theof28 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δλδ να κάνω clean install με win 10 stick και να βάλω τις εφαρμογές από το site της Toshiba. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Ναι έτσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Κρατήστε κάπου πρόχειρο αυτό εδώ το εργαλειάκι και διαβάστε τι κάνει: https://support.microsoft.com/en-us/kb/3073930. Θα σας χρειαστεί μόλις αρχίσετε τσαμπουκά με τα win10 για το ποιά έκδοση nvidia drivers θα νικήσει. Μολις εσείς θα περνάτε την επίσημη πχ. v368.81, αυτόματα θα σας φοράει καπάκι την windows update έκδοση (NVIDIA Graphics Adapter WDDM2.0) μερικών μηνών πίσω. Με το εργαλειάκι μπορείτε να αποκλείσετε κάποια system drivers ώστε να μην ενημερώνονται με το στανιό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Το παραπανω ποτέ δε μου'χει συμβει. Εχει συμβει να βαζει driver πρωτου βαλω εγω. Οχι αφου βαλω. Για το προβλημα στο ποστ εδω υπαρχει καποια λυση ή περιμενω το anniversary μπας και γινει κατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δοκίμασε να βάλεις τους τελευταίους nvidia και θα το διαπιστώσεις.. 3ο μηχάνημα σερί από χτες. ΥΓ: Δεν είναι bug, έτσι ρυθμίστηκαν να δουλεύουν τα αυτόματα updates γιαυτό και έβγαλε το εργαλειάκι. Αλλιώς πρέπει να κόψεις τα driver updates σε όλες τις συσκευές μέσω της παλιάς γνωστής επιλογής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δεν χρειάζονται 50 φορές και μάλιστα σε μια μέρα. Αγορασμένο σε κατάστημα το κλειδί ή από αλλού και σε τι τιμή? Έχεις κάνει αλλαγή hardware? Μέσω τηλ. ενεργοποιείται? Eχω κανει αλλαγη hardware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Eχω κανει αλλαγη hardware Εμ γι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Ελα που το νομιμοτατο κλειδακι 8 1 ρεταιλ ελεγμενο δεν περναγε πουθενα μετα...........ουτε τηλεφωνικα. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2016 από spyros007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Ελα που το νομιμοτατο κλειδακι 8 1 ρεταιλ ελεγμενο δεν περναγε πουθενα μετα...........ουτε τηλεφωνικα. Δηλαδη τα 8.1 Retail μετατραπηκαν σε 10 μη Retail ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Ελα που το νομιμοτατο κλειδακι 8 1 ρεταιλ ελεγμενο δεν περναγε πουθενα μετα...........ουτε τηλεφωνικα. Αγορασμένο από που? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Απο την προσφορα τον 15 ευρο.Δεν δουλευε ουτε στα 8 μετα.Δεν δοκιμασα μονο να μιλησω με καποιον απευθειας απο την μαικροσοφτ.Μου την βιδωσε, τα ενεργοποίησε ενας θείος μου εκανα αναβαθμιση στα 10 και μετα ξανα καθαρη εγατασταση.Το θεμα ειναι οτι αμα αλλαξω κατι στον υπολογιστη ξανα μετα θα παρω τα παπα@@ια μου...........Α δοκιμασα να το περασω στα 10 το δεχτηκε κανονικα αλλα στο κλειδει μου εμφανιζει αυτο το γενικο των 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Ποια προσφορά φίλε μου? Σε ρώτησα τόσες φορές. Από την τιμή όμως πιθανολογώ ότι το κξλειδί ήταν ήδη χρησιμοποιημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Όταν βγήκαν τα windows 8, με την αγορά νέου pc μπορούσες με 15 ευρώ να αναβαθμίσεις από τα 7αρια σε 8αρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Άκυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Ώπα σε μπέρδεψα. Απαντούσα στην ερώτηση του Blueblood7 σχετικά με την προσφορά που λέει ο spyros007 στο #4471. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις