coffeex Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 εκανα το anniversary update στο συστημα της υπογραφης ολα καλα ξαφνικα ομως μολις παταω δεξι κλικ ολα τα μενου εμφανιζονται διαφανα βλεπω δηλαδη το desktop και κολανε εκανα unistall την καρτα γραφικων τους οδηγους και εστρωσε αλλα μετα απο επανεκινηση ξανα το ιδιο καμια ιδεα τι να κανω? Και εγώ με X99 σύστημα είμαι αλλά πήγαν όλα οκ χωρίς κανένα πρόβλημα, κάτι μου λέει ότι πρέπει να περιμένεις για νεότερο driver από την nvidia. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Γιατί ρε φίλε, δεν κατάλαβα. Η Microsoft δεν φαγώθηκε με το έτσι θέλω και τον εξαναγκασμό στην ουσία σε όσους είχαν πειρατικά να κάνουν την αναβάθμιση σε Win 10; Τώρα μου βγάζει το anniversary και μου ακυρώνει τα Windows; Την βλέπω να τρώει και άλλες μηνύσεις. Όπως μαγικά έγιναν τα πειρατικά αυθεντικά, έτσι θα λυθεί και το πρόβλημα. Επίσης ποτέ δεν ανάγκασε κανέναν με πειρατικά να αναβαθμίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Γιατί ρε φίλε, δεν κατάλαβα. Η Microsoft δεν φαγώθηκε με το έτσι θέλω και τον εξαναγκασμό στην ουσία σε όσους είχαν πειρατικά να κάνουν την αναβάθμιση σε Win 10; Τώρα μου βγάζει το anniversary και μου ακυρώνει τα Windows; Την βλέπω να τρώει και άλλες μηνύσεις. Η ίδια η MS είχε αναφέρει ότι οι πειρατές θα μπορούν να αναβαθμίσουν αλλά θα είναι πάλι πειρατές. Δεν έχεις αυθεντικά Windows 10 με ότι αυτό συνεπάγεται. Επίσης δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις από την στιγμή που δεν πλήρωσες για ένα εμπορικό προϊόν. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silve Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Η ίδια η MS είχε αναφέρει ότι οι πειρατές θα μπορούν να αναβαθμίσουν αλλά θα είναι πάλι πειρατές. Δεν έχεις αυθεντικά Windows 10 με ότι αυτό συνεπάγεται. Επίσης δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις από την στιγμή που δεν πλήρωσες για ένα εμπορικό προϊόν. Δεν το γνώριζα αυτό που αναφέρετε. Είχα την εντύπωση πως ωθούσε τους πειρατές σε αυθεντικά Win 10. Εννοείται πως εφόσον παραμένουν πειρατικά τότε δεν έχω απαιτήσεις. Ίσως κάποια στιγμή να τα αγοράσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δεν το γνώριζα αυτό που αναφέρετε. Είχα την εντύπωση πως ωθούσε τους πειρατές σε αυθεντικά Win 10. Εννοείται πως εφόσον παραμένουν πειρατικά τότε δεν έχω απαιτήσεις. Ίσως κάποια στιγμή να τα αγοράσω. Στο είχα γράψει και εγώ προχθές αλλά μάλλον θέλησες να το προσπεράσεις.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Η ίδια η MS είχε αναφέρει ότι οι πειρατές θα μπορούν να αναβαθμίσουν αλλά θα είναι πάλι πειρατές. Δεν έχεις αυθεντικά Windows 10 με ότι αυτό συνεπάγεται. Επίσης δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις από την στιγμή που δεν πλήρωσες για ένα εμπορικό προϊόν. Πέρα απο κανα δυο site ασχετα με την microsoft(που απλα αναφερουν τι ειπε καποιος,ανωνυμος της microsoft,χωρίς πηγη),και που ειναι παρα πολυ παλια ως αρθρα,το εχεις διαβασει καπου επίσημα αυτο? Γιατι ολα δειχνουν πως με το upgrade εισαι ό,τι και οι πληρωμένοι. Αυτοι κερδιζουν την μονοπαντοκρατορία(για να σε προλάβω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 δεν νομιζω οτι φταει επειδη δεν εχει αυθεντικα και εγω που εχω εχω παλι προβλημα η πλακα με το φορματ να σταματησει μονο οι ασχετοι σε καθε προβλημα κανουν φορματ και ολα απο την αρχη κανεις καποια σοβαρη λυση? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Εγω εχω και αυθεντικα και σπασμενα. Σε διαφορετικους υπολογιστες. Μηδεν προβληματα , περασμενα με update, απλως πριν ειχαν καθαρη εγκατασταση αμφοτερα τα pc. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Πέρα απο κανα δυο site ασχετα με την microsoft(που απλα αναφερουν τι ειπε καποιος,ανωνυμος της microsoft,χωρίς πηγη),και που ειναι παρα πολυ παλια ως αρθρα,το εχεις διαβασει καπου επίσημα αυτο? Γιατι ολα δειχνουν πως με το upgrade εισαι ό,τι και οι πληρωμένοι. Αυτοι κερδιζουν την μονοπαντοκρατορία(για να σε προλάβω). Δυστυχώς στα εκατοντάδες άρθρα που έχουν βγει από τότε που ανακοινώθηκαν τα Windows 10 το έχασα και είναι λίγο δύσκολο να μπορέσω να το βρω τώρα. Το είχα βρει κάπου στις αρχές που είχαν ανακοινωθεί τα Windows 10. Θυμάμαι ότι ήταν από επίσημη πηγή, νομίζω ότι είχε βγει σε video με ερωτοαπαντήσεις από κάποιον που ήταν άμεσα εμπλεκόμενος στην δημιουργία των 10, το βίντεο δεν το είχα δει γιατί βαριόμουν (το είχαν αναρτήσει όμως στο άρθρο) αλλά είχαν κάνει απομαγνητοφώνηση τις ερωτήσεις και το διάβασα από εκεί. Εδώ κάτι βρήκα με μια πρόχειρη αναζήτηση. Λέει ότι αναφέρθηκε σε μια συνέντευξη, μάλλον αυτή που είχα βρει αρχικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstaskara Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 αξιζει να κανω recovery και erase all data ?αυτο δεν ειναι το format ?το βρηκα στις ρυθμισεις update and security ->recovery.Αξιζει να το κάνω σαν επιλογη φορματ και καθαρης εγκαταστασης συνεπως ?Νομιζω δεν θα εχω θέμα ετσι ?το ειχα κανει πρι κανα χρονο και ηταν μια χαρα.Τι λέτε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δυστυχώς στα εκατοντάδες άρθρα που έχουν βγει από τότε που ανακοινώθηκαν τα Windows 10 το έχασα και είναι λίγο δύσκολο να μπορέσω να το βρω τώρα. Το είχα βρει κάπου στις αρχές που είχαν ανακοινωθεί τα Windows 10. Θυμάμαι ότι ήταν από επίσημη πηγή, νομίζω ότι είχε βγει σε video με ερωτοαπαντήσεις από κάποιον που ήταν άμεσα εμπλεκόμενος στην δημιουργία των 10, το βίντεο δεν το είχα δει γιατί βαριόμουν (το είχαν αναρτήσει όμως στο άρθρο) αλλά είχαν κάνει απομαγνητοφώνηση τις ερωτήσεις και το διάβασα από εκεί. Εδώ κάτι βρήκα με μια πρόχειρη αναζήτηση. Λέει ότι αναφέρθηκε σε μια συνέντευξη, μάλλον αυτή που είχα βρει αρχικά. Ακομα και αν εγινε,Ειναι λογική σαν δήλωση,γιατι αλλιως κανεις δεν θα αγοραζε νεα. Απλα δεν φαινεται να εχει εφαρμοστει με κανεναν τρόπο,τουλάχιστον μεχρι τώρα. Δηλαδη τι,ενω δειχνουν ολα αυθεντικα,χωρις να εχεις εφαρμοσει καποιο κρακ σαν χρηστης μετα το upgrade,να σε εχουν σταμπαρει σαν παρανομο? Μου ακουγεται ακραίο. Στο φιναλε,γιατι να μην εδειχναν non licensed,και απλά να αφηναν να κανεις update κλπ? Γιατι να στα κανουν να δειχνουν original? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Ακομα και αν εγινε,Ειναι λογική σαν δήλωση,γιατι αλλιως κανεις δεν θα αγοραζε νεα. Απλα δεν φαινεται να εχει εφαρμοστει με κανεναν τρόπο,τουλάχιστον μεχρι τώρα. Δηλαδη τι,ενω δειχνουν ολα αυθεντικα,χωρις να εχεις εφαρμοσει καποιο κρακ σαν χρηστης μετα το upgrade,να σε εχουν σταμπαρει σαν παρανομο? Μου ακουγεται ακραίο. Στο φιναλε,γιατι να μην εδειχναν non licensed,και απλά να αφηναν να κανεις update κλπ? Γιατι να στα κανουν να δειχνουν original? Δεν δείχνουν original, αν δεν έχεις περασμένο κλειδί μέσω κάποιου crack σου βγάζει κάθε τόσο υπενθύμηση εάν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bouhc Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερα! Εχω ενα Dell Inspiron 5558 Windows 10 version 1511 10586.494 και προσπαθω να κανω την προσφατη μεγαλη αναβαθμιση αλλα μου βγαζει ενδειξη λαθους: 0x80070570. Τι σημαινει;; Σύμφωνα με το άρθρο https://iguru.gr/2016/08/03/60345/windows-10-anniversary-update-errors-0x80070057-and-0xa0000400/ σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις αναβάθμιση με τη χρήση μέσου εγκατάστασης που θα δημιουργήσεις με το Media Creation Tool. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2016 από bouhc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Κατεβαστε το τελευταιο Iso..καντε φορματ και clean install...και πιστευω οτι θα ειστε μια χαρα...εχω κανει clean install μεχρι τωρα σε 4 μηχανηματα...και ολα πανε φινα....απλα θα φατε κανα 2 μερεs να τα στησετε παλι οπωs θελετε..χαλαλι ομωs μπροστα σε απροβληματιστα 10αρια... Να κάνω φορμάτ επειδή η μικρομαλακή δεν μπορεί να βγάλει ένα σωστό update??? Αν είναι να το κάνω πάω πίσω στα 7αρια που δεν είχαν κανένα θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 το φορματ ειναι μια λυση αρπα κολα δεν ειναι δουλεια αυτο, περιμενουμε λιγο και στο ενδιαμεσο ψαχνουμε ισως να βρεθει μια λυση λυση δεν ειναι παντως τα σβηνω ολα και απο την αρχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις