Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν έχω κλειδί από 7, θα στήσω νέο pc. Για αυτό λέω αν περάσω τα 7άρια από τον "θείο" και μετά κάνω update σε 10 θα μου τα περάσει σαν αυθεντικά? 

Αυτή την ιστορία δεν μπορώ να την καταλάβω. Ενεργοποίηση κάτι και φαίνεται σαν αυθεντικά. Αλλά διατηρώ επιφυλάξεις τι θα γίνει μετά τις 29 Ιούλη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προφανώς τα 7άρια που είχες ήταν άλλη έκδοση. Αν είχες 7 Home, ξανακάνεις εγκατάσταση τα 10 Home.

w7 professional 64bit έχω και για αυτό κατέβασα τα w10 pro 64bit, με την ίδια γλώσσα εννοείτε.

Τότε κανονικά έπρεπε να δουλεύει. Ακόμη και με διαφορετική γλώσσα. Επόμενη επιλογή είναι να βάλεις τα 7 που είχες και μετά αναβάθμιση στα 10άρια για να "τραβήξουν" το serial. Μόλις γίνει αυτό, clean install τα 10αρια.

Τότε κανονικά έπρεπε να δουλεύει. Ακόμη και με διαφορετική γλώσσα. Επόμενη επιλογή είναι να βάλεις τα 7 που είχες και μετά αναβάθμιση στα 10άρια για να "τραβήξουν" το serial. Μόλις γίνει αυτό, clean install τα 10αρια.

δεν ξέρω αρκετές ώρες χασίματος μου ακούγατε αυτό, νομίζω αν δεν βρω κάποια εύκολη λύση θα πάω αναγκαστικά για κάνα σπασμένο κλειδί

δεν ξέρω αρκετές ώρες χασίματος μου ακούγατε αυτό, νομίζω αν δεν βρω κάποια εύκολη λύση θα πάω αναγκαστικά για κάνα σπασμένο κλειδί

Θα μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που διαβάζω... Έχεις τη δυνατότητα να τα αποκτήσεις αυθεντικά και επειδή βαριέσαι τη διαδικασία θα βάλεις σπασμένα; Έλεος πια!

• Like 2

Θα μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που διαβάζω... Έχεις τη δυνατότητα να τα αποκτήσεις αυθεντικά και επειδή βαριέσαι τη διαδικασία θα βάλεις σπασμένα; Έλεος πια!

Το ίδιο θα έλεγα κι εγώ χθές αλλα βαριόμουν να γράψω έστω και μία λέξη ως απάντηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για σας 
εχω laptop turbox 3ετιας,το προβλημα μου οτι ξεκινουν τα windows10 με ηχο σε ολες τις εφαρμογες αλλα μετα λιγη ωρα απροσδιοριστη [κατω του 2ωρου] χανετε ο ηχος και η μικροφωνηση απο παντου απο τα εσωτερικα ηχεια αλλα με εξωτερικα ηχεια εχω ηχο και μικροφωνο.
Επισης οταν το κλεισω και το ανοιξω το pc αλλες φορες παιχει λιγο και χανετε και αλλες φορες ανοιγει χωρις ηχο.
Στις συσκευες αναπαραγωγης η μπαρα ηχου ειναι σε λειτουργεια οταν παιζει καποιο τραγουδι η αλλη εφαρμογη,ο μεικτης τελειος,στην διαχειριση συσκευων ολα εγιναν ,στο services.msc ολα οκ.
Γενικα οτι προβλεπετε απο την βοηθεια τακανα ολα.
Τα windows7 ειχα και πριν χρονο εβαλα τα 10.
προβλημα ηχου δεν ειχα ποτε.
Τι κανω τι φτεει ?πριν παει στο πλαισιο
ευχαριστω

το προβλημα λυθηκε καθαριζοντασ την ψυκτρα/ανεμιστηρας που επιρεαζε τα παντα η ζεστη

τελοσ καλα ολα

Επεξ/σία από stel18

Εχω win8.1pro και ετοιμαζομαι για αυτοματο upgrade σε win 10pro. Για καλο και για κακο σκεφτομαι να κατεβασω και το iso απο τη microsoft. Απο το μενου ομως δεν φαινεται να υπαρχει επιλογη για τη version Που εχω. Ειναι κατι που μου διεφυγε κατα το κατεβασμα ή παρεχεται το ιδιο iso για ολες τις Version των win 10, δηλαδη είτε home ειτε pro?

Εχω win8.1pro και ετοιμαζομαι για αυτοματο upgrade σε win 10pro. Για καλο και για κακο σκεφτομαι να κατεβασω και το iso απο τη microsoft. Απο το μενου ομως δεν φαινεται να υπαρχει επιλογη για τη version Που εχω. Ειναι κατι που μου διεφυγε κατα το κατεβασμα ή παρεχεται το ιδιο iso για ολες τις Version των win 10, δηλαδη είτε home ειτε pro?

Νομίζω ότι το iso που κατεβάζεις από τη Microsoft είναι με όλες τις εκδόσεις και σε ρωτάει ποια θέλεις να περάσει.

Αναβάθμισα πρόσφατα, με το iso που δίνει η MS, Windows 8.1 Pro και έγιναν Windows 10 Pro χωρίς να με ρωτήσει στην πορεία. Προφανώς αναγνωρίζεται η έκδοση αυτόματα και γίνεται η αντίστοιχη αναβάθμιση.

για σας 

εχω laptop turbox 3ετιας,το προβλημα μου οτι ξεκινουν τα windows10 με ηχο σε ολες τις εφαρμογες αλλα μετα λιγη ωρα απροσδιοριστη [κατω του 2ωρου] χανετε ο ηχος και η μικροφωνηση απο παντου απο τα εσωτερικα ηχεια αλλα με εξωτερικα ηχεια εχω ηχο και μικροφωνο.

Επισης οταν το κλεισω και το ανοιξω το pc αλλες φορες παιχει λιγο και χανετε και αλλες φορες ανοιγει χωρις ηχο.

Στις συσκευες αναπαραγωγης η μπαρα ηχου ειναι σε λειτουργεια οταν παιζει καποιο τραγουδι η αλλη εφαρμογη,ο μεικτης τελειος,στην διαχειριση συσκευων ολα εγιναν ,στο services.msc ολα οκ.

Γενικα οτι προβλεπετε απο την βοηθεια τακανα ολα.

Τα windows7 ειχα και πριν χρονο εβαλα τα 10.

προβλημα ηχου δεν ειχα ποτε.

Τι κανω τι φτεει ?πριν παει στο πλαισιο

ευχαριστω

Δε μας λες τιποτα ομως. Καθαρη εγκατασταση εχει γινει; Ή αναβαθμιση απευθειας απο τα 7/8 στα 10 ; Πολλα μπορουν να προκυψουν απο ΜΗ καθαρη εγκατασταση. 

Το περασμα απο πανω ειναι για να δουμε αν μας βολευουν και αν θελουμε να επιστρεψουμε στα 7. Δεν ειναι για πολυ καιρο. Αν εχεις κανει καθαρη εγκατασταση, τοτε τσεκαρε τι γινεται με τους drivers του λαπτοπ. Συνηθως τα λαπτοπ απο το πλαισιο ειναι μαρκας " Clevo" (ασχετα που γραφουν Turbo x ). Τσεκαρε ποιο ειναι το δικο σου

Σε ενα συστημα (host*), υπαρχει μια 64αρα εγκατασταση w10 σε vmware (guest**) η οποια ΣΕΡΝΕΤΑΙ! Το δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας κανει 2-3 δευτερα να εμφανιστει και το δεξι κλικ στο start button ακομα περισσοτερο. Επισης, λογω ελλειψης χωρου στον ssd, η εγκατασταση μεταφερθηκε προσφατα σε hdd (wd black).

Τι μπορει να φταιει? Και πως μπορω να τσεκαρω αν οντως εχω 3d acceleration στο guest?

Στο ιδιο συστημα, οταν ειχε 8.1, υπηρχε παλι virtual εγκατασταση 8.1, παλι στο vmware, βαλμενη εξαρχης στον hdd, η οποια πηγαινε κανονικοτατα.

* q6600, 8gb ram, ati 6850, samsung 840 evo, 64αρια w10 αναβαθμησμενα απο w8.1

** 2 cores + 4gb ram απο το απο πανω, 3d acceleration ενεργο, 100GB χωρος, οχι preallocated, 64αρια w10 φρεσκα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...