christos1414 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Καλησπερα! Εχω ενα Dell Inspiron 5558 Windows 10 version 1511 10586.494 και προσπαθω να κανω την προσφατη μεγαλη αναβαθμιση αλλα μου βγαζει ενδειξη λαθους: 0x80070570. Τι σημαινει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Έκανα όλες τις προσπάθειες που βρήκα στο web για να βάλω το update εκτός του format και τζίφος. Τώρα στο check for updates των win δεν βγάζει το update ευτυχώς. Ίσως την επόμενη φορά που θα κάνω format (3-4 χρόνια) ή ξανά πίσω σε win7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silve Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Σήμερα το πρωί έκανα την περιβόητη anniversary αναβάθμιση. Δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Με βάζει κανονικά στην επιφάνεια εργασίας, όλα μια χαρά. Είχα κανένα 5λεπτο με 10λεπτο όπου περιεργαζόμουν τις αλλαγές μετά το update, όταν κάποια στιγμή μπαίνω στο μενού που αλλάζεις το φόντο, χρώματα κλπ (δεξί κλικ / εξατομίκευση). Εκεί είναι που κόλλησε το σύμπαν. Ο κέρσορας δεν είχε θέμα, αλλά δεν ανταποκρινόταν σε κανένα πάτημα και πουθενά. Το Alt - Ctrl + Delete δεν λειτουργούσε επίσης. Κάνω επανεκκίνηση από το κουμπί τελικά. Ανοίγει πολύ γρήγορα ξανά ο υπολογιστής χωρίς να βλέπω κάτι παράξενο και όλα μια χαρά. Μετά από ένα λεπτό, το ίδιο. Έχει κολλήσει το σύμπαν χωρίς να μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα. Μη το κουράζω, αυτό έγινε πάνω από 15 φορές. Αμέσως μετά το άνοιγμα και μετά από ένα λεπτό περίπου (ίσως και λιγότερο) κολλούσε. Τελικά αναγκάστηκα και έκανα επαναφορά στην προηγούμενη έκδοση και τώρα δουλεύει όπως δούλευε προηγουμένως. Ευτυχώς αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που μου έδινε στην αρχή πριν κολλήσει ήταν αρκετά για να κάνω την επαναφορά. Τι φάση ρε παιδιά, τι στο καλό έγινε; Προβληματικό update με bugs; Το δοκίμασα μια ακόμα φορά το update και τα ίδια με πριν. Ενώ ανοίγει, μετά από 1 λεπτό κολλάει εντελώς. Προφανώς κάτι φορτώνει και το επηρεάζει. Έχετε καμία ιδέα τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Έκανα όλες τις προσπάθειες που βρήκα στο web για να βάλω το update εκτός του format και τζίφος. Τώρα στο check for updates των win δεν βγάζει το update ευτυχώς. Ίσως την επόμενη φορά που θα κάνω format (3-4 χρόνια) ή ξανά πίσω σε win7. Μάλλον το ίδιο έχω πάθει και εγώ στο desktop, ενώ φαίνεται ότι κάνει την αναβάθμιση, αφού κάνει restart η αναβάθμιση δεν έχει γίνει χωρίς να βγάζει κάποιο μήνυμα σφάλματος. Πάω μετά στο update και μου λέει ότι έχω την πιο πρόσφατη έκδοση, χοντρά bug βλέπω ακόμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 εκανα το anniversary update στο συστημα της υπογραφης ολα καλα ξαφνικα ομως μολις παταω δεξι κλικ ολα τα μενου εμφανιζονται διαφανα βλεπω δηλαδη το desktop και κολανε εκανα unistall την καρτα γραφικων τους οδηγους και εστρωσε αλλα μετα απο επανεκινηση ξανα το ιδιο καμια ιδεα τι να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silve Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 εκανα το anniversary update στο συστημα της υπογραφης ολα καλα ξαφνικα ομως μολις παταω δεξι κλικ ολα τα μενου εμφανιζονται διαφανα βλεπω δηλαδη το desktop και κολανε εκανα unistall την καρτα γραφικων τους οδηγους και εστρωσε αλλα μετα απο επανεκινηση ξανα το ιδιο καμια ιδεα τι να κανω? Το ίδιο έπαθα και εγώ αν δεις λίγο πιο πάνω στο post. Το προσπάθησα μάλιστα δυο φορές το update και μου κόλλησε και τις δυο φορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos_Tz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Κατεβαστε το τελευταιο Iso..καντε φορματ και clean install...και πιστευω οτι θα ειστε μια χαρα...εχω κανει clean install μεχρι τωρα σε 4 μηχανηματα...και ολα πανε φινα....απλα θα φατε κανα 2 μερεs να τα στησετε παλι οπωs θελετε..χαλαλι ομωs μπροστα σε απροβληματιστα 10αρια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 φορματ? πλακα κανεις μαλλον θα καθομαι να τα ξαναστηνω απο την αρχη ολα δε παιζει να βγει κανας driver να λυσει στο θεμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Το ίδιο έπαθα και εγώ αν δεις λίγο πιο πάνω στο post. Το προσπάθησα μάλιστα δυο φορές το update και μου κόλλησε και τις δυο φορές. Τα 10 που είχατε είναι προϊόν αναβάθμισης ή τα είχατε περάσει με καθαρή εγκατάσταση; Επίσης μιλάμε για αυθεντικά ή σπασμένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos_Tz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Για να στηθει σωστα ενα μηχανημα..μονο με clean install...αυτο με εχει μαθει η μεχρι τωρα πορεια μου στα χαζοκουτια του διαβολου..χαχα....οπωs θελει ο καθεναs πρατει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Για να στηθει σωστα ενα μηχανημα..μονο με clean install...αυτο με εχει μαθει η μεχρι τωρα πορεια μου στα χαζοκουτια του διαβολου..χαχα....οπωs θελει ο καθεναs πρατει.. μα ρε ανθρωπε φρεσκια εγκατασταση εχω με αυθεντικα windows τι με λες τωρα Τα 10 που είχατε είναι προϊόν αναβάθμισης ή τα είχατε περάσει με καθαρή εγκατάσταση; Επίσης μιλάμε για αυθεντικά ή σπασμένα; εγω λεω στο συστημα της υπογραφης εεε αμα κοιταξεις θα δεις τα εχω αυθεντικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silve Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Τα 10 που είχατε είναι προϊόν αναβάθμισης ή τα είχατε περάσει με καθαρή εγκατάσταση; Επίσης μιλάμε για αυθεντικά ή σπασμένα; Είχα περασμένα Win 8 πειρατικά και έκανα πέρυσι την αναβάθμιση σε Windows 10, και πλέον είναι αυθεντικά. Αυτό το διάστημα με τα Win 10, ποτέ μου δεν είχα θέμα. Ούτε με κολλήματα, ούτε στις ενημερώσεις, ούτε με drivers ούτε τίποτα. Αυτό το πρόβλημα γίνεται μετά το anniversary update. Προς το παρών, θα το αφήσω έτσι χωρίς την αναβάθμιση. Ύστερα από κάποιο διάστημα θα ξαναπροσπαθήσω μπας και το διορθώσουν. Αλλιώς μετά αν μου κάνει τα ίδια, μάλλον θα πάω για clean install. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos_Tz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 μα ρε ανθρωπε φρεσκια εγκατασταση εχω με αυθεντικα windows τι με λες τωρα εγω λεω στο συστημα της υπογραφης εεε αμα κοιταξεις θα δεις τα εχω αυθεντικα Καλα ρε Ανθρωπα..Δεν Κοιταξα!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Είχα περασμένα Win 8 πειρατικά και έκανα πέρυσι την αναβάθμιση σε Windows 10, και πλέον είναι αυθεντικά. Εγώ φταίω που ασχολούμαι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silve Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Εγώ φταίω που ασχολούμαι... Γιατί ρε φίλε, δεν κατάλαβα. Η Microsoft δεν φαγώθηκε με το έτσι θέλω και τον εξαναγκασμό στην ουσία σε όσους είχαν πειρατικά να κάνουν την αναβάθμιση σε Win 10; Τώρα μου βγάζει το anniversary και μου ακυρώνει τα Windows; Την βλέπω να τρώει και άλλες μηνύσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις