Runner25 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Όχι δεν υπάρχει κάποιος άλλος .Το bios λίγη προσοχή θέλει (μην σου πεσει το ρευμα π.χ) Κακός που δεν κατέβασες κατευθείαν την τελευταία έκδοση και παιδεύεσαι με update . Τα κολλήματα τα είχες και πριν το update ; οχι, μετα το update αρχισαν τα κοληματα οποτε κατεβαζω με το media creation tool την final με το update μεσα και εγκατασταση εγω εχω αυθεντικα 10ρια την εκδοση με το στικακι, αν κατεβασω τα αντιστοιχα το κλειδι μου θα περασει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Πολύ πιθανόν να είναι θέμα drivers (απενεργοποίησε και εσύ την αυτόματη εγκατάσταση). Ναι το κλειδί είναι ίδιο δεν αλλάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Πολύ πιθανόν να είναι θέμα drivers (απενεργοποίησε και εσύ την αυτόματη εγκατάσταση). Ναι το κλειδί είναι ίδιο δεν αλλάζει εμενα κολαει το δεξι κλικ μενου μολις κανω απεγκατασταση τους οδηγους της καρτας γραφικων στρωνει αλλα μετα απο επανεκινησεις ξαναγινεται παλι μπαχαλο δοκιμασω να τα κλεισω αλλα τιποτα παιζει ρολο η γλωσσα στην εκδοση που θα κατεβασω για το κλειδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 έμενα δεν μου έχει κάνει το update ακόμα, άλα από ότι βλέπω εδώ μέσα θα το εκλάβω ως κάλο που δεν έγινε το update σε μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Σε 2 low end laptops που πέρασα την αναβάθμιση, δεν εγκατέστησα κανένα driver και πηγαίνουν όλα ρολόι. Το ένα μάλιστα είναι του 2007. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 έμενα δεν μου έχει κάνει το update ακόμα, άλα από ότι βλέπω εδώ μέσα θα το εκλάβω ως κάλο που δεν έγινε το update σε μένα.Δε θα στο κάνει ποτέ αυτοματα, δοκιμασε να κάνεις απ τις ρυθμησεις μία αναζήτηση ενημερώσεων και θα στο κάνει μία χαρά το update Εγώ έτσι έκανα σήμερα και ευτιχως μου έκοψε και το αποσύνδεσα το ιντερνετ πριν προλάβει να ολοκληρωθεί για καλή μου τυχη Εγώ πάντως θα μείνω με τη 1511 και όταν βγάλουν μία στρωμένη και σταθερή έκδοση τότε θα τη περάσω με το Media creation tool, προς το παρών αναμονή για το επόμενο μεγάλο update, προσωπικά μεχρι να ακούσω στη πλειοψηφία εδώ μέσα αλλά και γενικότερα θετικές γνώμες θα παραμείνω στη 1511. Edit: πάντως αυτό το ότι την "έχει δει" τόσο ή ms με τα δεκαρια και δε σε ρωτάει οπως κάποιες καλές εποχές επι xp που μπορούσες να το επιλέξεις από control panel αλλά σου κάνει με το ζόρι το update μολης το βρει ακομη και με μία απλή αναζήτηση ενημερώσεων δε ξέρω πως ακριβώς την έχει δει και τη θέλει να αποδείξει με αυτό.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gary_Kokkin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Το συγκεκριμενο προγραμμα σου περναει ξανα και update που εχεις ηδη περασμενα ή αναγνωριζει πια εχεις περασει και σου βγαζει μονο τα απαραιτητα?Δε πιστευω να γινει καμια διενεξη και να πεσει update στο update. To συγκεκριμενο πρόγραμμα https://drp.su/index.htm σκαναρει τον υπολογιστή σου online, και σου βγάζει ελλείψεις σε νέους drivers και βασικά προγράμματα, και προτείνει τις αναβαθμίσεις που βρίσκονται στις σελίδες των κατασκευαστών με βαση την εγκατάσταση σου. Σε κάθε περίπτωση εσύ αποφασίζεις τι θα καταβάσεις και τι θα περάσεις ,Βαζεις τικ στην κάθε επιλογή .Αν δεν σου αρεσει κάτι μετά, απλά το βγάζεις με την επιλογή add remove των windows. Oσο αφορά την αναβαθμιση της 1511 ,όπως ανεφερα παραπάνω αν δεν έχεις προβλήματα και δεν θες κάποιες αμφιβολες νεες λειτουργίες ,δεν χρειάζεται αναβαθμιση ,σε δουλειά να βρισκόμαστε .Κρισιμες αναβαθμίσεις έτσι και αλλιώς θα γίνονται για όλες τις εκδόσεις . Εξάλλου κάθε εξάμηνο θα βγαίνει κάτι νέο σε λειτουργίες ,που θα περιλαμβανει και τα προηγούμενα ,μέχρι να βαρύνει τελείως το σύστημα και να γίνει windows Vista όπως το πάνε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkp Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δε θα στο κάνει ποτέ αυτοματα, δοκιμασε να κάνεις απ τις ρυθμησεις μία αναζήτηση ενημερώσεων και θα στο κάνει μία χαρά το update Εγώ έτσι έκανα σήμερα και ευτιχως μου έκοψε και το αποσύνδεσα το ιντερνετ πριν προλάβει να ολοκληρωθεί για καλή μου τυχη Εγώ πάντως θα μείνω με τη 1511 και όταν βγάλουν μία στρωμένη και σταθερή έκδοση τότε θα τη περάσω με το Media creation tool, προς το παρών αναμονή για το επόμενο μεγάλο update, προσωπικά μεχρι να ακούσω στη πλειοψηφία εδώ μέσα αλλά και γενικότερα θετικές γνώμες θα παραμείνω στη 1511. Edit: πάντως αυτό το ότι την "έχει δει" τόσο ή ms με τα δεκαρια και δε σε ρωτάει οπως κάποιες καλές εποχές επι xp που μπορούσες να το επιλέξεις από control panel αλλά σου κάνει με το ζόρι το update μολης το βρει ακομη και με μία απλή αναζήτηση ενημερώσεων δε ξέρω πως ακριβώς την έχει δει και τη θέλει να αποδείξει με αυτό.. ε άσε καλύτερα θα περιμένω για το επόμενο update μπας και φτιάχνει τα προβλήματα που είχε το προγευόμενο. από ότι βλέπω στην υπογραφή σου έχουμε τρομακτικά ίδιο pc, ολόιδια motherboard, cpu, gpu, ssd. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
procostas1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 καλημέρα παιδιά απο πού μπορώ να κατεβάσω τα γνήσια 10άρια για να κάνω μία καθαρή εγκατάσταση στο pc του ανιψιού μου που έχει κάνει αναβάθμιση απο 7άρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 κανενα antispy καινουργιο, μετα το τελευταιο update εχετε βρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bouhc Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 κανενα antispy καινουργιο, μετα το τελευταιο update εχετε βρει? To O&O Shutup δεν κάνει αυτή τη δουλειά πια; Χρησιμοποίησα την τελευταία έκδοσή του μετά την αναβάθμιση στην 1607 και δεν μου γκρίνιαξε κάπου! Στα μηχανήματα της υπογραφής έχει γίνει αναβάθμιση από 8.1 --> 10 --> 10.1511 --> 10.1607 και πουθενά δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Όλα ήρθαν και έκατσαν μια χαρά σε όλες τις αναβαθμίσεις. Εκ των υστέρων αποφάσισα να κάνω και μια καθαρή εγκατάσταση στο laptop, έτσι απλά για να κάνω για πρώτη φορά καθαρή (και να δω πώς γίνεται) και για να συγκρίνω τους χρόνους ανάμεσα σε καθαρή εγκατάσταση και αναβάθμιση. Προσωπικά δεν είδα κάποιες αισθητές διαφορές σ' αυτούς τους χρόνους. Ίσως επειδή το laptop είναι του 2009; Το μόνο πρόβλημα που παρατηρώ είναι ότι στο Main και στο Disaster Desktop, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που κάνω login, ο δίσκος δουλεύει για κανένα 10λεπτο σαν τρελός (100%) επιβραδύνοντας το ολόκληρο το σύστημα και μετά ηρεμεί. Σκέφτηκα μήπως τρέχει κανένα defrag, αλλά...κάθε φορά παραπάει. Στον χρονοπρογραμματισμό εργασιών δεν μπορώ να βρώ κάποια εργασία που ξεκινά κατά την έναρξη και να δικαιολογεί αυτή τη συμπεριφορά και από τις υπηρεσίες έχω απενεργοποιήσει το superfetch και το search για τα οποία διάβασα ότι προκαλούν παρόμοιες συμπεριφορές. Παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει. Να σημειώσω ότι και στα δύο μηχανήματα έχω φροντίσει να υπάρχουν οι πιο πρόσφατοι drivers (μαμίσιοι και όχι της ms) για όλες τις συσκευές, αν και αυτό δεν πρέπει να είναι θέμα drivers γιατί το κάνει από την 1η αναβάθμιση στα 10άρια συνεχώς. Καμιά άλλη ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 καλημέρα παιδιά απο πού μπορώ να κατεβάσω τα γνήσια 10άρια για να κάνω μία καθαρή εγκατάσταση στο pc του ανιψιού μου που έχει κάνει αναβάθμιση απο 7άρια https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10ISO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Windows privacy tweaker. Μου το προτεινε απο εδω ενα παιδι, καλο φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npil Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 .....σε συνέχεια της εμπειρίας μου με τα win10 μπορώ να πω ότι δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα κόλλημα ,κ έχω την έκδοση pro (updated από"θείο" win 7). Αλλά δεν μου δείχνει πουθενά ότι μπορώ να κάνω update την anniversary edition.Α κόμα κ χειροκίνητα που το δοκιμαζω....... ps.καλα δεν καίγομαι κιόλας να το κάνω,απλα για θέμα ασφάλειας ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dangar Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δοκίμασε μέσω του media creation tool και κατέβασε το ISO (περιέχει την αναβάθμιση). Βάλε το ISO σε ένα εικονικό drive και κάνε την αναβάθμιση. Έτσι έκανα και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις