Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

λοιπόν έχω το εξής θέμα:

στο mail app των 10 έχω 3 accounts, 2 gmail και 1 hotmail...

αυτό που θέλω είναι να βλέπω συνέχεια ότι μόνο τα mails που έχει ο εκάστοτε mail server. 

αυτό γίνεται στα gmail αφού όταν διαγράφω κάτι από την εφαρμογή τότε διαγράφεται και από το gmail και το αντίστροφο

αυτό όμως ΔΕΝ συμβαίνει στο hotmail. αφού όταν σβήνω ένα mail από την εφαρμογή δεν σβήνεται από τον server και ΟΥΤΕ το αντίστροφο...και για την ακρίβεια ενώ έχω mails στο mail server του hotmail στην εφαρμογή τα έχω σβήσει όλα και δεν βλέπει κανένα mail...

δεν έχω κανένα πρόβλημα στα sync, δεν εμφανίζει κάποιο μήνυμα...τι μπορώ να κάνω? καμιά ιδέα? έχω ψάξει settings κλπ αλλα δεν βλέπω κατι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^ Για το hotmail:

Θα μπεις με ένα browser στα options του λογαριασμού σου outlook.live.com --> Options --> Επιλογή POP/IMAP --> Deleting downloaded messages ---> Εκεί θα επιλέξεις να σβήνουν μηνύματα οι συνδεδεμένες συσκευές.

Κανονικά η επιλογή είναι για POP σύνδεση αλλά κάπου διάβασα ότι μπερδεύεται με το IMAP, τέλος πάντων κάνε μια δοκιμή μήπως σου δουλέψει. ;)

Update: Σε λογαριασμό φίλου δουλεύει όπως στο δικό σου. Δεν έφτιαξε με τα βήματα που έγραψα, κάναμε remove account από την εφαρμογή Mail και πάλι σύνδεση του λογαριασμού. Τώρα ψιλο δουλεύει, σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται χειροκίνητο συγχρονισμό από το εικονίδιο.  Μάλλον είναι κάποιο bug.. :-(

Επεξ/σία από pigeon

^ Για το hotmail:

Θα μπεις με ένα browser στα options του λογαριασμού σου outlook.live.com --> Options --> Επιλογή POP/IMAP --> Deleting downloaded messages ---> Εκεί θα επιλέξεις να σβήνουν μηνύματα οι συνδεδεμένες συσκευές.

Κανονικά η επιλογή είναι για POP σύνδεση αλλά κάπου διάβασα ότι μπερδεύεται με το IMAP, τέλος πάντων κάνε μια δοκιμή μήπως σου δουλέψει. ;)

Update: Σε λογαριασμό φίλου δουλεύει όπως στο δικό σου. Δεν έφτιαξε με τα βήματα που έγραψα, κάναμε remove account από την εφαρμογή Mail και πάλι σύνδεση του λογαριασμού. Τώρα ψιλο δουλεύει, σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται χειροκίνητο συγχρονισμό από το εικονίδιο.  Μάλλον είναι κάποιο bug.. :-(

το mail app δεν είναι ο,τι καλυτερο. Πως θα πουλησει το outlook αλλιως?

μια ερωτηση σε μηχανηματα με win8 μετα τις 29/7 τι χρεωση θα υπαρχει?

θα πρεπει να αγορασεις κλειδι, 135 για home και 279 για pro νομιζω οι retail εκδοσεις

θα πρεπει να αγορασεις κλειδι, 135 για home και 279 για pro νομιζω οι retail εκδοσεις

Νομίζω ότι υπάρχουν και φθηνότερα. Δείτε εδώ.

τιμες του MS Store εδωκα.

επισης προσοχή σε διαφορες μεταξυ OEM-SB/Retail εκδοσεων

Δεν γνωρίζω τι παίζει με τις διαφορετικές εκδόσεις, μπορείς να μου πεις τι αλλάζει;

Δεν γνωρίζω τι παίζει με τις διαφορετικές εκδόσεις, μπορείς να μου πεις τι αλλάζει;

retail είναι μεταφερσιμες αδειες χρησης, oem είναι συνηθως προεγκατεστημενες και μη μεταφερσιμες, συνδεονται με το hardwareID του υπολογιστη στον οποιον ενεργοποιούνται πρωτη φορα, system builder είναι πανω κατω το ιδιο με τις OEM.

• Like 1

retail είναι μεταφερσιμες αδειες χρησης, oem είναι συνηθως προεγκατεστημενες και μη μεταφερσιμες, συνδεονται με το hardwareID του υπολογιστη στον οποιον ενεργοποιούνται πρωτη φορα, system builder είναι πανω κατω το ιδιο με τις OEM.

Με καλή διαφορά τιμής, δε θα με χαλούσε να βάλω και ΟΕΜ, δεδομένου ότι δεν αλλάζω συχνά υπολογιστή.

Με καλή διαφορά τιμής, δε θα με χαλούσε να βάλω και ΟΕΜ, δεδομένου ότι δεν αλλάζω συχνά υπολογιστή.

αλλαγη μητρικης, επεξεργαστη η τροφοδοτικου θεωρείται "άλλος" υπολογιστης. Προσοχή με αυτά :)

axllightning αγορασα με 18€ μια αδεια (retail ) για windows 10 pro απο ebay. Μια χαρα ενεργοποιηση εγινε.

είμαι σιγουρος ότι υπαρχουν οκ κλειδιά εκει εξω. δεν υπαρχει τροπος να τα ξεχωρισεις όμως :/

αλλαγη μητρικης, επεξεργαστη η τροφοδοτικου θεωρείται "άλλος" υπολογιστης. Προσοχή με αυτά :)

Σύμφωνοι αλλά με τηλέφωνο δεν γίνεται ενεργοποίηση σε περίπτωση αλλαγής μητρικής/επεξεργαστή; Για το τροφοδοτικό, πρώτη φορά ακούω.

• Like 1

axllightning αγορασα με 18€ μια αδεια (retail ) για windows 10 pro απο ebay. Μια χαρα ενεργοποιηση εγινε.

Ναι και εγώ είχα αγοράσει κάποτε κλειδί για win 7 ενεργοποιήθηκε κανονικά και μετά από κανα 2 μήνες πάπαλα. Μετά από επικοινωνία με την MS μου είπαν ότι είναι κλειδί για προγραμματιστές και από τις πολλές ενεγοποιήσεις "κλείδωσε"  :wacko:

Δεν έχει καμμία σχέση το τροφοδοτικό. Μην γράφεται ότι να ναι. Μας διαβάζουν και μικρά παιδιά.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...