Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κανένα θέμα ίσα ίσα που έγινε και πιο γρήγορο . Τι χρησιμοποιεί 100% τον σκληρό ;

δεν γνωρίζω,η καθυστέρηση γίνεται στην εκκίνηση,πριν μπεί στον λογαριασμό χρήστη.

Αφού μπεί σε 3-4 δευτερόλεπτα είναι ηρεμος ο δισκος και δεν χρησιμοποιείται αλλο.

ξεκινάει η μητρική,εμφανίζεται το logo(uefi btw)βγαινουν οι τελιτσες κάνουν κύκλο,και μετά σβήσει το λογότυπο και οι τελίτσες συνεχίζουν να κάνουν βόλτα για πολύ ώρα.

Το έκανε απο πάντα αυτό(δεν έχω ssd)αλλα τώρα παραπάει.

Παλαιότερα έκανε 2-3 κυκλους ακόμα χωρίς λογότυπο,τώρα μπορεί να κάνει και 10+

έπειτα μένει σε μαύρη οθόνη για αρκετά δευτερόλεπτα,το λαμπάκι του δίσκου ανοιχτό συνέχεια.

εμφανίζεται το όνομα χρηστη και οι τελίτσες κάνουν κύκλους οτι εισέρχεται.

άλλες 5-6 βόλτες εκει πέρα και μετά ανοίγει.

έκανα και ανασυγκρότηση,πέταξα περιττά πράγματα που είχε με το ccleaner,έκανα εκκαθάριση δίσκους(μόνο δεν πέταξα την προηγουμενη εγκατάσταση των win-την 1511)

λοιπόν άνοιξα τον υπολογιστή,τρέχει ενα run32dll και τερματίζει τον δίσκο όλη την ώρα!

Σε επόμενη φάση,η διεργασία system τερματίζει τον δίσκο παράλληλα με το υποδοχή υπηρεσίας- τοπικό σύστημα(χρησιμοποιώ Local account)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν εχεις nvidia δοκιμασε να βγαλεις απο το startup το nvidia backend για αρχη. Μετα το defender απενεργοποιηση (αν δε το'χεις ηδη κανει). 

Ομως διχως ssd εν ετει 2016, δε μπορεις να περιμενεις και πολλα αδερφε, δυστυχως! 

Αν εχεις nvidia δοκιμασε να βγαλεις απο το startup το nvidia backend για αρχη. Μετα το defender απενεργοποιηση (αν δε το'χεις ηδη κανει). 

Ομως διχως ssd εν ετει 2016, δε μπορεις να περιμενεις και πολλα αδερφε, δυστυχως! 

φίλε μου,πριν την αναβάθμιση σε RS1 ο υπολογιστής με τον black πήγαινε αρκετά γρήγορα σε άνοιγμα/κλείσιμο δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.

το Defender είναι απενεργοποιημένο φαντάζομαι λόγω nod32.

το NvBackend το σκέφτηκα και εγώ.Το κλείνω τώρα.

Υπάρχει πάλι κάποιο πρόβλημα με Nvidia και 10αρια;

Δεν γνωριζω, λενε οτι βαζει τους δικους της drivers. Εμενα και πριν και μετα ολα καλα ειναι (δεν ειχα θεμα, δεν εβαλε κατι δικο της η ms και μετα το update), το nvidia backend παντως μου καθυστερουσε καμμια 15-20 sec εκκινηση, δε ξερω για ποιο λογο υπαρχει , ειναι αχρηστο να υπαρχει στην εκκινηση.

Παντως μετα απο βαρβατο update, εγραψε πραμα ο HDD, οποτε ισως να εχει λογικη που καθυστερει πλεον. Ισως να θες καθαρη εγκατασταση, αλλα ειναι μανουρα. 

Οσο σκεφτομαι οτι τωρα πρεπει να κανω καθαρη εγκατασταση γιατι εχω virus, τρελαινομαι! 

Καλησπέρα παίδες,

Μετά το τελευταίο μεγάλο Update έχω παρατηρήσει ότι το μηχάνημα παρουσιάζει lag spikes σε άσχετες ώρες (κολλάει ο chrome και η taskbar και γενικά το pc, και μετά από 30 δεύτερα επανέρχεται). Όταν παίζω παιχνίδια δεν παρουσιάζει κανένα κόλλημα  :shifty:

Έχει πετύχει κανείς αυτή την συμπεριφορά και έχει κανείς καμία ιδέα τι ευθύνεται και πως το ξεπερνάμε?

θενξ

• Like 1

λοιπόν το έκλεισα και ΟΝΤΩΣ η κατάσταση βελτιώθηκε πάρα πολύ.

Μια ελαφριά καθυστέρηση υπάρχει πάλι,αλλα δεν με ενοχλεί σε μεγάλο βαθμό πλέον.

οπότε όλα καλά.

Βλέπω υπάρχει και ενημερωμένοσ chipset driver που δεν έχω περάσει ίσως να βοηθήσει και αυτό.

Να ξαναπεράσω 10αρια δεν νομίζω,πιθανότερο είναι αμα χτυπήσει ο δίσκος ή η εγκατάσταση να περάσω 8.1 μιας και το σύστημα πήγαινε καλύτερα ακόμα και με τον μηχανικό δίσκο.

Και οταν ευκαιρησεις, να παρεις και εναν ssd (adata sp550 120gb στα 40€ , ειναι λουκουμι για ξεκινημα ;) - εχω το δισκο μονο για λινουξ και φυσαει απλα ). 

Οσον αφορα τα λαγκ σπαικς, δυστυχως ισως να ειναι επειδη δεν "εκατσε" καλα το update. Εγω και πριν που εκανα update , και τωρα που ειμαι με καθαρη εγκατασταση, δε βλεπω κατι το μεμπτο (ακομη :P ) . 

Ανακαλυψα κατι .Δε ξερω γιατι , αλλα ενω κανω "sign in " στον Chrome, καθε φορα που βγαινω, μου εχει κανει αποσυνδεση. Πρεπει κατι να ρυθμισω για αυτο; Δλδ δε μου δειχνει τα extensions , κυριως αυτο με αφορα. 

Σημερα μετά το update στα 10αρια δεν μου λειτουργει το XBOX 360 gamepad (Ασύρματο με OEM δέκτη). Οι παλιοι drivers δεν δουλευουν και αυτόματα δεν βρίσκει κάποιους.Το έχει πάθει κανείς άλλος και αν ναι υπάρχει κάποια λύση;

Καλησπερα!

Εκανα προχθες clean install του Anniversary Update χρησιμοποιωντας Media Creation Tool, ολα σχεδον καλα αλλα παρατηρησα freeze δηλαδη ορισμενες φορες ενω κινειται ο κερσορας, δεν αποκρινονται τα Windows... για να επανελθουν πρεπει να επανακινησω το laptop μου!

Σε τι να οφειλεται??

Καλησπερα!

Εκανα προχθες clean install του Anniversary Update χρησιμοποιωντας Media Creation Tool, ολα σχεδον καλα αλλα παρατηρησα freeze δηλαδη ορισμενες φορες ενω κινειται ο κερσορας, δεν αποκρινονται τα Windows... για να επανελθουν πρεπει να επανακινησω το laptop μου!

Σε τι να οφειλεται??

Πριν είχες θέματα ; Πέρασες τους drivers ;

Συμφωνα με δοκιμές μου σε διαφορες εγκαταστάσεις ,σε αδυναμους υπολογιστές και συστήματα με sata 2 καλύτερα να μείνει κανείς με την  1511 εκδοση,διότι με το update 1607 βαραίνει το σύστημα και αργουν οι λειτουργίες .Μόνο στο σερφαρισμα έχει αισθηση πιό μαλακή....Επίσης και οι οπτικές αλλαγές ξινίζουν .

Αν δεν σας έχει έρθει στο windows update η αναβαθμιση 1607 ,καλύτερα να μην γίνει με το ζορι από τα διαθεσιμα link ,γιατί εγκαθίστανται με bugs .Καλύτερα με φορματ με καθαρή εγκατάσταση αν δεν βαριέστε.

Πάντως και να μείνει κανείς με προηγούμενη έκδοση, αναβαθμίσεις θα έρχονται κανονικά και μελλοντικά σε οτιδήποτε χρειάζεται ο υπολογιστής .Μπορείτε και με το τρόπο που αναφερεται σε πολλές σελίδες πειράζοντας καποιες ρυθμίσεις, να επιλέγετε και τι θα εγκατασταθεί για να είστε πιο σίγουροι για το σύστημα σας. 

Για την GPU πιθανή ασυμβατότητα με "οther hardaware Ιntel pci express" οδηγο .Γενικά για drivers ,προτίμησε αντιστοιχους απο την σελίδα του κατασκευαστή ή της μητρικής ,γιατί αυτους που δίνει η MS είναι πολυ γενικοι.. Εναλλακτικά μπορείς να κοιτάξεις και εδώ για ενημερωμενους οδηγούς  https://drp.su/index.htm

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...