tommybertsen Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Αυτα θα σβηστουν απο μονα τους σε 1 μηνα (ειναι για να πας πισω αν θες). Επισης , οντως , καποιες ρυθμισεις τις "ξεχασε" και καλα. Ειδικα αυτα με τα privacy settings Καποιες ομως (που με ενδιεφεραν) , τις κρατησε! Και ευτυχως κρατησε κανονικα drivers! Παρατηρω πως οταν ανοιγω το Steam , κατι δειχνει να φορτωνει συνεχεια. Μονο στο steam νομιζω το παρατηρησα, πουθενα αλλου. Τι μπορει να ειναι; Δε βλεπω κατι περιεργο στις διεργασιες. Επισης με μια πρωτη ματια, τα ιδια χαλια εχει η αναζητηση.... Οσον αφορα το group policy, ελεγε πολλα, τα οποια ΜΠΟΡΕΙΣ να κανιες ΚΑΙ τωρα (πχ απενεργοποιηση του store και καποιων features του, ms consumer experiences κλπ). Ολα υπαρχουν στο group policy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Σε εμένα το steam δουλεύει κομπλέ δεν έχω παρατηρήσει κάτι . Που μπορούμε να δούμε πια έκδοση κατεβάζει με το media creation tool ; (Εάν έβαλαν την αναβάθμιση να κάνουμε ενα format στα γρήγορα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τα extensions στον edge. Κάνω εγκατάσταση αυτά που θέλω υποτίθεται αλλά εξαφανισμένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Σε εμένα το steam δουλεύει κομπλέ δεν έχω παρατηρήσει κάτι . Που μπορούμε να δούμε πια έκδοση κατεβάζει με το media creation tool ; (Εάν έβαλαν την αναβάθμιση να κάνουμε ενα format στα γρήγορα ) Ναι , τελικα εντοπισα τι ηταν. Καμμια φορα οταν δουλευει το client webhelper , φαινεται να φορτωνει , αλλα ουσιαστικα δεν ειναι τιποτα. Σταματαει μετα απο καποια στιγμη. Ο Edge διορθωσε τιποτα; Συνηθως τον χρησιμοποιω μονο για να κατεβασω τον chrome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silve Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Έχω μια εύλογη απορία για τα Windows 10. Έχοντας λοιπόν κάνει την αναβάθμιση από Windows 8 στα 10αρια, σκέφτομαι ότι αν χρειαστεί να κάνω κάποια στιγμή format τον δίσκο, πως θα βάλω πάλι τα γνήσια Win 10; CD των Windows δεν υπάρχει φυσικά καθώς έγινε upgrade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Κατεβάζεις το iso των 10 με το media creation tool Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silve Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Κατεβάζεις το iso των 10 με το media creation tool Και τα γνήσια πως τα ενεργοποιώ; Υπάρχει κάπου το κλειδί που το βάζω κατά την εγκατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Και τα γνήσια πως τα ενεργοποιώ; Υπάρχει κάπου το κλειδί που το βάζω κατά την εγκατάσταση; Νομίζω χρησιμοποιείς το κλειδί των windows 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τα extensions στον edge. Κάνω εγκατάσταση αυτά που θέλω υποτίθεται αλλά εξαφανισμένα... μια απο τα ίδια και σε μενα, κανένα δεν λειτουργεί, μου γραφει στο store οτι θέλει repair Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silve Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Νομίζω χρησιμοποιείς το κλειδί των windows 8 Και στην περίπτωση που το upgrade έχει γίνει από σπασμένα Win 8 τι γίνεται; Που θα βρω το κλειδί; Νομίζω πως δεν είμαι ο μόνος που έβαλε Windows 10 το διάστημα εκείνο που η Microsoft έδινε αυτή τη δυνατότητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Και στην περίπτωση που το upgrade έχει γίνει από σπασμένα Win 8 τι γίνεται; Που θα βρω το κλειδί; Νομίζω πως δεν είμαι ο μόνος που έβαλε Windows 10 το διάστημα εκείνο που η Microsoft έδινε αυτή τη δυνατότητα... Βασικά σε αφήνει να τα βάλεις αλλά δεν στα νομιμοποιει, στην ουσία έχεις πειρατικά. μια απο τα ίδια και σε μενα, κανένα δεν λειτουργεί, μου γραφει στο store οτι θέλει repairΚατάλαβα, όχι εμένα δεν λέει repair αλλά είναι αφαντα στον edge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δυο χαζά θεματάκια μετά το update. 1. Πλέον με δεξί κλικ σε αρχείο ή φάκελο, υπάρχει μονίμως η επιλογή για σάρωση με τον Windows defender ακόμα και αν είναι απενεργοποιημένος. 2. Ο φάκελος Windows.old δεν μπορεί να διαγραφεί πλήρως γιατί φαίνεται ότι ένα αρχείο intcdaud.sys είναι σε χρήση. Μικρό το κακό απλά δεν αφήνει να φύγει εντελώς ο φάκελος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Οι φάκελοι όπως ο Windows.old και λοιποί, πέραν του ότι βρίσκονται εκεί για ασφάλεια(σε περίπτωση rollback), σβήνονται κανονικά μέσα από την εκκαθάριση δίσκου/ Disk Cleanup και όχι χειροκίνητα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Εγω τον αφηνω για παν ενδεχομενο. Ετσι κ αλλιως σε 1 μηνα φευγει μονος του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Οι φάκελοι όπως ο Windows.old και λοιποί, πέραν του ότι βρίσκονται εκεί για ασφάλεια(σε περίπτωση rollback), σβήνονται κανονικά μέσα από την εκκαθάριση δίσκου/ Disk Cleanup και όχι χειροκίνητα. Έτσι τον σβήνω και εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις