dose kai pare Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Στα Windows 10 ξέρει κανείς πως να βάλει 2D theme; Διότι επισήμως δεν έχει επιλογή για δυδιαστατο interface (gui) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 μια ερωτηση σε μηχανηματα με win8 μετα τις 29/7 τι χρεωση θα υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pananton Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 λοιπόν έχω το εξής θέμα: στο mail app των 10 έχω 3 accounts, 2 gmail και 1 hotmail... αυτό που θέλω είναι να βλέπω συνέχεια ότι μόνο τα mails που έχει ο εκάστοτε mail server. αυτό γίνεται στα gmail αφού όταν διαγράφω κάτι από την εφαρμογή τότε διαγράφεται και από το gmail και το αντίστροφο αυτό όμως ΔΕΝ συμβαίνει στο hotmail. αφού όταν σβήνω ένα mail από την εφαρμογή δεν σβήνεται από τον server και ΟΥΤΕ το αντίστροφο...και για την ακρίβεια ενώ έχω mails στο mail server του hotmail στην εφαρμογή τα έχω σβήσει όλα και δεν βλέπει κανένα mail... δεν έχω κανένα πρόβλημα στα sync, δεν εμφανίζει κάποιο μήνυμα...τι μπορώ να κάνω? καμιά ιδέα? έχω ψάξει settings κλπ αλλα δεν βλέπω κατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) ^ Για το hotmail: Θα μπεις με ένα browser στα options του λογαριασμού σου outlook.live.com --> Options --> Επιλογή POP/IMAP --> Deleting downloaded messages ---> Εκεί θα επιλέξεις να σβήνουν μηνύματα οι συνδεδεμένες συσκευές. Κανονικά η επιλογή είναι για POP σύνδεση αλλά κάπου διάβασα ότι μπερδεύεται με το IMAP, τέλος πάντων κάνε μια δοκιμή μήπως σου δουλέψει. Update: Σε λογαριασμό φίλου δουλεύει όπως στο δικό σου. Δεν έφτιαξε με τα βήματα που έγραψα, κάναμε remove account από την εφαρμογή Mail και πάλι σύνδεση του λογαριασμού. Τώρα ψιλο δουλεύει, σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται χειροκίνητο συγχρονισμό από το εικονίδιο. Μάλλον είναι κάποιο bug.. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2016 από pigeon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 ^ Για το hotmail: Θα μπεις με ένα browser στα options του λογαριασμού σου outlook.live.com --> Options --> Επιλογή POP/IMAP --> Deleting downloaded messages ---> Εκεί θα επιλέξεις να σβήνουν μηνύματα οι συνδεδεμένες συσκευές. Κανονικά η επιλογή είναι για POP σύνδεση αλλά κάπου διάβασα ότι μπερδεύεται με το IMAP, τέλος πάντων κάνε μια δοκιμή μήπως σου δουλέψει. Update: Σε λογαριασμό φίλου δουλεύει όπως στο δικό σου. Δεν έφτιαξε με τα βήματα που έγραψα, κάναμε remove account από την εφαρμογή Mail και πάλι σύνδεση του λογαριασμού. Τώρα ψιλο δουλεύει, σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται χειροκίνητο συγχρονισμό από το εικονίδιο. Μάλλον είναι κάποιο bug.. το mail app δεν είναι ο,τι καλυτερο. Πως θα πουλησει το outlook αλλιως? μια ερωτηση σε μηχανηματα με win8 μετα τις 29/7 τι χρεωση θα υπαρχει? θα πρεπει να αγορασεις κλειδι, 135 για home και 279 για pro νομιζω οι retail εκδοσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 θα πρεπει να αγορασεις κλειδι, 135 για home και 279 για pro νομιζω οι retail εκδοσεις Νομίζω ότι υπάρχουν και φθηνότερα. Δείτε εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Νομίζω ότι υπάρχουν και φθηνότερα. Δείτε εδώ. τιμες του MS Store εδωκα. επισης προσοχή σε διαφορες μεταξυ OEM-SB/Retail εκδοσεων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 τιμες του MS Store εδωκα. επισης προσοχή σε διαφορες μεταξυ OEM-SB/Retail εκδοσεων Δεν γνωρίζω τι παίζει με τις διαφορετικές εκδόσεις, μπορείς να μου πεις τι αλλάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δεν γνωρίζω τι παίζει με τις διαφορετικές εκδόσεις, μπορείς να μου πεις τι αλλάζει; retail είναι μεταφερσιμες αδειες χρησης, oem είναι συνηθως προεγκατεστημενες και μη μεταφερσιμες, συνδεονται με το hardwareID του υπολογιστη στον οποιον ενεργοποιούνται πρωτη φορα, system builder είναι πανω κατω το ιδιο με τις OEM. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pananton Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 pigeon και alxlightning ευχαριστώ για τις απαντήσεις...θα το κοιτάξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 axllightning αγορασα με 18€ μια αδεια (retail ) για windows 10 pro απο ebay. Μια χαρα ενεργοποιηση εγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 retail είναι μεταφερσιμες αδειες χρησης, oem είναι συνηθως προεγκατεστημενες και μη μεταφερσιμες, συνδεονται με το hardwareID του υπολογιστη στον οποιον ενεργοποιούνται πρωτη φορα, system builder είναι πανω κατω το ιδιο με τις OEM. Με καλή διαφορά τιμής, δε θα με χαλούσε να βάλω και ΟΕΜ, δεδομένου ότι δεν αλλάζω συχνά υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Με καλή διαφορά τιμής, δε θα με χαλούσε να βάλω και ΟΕΜ, δεδομένου ότι δεν αλλάζω συχνά υπολογιστή. αλλαγη μητρικης, επεξεργαστη η τροφοδοτικου θεωρείται "άλλος" υπολογιστης. Προσοχή με αυτά axllightning αγορασα με 18€ μια αδεια (retail ) για windows 10 pro απο ebay. Μια χαρα ενεργοποιηση εγινε. είμαι σιγουρος ότι υπαρχουν οκ κλειδιά εκει εξω. δεν υπαρχει τροπος να τα ξεχωρισεις όμως :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 αλλαγη μητρικης, επεξεργαστη η τροφοδοτικου θεωρείται "άλλος" υπολογιστης. Προσοχή με αυτά Σύμφωνοι αλλά με τηλέφωνο δεν γίνεται ενεργοποίηση σε περίπτωση αλλαγής μητρικής/επεξεργαστή; Για το τροφοδοτικό, πρώτη φορά ακούω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 axllightning αγορασα με 18€ μια αδεια (retail ) για windows 10 pro απο ebay. Μια χαρα ενεργοποιηση εγινε. Ναι και εγώ είχα αγοράσει κάποτε κλειδί για win 7 ενεργοποιήθηκε κανονικά και μετά από κανα 2 μήνες πάπαλα. Μετά από επικοινωνία με την MS μου είπαν ότι είναι κλειδί για προγραμματιστές και από τις πολλές ενεγοποιήσεις "κλείδωσε" αλλαγη μητρικης, επεξεργαστη η τροφοδοτικου θεωρείται "άλλος" υπολογιστης. Προσοχή με αυτά Δεν έχει καμμία σχέση το τροφοδοτικό. Μην γράφεται ότι να ναι. Μας διαβάζουν και μικρά παιδιά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις