kwstaskara Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Εγώ νοιάζομαι για το Bash on Windows, extensions και να βάλουν κανα quick reply με τις ειδοποιήσεις γιατι βαρέθηκα να κάνω αλλάγες messenger viber .Όλα αυτά είναι χρήσιμα για το laptop κερδίζεις χρόνο κριμα είναι.Οσο ποιο minimal είναι η κατάσταση τοσο το καλύτερο χωρις πολλα πολλα γιατι κατανταει κουραστικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 δεν το λεω για το φορουμ λαλα για κλησεις ελεγα, επισης ολο σε σποιλερ ηταν επισης αυτά που αναφέρεις θα υποστηριζονται, ανεξάρτητα απ την ωρα κυκλοφοριας :S Επειδή ήταν σε σποιλερ αναιρεί αυτό που έγραψες; Είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ και πιθανόν να έχουμε την "λοξα" μας με αυτά όμως. Τώρα για τις κλήσεις, απαγορευστε τους την συγκεκριμένη ερώτηση να βρεις και εσυ την ηρεμία σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Επειδή ήταν σε σποιλερ αναιρεί αυτό που έγραψες; Είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ και πιθανόν να έχουμε την "λοξα" μας με αυτά όμως. Τώρα για τις κλήσεις, απαγορευστε τους την συγκεκριμένη ερώτηση να βρεις και εσυ την ηρεμία σου... not sure if basic or troll Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 not sure if basic or troll Κάτι σαν το τρεις λαλούν και δύο χορεύουν ένα πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos_Tz Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Windows+10+Anniversay+Update+ISO&iso=20160802T10&p1=1244 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Και εγώ την .117 είχα κατεβάσει και εγκατέστησα αν θυμάμαι καλά, αλλά η τελευταία που έχω τώρα είναι η .494, λογικά μπήκε μέσω ενημερώσεων. Ναι άλλο αυτό. Εμείς λέμε για την έκδοση που κατεβάζει το Tool. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ναι άλλο αυτό. Εμείς λέμε για την έκδοση που κατεβάζει το Tool. Μου φαίνεται ότι είναι λογικό να μην βγάζει νέο iso κάθε φορά που βγάζει μια μικρή ενημερωσούλα. Λογικά νέο iso θα βγάλει προσεχώς με την μεγάλη ενημέρωση που θα βγει σήμερα (δεν το ξέρω σίγουρα, υπόθεση κάνω). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstaskara Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Tωρα δηλαδη με το iso πως το παιρνουμε μολις βγει ?θα κανει format το pc κατι τετοιο η τελος παντων θα εχει καποια τετοια επιλογη?Αν ναι ευκαιρια για format Η μηπως θα είναι ένα κλασικο update που πατας ελεγχος για ενημερώσεις και όλα οκ.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Tωρα δηλαδη με το iso πως το παιρνουμε μολις βγει ?θα κανει format το pc κατι τετοιο η τελος παντων θα εχει καποια τετοια επιλογη?Αν ναι ευκαιρια για format Η μηπως θα είναι ένα κλασικο update που πατας ελεγχος για ενημερώσεις και όλα οκ.? Κλασικό update είναι (Απλά θα ενσωματωθεί και στο iso ) . Εμένα ξεκίνησε να το κατεβάζει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 αυτο δεν ειναι; Αντε να δουμε αν θα λυσει το θεμα μου, ή αν θα κατεβασω το iso να το κανω παλι φορματ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ναι αυτό είναι (KB3176929) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstaskara Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 αυτο δεν ειναι; au.JPG Αντε να δουμε αν θα λυσει το θεμα μου, ή αν θα κατεβασω το iso να το κανω παλι φορματ. ναι αυτό είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 BTW, 2 σελιδες πιο πισω, μαλλον ραδιο αρβυλα αυτο περι group policy editor ,μια χαρα μπηκαν τα redstone και σε win 10 pro, μια χαρα μπαινει στο group policy editor Μεχρι να δω τα πρωτα bugs, νιωθω οτι ειναι λιγο καλυτερα σε ταχυτητα (με μια πρωτη ματια και λιγη ωρα συμβιωσης). Εβλεπα κατι μικροκολληματα σε chrome, και τωρα αυτα δεν υπαρχουν! (χωρις υπερβολη αυτο). Μενει να φανει πως θα τα πανε! Αυτο που με ενδιεφερε (το bug που ειχα παραπανω) , εξαφανιστηκε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 BTW, 2 σελιδες πιο πισω, μαλλον ραδιο αρβυλα αυτο περι group policy editor ,μια χαρα μπηκαν τα redstone και σε win 10 pro, μια χαρα μπαινει στο group policy editor Μεχρι να δω τα πρωτα bugs, νιωθω οτι ειναι λιγο καλυτερα σε ταχυτητα (με μια πρωτη ματια και λιγη ωρα συμβιωσης). Εβλεπα κατι μικροκολληματα σε chrome, και τωρα αυτα δεν υπαρχουν! (χωρις υπερβολη αυτο). Μενει να φανει πως θα τα πανε! Αυτο που με ενδιεφερε (το bug που ειχα παραπανω) , εξαφανιστηκε. Έγραφε για συγκεκριμένα πράγματα που δεν θα μπορείς να πειράξεις και όχι ότι θα το αφαιρέσει εντελώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Και εμένα μου φαίνεται οτι είναι πιο γρήγορα , ωραίες και οι αλλαγές που έκαναν απλά δεν μου άρεσε που 1ον δεν έχει κρατήσει αρκετές απο της ρυθμίσεις που είχα κάνει 2ον έχει δημιουργήσει καμία 10gb + με windows.old,$WINDOWS.~BT κτλ (να τα σβήσουμε αυτά ; ) . Μιας και τα πέρασα πρόσφατα με βλέπω να κανω μια καθαρή εγκατάσταση πάλι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις