Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εκανα τελικα φορματ και συνεβη παλι το ιδιο, εκανα εγκατασταση τα windows και μολις βαζω το update αρχισε το κολημα μολις κανω καταργηση τη καρτα γραφικων στρωνει αλλα γ@μ@ει την εικονα

τι να κανω δεν ξερω εψαξα αρκετα αλλα δε βρηκα κατι

είναι θεμα οδηγων της καρτας γραφικων?

Εχεις κλικαρει την επιλογή στα windows 10 να μην κανουν μονα τους update τους drivers ?

Δες εδω

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχεις κλικαρει την επιλογή στα windows 10 να μην κανουν μονα τους update τους drivers ?

Δες εδω

το εκανα αυτό αλλα δεν επιασε τωρα το ξαναδοκιμαζω

Κάνεις εγκατάσταση τα win και αμέσως μετά περνάς με το χέρι (install δηλαδή) τους τελευταίους drivers της gpu που έχεις κατεβάσει από πριν από το site του κατασκευαστή.

ναι, από το σαιτ της NVidia τους τελευταίους 10

Μήπως η κάρτα γραφικών σου δεν υποστηρίζει windows 10;

Βγάλε και την επιλογη για την αυτοματη αναβαθμηση απο τα windows update μου έχει συμβεί...

Εγώ μέχρι τώρα ενα μεγάλο θέμα παρατήρησα και με το μεγάλο update αλλά και πριν. Έχω έναν ssd και hdd συνδεμένο,όταν χρησιμοποιώ αρκετά τον hdd (κάνει render πχ) και πάω να ανοίξω τον hdd για να δω κάποιο αρχείο κολλάνε τα πάντα και σταματάει να βλέπει τον hdd κάνω επανεκκίνηση και συνεχίζει να μην τον βλέπει , στην δεύτερη επανεκκίνηση όλα λειτουργούν σωστά.Οι δίσκοι,καλώδια κτλ είναι μια χαρά (στα windows 7 δεν είχα θέμα).

Δες εδω

Έχω δοκιμάσει κι έχω κάνει τα πάντα χωρίς αποτέλεσμα. Σε 2 laptop που έχει βάλει χειροκίνητα drivers κάρτας γραφικών, και τα 2 έχουν πρόβλημα. Δουλεύουν κάποιες ώρες και μετά τζίφος. Για κάποιο λόγο κάνουν μόνα τους εγκατάσταση "Non PnP Generic Monitor" (ενώ κανονικά έπρεπε να έχει PnP Monitor σκέτο) και μου ανανεώνει το driver βάζοντας το latest.

Αποτέλεσμα και τα 2 laptop να κάνουν εκκίνηση και να δίνουν εικόνα μόνο σε external monitor ενώ ταυτόχρονα δεν βλέπουν το δικό τους monitor με τίποτα. Τα 2 laptops δεν έχουν καμμιά σχέση μεταξύ τους σαν specs και το έπαθαν με 1-2 μέρες διαφορά (έχουν και τα 2 amd gpus).

http://www.insomnia.gr/topic/616820-πρόβλημα-με-οθόνη-dell-latitude-d531/#entry55027871

Έχω δοκιμάσει κι έχω κάνει τα πάντα χωρίς αποτέλεσμα. Σε 2 laptop που έχει βάλει χειροκίνητα drivers κάρτας γραφικών, και τα 2 έχουν πρόβλημα. Δουλεύουν κάποιες ώρες και μετά τζίφος. Για κάποιο λόγο κάνουν μόνα τους εγκατάσταση "Non PnP Generic Monitor" (ενώ κανονικά έπρεπε να έχει PnP Monitor σκέτο) και μου ανανεώνει το driver βάζοντας το latest.

Αποτέλεσμα και τα 2 laptop να κάνουν εκκίνηση και να δίνουν εικόνα μόνο σε external monitor ενώ ταυτόχρονα δεν βλέπουν το δικό τους monitor με τίποτα. Τα 2 laptops δεν έχουν καμμιά σχέση μεταξύ τους σαν specs και το έπαθαν με 1-2 μέρες διαφορά (έχουν και τα 2 amd gpus).

http://www.insomnia.gr/topic/616820-πρόβλημα-με-οθόνη-dell-latitude-d531/#entry55027871

Παιδια σε laptop να βαζετε μονο drivers που δινει ο κατασκευαστης του laptop και μονο (αυτό ξερω και αυτό κανω παντα εγω)... Εσυ από που κατεβασες drivers ? Από τον κατασκευαστη του laptop ή από το site της AMD ?

Από τον κατασκευαστή αλλα για Win vista μιας και δεν δίνει πιο καινούριο driver και τον πέρασα σε compatibility mode. Και τα 2 δουλεύουν χρόνια τωρα με Win 8.1 και εδώ και μερικούς μήνες με 10αρια, τελείως απροβλημάτιστα.

Όχι όμως πια.

Για να γίνω κατανοητός, το πρόβλημα δεν είναι ο driver, έστω και σε compatibillity mode, το πρόβλημα είναι τα Win 10 που αλλάζουν κατά βούληση ό,τι θέλουν.

Ερωτηση: Το media creation tool κατεβαζει φρεσκο iso ? Γνωριζει κανεις;

Ενω δεν ειχα κανενα προβλημα, επανηλθε αυτο που ειχα πριν το Update στο post #4440

Τελικα καμμια σχεση με Bug. Επανηλθε με το που ενεργοποιησα εναν εξωτερικο σκληρο δισκο μου , και ειναι ο w32.sality.gen VIRUS, που απορω πως στην ευχη τον κολλησα! Περιεργη συγκυρια, γιατι συνεβη ακριβως οταν ανοιξα αυτον τον σκληρο και στην προηγουμενη εκδοση , απλα δε το'χα σκεφτει...Τωρα ομως εκανα scan... Και εβρεθη , καθως και φορμαριστηκε ο εξωτερικος αμεσα (ειχε iso και ορισμενα παλια παιχνιδια, τα περισσοτερα απο το θειο- να τι σου κανει καμμια φορα ο θειος χωρις να το καταλαβεις - ας οψεται η κοπελα μου που ηθελε ορισμενα , αλλιως θα ηταν deleted προ πολλου).

Αναγκαστικα λοιπον φορματ, μιας και ειναι πολυ επιμονος ιος και δε φευγει με τιποτα manually (ουτε με τα δεκαδες προγραμματα που προσπαθησα). 

Ελπιζω να κατεβαζει τελευταιο iso και οχι 1511...

Ερωτηση: Το media creation tool κατεβαζει φρεσκο iso ? Γνωριζει κανεις;

Ενω δεν ειχα κανενα προβλημα, επανηλθε αυτο που ειχα πριν το Update στο post #4440

Τελικα καμμια σχεση με Bug. Επανηλθε με το που ενεργοποιησα εναν εξωτερικο σκληρο δισκο μου , και ειναι ο w32.sality.gen VIRUS, που απορω πως στην ευχη τον κολλησα! Περιεργη συγκυρια, γιατι συνεβη ακριβως οταν ανοιξα αυτον τον σκληρο και στην προηγουμενη εκδοση , απλα δε το'χα σκεφτει...Τωρα ομως εκανα scan... Και εβρεθη , καθως και φορμαριστηκε ο εξωτερικος αμεσα (ειχε iso και ορισμενα παλια παιχνιδια, τα περισσοτερα απο το θειο- να τι σου κανει καμμια φορα ο θειος χωρις να το καταλαβεις - ας οψεται η κοπελα μου που ηθελε ορισμενα , αλλιως θα ηταν deleted προ πολλου).

Αναγκαστικα λοιπον φορματ, μιας και ειναι πολυ επιμονος ιος και δε φευγει με τιποτα manually (ουτε με τα δεκαδες προγραμματα που προσπαθησα). 

Ελπιζω να κατεβαζει τελευταιο iso και οχι 1511...

Εαν έχεις την τελευταία έκδοση του media creation tool κατεβάζει το iso με το μεγάλο update

Εαν έχεις την τελευταία έκδοση του media creation tool κατεβάζει το iso με το μεγάλο update

κατεβασα εκ νεου το media creation tool , απο ms. ΕΚανα ενα bootable και θα δω αυριο τι εχει κατεβασει. Και να μην ειναι το 1607, τουλαχιστον θελω να ξεφορτωθω την βλακεια που κολλησα! 

κατεβασα εκ νεου το media creation tool , απο ms. ΕΚανα ενα bootable και θα δω αυριο τι εχει κατεβασει. Και να μην ειναι το 1607, τουλαχιστον θελω να ξεφορτωθω την βλακεια που κολλησα! 

99% θα είσαι κομπλέ . Παρατήρησα και ενα ακόμη θέμα μετα το update κατά διαστήματα βγάζει μήνυμα οτι δεν ειναι ενεργοποιημένο το τείχος προστασίας & η προστασία απο τους ιούς , εχω το eset και λειτουργεί κανονικά δεν ξέρω τι φρίκες τρώνε τα windows.

• Like 2

Μηπως ειναι που πλεον βγαζει και για το defender , και τα παιρνει ολα η μπαλα μαζι; :P Και σε εμενα το εκανε και ελεγε κατι για το defender, ενω το εχω σουταρει. 

• Like 1

Δεν ξέρω δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει . Και εγώ το σούταρα για αυτό μου φάνηκε περίεργο (θα απενεργοποιήσω της ειδοποιήσεις μέχρι να βρω άκρη).

• Like 1

Μου το κάνει κι εμένα αυτό. Ξεκινάει το Htpc και μου βγάζει ειδοποίηση ότι είναι απενεργοποιημένα και το Kaspersky internet security αλλα και το τείχος προστασίας των Windows. Χθες βράδυ η σήμερα το πρωι έκανε κάποιο μικρό update (defender νομίζω) και έφτιαξε.

• Like 1

έχει συναντήσει κανείς καθυστέρηση κατα την εκκίνηση;

το σύστημα έχει γίνει αρκετά βαρύ στο άνοιγμα,ίδιαίτερα μετά απο επανεκκίνηση,μπορεί να κάνει και 1 λεπτό για να μπεί στην επιφάνεια εργασίας.

Ο δίσκος συνέχεια 100%

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...