Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο την προσφορα τον 15 ευρο.Δεν δουλευε ουτε στα 8  μετα.Δεν δοκιμασα μονο να μιλησω με καποιον  απευθειας απο την μαικροσοφτ.Μου την βιδωσε, τα ενεργοποίησε ενας θείος μου εκανα αναβαθμιση στα 10 και μετα ξανα  καθαρη εγατασταση.Το θεμα ειναι οτι αμα αλλαξω κατι στον υπολογιστη ξανα μετα θα παρω τα παπα@@ια μου...........Α δοκιμασα να το περασω στα 10 το δεχτηκε κανονικα αλλα στο κλειδει μου εμφανιζει αυτο το γενικο των 10.

Είχες κανονικά κλειδί για τα 8.1 και έκανες καθαρή εγκατάσταση τα 10 με αυτό και δεν ενεργοποιούνταν; Το iso των 10 που έκανες την εγκατάσταση πότε ήταν κατεβασμένο; Τα πρώτα iso δεν έδιναν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις κλειδί άλλων Windows.

Πάντως το γεγονός ότι κάποιοι δικαιούνταν δωρεάν αναβάθμιση και έβαζαν σπασμένα κλειδιά γιατί δεν ήθελαν να ασχοληθούν με τη λύση του προβλήματός τους, με ξεπερνάει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σου πε κανείς οτι το μονο προβλημα στη ζωη μου εινα το νομιμοτατο @@@@κλειδο για τα windows Η θεωρείς οτι μια εβδομαδα δεν ειναι αρκετός χρονος απο την ζωη μου???? Και πιστεψε με δεν ειμαι ασχετος.........απλα ειχα ποιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθω και ο θειος μου ελυσε μια χαρα το προβλημα.Το κλειδι δε ειναι νομιμοτατο και οταν χρειαστει θα βρεθει η ακρη.........

οτι λεει ο dimitris85

εγινε μετα απο αλλαγη hardweare στα 10αρια πριν ηταν ολα μια χαρα...........

βασικα βαζοντας  μολις τωρα ( με αφορμη τη συζητηση μας)το κλειδι στην υπαρχουσα εγκατασταση το δεχτηκε κανονικα και μου εγραψε οτι εχω νομιμα windows.

Ενω εκτελωντας καποιοες απο τισ εντολές slmgr ειδα οτι ειμαι οριστικα ενεργοποιημένος στη retail εκδοση με 1001 εναπομείναντες ενεργοποιήσεις

απλα οταν ψαχνω για το κλειδι βρισκω αλλο......

Καποιο αξιόπιστο προγραμμα να δω το κλειδι

Επεξ/σία από spyros007

Σου πε κανείς οτι το μονο προβλημα στη ζωη μου εινα το νομιμοτατο @@@@κλειδο για τα windows Η θεωρείς οτι μια εβδομαδα δεν ειναι αρκετός χρονος απο την ζωη μου???? Και πιστεψε με δεν ειμαι ασχετος.........απλα ειχα ποιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθω και ο θειος μου ελυσε μια χαρα το προβλημα.Το κλειδι δε ειναι νομιμοτατο και οταν χρειαστει θα βρεθει η ακρη.........

οτι λεει ο dimitris85

εγινε μετα απο αλλαγη hardweare στα 10αρια πριν ηταν ολα μια χαρα...........

βασικα βαζοντας μολις τωρα το κλειδι στην υπαρχουσα εγκατασταση το δεχτηκε κανονικα και μου εγραψε οτι εχω νομιμα windows.

Ενω εκτελωντας καποιοες απο τισ εντολές slmgr ειδα οτι ειμαι οριστικα ενεργοποιημένος στη retail εκδοση με 1001 εναπομείναντες ενεργοποιήσεις

απλα οταν ψαχνω για το κλειδι βρισκω αλλο......

Ανάξιο σχολιασμού...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχολίασες ωμός δεν άντεξες εεεεεεεεεεεεεεε................παρολη την ανωτερότητα σου :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Παρολα αυτα το γεγονός οτι εφαγαν σκάλωμα τα windows δεν αλλαζει.Γινοτανε κανονικα η εγατασταση με το κλειδακι αλλα δεν ενεργοποιούνταν με τιποτα ουτε τηλεφωνικα.Οτι εκανα τωρα το ειχα κανει και τοτε.Απλα αυτη ειναι αλλη εγκατασταση.

Το εγραψα μονο για κάποιους που αμφισβητούσαν τη νομιμότητα του κλειδιου...........οχι γιατι βρηκα την ακρη που ετσι και αλλιώς καποια στιγμη θα την εβρισκα.Και φυσικα οσο και αν σε ενοχλει ο θειος δεν παυει να ειναι λυση οταν δεν μπορείς να βρεις αλλη.........και δεν έχεις χρονο να το ψαξεις παραπερα.Ουτε τωρα ειμαι σιγουρος. Οταν ξαναλαξω καποιο κοματι στον υπολογιστη θα ξερω τι εγινε σιγουρα.

Επεξ/σία από spyros007

απλή κ γρήγορη ερώτηση(μπορεί κ να έχει γραφτεί σε παλιότερες σελίδες) έκανα προχθες αναβάθμιση απο 7 στα 10 μεσο του site της microsoft.και όχι από το παράθυρο κάτω δεξιά που είχε για upgrade ,λόγω ότι όποτε το παταγα μου έβγαζε "something problem"κτλ. Ή αναβάθμιση τελικά έγινε μία χαρά κ δουλεύουν όλα καλά(drivers κτλ.). Κ τώρα το ερώτημα.....Τα 7 ήταν prof.64 από θείο .Τα 10 είναι όντως prof.64 κ με κλειδί τώρα πια. Λέτε να έχω πρόβλημα αργότερα? αν θέλετε μου απαντάτε κ με pm,για ευνόητους λόγους. thanx

απλή κ γρήγορη ερώτηση(μπορεί κ να έχει γραφτεί σε παλιότερες σελίδες) έκανα προχθες αναβάθμιση απο 7 στα 10 μεσο του site της microsoft.και όχι από το παράθυρο κάτω δεξιά που είχε για upgrade ,λόγω ότι όποτε το παταγα μου έβγαζε "something problem"κτλ. Ή αναβάθμιση τελικά έγινε μία χαρά κ δουλεύουν όλα καλά(drivers κτλ.). Κ τώρα το ερώτημα.....Τα 7 ήταν prof.64 από θείο .Τα 10 είναι όντως prof.64 κ με κλειδί τώρα πια. Λέτε να έχω πρόβλημα αργότερα? αν θέλετε μου απαντάτε κ με pm,για ευνόητους λόγους. thanx

Το μόνο σίγουρο είναι ότι και τα 10 είναι από τον "θείο". Η ίδια η MS είχε αναφέρει παλιότερα ότι οι πειρατές θα μπορούν να κάνουν αναβάθμιση αλλά θα είναι ακόμη πειρατές. Το αν θα προκύψει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

• Like 2

Πάντως το Media Creation Tool στο Site της έχει ακόμα έκδοση 10586.117.

Και εγώ την .117 είχα κατεβάσει και εγκατέστησα αν θυμάμαι καλά, αλλά η τελευταία που έχω τώρα είναι η .494, λογικά μπήκε μέσω ενημερώσεων.

παιδια λυσσαξατε με το redstone λες και θα αλλαξει κατι στη ζωη σας :(

παρα πολλες κλησεις με ερωτήσεις ποτε θα βγει, τι μέγεθος αρχειου θα εχει κλπ
κανενας δεν ξερει

δεν ξερω γιατι νοιαζεται καν κανεις. θα βγει όταν βγει και θα είναι οσο είναι :(((
Sorry, κουραστηκα φουλ κι εχω άλλες 3 ωρες :((((

• Like 1

παιδια λυσσαξατε με το redstone λες και θα αλλαξει κατι στη ζωη σας :(

παρα πολλες κλησεις με ερωτήσεις ποτε θα βγει, τι μέγεθος αρχειου θα εχει κλπ

κανενας δεν ξερει

δεν ξερω γιατι νοιαζεται καν κανεις. θα βγει όταν βγει και θα είναι οσο είναι :(((

Sorry, κουραστηκα φουλ κι εχω άλλες 3 ωρες :((((

Απορώ γιατί ασχολείσαι αφού κουράστηκες, απορώ γιατί μπήκες στον κόπο κάν να απαντήσεις, ότι δεν σου αρέσει προσπερνάς. Το φόρουμ δεν είναι μόνο για ότι ενδιαφέρει εσένα, στις τελευταίες σελίδες που κοίταξα δεν αναφέρεται τίποτα για το update. Έμένα προσωπικά με ενδιαφέρει για τα αρκετά καινούργια πράγματα που θα υποστηρίζονται στο surface pro 4 που έχω από γραφή με το στυλό να υποστηρίζεται πιο εκτεταμένα, την βιομετρική κάμερα που θα υποστηρίζεται και στον browser και στα site που θα ξεκινήσουν να το υποστηρίζουν δεν θα χρειάζεται να βάζω password κάθε φορά και στα extensions αυτά είναι τα βασικά και σημαντικά για εμένα.

• Like 1

Απορώ γιατί ασχολείσαι αφού κουράστηκες, απορώ γιατί μπήκες στον κόπο κάν να απαντήσεις, ότι δεν σου αρέσει προσπερνάς. Το φόρουμ δεν είναι μόνο για ότι ενδιαφέρει εσένα, στις τελευταίες σελίδες που κοίταξα δεν αναφέρεται τίποτα για το update. Έμένα προσωπικά με ενδιαφέρει για τα αρκετά καινούργια πράγματα που θα υποστηρίζονται στο surface pro 4 που έχω από γραφή με το στυλό να υποστηρίζεται πιο εκτεταμένα, την βιομετρική κάμερα που θα υποστηρίζεται και στον browser και στα site που θα ξεκινήσουν να το υποστηρίζουν δεν θα χρειάζεται να βάζω password κάθε φορά και στα extensions αυτά είναι τα βασικά και σημαντικά για εμένα.

δεν το λεω για το φορουμ λαλα για κλησεις ελεγα, επισης ολο σε σποιλερ ηταν

επισης αυτά που αναφέρεις θα υποστηριζονται, ανεξάρτητα απ την ωρα κυκλοφοριας :S

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...