vfragos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Έτσι τον σβήνω και εγώ...Γιατί δεν τον έσβησες τότε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Γιατί δεν τον έσβησες τότε; Δεν διάβασες τι έγραψα; Σβήνει όλα τα περιεχόμενά του εκτός από ένα αρχείο (intcdaud.sys) και επομένως συνεχίζει να υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δεν διάβασες τι έγραψα; Σβήνει όλα τα περιεχόμενά του εκτός από ένα αρχείο (intcdaud.sys) και επομένως συνεχίζει να υπάρχει. Οκ μάλλον δεν το κατάλαβα σωστά, νόμιζα ότι δοκίμασες μέσω file manager. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΤΑ EXTENSIONS ΤΟΥ EDGE !! τα βήματα που ακολουθησα... καταρχήν εκλεισα τον edge μεσα από settings> apps and features εντοπισα όλα τα extensions που ειχα εγκαταστήσει και τα εκανα uninstall ανοιξα τον edge μονο για να με παει στο μαγαζι με τα extensions και τον ξαναεκλεισα βρηκα το extension που με ενδιεφερε και πατησα να κατεβει μολις κατεβηκε μου εβγαλε κουμπι για launche το οποιο πατησα πηγαίνοντας τωρα στο σημειο του edge που εμφανίζονται τα extensions τωρα εμφάνίστηκε και φυσικά μολις το πατησα ενεργοποιήθηκε ξαναεκαν την ιδια διαδικασια και για τα υπολοιπα και τωρα λειτουργούν ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Τελικα το εκανε και σε μενα το update αλλα ο ενας απο τους 3 σκληρους western digital που εχω εξαφανιστηκε....σε αυτον τον σκληρο ειχα τα παιχνιδια μεσα κτλ....τι στο καλο εγινε???Tα διεγραψε ολα απο αυτον που δεν φενεται??? Αντι για 931.51 gb που ειναι οι αλλοι 2 αυτον μου τον βγαζει 1386.25gb..wtf???γραμμα δεν με αφηνει να αλλαξω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1414 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Εαν δεν θελετε να περιμενετε, μπορειτε να λαβετε το Anniversary Update ακολουθωντας το εξης link: https://www.microsoft.com/fr-fr/software-download/windows10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΤΑ EXTENSIONS ΤΟΥ EDGE !! τα βήματα που ακολουθησα... καταρχήν εκλεισα τον edge μεσα από settings> apps and features εντοπισα όλα τα extensions που ειχα εγκαταστήσει και τα εκανα uninstall ανοιξα τον edge μονο για να με παει στο μαγαζι με τα extensions και τον ξαναεκλεισα βρηκα το extension που με ενδιεφερε και πατησα να κατεβει μολις κατεβηκε μου εβγαλε κουμπι για launche το οποιο πατησα πηγαίνοντας τωρα στο σημειο του edge που εμφανίζονται τα extensions τωρα εμφάνίστηκε και φυσικά μολις το πατησα ενεργοποιήθηκε ξαναεκαν την ιδια διαδικασια και για τα υπολοιπα και τωρα λειτουργούν ολα Να είσαι καλά, δούλεψε και σε εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silve Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Σήμερα το πρωί έκανα την περιβόητη anniversary αναβάθμιση. Δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Με βάζει κανονικά στην επιφάνεια εργασίας, όλα μια χαρά. Είχα κανένα 5λεπτο με 10λεπτο όπου περιεργαζόμουν τις αλλαγές μετά το update, όταν κάποια στιγμή μπαίνω στο μενού που αλλάζεις το φόντο, χρώματα κλπ (δεξί κλικ / εξατομίκευση). Εκεί είναι που κόλλησε το σύμπαν. Ο κέρσορας δεν είχε θέμα, αλλά δεν ανταποκρινόταν σε κανένα πάτημα και πουθενά. Το Alt - Ctrl + Delete δεν λειτουργούσε επίσης. Κάνω επανεκκίνηση από το κουμπί τελικά. Ανοίγει πολύ γρήγορα ξανά ο υπολογιστής χωρίς να βλέπω κάτι παράξενο και όλα μια χαρά. Μετά από ένα λεπτό, το ίδιο. Έχει κολλήσει το σύμπαν χωρίς να μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα. Μη το κουράζω, αυτό έγινε πάνω από 15 φορές. Αμέσως μετά το άνοιγμα και μετά από ένα λεπτό περίπου (ίσως και λιγότερο) κολλούσε. Τελικά αναγκάστηκα και έκανα επαναφορά στην προηγούμενη έκδοση και τώρα δουλεύει όπως δούλευε προηγουμένως. Ευτυχώς αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που μου έδινε στην αρχή πριν κολλήσει ήταν αρκετά για να κάνω την επαναφορά. Τι φάση ρε παιδιά, τι στο καλό έγινε; Προβληματικό update με bugs; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Οσον αφορα το group policy, ελεγε πολλα, τα οποια ΜΠΟΡΕΙΣ να κανιες ΚΑΙ τωρα (πχ απενεργοποιηση του store και καποιων features του, ms consumer experiences κλπ). Ολα υπαρχουν στο group policy. Επειδή υπάρχει σαν επιλογή δεν σημαίνει ότι τα windows την δέχονται κιόλας. Όπως αν βάλεις "0" στο AllowTelemetry στο registry που αν δεν έχεις Enterprise edition, τo OS την αγνοεί. Δεν εχω δοκιμάσει αν ισχύει και στις αλλαγές της 1607. Αν το κάνει κάποιος, ας μας ενημερώσει τι συμβαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Εγώ έκανα Format με το νέο ISO από το Media Tool και πάει ελαφρώς πιο Smooth από την 1511. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Σήμερα το πρωί έκανα την περιβόητη anniversary αναβάθμιση. Δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Με βάζει κανονικά στην επιφάνεια εργασίας, όλα μια χαρά. Είχα κανένα 5λεπτο με 10λεπτο όπου περιεργαζόμουν τις αλλαγές μετά το update, όταν κάποια στιγμή μπαίνω στο μενού που αλλάζεις το φόντο, χρώματα κλπ (δεξί κλικ / εξατομίκευση). Εκεί είναι που κόλλησε το σύμπαν. Ο κέρσορας δεν είχε θέμα, αλλά δεν ανταποκρινόταν σε κανένα πάτημα και πουθενά. Το Alt - Ctrl + Delete δεν λειτουργούσε επίσης. Κάνω επανεκκίνηση από το κουμπί τελικά. Ανοίγει πολύ γρήγορα ξανά ο υπολογιστής χωρίς να βλέπω κάτι παράξενο και όλα μια χαρά. Μετά από ένα λεπτό, το ίδιο. Έχει κολλήσει το σύμπαν χωρίς να μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα. Μη το κουράζω, αυτό έγινε πάνω από 15 φορές. Αμέσως μετά το άνοιγμα και μετά από ένα λεπτό περίπου (ίσως και λιγότερο) κολλούσε. Τελικά αναγκάστηκα και έκανα επαναφορά στην προηγούμενη έκδοση και τώρα δουλεύει όπως δούλευε προηγουμένως. Ευτυχώς αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που μου έδινε στην αρχή πριν κολλήσει ήταν αρκετά για να κάνω την επαναφορά. Τι φάση ρε παιδιά, τι στο καλό έγινε; Προβληματικό update με bugs; πως γινεται η επαναφορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silve Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 πως γινεται η επαναφορα? Στις ρυθμίσεις εκεί που κάνεις τα updates, σου βγάζει την επιλογή για επαναφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Στις ρυθμίσεις εκεί που κάνεις τα updates, σου βγάζει την επιλογή για επαναφορά. εννοεις σε πιο παλιοτερη εκδοση και θα σε παει σε αυτην που ησουν πριν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silve Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 εννοεις σε πιο παλιοτερη εκδοση και θα σε παει σε αυτην που ησουν πριν? Ναι ακριβώς. Αυτήν την επιλογή στην βγάζει μόνο όταν γίνεται μεγάλη αναβάθμιση εάν σε περίπτωση που πάει κάτι λάθος το επαναφέρει έτσι όπως ήταν πριν το update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) κουμπωσε το update μια χαρα παρατραγουδα ευτυχως δε ειχαμε !! καρτες/ ηχος/ ssd/ hdd /ολα οκ και στη θεση τους !!! επισης λιγο που ειδα σε dx 12 /ashes of the singularity/rise off the tomb raider/quantum break/forza motorsport ολα οκ !! Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2016 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις