Alejandro Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 το φορματ ειναι μια λυση αρπα κολα δεν ειναι δουλεια αυτο, περιμενουμε λιγο και στο ενδιαμεσο ψαχνουμε ισως να βρεθει μια λυση λυση δεν ειναι παντως τα σβηνω ολα και απο την αρχη Σε αυτό έχεις 1000 δίκια. Ειδικά όταν μιλάμε για update στην ίδια έκδοση λειτουργικού και όχι μετάβαση από 7 σε 10 ή 8 σε 10, είναι τραγικό να δημιουργούνται τέτοια προβλήματα. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το update κάνει ξανά εγκατάσταση τους drivers (κάρτας γραφικών π.χ.). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Χμμμ, το windows update δεν βλέπει το 1607. Τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Σε αυτό έχεις 1000 δίκια. Ειδικά όταν μιλάμε για update στην ίδια έκδοση λειτουργικού και όχι μετάβαση από 7 σε 10 ή 8 σε 10, είναι τραγικό να δημιουργούνται τέτοια προβλήματα. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το update κάνει ξανά εγκατάσταση τους drivers (κάρτας γραφικών π.χ.). Αυτό με την κάρτα γραφικών μου έχει καταντήσει ένα παλιότερο (αλλα πλήρως λειτουργικό) Laptop άχρηστο. Το είχα για πολύ καιρό με drivers απο Vista σε compatibillity mode και έχει μια βδομάδα, κάθε φορά που κάνει restart, σταματάει να λειτουργεί η οθόνη του και δείχνει μόνο σε εξωτερικό Monitor. Ότι και να κάνω, λειτουργεί μερικές ώρες και ξαφνικά...σκοτάδι. Τα 10 έχουν πολλά καλά...αλλά η MS παλεύει να τα κάνει Vista Ep.2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Πειτε μου σας παρακαλω πολυ κατι, επειδη ακουω κατα καιρους πως καποια update και ειδικα αυτα των gpu που κανουν μονα τους τα windows 10 δημιουργουν σοβαρα προβληματα στα συστηματα και επειδη δε θελω να παθει κατι το δικο μου λογω οτι κανω πολλα πραγματα και λογω της δουλειας μου πειτε μου πια update απο τα παρακατω ειναι της gpu και πια θα μου δημιουργησουν προβληματα να ξερω να τα απενεργοποιησω πριν κανουν καμια ζημια στο συστημα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Εμένα στης κοπελας μου πάντως που είχε πειρατικά έγινε μόνη της ή αναβάθμιση (ρωτούσε τί ωρα ήθελε) και πλέον ειναι ενεργοποιημένα κανονικά και μετά από Clean Install. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dangar Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Χμμμ, το windows update δεν βλέπει το 1607. Τώρα? Μέσω media creation tool κατέβασε το ISO (περιέχει το update) , τρέξτο σε εικονικό drive και πιες ένα καφέ γιατί παίρνει χρόνο. Όλα τα άλλα θα γίνουν μόνα τους. Τα ίδια έκανε και σε μένα και ακολούθησα την παραπάνω διαδικασία - και τον καφέ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Creta1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Αν μπω στις ρυθμίσεις - ενημέρωση και ασφάλεια - αποκατάσταση - επαναφορά αυτού του υπολογιστή -γρήγορα αποτελέσματα - και επιλέξω κατάργηση όλων όταν ξανανοίξει θα πρέπει να ψάχνω drivers? η θα λειτουργεί κανονικά όπως είμαι τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) ευτυχως η ενημέρωση Win10 Anniversary δεν άγγιξε το πρόγραμμα οδήγησης που σχετίζονται με την καρτα AMD / ήχου ... ξεκινησα με τους 16.7.3 και μετα το update,παλι εχω 16.7.3 γιατι διαβαζω διαφορα !!! τι να σκεφτω οτι δουλευει το update επιλεκτικα ;;; Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2016 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 ευτυχως η ενημέρωση Win10 Anniversary δεν άγγιξε το πρόγραμμα οδήγησης που σχετίζονται με την καρτα AMD / ήχου ... ξεκινησα με τους 16.7.3 και μετα το update,παλι εχω 16.7.3 γιατι διαβαζω διαφορα !!! τι να σκεφτω οτι δουλευει επιλεκτικα ;;; Μη σκέφτεσαι. Είσαι από τους τυχερούς. Αναρωτιέμαι γιατί αναρωτιέσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Και εγω που εχω nvidia latest drivers και δε τους πειραξε ειμαι απο τους τυχερους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Και εγω που εχω nvidia latest drivers και δε τους πειραξε ειμαι απο τους τυχερους;Πιθανον να εισαι !! Δε ξερω αν λεγετε τυχη!!αλλα αυτο που δε μου εξηγησε κανεις απορια τοχω γιατι σε αλλους Βαζει drivers πιθανον πιο παλιους απο αυτους που εχει η και γω δε ξερω τι βαζει και σχετιζοντε με διαφορα προβληματα και σε αλλους το παραβλεπει !!! Εδιτ:: χαχαχαχα αλλα Microsoft ειναι αυτη !!! οτι θελει κανει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Αυτο το εκανε σε καθαρη εγκατασταση οταν και δεν ειχα καθολου drivers (στην 1511 εκδοση).Εβαλε παλαιοτερους (οχι πολυ) και μετα απλα εκανα clean install μεσα απο τον installer της nvidia( αν θες χρησιμοποιησε ddu/atiman για αφαιρεση , οτι βολευει ). Μετα το Update δε μου πειραξε τιποτα. Φανηκε να τους αφαιρει και να τους ξαναβαζει κατα το update, ομως εχω τους ιδιους ακριβως με πριν , αρα δε πειραξε κατι! Δε νομιζω οτι ειναι τυχερος οποιος δεν του πειραζει τους drivers , αλλα ατυχος οποιος του συμβαινει το αντιθετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Πειτε μου σας παρακαλω πολυ κατι, επειδη ακουω κατα καιρους πως καποια update και ειδικα αυτα των gpu που κανουν μονα τους τα windows 10 δημιουργουν σοβαρα προβληματα στα συστηματα και επειδη δε θελω να παθει κατι το δικο μου λογω οτι κανω πολλα πραγματα και λογω της δουλειας μου πειτε μου πια update απο τα παρακατω ειναι της gpu και πια θα μου δημιουργησουν προβληματα να ξερω να τα απενεργοποιησω πριν κανουν καμια ζημια στο συστημα μου και πως μπορώ να τσεκαρω αν έχει ήδη γίνει κάποιο ανεπιθύμητο update. Μπορεί να μου το απαντήσει κάποιος αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 εκανα τελικα φορματ και συνεβη παλι το ιδιο, εκανα εγκατασταση τα windows και μολις βαζω το update αρχισε το κολημα μολις κανω καταργηση τη καρτα γραφικων στρωνει αλλα γ@μ@ει την εικονα τι να κανω δεν ξερω εψαξα αρκετα αλλα δε βρηκα κατι είναι θεμα οδηγων της καρτας γραφικων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 εκανα τελικα φορματ και συνεβη παλι το ιδιο, εκανα εγκατασταση τα windows και μολις βαζω το update αρχισε το κολημα μολις κανω καταργηση τη καρτα γραφικων στρωνει αλλα γ@μ@ει την εικονα τι να κανω δεν ξερω εψαξα αρκετα αλλα δε βρηκα κατι είναι θεμα οδηγων της καρτας γραφικων? Κάνεις εγκατάσταση τα win και αμέσως μετά περνάς με το χέρι (install δηλαδή) τους τελευταίους drivers της gpu που έχεις κατεβάσει από πριν από το site του κατασκευαστή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις