alxlightning Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Αυτό ίσχυε παλιά, από τον Νοέμβριο και μετά μπορείς να κάνεις κατευθείαν καθαρή εγκατάσταση χωρίς να χρειάζεται να έχει προηγηθεί αναβάθμιση. Φροντίζεις να έχεις κατεβάσει το τελευταίο iso χρησιμοποιόντας το εργαλείο από το λινκ που παραθέτεις. δεν πιανει παντα, ειδικα αν εχουν γινει περισσοτερες ενεργοποιήσεις με το κλειδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 δεν πιανει παντα, ειδικα αν εχουν γινει περισσοτερες ενεργοποιήσεις με το κλειδι Πάντα πιάνει. Οι πολλές ενεργοποιήσεις είναι άλλο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Πάντα πιάνει. Οι πολλές ενεργοποιήσεις είναι άλλο θέμα. κανω καμια πενηνταρα ενεργοποιήσεις τη μερα. δεν πιανει παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Στο ξανά γράφω όταν κάνεις ενεργοποίηση για 1η-2η φορά πάντα πιάνει. Όταν κάνεις ενεργοποίηση περισσότερες φορές τότε δεν πιάνει και πρέπει να το κάνεις μέσω τηλεφώνου. Μην τα μπερδεύεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Προφανώς δεν ενεργοποίησε 50 φορές το ιδιο κλειδι την ιδια μερα........................και εμενα που ειναι ενεργοποιημένα με ψηφιακο δικαίωμα το κλειδι απο τα 8.1 δεν το αναγνωρίζει ποια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Προφανώς δεν ενεργοποίησε 50 φορές το ιδιο κλειδι την ιδια μερα........................και εμενα που ειναι ενεργοποιημένα με ψηφιακο δικαίωμα το κλειδι απο τα 8.1 δεν το αναγνωρίζει ποια. Δεν χρειάζονται 50 φορές και μάλιστα σε μια μέρα. Αγορασμένο σε κατάστημα το κλειδί ή από αλλού και σε τι τιμή? Έχεις κάνει αλλαγή hardware? Μέσω τηλ. ενεργοποιείται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 (delete me) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkp Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Αυτό ίσχυε παλιά, από τον Νοέμβριο και μετά μπορείς να κάνεις κατευθείαν καθαρή εγκατάσταση χωρίς να χρειάζεται να έχει προηγηθεί αναβάθμιση. Φροντίζεις να έχεις κατεβάσει το τελευταίο iso χρησιμοποιόντας το εργαλείο από το λινκ που παραθέτεις. παντός πριν μια εβδομάδα εγώ έκανα καθαρή εγκατάσταση και δεν δεχότανε το κλειδί τον w7, οπότε έκανα αναβάθμιση τον w7 σε w10 και μετά στην καθαρή εγκατάσταση μου πήρε το κλειδί μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 παντός πριν μια εβδομάδα εγώ έκανα καθαρή εγκατάσταση και δεν δεχότανε το κλειδί τον w7, οπότε έκανα αναβάθμιση τον w7 σε w10 και μετά στην καθαρή εγκατάσταση μου πήρε το κλειδί μια χαρά. Εκεί βέβαια δε χρειαζόταν να το βάλεις καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μία WTF στιγμή από την MS Microsoft removes policies from Windows 10 Pro 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Creta1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Πρίν από λίγες μέρες κατέβασα τα 10αρια. Επειδή δουλεύει οριακά το laptop σκέφτομαι να αύξηση την μνήμη από τα 2GB που είμαι τώρα να πάω στα 4GB ? η καλύτερα στα 8GB? Εάν αργότερα μπορέσω θα βάλω και SSD. Πως θα περάσω στον νέο δίσκο τα 10αρια με δισκάκι iso η υπάρχει άλλος τρόπος? Έχω γνώσεις αρχάριου. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Πρίν από λίγες μέρες κατέβασα τα 10αρια. Επειδή δουλεύει οριακά το laptop σκέφτομαι να αύξηση την μνήμη από τα 2GB που είμαι τώρα να πάω στα 4GB ? η καλύτερα στα 8GB? Εάν αργότερα μπορέσω θα βάλω και SSD. Πως θα περάσω στον νέο δίσκο τα 10αρια με δισκάκι iso η υπάρχει άλλος τρόπος? Έχω γνώσεις αρχάριου. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων! Αν ο υπολογιστής δέχεται 8GB Ram, τότε βάλε οποσδήποτε 8. Επίσης και SSD. Αν βάλεις δίσκο θα κατεβάσεις το iso από πριν και θα το γράψεις σε ένα άδειο DVD ή σε ένα φλασάκι, όταν έρθει η ώρα ρώτα εδώ για λεπτομερής οδηγείες (δεν έχει νόημα να σου πούμε τώρα για κάτι που ίσως το κάνεις και σε 5 μήνες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μία WTF στιγμή από την MS Microsoft removes policies from Windows 10 Pro Ετσι, έτσι, βεντούζα το customer experience και η lock screen. Ολες οι αποφάσεις της λατρεμένης είναι για το καλό μας. Εξ'αλλου είναι προιόν εκτενούς feedback και τηλεμετρίας, δηλαδή εμείς το ζητήσαμε. Τι, όχι; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theof28 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Μετά τις 29 θα μπορώ να κάνω επαναφορά από το κρυφό partition του δίσκου του laptop win 8 μέχρι τα 10 ξανά. Δεν θέλω να χάσω κάποιες εφαρμογές της Toshiba. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Μετά τις 29 θα μπορώ να κάνω επαναφορά από το κρυφό partition του δίσκου του laptop win 8 μέχρι τα 10 ξανά. Δεν θέλω να χάσω κάποιες εφαρμογές της Toshiba. Κατι πάω α καταλάβω από αυτό που γράφεις αλλά δεν.. Τις εφαρμογές τις Toshiba μπορείς να τις βρεις από το σαιτ του λάπτοπ σου τις κατεβάζεις και τις κάνεις εγκατάσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις