλει πριν κανα διμηνο αλλα τα εβγαλα γιατι μου παρουσιαζαν καποια θεματα με dota2 / csgo αλλα σκοπευα να τα ξαναδοκιμασω μολις παρω τον SSD. https://gist.github.com/mkuba50/27c909501cbc2a4f169be4b4075a66ff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Παιδιά μόνο σε εμένα φαίνονται πολύ πιο ελαφριά τα windows 10 μετά το τελευταίο major update? Έτσι είναι. Τεράστια διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Montezuma Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 https://gist.github.com/mkuba50/27c909501cbc2a4f169be4b4075a66ff Δηλαδη μπορουμε να τα παρουμε δωρεαν ;;;; , η ενεργοποιηση μπορει να γινει με το ιδιο κλειδι που εχω στα 7 ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δηλαδη μπορουμε να τα παρουμε δωρεαν ;;;; , η ενεργοποιηση μπορει να γινει με το ιδιο κλειδι που εχω στα 7 ;;;; Στο παραπάνω λινκ κατεβάζεις μόνο το iso. Πρέπει να έχεις νόμιμο κλειδί για να γίνει η ενεργοποίηση. Η δωρεάν αναβάθμιση έληξε στις 29 Ιουλίου, πλέον αν θέλεις να έχεις τα Windows 10 θα πρέπει να τα αγοράσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos_Tz Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Παιδιά μόνο σε εμένα φαίνονται πολύ πιο ελαφριά τα windows 10 μετά το τελευταίο major update? Και Βελτιωνονται ακομα πιο πολυ..ειμαι με Insider Build(14901.1000,,,την τελευταια..)σε Desktop 7ετιαs...και τσουλανε ολα πουπουλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gary_Kokkin Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Από την εκδοση 1511 ειναι μικρότερα τα windows σε μεγεθος αρχειων ,τα μισα απο windows 7 ,αλλα η αισθηση που δίνουν αφoρα τι φορτώνεται μαζι στο startup και την διαχειριση μνημης .Οταν φορτωθούν πολλά εργαλεια που πολλοι χρειάζονται, μπορεί να έχεις μπλε οθόνες ή κολληματα όπως τα 8.1,γι'αυτο τα windows 7 (κυριως για επαγγελματικη χρήση) ,ακόμα είναι μονοδρομος αν δει κανείς τα μεριδια αγορας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις