Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κρατήστε κάπου πρόχειρο αυτό εδώ το εργαλειάκι και διαβάστε τι κάνει: https://support.microsoft.com/en-us/kb/3073930.

Θα σας χρειαστεί μόλις αρχίσετε τσαμπουκά με τα win10 για το ποιά έκδοση nvidia drivers θα νικήσει. Μολις εσείς θα περνάτε την επίσημη πχ. v368.81, αυτόματα θα σας φοράει καπάκι την windows update έκδοση (NVIDIA Graphics Adapter WDDM2.0) μερικών μηνών πίσω. Με το εργαλειάκι μπορείτε να αποκλείσετε κάποια system drivers ώστε να μην ενημερώνονται με το στανιό.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το παραπανω ποτέ δε μου'χει συμβει. Εχει συμβει να βαζει driver πρωτου βαλω εγω. Οχι αφου βαλω.

Για το προβλημα στο ποστ εδω υπαρχει καποια λυση ή περιμενω το anniversary μπας και γινει κατι;

Δοκίμασε να βάλεις τους τελευταίους nvidia και θα το διαπιστώσεις.. 3ο μηχάνημα σερί από χτες. ;)

ΥΓ: Δεν είναι bug, έτσι ρυθμίστηκαν να δουλεύουν τα αυτόματα updates γιαυτό και έβγαλε το εργαλειάκι. Αλλιώς πρέπει να κόψεις τα driver updates σε όλες τις συσκευές μέσω της παλιάς γνωστής επιλογής.

Δεν χρειάζονται 50 φορές και μάλιστα σε μια μέρα.

Αγορασμένο σε κατάστημα το κλειδί ή από αλλού και σε τι τιμή? Έχεις κάνει αλλαγή hardware? Μέσω τηλ. ενεργοποιείται?

Eχω κανει αλλαγη hardware

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελα που το νομιμοτατο κλειδακι 8 1 ρεταιλ ελεγμενο  δεν περναγε πουθενα μετα...........ουτε τηλεφωνικα.

Επεξ/σία από spyros007

Ελα που το νομιμοτατο κλειδακι 8 1 ρεταιλ ελεγμενο  δεν περναγε πουθενα μετα...........ουτε τηλεφωνικα.

Δηλαδη τα 8.1  Retail μετατραπηκαν σε 10 μη Retail ;

Αγορασμένο από που? 

Απο την προσφορα τον 15 ευρο.Δεν δουλευε ουτε στα 8  μετα.Δεν δοκιμασα μονο να μιλησω με καποιον  απευθειας απο την μαικροσοφτ.Μου την βιδωσε, τα ενεργοποίησε ενας θείος μου εκανα αναβαθμιση στα 10 και μετα ξανα  καθαρη εγατασταση.Το θεμα ειναι οτι αμα αλλαξω κατι στον υπολογιστη ξανα μετα θα παρω τα παπα@@ια μου...........Α δοκιμασα να το περασω στα 10 το δεχτηκε κανονικα αλλα στο κλειδει μου εμφανιζει αυτο το γενικο των 10.

Ποια προσφορά φίλε μου? Σε ρώτησα τόσες φορές. Από την τιμή όμως πιθανολογώ ότι το κξλειδί ήταν ήδη χρησιμοποιημένο.

Όταν βγήκαν τα windows 8, με την αγορά νέου pc μπορούσες με 15 ευρώ να αναβαθμίσεις από τα 7αρια σε 8αρια.

Ώπα σε μπέρδεψα. Απαντούσα στην ερώτηση του Blueblood7 σχετικά με την προσφορά που λέει ο spyros007 στο #4471. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...