Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για την GPU πιθανή ασυμβατότητα με "οther hardaware Ιntel pci express" οδηγο .Γενικά για drivers ,προτίμησε αντιστοιχους απο την σελίδα του κατασκευαστή ή της μητρικής ,γιατί αυτους που δίνει η MS είναι πολυ γενικοι.. Εναλλακτικά μπορείς να κοιτάξεις και εδώ για ενημερωμενους οδηγούς https://drp.su/index.htm

Γενικά όσες ενημερώσεις λένε για hardware θα ήταν καλο να τις κρυψω? Πως γίνετε να αποτρεψω το update 1607? Μπορεις να με βοηθήσεις, δε γνωρίζω πολλά με αυτό το θέμα πέρα από το πρόγραμματακι που έχω για να κρύβω κάποια update

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εφόσον έχεις καινούριο σύστημα και οι κατασκευαστές βγάζουν drivers για windows 10 κλείσε της αυτόματες ενημερώσεις και βαλέ τους drivers των κατασκευαστών .

Σε εμένα δεν περνάει με τίποτα τους ahci drivers της amd όταν μου πέρασαν αυτόματα τα windows.

Εφόσον έχεις καινούριο σύστημα και οι κατασκευαστές βγάζουν drivers για windows 10 κλείσε της αυτόματες ενημερώσεις και βαλέ τους drivers των κατασκευαστών .

Σε εμένα δεν περνάει με τίποτα τους ahci drivers της amd όταν μου πέρασαν αυτόματα τα windows.

ουτε το Installer απο amd μου τους περνούσε εμένα.

χειροκίνητη εγκατάσταση απο διαχείριση συσκευών και μόνο.

Δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε με τα κολο windows 10, τοσο καιρο δε μου εκανε αυτοματα την αναβαθμιση σε 1607 και ειπα απο περιεργεια να κανω μια αναζητηση για ενημερωσεις και ξαφνικα χωρις να με ρωτησει η μ@λ@κι@ αρχισε να κανει ληψη ε και εγω μετα αφου το παει ετσι εκει που ηταν στα μισα η μπαρα ληψης  εκλεισα το ιντερνετ, εκανα μια ωραιοτατη επανεκινηση και μεσα απο το ωραιοτατο προγραμματακι που δινει η ιδια η ms απενεργοποιησα ολες τις ενημερωσεις και ησυχασα μιας και εχω ακουσει τοσα προβληματα απο ολους σας εδω μεσα.

1) Οι αποριες μου τωρα ειναι δυο, αν βαλω τη 1607 οπως ολες τις ενημερωσεις και χωρις να κανω φορματ ή με το creation tool που λετε το pc θα ειναι αχρηστο απο τα λεγομενα σας δηλαδη?

2) Μιας και τωρα εκρυψα ολες τις ενημερωσεις των drivers συν της 1607 με το ωραιο προγραμματακι της ms τωρα πρεπει να κατσω να ψαξω να βρω μια προς μια τη ενημερωση driver απενεργοποιησα και να παω να ψαχνω να τη κατεβαζω απο του κατασκευαστη?! Ενοω ολες εκεινες τις ενημερωσεις που γραφουν ''intel other hardware'' και μια που γραφει Intel watchdog driver και intel management design interface και ειναι πολυ σημαντικες ενημερωσεις αν δε κανω λαθος.

Τη GPU την εχω ενημερωμενη, πρεπει να κατσω να ψαχνω να κανω update και μητρικη, επεξεργαστη και οτι υπαρχει μεσα στο κουτι τωρα? εχω μπερδευτει

Για ότι update απο MS xρειαζεστε ,μπορείτε να τα κατεβασετε από παρακάτω, για offline εγκατασταση ,και πατωντας τον κωδικο του ,βλεπετε πληροφοριες αν το χρειάζεστε ή όχι http://ms-vnext.net/UpdateArchive/

Σε δουλεια να βρισκομαστε... Windows 10: Δύο μεγάλα updates για το 2017 ετοιμάζει η Microsoft

http://techblog.gr/software/windows-10-updates-in-2017-0581/

ουτε το Installer απο amd μου τους περνούσε εμένα.

χειροκίνητη εγκατάσταση απο διαχείριση συσκευών και μόνο.

Το είχα αφήσει γιατί δεν ψηνόμουν να το σκαλίσω και πολύ , αλλά τώρα που το είπες για το γαμωτο το δοκίμασα και όντως τους πέρασε κανονικά !!

Δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε με τα κολο windows 10, τοσο καιρο δε μου εκανε αυτοματα την αναβαθμιση σε 1607 και ειπα απο περιεργεια να κανω μια αναζητηση για ενημερωσεις και ξαφνικα χωρις να με ρωτησει η μ@λ@κι@ αρχισε να κανει ληψη ε και εγω μετα αφου το παει ετσι εκει που ηταν στα μισα η μπαρα ληψης  εκλεισα το ιντερνετ, εκανα μια ωραιοτατη επανεκινηση και μεσα απο το ωραιοτατο προγραμματακι που δινει η ιδια η ms απενεργοποιησα ολες τις ενημερωσεις και ησυχασα μιας και εχω ακουσει τοσα προβληματα απο ολους σας εδω μεσα.

1) Οι αποριες μου τωρα ειναι δυο, αν βαλω τη 1607 οπως ολες τις ενημερωσεις και χωρις να κανω φορματ ή με το creation tool που λετε το pc θα ειναι αχρηστο απο τα λεγομενα σας δηλαδη?

2) Μιας και τωρα εκρυψα ολες τις ενημερωσεις των drivers συν της 1607 με το ωραιο προγραμματακι της ms τωρα πρεπει να κατσω να ψαξω να βρω μια προς μια τη ενημερωση driver απενεργοποιησα και να παω να ψαχνω να τη κατεβαζω απο του κατασκευαστη?! Ενοω ολες εκεινες τις ενημερωσεις που γραφουν ''intel other hardware'' και μια που γραφει Intel watchdog driver και intel management design interface και ειναι πολυ σημαντικες ενημερωσεις αν δε κανω λαθος.

Τη GPU την εχω ενημερωμενη, πρεπει να κατσω να ψαχνω να κανω update και μητρικη, επεξεργαστη και οτι υπαρχει μεσα στο κουτι τωρα? εχω μπερδευτει

1) Γενικά έχουν θέματα όπως και τα προηγούμενα , ακόμη είναι φρέσκο λειτουργικό. Το pc σου δεν θα είναι άχρηστο μια χαρά θα δουλεύει μπορεί να έχεις κάποια bugs (όπως όλοι) αλλά θα κάνεις την δουλειά σου .

2) Εάν μπορείς κάνε καθαρή εγκατάσταση το λειτουργικό με το 1607 .

Κατέβασε όλους τους drivers απο το site της asus και την amd για windows 10 βαλτους σε ενα φλασακι βγάλε το pc απο το internet και κάνε format . Αφού τελειώσεις πέρνα όλους τους drivers απο το φλασακι , απενεργοποίησε απο τα windows να μην βάζουν τα δικα τους , σύνδεσε το στο Internet κάνε τα update των windows και εισαι ετοιμος.

1) Δεν θα είναι αχρηστο αλλά πιθανόν να δειχνει να σερνεται ή να μην σου αρεσει το νεο περιβαλλον -Καλυτερα καθαρη εγκατασταση αν δεν βαριεσαι ,αλλα κατα την γνωμη δεν αξιζει η φασαρία αν κάνεις με τον υπολισιτη ήδη την δουλεια σου καλα και δεν θες κάτι παραπάνω..

2) Απο την σελίδα του κατασκευαστη της μητρικής ή από το παραπάνω link που έδωσα νωριτερα, που σκαναρει τον υπολογιστή σου και κατεβαζει ότι χρειάζεται απο τους κατασκευαστες

Eυχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά

Κάτι τελευταίο τώρα, μπορώ να κάνω φορμάτ με το original δισκάκι που έχω με κλειστό ίντερνετ και μετά να κάνω με τον απλό τρόπο του windows update τη 1607 εγκατασταση ή πρέπει οπωσδήποτε να το κάνω με το creation tool?

Και από που θα ήταν καλύτερο να απενεργοποίησω τις ενημερώσεις για driver από το εργαλείο που ανεβασα πιο πάνω της microsoft που πρέπει κάθε φορά να κρύβω κάθε καινούριο update που βγαίνει ή μια φορά από το control panel όπως ανέβασε κάποιος φίλος που απλά επιλέγεις μη αυτόματη εγκατάσταση των driver και ξενοιαζεις?

Το καλύτερο είναι να κάνεις εγκατάσταση με το 1607 κατευθείαν ,κατεβάζεις την τελευταία έκδοση του media creation tool και φτιάχνεις είτε iso και το γράφεις σε dvd ειτε usb bootable.

Tο απενεργοποιείς από το control panel

• Like 1

Εναλλακτικά μπορείς να κοιτάξεις και εδώ για ενημερωμενους οδηγούς  https://drp.su/index.htm

Το συγκεκριμενο προγραμμα σου περναει ξανα και update που εχεις ηδη περασμενα ή αναγνωριζει πια εχεις περασει και σου βγαζει μονο τα απαραιτητα?

Δε πιστευω να γινει καμια διενεξη και να πεσει update στο update.

Μην μπλέκεις με άλλα προγράμματα (που μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα)  τα πράγματα είναι απλά από εδω κατεβάζεις τους drivers της μητρικής σου και απο εδω της κάρτας γραφικών .

Παντως εκανα εγκατασταση μολης τωρα καποιους driver του συγκεκριμενου προγραμματος και φανηκε να πηγαν ολα καλα περα απο το οτι ξαφνικα η ταχυτιτα που ρολαρει το ποντικι μου αυξηθηκε σε βαθμο που ενοχλει και καποιους driver δεν καταφερε να τους κανει παρολα αυτα δεν ειχα καποιο σοβαρο προβλημα και οντως μου ελεγε τι drievr ηταν ηδη εγκατεστημενοι οποτε δε χειαστικε να εγκαταστησω τους ιδιους.

Απο εδω υπαρχει καποιος αλλος driver εκτος των bios που ειναι παρομοια η διαδικασια και εχει λιγο ρισκο? 

Γιατι απο οσο γνωριζω o driver των bios εχει μια ψιλο ριψοκινδυνη διαδικασια.

εγω που ειχα κολημα εκανα εντελη φορματ και περασα το update αλλα παλι εχω παγωματα και κοληματα

να δοκιμασω να περασω τη final με creation tool?

Παντως εκανα εγκατασταση μολης τωρα καποιους driver του συγκεκριμενου προγραμματος και φανηκε να πηγαν ολα καλα περα απο το οτι ξαφνικα η ταχυτιτα που ρολαρει το ποντικι μου αυξηθηκε σε βαθμο που ενοχλει και καποιους driver δεν καταφερε να τους κανει παρολα αυτα δεν ειχα καποιο σοβαρο προβλημα και οντως μου ελεγε τι drievr ηταν ηδη εγκατεστημενοι οποτε δε χειαστικε να εγκαταστησω τους ιδιους.

Απο εδω υπαρχει καποιος αλλος driver εκτος των bios που ειναι παρομοια η διαδικασια και εχει λιγο ρισκο? 

Γιατι απο οσο γνωριζω o driver των bios εχει μια ψιλο ριψοκινδυνη διαδικασια.

Όχι δεν υπάρχει κάποιος άλλος .Το bios λίγη προσοχή θέλει (μην σου πεσει το ρευμα π.χ)

εγω που ειχα κολημα εκανα εντελη φορματ και περασα το update αλλα παλι εχω παγωματα και κοληματα

να δοκιμασω να περασω τη final με creation tool?

Κακός που δεν κατέβασες κατευθείαν την τελευταία έκδοση και παιδεύεσαι με update . Τα κολλήματα τα είχες και πριν το update ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...